kız video yokk
he ay sıtedeye eklenmemıs..boyle demıs vıdeoda "Biz öyle sayın başbakan gibi söz verip sözünün arkasında duranlardan değiliz"..
bugun gıttıgım evde teyze dedıkı hamılelıgımden soz acılınca sende gelısme bozuklugu falan mı var..nıye teyze dedım ee dedı nerde ya bebek aha burda dedım o dedı bebek degıl senın azcık gobegın cıkmıs kendı gobegın ..kımse ınanmıyor hamıle olduguma..hala bekarken gıydıgım kıyafetlerımı gıyıyorum ..teyze dıyorkı ben sen gıbı olsam 5.5 aylıkken 9 tane dogururdum ..ee dedım ben gıbı olmamısın ama yıne de 9 tane dogurmussun sohbetten abla dıyor annemın gobegı kendınden 1 metre onde gıdıyordu..gobek var annem arkadan gelıyordu dıyor..
ben bekarken derdım kı keske karnım ıcıme dogru buyuse kendımı kılolu gormek ıstemıyorum derdım..cıdden oyle oldu sanırım bugun bır abla ıc karnın genıs sanırım ondan gostermıyosun dedı..henuz 3. 3.5 kılo aldım cocuk gelısımı okumus oda cok ıyı gıdıyorsun bebegın beslendıgı surece cok rahat bır dogum yaparsın sen anneme bakma dedı..
bende senin gibiyim 3 kilo aldım karnım çok az beli oluyor çıplakken hamile olduğumu daha idrak ediyorum hatta sağlık ocağında ebeye sordum karnım az çıktı diye senin 9 aylıkken de fazla çıkmaz böyle doğurursun dedi..bende ne güzel herkes böyle doğurmak ister dedim..ne güzel işte fit hamileyiz oramız buramız sarkmıcak:)
ben oyle bır bebe dogurupta kadınsı gıbı gorunenlerden hıc hoslanmadım hayatım boyunca..bılhassa ablamı cok elestırırdım bı bebe dogurdun sankı mısıra sultan dogurdun dıye..o yuzden en basından berı dıkkat ettım..sımdıde kendıme yemekten se bebegıme yarayack seylerden cevız fındık,salata,sut peynır yogurt falan yıyorum zaten et yıyemedıgım ıcın ekmekle falanda aram yok..tabıatım da bana yardımcı oluyor elhamdulıllah dogumdan 1 ay sonra en gec eskı halıme dönerım gıbıme gelıyor 65 le de doguma gıderım ınsaallah..61 ım sımdılık bakalım nasıp...
umarım kolay dogumlar yaparızz...korkularımızı yenerek aklıma geldıkce kara kara dusunuyorum..
hele ben nasıl korkuyorum normal+epidural istiyorum..bakalım nasıl doğurcaz :44::18:
günaydın herkeze iyi pazarlar.
günaydın arkadaşlar.
bizden bebiş için mobilya alanlar kimlerdi. fotoları paylaşan bi yeşil zeytin vardı bi arkadaş daha vardı ama unuttum vede fotoları bulamıyorum. eşime de göstermek istiyorum da bana bi link atsanız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?