- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ne tuzlu çubuk nede yeşil zeytin hiç fayda etmedi bi paket çubuk yedim banamısın demedi. yaz olsaydı tuzlayıp salatalık domates yerdiknolucak böyle yahuu. neyse sağlıklıdır die avutuyorum kendimi
sanki ağızdan nefes alınca daha az bulanıyor gibime geliyor. Allah'ım değişik alternatifler bulmaya çalışıyorum.
ayy bide her oda ayrı iğrençlikte kokuyor. Banyo ayrı yatak odası ayrı mutfak apayrı salon ayrı oyy oyymisafirliğe gidince ora daa ayrıı
bulantıları olan arkadaşlar.doktorlarınıza danışın ve emedur kullanın.bulantı ve kusma için kullanılıyor.zararı da yok....
canım ekşi elma ve ayvayı dene şimdi denedimde agızdan nefes alınca az bulanıyone yapıca hiç bilmiyorum hatta manyak gibi karnımı sevip anneeeeem yapma bak fena oluyorum dediğimi bile bilirim yani salatalık olsa yerdik heeee
bu arada aşeren varmı kızlarrrr ben dün dondurma istedim eşimdenama şimdi olsa yimem
canım ekşi elma ve ayvayı dene şimdi denedimde agızdan nefes alınca az bulanıyone yapıca hiç bilmiyorum hatta manyak gibi karnımı sevip anneeeeem yapma bak fena oluyorum dediğimi bile bilirim yani salatalık olsa yerdik heeee
bu arada aşeren varmı kızlarrrr ben dün dondurma istedim eşimdenama şimdi olsa yimem
ayyyyyyyyyyyy agzından yel alsınbende pazart. gidicem inş. o zaman söylerim. Çok şiddetli olunca hayatı felç ediyor yaa. Allah kolaylığını versin inş.
ben çıkıyorum kızlar. İyi akşamlarr bol bulatılar
Sorma çok pis boğaz oldum çıktım. Her gördüğümü canım istiyor. her canımın istediğinide almıyorum, çocukta pis boğaz olmasın die
Ben Ümraniye Çakmak Erdem Hast.Gidiyorum Memnunum dr. Ayşe Hn. çok iyi bir doktor bazen sıra beklemekten sıkılıyorum çok yoğun bir doktor böyle istersen haberin olsun
kızlar ben ne zaman doktora gideyim bana fikir verin 22 ocak son adet tarihim 18 şubatta kan testi yaptırdık değerim 165,92 çıktı 2 haftalık dendi acaba bu haftada gitmesem birdahaki hafta keseyi ve kalp atışlarını görebilirmiyim
kızlar yarın 2:40 da randevum var coook heycanlıyım:)
kızlar ben ne zaman doktora gideyim bana fikir verin 22 ocak son adet tarihim 18 şubatta kan testi yaptırdık değerim 165,92 çıktı 2 haftalık dendi acaba bu haftada gitmesem birdahaki hafta keseyi ve kalp atışlarını görebilirmiyim
Ben genelde mesajları okuyup yazmaya çalışıyorum. Anlayacağınız geriden takip ediyorum. Bir de mesleğimden dolayı da çok bilgisayarda kalmak istemiyorum.
Ben de sat 16 Ocak. 14 şubatta kan testinden öğrendim. Tam anlamıyla herşeyi görebilmek için 3 hafta sonra dr a gideceğim. Yani 7 martta gideceğim. Dilerim o zamana kadar pek bir şikayetim aolmaz. Çünkü 2-3 saatte bir midem kazınıyor, kokuları almaya başladım, ağzımın tadı yok, göğüslerim bayağı büyüdü ve bazen bel ağrım var, gece yatakta dönerken biraz kasıklarım ağrıyor.
Genelde kanama olduğu zaman doktorlar yasaklayabiliyo doktor bişey demediği sürece yasak yok ama tabi biraz daha dikkat gerektiriyoben 28 şubata aldım randevu ama o bile erken sanıyorum.Kısmet artık, en azından doktorumuzla tanışırız.Bizim senle satlar aynı ama bende ne bulantı şükür, ne acıkma, ağız tadım da iyi ama göğüslerimin ağrısı bitirdi beni, inceden derinden bir bel ağrısı, günde 1 kez falanda ani bir kasık sancısı giriyor,4-5 saniyede çıkıyor. Bu süreçte cinselilişki yasak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?