teşekkür ederim canımm ya kararsızım iişte bende bakalım araştırıyoruz birde park beşiklerden hangisi iyi chicco düşünüyorduk onunda ebatları küçük kraft ve pierre cardinde kararsızım pieree cardine iyi diyorlar :S
rumuzum bende sana bayılıyorum kızzz
dün şansımı zorladım sanırım sabah 07 de kalkıp gece 02 de eve geldim yuh yani
hamileliğimden beri c.tesileri en geç 9 da gözüm açılırdı bugün 13 e kadar yattım maşallah kalktığımda her yerim ağrıyoduşimdi eşim kalksın diye ufaktan gürültü yapıyorum hava çok güzel totom koltuğa alışık değil gezesim varr
denizin prensese maşallah ya çok iyi bakıyor kuzu annesi pamuk kızına normal
sen ne uyanıksın sen kızların gramını araştırmaya başladın hemen
bizim kiloların listesini tutacağına minik prenseslerin gram listesini tutta biz oğlan analarıda nasiplenelim kız rumuz
Slm iyi pazarlar kızlar. Canım çok sıkkın. Kociş beni biyere götürmüyor. geçen haftada götürmeyince arabayı alıp annemlere gitmiştim. Bu hafta da aynısını yapmayayım dedim, kendi götürür heralde dedim ı ıhh. Neymiş iş görmüş, yorulmuş. Babamın babalar gününü telefonda kutladım, çok bozuldum çooook.Bende küstüm konuşmuyorum
cnm güle güle giydir hepsini çok güzellermiş zaten alışverişe başladığım zaman senin engin tecrübelerinden faydalanmayı düşünüyorum
çokk güzellll canımm aldıkların bayıldım o battanıyeden bende ıstıyorumm çok güzellll
ayyy fotoşşş o cicilereee bayıldımmmmmmmmmmmm önden düğmeli geceliği nerden buldun kızzzzzzzz maşallah çok güzellerrrrr
Teşekkür ederim canım.
meraba arkadaşlar bnm bi sorunum var acayip midem yanıyo hiç bişey yiyemiyorum soda dediler iyi gelmedi leblebi dediler ııhh. sizin bi bildiğiniz varmı cevaplarsanız sevinirim
Canım bendede hamileliğimin başından beri aynı sorun var. azaltmak için çözüm az ve sık sık yemek, yağlı,ekşi ve çok tatlılardan uzak durmak ama buna rağmen kaynadığında tek çare " rennine " adındaki şuruptan bir ölçek içmek oluyor benim için. sanada bunları tavsiye edebilirm. umarım en kısa sürede geçer...
Buarada edacım tşkr ederim cnm ama bizim kızında donu var odası yok :)) Yavaş yavaş yapıcaz artık....
Denizcim ayrıntılı ultrasonun iyi geçmiş, çok sevindim canım maaşallah pamuk kızına
Slm iyi pazarlar kızlar. Canım çok sıkkın. Kociş beni biyere götürmüyor. geçen haftada götürmeyince arabayı alıp annemlere gitmiştim. Bu hafta da aynısını yapmayayım dedim, kendi götürür heralde dedim ı ıhh. Neymiş iş görmüş, yorulmuş. Babamın babalar gününü telefonda kutladım, çok bozuldum çooook.Bende küstüm konuşmuyorum
bende bakıyorum kımse yok..bıde sohbet acmayınca sırf geyık yapmak ıcınde konusmak ıstemıyorum acıkcası..ben elhamdulıllah ıyıyım canım bugun dogum gunum 24 umuzu bıtırdık..
slm tatlım ben henüz almadım ama alırsam chicco veya sebamed düşünüyorum herkes onlardan memnun..
Benim için olanı soruyorsan canom lohusa gecelikleri hep böyle oluyor, fermuarlıları bile var ama çok pahalılar. ben bunu uyguna aldım. birde çoğu kadınsı geliyor bana bu daha sevimli. birde pantolonlusunu aldım bide sabahlıklı olanı var.:
doğum günün kutlu olsun iremcim. Gülfem'inle nice uzun senelere inş.
canım ben de sebamed alacam Bebek ve Anne| Banyo keyfi |
şu linke bi göz at istersen fiyatlar uygun gibi. ben piyasa araştırması yapıp alacam.
fatoşçum lohusa geceliklerinin mümkünse fotolarını koyar mısın fikrim olur. ben de bu aralar bakınıyorum ama çok pahalı geldi.
özellikle sabahlıklı istiyorum. sen miydin yoksa kemeri farklı olduğu için uyguna alan??
evet canım bendim :)) ama eve gelince kendime yakıştıramadığım için onu değiştirdim. dün kızımın cicileri diye fotolar eklemiştim onların içinde var bitane lohusa geceliği. birde ayrı sabahlıklı aldım ama onu önden düğmeli aldım ve oldukça uyguna aldım. Bitane pantolonlu lohusa geceleği var. hamileykende giyilebiliyor, belden ayarlamalı ve göğüs bölümü emzirme için düzenlenmiş. bahsettiğim diğer ikiisnide biara koyarım. Aslında bu incili ve kadınsı olan modeller 150-400 arası fiyatlar (bence çok pahalı) ama daha sevimli ve kullanışlı olanları 30-80 tl arası ve enazından hastanede komik görünmeyiz :))
bende bakıyorum kımse yok..bıde sohbet acmayınca sırf geyık yapmak ıcınde konusmak ıstemıyorum acıkcası..ben elhamdulıllah ıyıyım canım bugun dogum gunum 24 umuzu bıtırdık..
teyzoşlar iyi akşamlarroğlumun odasının şeklini değiştirdik rafını taktık sallanan sandalye aldık işte şimdiki hali
Çok hoş olmuş canım Rüzgarla bütün gün sallanırsınız artık sandalyenizdeteyzoşlar iyi akşamlarroğlumun odasının şeklini değiştirdik rafını taktık sallanan sandalye aldık işte şimdiki hali
güle güle doldur içini cnm benim sallanan sandalyeyede ayrı bi yakışmışsın yani
Çok hoş olmuş canım Rüzgarla bütün gün sallanırsınız artık sandalyenizde
teşekkür ederiz kızlar inşallah bu oda da oğlumla resimleriimizi çekip koymakta nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?