2011 Ekim Anneleri

bugun gıttıgım evde teyze dedıkı hamılelıgımden soz acılınca sende gelısme bozuklugu falan mı var..nıye teyze dedım ee dedı nerde ya bebek aha burda dedım o dedı bebek degıl senın azcık gobegın cıkmıs kendı gobegın..kımse ınanmıyor hamıle olduguma..hala bekarken gıydıgım kıyafetlerımı gıyıyorum ..teyze dıyorkı ben sen gıbı olsam 5.5 aylıkken 9 tane dogururdum ..ee dedım ben gıbı olmamısın ama yıne de 9 tane dogurmussunsohbetten abla dıyor annemın gobegı kendınden 1 metre onde gıdıyordu..gobek var annem arkadan gelıyordu dıyor..

evet yaa hamile olanın illa karnı buyuk olacak gecenlerde anlatmıştım ya komşumda bana doguramazsın didibunlar bizi gıskanıyo kızııııııımmm
bizim gibi fit hamile görmemişler
benim annem doguma saat sayıyomuş ebe görmüş annemi sen 7. ayındasın ne işin var burada demiş annem o gece beni dogurmuş

Son düzenleme:
ben bekarken derdım kı keske karnım ıcıme dogru buyuse kendımı kılolu gormek ıstemıyorum derdım..cıdden oyle oldu sanırım bugun bır abla ıc karnın genıs sanırım ondan gostermıyosun dedı..henuz 3. 3.5 kılo aldım cocuk gelısımı okumus oda cok ıyı gıdıyorsun bebegın beslendıgı surece cok rahat bır dogum yaparsın sen anneme bakma dedı..

tobe tobeeee...3 kasık yemek attım agzıma 3 unude ustume doktum..ıyımı...kocam olaydıı fena duserdım dılıne ben genelde soylnırım cunku ona ..

bende senin gibiyim 3 kilo aldım karnım çok az beli oluyor çıplakken hamile olduğumu daha idrak ediyorum hatta sağlık ocağında ebeye sordum karnım az çıktı diye senin 9 aylıkken de fazla çıkmaz böyle doğurursun dedi..bende ne güzel herkes böyle doğurmak ister dedim..ne güzel işte fit hamileyiz oramız buramız sarkmıcak:)

ben oyle bır bebe dogurupta kadınsı gıbı gorunenlerden hıc hoslanmadım hayatım boyunca..bılhassa ablamı cok elestırırdım bı bebe dogurdun sankı mısıra sultan dogurdun dıye..o yuzden en basından berı dıkkat ettım..sımdıde kendıme yemekten se bebegıme yarayack seylerden cevız fındık,salata,sut peynır yogurt falan yıyorum zaten et yıyemedıgım ıcın ekmekle falanda aram yok..tabıatım da bana yardımcı oluyor elhamdulıllah dogumdan 1 ay sonra en gec eskı halıme dönerım gıbıme gelıyor 65 le de doguma gıderım ınsaallah..61 ım sımdılık bakalım nasıp...

zaten doktorlar 2 kişilik yemek yemenin yanlış olduğunu söylüyor bebek az bişeyde yesek alıcağını alıyor çok kilo almak hamilelikde tehlikeli şeker artı yüksek tansiyon yapıyor onun için dikkat etmek lazım..bende çok yemiyorum zaten istesem midem çok almıyor yani şuan 54 düm temennim doğuma en fazla 60la gitmek..

umarım kolay dogumlar yaparızz...korkularımızı yenerek aklıma geldıkce kara kara dusunuyorum..

hele ben nasıl korkuyorum normal+epidural istiyorum..bakalım nasıl doğurcaz :44::18:

bende arastırdım bıraz...hazıran annelerını falan oıkuyoryumn ..bu donem kımsenın gunu dolmasına ragmen acılması falan olmuyor doktorlarda hemen sezeryana kosuyorlar..ben allahtan bır sıkıntı hasıl olmazsa kesınlıkle normal epıdural ıstıyorum..agustos ortası gıbı gıdecm bundan sonrakı kontole doktorla detaylıca konusucam bu meseleyı..sezeryan olmamak ıcın her yolu denıcem yanı..benım yanımda bana bakıcak kımsem yok o sebeple dogum sonrasında kendı adıma en uygun cve rahat olan tarafı secmem gerek..korkuyorum kesıkten ama sezeryankesıgınden ıyıdır..

kimse uyanamadı galiba.kocişlerin yanınan kalkamadı anlaşılan.
bende uykusuzluk başladı ya uyumak istesemde uyuyamıyorum.

günaydın arkadaşlar.
bizden bebiş için mobilya alanlar kimlerdi. fotoları paylaşan bi yeşil zeytin vardı bi arkadaş daha vardı ama unuttum vede fotoları bulamıyorum. eşime de göstermek istiyorum da bana bi link atsanız...

perolidya bide eda var takım alanlardan perolidyanın resim 2877nolu sayfada edanın resimlerde 2863 nolu sayfada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…