2011 Ekim Anneleri

bende geldim ....siteyi gıdım gıdım incelediğim için bize ayrı bi yer olduğunu daha yeni öğrendim.. bende 1 ekimde inş doğum yapanlardan olcam

yarın babamlar gelecekler ve ben hiçbir iş yapamıyorum midem kötü nasıl yemek yapıcammmmmm hemde ilk kez gelecekler

Ekim anneleriiiiiiii.......
2011 kasım anneleri topiği açılmış ve 1 kişi kesin olarak hamile olduğu öğrenip yazmış
kıdemli oldukkkkkkkkk

oleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

bende kasım annesi olmak isterdim çocugumda benim gibi akrap olsun ama ekim annesi olmakta güzel...

aaa neden güzelim terazi burcu da çok güzeldir.mesela ben bir teraziyim ordan biliyorum...bebişimde inş benim gibi terazi olacak.bir de benim doğum günüme sezeryanımı ayarlayabilirsem tam süper olacak

Son düzenleme:

bende terazi burcuyum 14 ekimde dogum yaparsam dogumgunu hediyem olacak senin dogumgunun ne zaman

kızzlarr doktora gittim yineeee bugün kalp atışlarını dinlicektik ama makinaya sinyal gelmediii ama atışları ekrandan görünüyoduu normalde kan testimden 10 gün önce beş haftalık sonucu çıkmıştı ama bugün yane 10 gün sonra yine beş haftalık çıktı 2.21mm kızlarr yinede korktum ama doktor çok sağlıklı seyrediyor dedi ama kalp atışını görene kadar içim rahat etmicek

canım ekranda pıt pıt kalbinin attığını gördüysen daha ne için telaşlanıyorsun ki anlamadım.sakin ol birazcık.allaha emanet tüm kuzucuklarımız.rabbim korur onları tamam mı canım.üzülme.

kızlar mide bulantılarım giddikçe şiddetleniyor sanki. Cumartesi akşam ve pazar tüm gün hiç bulanmadı. Şimdide acısını çıkarır gibi bulantıdan duramıycak duruma geldim. Şimdiye kadar hiç kusmadım diyebilirim.

Bu böyle git gide çoğalıyormu kızlar. Bilgisi olan söylesin ne olur ?

bende erdeme gitmeyi planlıyodum of gene kafam karıştı

bu yazzıyı okuyunca listeye baktım hakikaten bende varım teşekkür ederim kilom 59 istanbuldayım

evet canım maalesef çogalıyor benim 5+4 ken hafif hafif vardı şimdi uyanmamla birlikte başlıyor arada azalıyor sonra gene başlıyorr

bende erdeme gitmeyi planlıyodum of gene kafam karıştı
ben dokor konusunda kafam hep karışık... şöyle güzel bir doktor bulsam keşke

valla ilk hamileliğimde böyle olmamıştım.ama şimdi halsizim ve aşırı derecede mide bulantııs var.sürekli midem rahatsız.ben bugün evi barkı üstümü başımı her yeri batırdım.bide eşimde görünce onunda mide kalktı.şimdi aç aç bekliyorum.yesem korkuyorum

evet canım maalesef çogalıyor benim 5+4 ken hafif hafif vardı şimdi uyanmamla birlikte başlıyor arada azalıyor sonra gene başlıyorr

ne tuzlu çubuk nede yeşil zeytin hiç fayda etmedi bi paket çubuk yedim banamısın demedi. yaz olsaydı tuzlayıp salatalık domates yerdik nolucak böyle yahuu. neyse sağlıklıdır die avutuyorum kendimi

sanki ağızdan nefes alınca daha az bulanıyor gibime geliyor. Allah'ım değişik alternatifler bulmaya çalışıyorum.

ayy bide her oda ayrı iğrençlikte kokuyor. Banyo ayrı yatak odası ayrı mutfak apayrı salon ayrı oyy oyy misafirliğe gidince ora daa ayrıı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…