ya bnm Sat 10 ocak ama doktor 5 haftalık dedi,geç yumurtlamışındır dedi amaa..çizelgeee hatalı gibi gidiooo
isim neydi buarada ben aynur
canım çocukluğumda hastalıklarımı geçirdiğim hastaneeekadın doğum konusunda bir fikrim yok ama genel olarak temiz ve çok ilgililer
meryem bende.........
memnun oldum tanıştığıma
bende aynur...2.gebelik sanırım seninde.kızının adımı cemre?kaç yaşında?
3 yaşında canım seninki dahada küçük galiba
allah bağışlasın.maalesef daha 7 aylık...
kıslar size bir sorum olacakgöbek deliğin asagı sol tarafında acayip iç tarafında yanma var sizce bu nedir kıslar
sürekli midem bulanıyooo sabahları olur diyolardı ama sabah başlıyo şiddeti azalıyo yada artıyo ama sürekli olarak bulanıyo çalışıyorum iş yerim de perfonmasım dipte( ibrahim saraçoğlu bi tatlı kaşığı kekik içilmesini öneriyo bunu hiç deneyem varmı? iyi geliyo derseniz kendimi kasıp içcem ama düşüncesi bile bulantımı daha da artırıyo ((
iyi ce soruştur hamileyken mi diye hamileyken saraçoğlu bişey önermiyor diye biliyorum[/QUOT
kızı hamile bi anne yazmış kızının sürekli midesinin bulandığını ve kustuğunu o da buna cevap olarak bunu önermiş
Arkadaşlar,
5+1 im. Henüz doktora gitmedim, sat 16 ocak. Benimle aynı durumlarda olup doktora giden var mı? 28 şubat pazartesi ilk randevumu aldım...Folibol ve elevit içiyorum, aynı anda içiyodum ama biri doktor buna kızdı yazmış kafam karıştı. Hiç midem bulanmıyor şükür, inceden bel ağrım var, göğüslerim fena hatta uçları emzik gibi oldu:))) herkese güzel bir hamilelik diliyorum
Ekim anneleriiiiiiii.......
2011 kasım anneleri topiği açılmış ve 1 kişi kesin olarak hamile olduğu öğrenip yazmış
kıdemli oldukkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?