2011 Ekim Anneleri

ya bnm Sat 10 ocak ama doktor 5 haftalık dedi,geç yumurtlamışındır dedi amaa..çizelgeee hatalı gibi gidiooo

canım sen sat a göre takip et.en doğrusu öyle.oğlumda iken benimde 2 hafta öndeydi.ama ben hep sata göre takip ettim.neticede oğlum 38.haftada doğdu

allah bağışlasın.maalesef daha 7 aylık...

bi arkadaşım daha hamile bebeği 3 aylıkken hamile kaldı kuzenimin ikizleri tek tesellim onlar altından kalkabiliyorsa bende yaparım ilk bi kaç haftayı çok zor atlattım çok ağladım ama şimdi çok mutluyum kısmet böyleymiş demekki

sürekli midem bulanıyooo sabahları olur diyolardı ama sabah başlıyo şiddeti azalıyo yada artıyo ama sürekli olarak bulanıyo çalışıyorum iş yerim de perfonmasım dipte ( ibrahim saraçoğlu bi tatlı kaşığı kekik içilmesini öneriyo bunu hiç deneyem varmı? iyi geliyo derseniz kendimi kasıp içcem ama düşüncesi bile bulantımı daha da artırıyo((

iyi ce soruştur hamileyken mi diye hamileyken saraçoğlu bişey önermiyor diye biliyorum

kekik suyu düşüğe sebep oluyorr
bacılarrrr ben yazmaktan usandım
yeni kesfettim ekşi elma mide bulantısını azaltıyorr badem kraker var birde deneyin isterseniz

Ekim anneleriiiiiiii.......
2011 kasım anneleri topiği açılmış ve 1 kişi kesin olarak hamile olduğu öğrenip yazmış
kıdemli oldukkkkkkkkk

Ben genelde mesajları okuyup yazmaya çalışıyorum. Anlayacağınız geriden takip ediyorum. Bir de mesleğimden dolayı da çok bilgisayarda kalmak istemiyorum.
Ben de sat 16 Ocak. 14 şubatta kan testinden öğrendim. Tam anlamıyla herşeyi görebilmek için 3 hafta sonra dr a gideceğim. Yani 7 martta gideceğim. Dilerim o zamana kadar pek bir şikayetim aolmaz. Çünkü 2-3 saatte bir midem kazınıyor, kokuları almaya başladım, ağzımın tadı yok, göğüslerim bayağı büyüdü ve bazen bel ağrım var, gece yatakta dönerken biraz kasıklarım ağrıyor.

bende geldim siteyi gıdım gıdım incelediğim için bize ayrı bi yer olduğunu daha yeni öğrendim.. bende 1 ekimde inş doğum yapanlardan olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…