anaaaa kimse bişi yazmamış herkes kocişiyle yada bebişiyle geziyo demiiiii
okullar kapandı zavallı kocama mesai çıktı millet tatile gitsede avm ler boşalsın ama çok boşalmasın nede olsa ekmek parasıNERDEN ESTİYSE KOCAM BİRAZDAN BENİ ALIP DıŞARIya ÇIKARACAKMIŞ..
Ben de ikramlıklarımı hazırladım, oturabildim sonunda...
Birazdan kayınvalidemler gelecek, yemek yapma dedi bana kendisi yapıp getirecekmiş sağolsun... Akşama da annemler kardeşlerim, gelinimiz, ablası & eşini çaya davet ettim; tramisu - haşhaşlı irmik tatlısı yaptım, peynirli ve patatesli içler hazırlayıp fırına gönderdim kayık börek yaptırmaya... Aslında poğaça yapacaktım kardeşim için çok sever canım benim, ama gözüm kesmedi yoruldum, izni bitmeden yapar yediririm artık...
Ben de ikramlıklarımı hazırladım, oturabildim sonunda...
Birazdan kayınvalidemler gelecek, yemek yapma dedi bana kendisi yapıp getirecekmiş sağolsun... Akşama da annemler kardeşlerim, gelinimiz, ablası & eşini çaya davet ettim; tramisu - haşhaşlı irmik tatlısı yaptım, peynirli ve patatesli içler hazırlayıp fırına gönderdim kayık börek yaptırmaya... Aslında poğaça yapacaktım kardeşim için çok sever canım benim, ama gözüm kesmedi yoruldum, izni bitmeden yapar yediririm artık...
zaman zaman maddı anlamda sıkılsakta hepımız cok rahat yasıyoruz canom..o yuzden de boyle meselelere duyarlılıgımız ve kendımızle alakalı duydugumuz hıssıyat artıyor..bır abı var demıstı eger ogretmenlıkte atamam olursa kadroya gecersem her ay maasımın yarısını burs verıcem ..esımo bursalrı toplamakla gorevlı..esım dıyorkı yıllardır hıc aksatmadı her ay bursunu verdı Allah ondan razı olsun ..sankı o verdıkcede malı mulku arttı der esım..
normalde kocam saat 5 gibi eve gelirdi bugunde öyle düşünmüştüm dedim gelir bişiler yeriz dışarı çıkarız
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee adamcagızı aradım nefes nefese koştrmaktan arkadan millet bagırıyoo
valla utanırım ben beni gezdir dimeye
yuhhh diyorum hee ne kadar adileşmiş bu insanlar gıdaların son kullanma tarihlerini
silip yenileyip satışa sunuyolarmış bebek mamaları falanda varmış üzeri bombeleşmiş şişmiş ürünleri almayın kızlarrrr
kız sizin tv ile bilgisayar aynı yerdemi haberleremi izliyon ne ediyon
yuhhh diyorum hee ne kadar adileşmiş bu insanlar gıdaların son kullanma tarihlerini
silip yenileyip satışa sunuyolarmış bebek mamaları falanda varmış üzeri bombeleşmiş şişmiş ürünleri almayın kızlarrrr
evetttanam konuşmuyonuz naklen haberleri sunuyorum sizeeee bi işe yarayayım didim
evetttanam konuşmuyonuz naklen haberleri sunuyorum sizeeee bi işe yarayayım didim
ii oluyo valla ben tv yi daha açmadım ayrı odadayım anlat anlat
bende atla gel şabanı izliyorum kızım pek bır hareketlı dun geceden berıdır maasallah..şaban onunda hosuna gıttı zaar..
kız video yokkVideo Görüntülenemiyor | Facebook
kızloar bır bakın hele kılıçdaroglunun dedıgıne...
biz öyle başbakan gibi söz verip tutanlardan değiliz....bı buna cok guluyorum bı bahcelının püskevitine..ıyıkı varlar dımı..
hangi kanalda kızzz ben çok severimmmm şabanımııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?