2011 Ekim Anneleri

canım ekşi elma ve ayvayı dene şimdi denedimde agızdan nefes alınca az bulanıyone yapıca hiç bilmiyorum hatta manyak gibi karnımı sevip anneeeeem yapma bak fena oluyorum dediğimi bile bilirim yanisalatalık olsa yerdik heeee

bu arada aşeren varmı kızlarrrr ben dün dondurma istedim eşimden ama şimdi olsa yimem

bulantıları olan arkadaşlar.doktorlarınıza danışın ve emedur kullanın.bulantı ve kusma için kullanılıyor.zararı da yok....

ayvayı denedim canım banamısın demedi. Ekşi elmada dün pazara gititk bu böyle devam ederse başka bi pazara gidip en ekşisinden alırım valla. oyyy oyyy

(anneeeeem yapma bak fena oluyorum dediğimi bile bilirim yani) süpermişşş yaa bende öle desem yaramazlığı geçermi acaba :90:

ben oğlumdada hiç aşermedim ama bi meyveyi çok yiyorum.dün gene yedim

bende pazart. gidicem inş. o zaman söylerim. Çok şiddetli olunca hayatı felç ediyor yaa. Allah kolaylığını versin inş.

ben çıkıyorum kızlar. İyi akşamlarr bol bulatılar

Sorma çok pis boğaz oldum çıktım. Her gördüğümü canım istiyor. her canımın istediğinide almıyorum, çocukta pis boğaz olmasın die

bende pazart. gidicem inş. o zaman söylerim. Çok şiddetli olunca hayatı felç ediyor yaa. Allah kolaylığını versin inş.

ben çıkıyorum kızlar. İyi akşamlarr bol bulatılar
ayyyyyyyyyyyy agzından yel alsın
Sorma çok pis boğaz oldum çıktım. Her gördüğümü canım istiyor. her canımın istediğinide almıyorum, çocukta pis boğaz olmasın die

ayyy iyiii tek değilmişim

Ben Ümraniye Çakmak Erdem Hast.Gidiyorum Memnunum dr. Ayşe Hn. çok iyi bir doktor bazen sıra beklemekten sıkılıyorum çok yoğun bir doktor böyle istersen haberin olsun

randevu ile gidilmiyor mu :26: sende tavsiye üzerine mi gittin :26:

kızlar ben ne zaman doktora gideyim bana fikir verin 22 ocak son adet tarihim 18 şubatta kan testi yaptırdık değerim 165,92 çıktı 2 haftalık dendi acaba bu haftada gitmesem birdahaki hafta keseyi ve kalp atışlarını görebilirmiyim

yok canım kalp atışı için çok erken keşke o kadar çabuk görünse

canım beim sat 16 ocak, 28 şubatta ilk kez doktora gitcem, ona rağmen muhtemelen ben bile göremicem. son adet tarihine göre 6 haftanın sonunda falan gitsen iyi olur tahminimce, daha çok erken

ben 28 şubata aldım randevu ama o bile erken sanıyorum.Kısmet artık, en azından doktorumuzla tanışırız.Bizim senle satlar aynı ama bende ne bulantı şükür, ne acıkma, ağız tadım da iyi ama göğüslerimin ağrısı bitirdi beni, inceden derinden bir bel ağrısı, günde 1 kez falanda ani bir kasık sancısı giriyor,4-5 saniyede çıkıyor. Bu süreçte cinselilişki yasak mı

Genelde kanama olduğu zaman doktorlar yasaklayabiliyo doktor bişey demediği sürece yasak yok ama tabi biraz daha dikkat gerektiriyo

Kızlarrr bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn

günaydın kızlar yeni bir gün ve hepimize bebişleriyle güzel günler diliyorum.... kızlar elevit ve folıc plus kullanan arkdaslarıma dıyorum sabahları alınanları aç karnına almayın mide bulantısı yapıyor ben tok alıyordum hep ıkı gundur ac almak zorunda kaldım çok feci yaptı tok alırsanız rahatsız etmiyor bilmeyen arkadaslara dip not sadece :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…