helal olsun sana kız duygu hiç dikkatimi çekmemişti benim oğluşumunda var
hem bizi bir araya getirdin hemde biz senin sayende bebeleri bir araya getircez
rüzgarda teşekkür ediyor teyzesi
meraba arkadaşlar bnm bi sorunum var acayip midem yanıyo hiç bişey yiyemiyorum soda dediler iyi gelmedi leblebi dediler ııhh. sizin bi bildiğiniz varmı cevaplarsanız sevinirim
Teyzesi yesin rüzgarı Ne güzel isim buldun kız reklamını bile yaptılar oğluşunun Valla her izlediğimde aklıma geliyosunuz
Rüzgar nereye götür beni oraya
Siz bugün özlemle buluşmayı planlamamışmıydınız ne oldu ???
karbonat kesin çözüm
karbonat ı nasıl içicem cnm açarmısın biraz
Biz kızımla çok acıktık teyzeleri bişeyler yiyelim görüşürüz
Burcu bende bi koku var nerden geliyo diyodum evi gezdim dolandım bulamadım meğer bilgisayardan geliyomuş
Bu arada çok yaşa iyi yaşa
1 bardak içme suyuna 1 tatlı kaşığı karbonat atıp karıştırıp içiyorsun.bu arada ılık veya soğuk süt de anında kesiyor.süt bazik olduğu için asidik ortamı rahatlatıyor.ciddi anlamda sıkıntı yaşayan biri olarak söylüyorum
dilinizi kedimi yedi kızlarr sesiniz çıkmıyoo
ben şuan oje sürüyom kız valla yazamıyorum
ohhh süslüüü hanımmmmneyse bende çıkayım mutfagıma dalayım mamamızı hazırlayayım
sonra gelirim öpüldünüzzzzzzzzzzzzz
selam kızlaaarr..bende pazartesi gideceğim
kontrole yoğun değildir diye bugün gittimmaşşallah çok iyiymiş kızım teyzeleri..tabi takibe devam .sonrada pendik pazarına gittim ,kendime rahat rahat elbiseler aldım ,haa bu arada hamile çamaşırıda aldım ,ayy ne rahatmış kızlar kesinlikle tavsiye ederim ,tanesini 6 tl den aldım haberiniz ola...bu arada çok güzel keten pant. gördüm arkadaşımda ,karın kızmı hamile pant. gibi mango da,tavsiye ederim kızlar kaçırmıayın ,mango outletten almış arkadaşım 30 tl ye ,bende alcam bugün gidip:82::92:
meraba arkadaşlar bnm bi sorunum var acayip midem yanıyo hiç bişey yiyemiyorum soda dediler iyi gelmedi leblebi dediler ııhh. sizin bi bildiğiniz varmı cevaplarsanız sevinirim
anaaaa kimse bişi yazmamış herkes kocişiyle yada bebişiyle geziyo demiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?