2011 Ekim Anneleri

helal olsun sana kız duygu hiç dikkatimi çekmemişti benim oğluşumunda var
hem bizi bir araya getirdin hemde biz senin sayende bebeleri bir araya getircez
rüzgarda teşekkür ediyor teyzesi

Teyzesi yesin rüzgarı Ne güzel isim buldun kız reklamını bile yaptılar oğluşunun Valla her izlediğimde aklıma geliyosunuz
Rüzgar nereye götür beni oraya
Siz bugün özlemle buluşmayı planlamamışmıydınız ne oldu ???

Biz kızımla çok acıktık teyzeleri bişeyler yiyelim görüşürüz
Burcu bende bi koku var nerden geliyo diyodum evi gezdim dolandım bulamadım meğer bilgisayardan geliyomuş
Bu arada çok yaşa iyi yaşa

evet evet aynen öyle oldu teyzesi eksik olmayın inşallah çoğu teyzoşumuzun aklına geliyormuşuz ne mutlu bize
özlemle dün konuştuk canım akşam eşiyle konuşup haber vericekti ama aramadı akşam e malum bende 1 de kalktım
haftaya tatile gidiyorlar döndüklerinde inşallah görüşürüz hatta organize olmayı başarırsak hep beraber buluşruz
koca kalksın belki gökkuşağı teyzemizle buluşuruz

selam kızlaaarr..bende pazartesi gideceğim
kontrole yoğun değildir diye bugün gittim maşşallah çok iyiymiş kızım teyzeleri..tabi takibe devam .sonrada pendik pazarına gittim ,kendime rahat rahat elbiseler aldım ,haa bu arada hamile çamaşırıda aldım ,ayy ne rahatmış kızlar kesinlikle tavsiye ederim ,tanesini 6 tl den aldım haberiniz ola...bu arada çok güzel keten pant. gördüm arkadaşımda ,karın kızmı hamile pant. gibi mango da,tavsiye ederim kızlar kaçırmıayın ,mango outletten almış arkadaşım 30 tl ye ,bende alcam bugün gidip:82::92:

Son düzenleme:

amanda kızına canım ii olduğunuza çok sevindim şu çamaşırlardan bende alsam ii olcak

meraba arkadaşlar bnm bi sorunum var acayip midem yanıyo hiç bişey yiyemiyorum soda dediler iyi gelmedi leblebi dediler ııhh. sizin bi bildiğiniz varmı cevaplarsanız sevinirim

canım kendini asla aç bırakma öyle saatlerce falan aç kalma.en az 1 saatte bir ağzına bişiler at.meyve olabilir süt içebilirsin.demek istediğim miden boş kalmasın.yürüyüşe git.açık alana çık.şimdi ne alaka bunlarla diye düşünebilirsin ama ben öyle yapıyorum.çokta faydasını gördüm.bende duydum leblebi soda vs.. ama en etkili yol buydu bana göre

hataydaki suriyeli mültecileri ziyarete giden angelina jolie ye küçük bir kız çocugu çiçek bulamadıgı için agaç dalı vermiş
o kadar kötü oldum kiii yazık bazılarının ya annesi yok ya babası bazılarının onlarda yok bir tanesi üzerimdeki kıyafetlerden başka giysim yok hepsini ülkemde bırakmak zorunda kaldım dedi Allahım yardım etsin onlara çok üzüldümm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…