bende geldim ....siteyi gıdım gıdım incelediğim için bize ayrı bi yer olduğunu daha yeni öğrendim..bende 1 ekimde inş doğum yapanlardan olcam
bende geldim siteyi gıdım gıdım incelediğim için bize ayrı bi yer olduğunu daha yeni öğrendim..bende 1 ekimde inş doğum yapanlardan olcam
hoşgeldin aramıza...
hoşgeldinnnn
Ekim anneleriiiiiiii.......
2011 kasım anneleri topiği açılmış ve 1 kişi kesin olarak hamile olduğu öğrenip yazmış
kıdemli oldukkkkkkkkk
bende kasım annesi olmak isterdim çocugumda benim gibi akrap olsun ama ekim annesi olmakta güzel...
oleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aaa neden güzelim terazi burcu da çok güzeldir.mesela ben bir teraziyim ordan biliyorum...bebişimde inş benim gibi terazi olacak.bir de benim doğum günüme sezeryanımı ayarlayabilirsem tam süper olacak
kimse kalmamış gibi...
kızzlarr doktora gittim yineeee bugün kalp atışlarını dinlicektik ama makinaya sinyal gelmediii ama atışları ekrandan görünüyoduu normalde kan testimden 10 gün önce beş haftalık sonucu çıkmıştı ama bugün yane 10 gün sonra yine beş haftalık çıktı 2.21mm kızlarr yinede korktum ama doktor çok sağlıklı seyrediyor dedi ama kalp atışını görene kadar içim rahat etmicek
bende terazi burcuyum 14 ekimde dogum yaparsam dogumgunu hediyem olacak senin dogumgunun ne zaman
günaydın..
sevdacım bence normal.ilk gebeliğimde bebegim ilk bir hafta geriden takip etti gününü.daha sonra iki hafta geriye düştük:) ama geç döllenme oluor adet tarihiyle uyuşmayabiliyor.sağlıklı bir bbegim var çok şkür.
erdem hastanesini duymuştum.ve çokda iyi şeyler duymadım övende var nefret edende.ben özelikle doktorun ben sormadan bana cvp vermesini istyiorum.anlıcan ben demim sağlığı iyimi ne kadar oldu vs.hisar nerde ümraniyedemi.nedir sgk lı fiyatı
Baya kalabalık olduk listede uzadı her hamileyim diyeni ekliyorum sonradan beni neden eklemedin diye gönül koyulmasın diye ama çoğunun sat bilgisi bile yok kimisininde var ama topikte aktif değil bi iki kere yazmış bi daha uğramamış Yinede dursalarmı listede belki sonradan uğrarlar daha 7,5-8 ayımız var
kızlar mide bulantılarım giddikçe şiddetleniyor sanki. Cumartesi akşam ve pazar tüm gün hiç bulanmadı. Şimdide acısını çıkarır gibi bulantıdan duramıycak duruma geldim. Şimdiye kadar hiç kusmadım diyebilirim.
Bu böyle git gide çoğalıyormu kızlar. Bilgisi olan söylesin ne olur ?
ben dokor konusunda kafam hep karışık... şöyle güzel bir doktor bulsam keşkebende erdeme gitmeyi planlıyodum of gene kafam karıştı
kızlar mide bulantılarım giddikçe şiddetleniyor sanki. Cumartesi akşam ve pazar tüm gün hiç bulanmadı. Şimdide acısını çıkarır gibi bulantıdan duramıycak duruma geldim. Şimdiye kadar hiç kusmadım diyebilirim.
Bu böyle git gide çoğalıyormu kızlar. Bilgisi olan söylesin ne olur ?
evet canım maalesef çogalıyor benim 5+4 ken hafif hafif vardı şimdi uyanmamla birlikte başlıyor arada azalıyor sonra gene başlıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?