2011 Ekim Anneleri

teşekkür ederim canımm ya kararsızım iişte bende bakalım araştırıyoruz birde park beşiklerden hangisi iyi chicco düşünüyorduk onunda ebatları küçük kraft ve pierre cardinde kararsızım pieree cardine iyi diyorlar :S

ayy hiç bilgim yok
bende kararsızım:26::26:
beşik mi alsam park yatak mı diye bilemiyorum

Slm iyi pazarlar kızlar. Canım çok sıkkın. Kociş beni biyere götürmüyor. geçen haftada götürmeyince arabayı alıp annemlere gitmiştim. Bu hafta da aynısını yapmayayım dedim, kendi götürür heralde dedim ı ıhh. Neymiş iş görmüş, yorulmuş. Babamın babalar gününü telefonda kutladım, çok bozuldum çooook. Bende küstüm konuşmuyorum

aşkolsun yeşilim zeytinim yaaa. bebiklerin gr mı tutulur mu hiç? Sonra anneler üzülür benim bebikim niye küçük, yok niye büyük diye. O çetelenin bize faydası olmaz kiii....Ama kilo listesinin illaki faydası vardır. benim gibi ipin ucunu kaçıranlar kendine çeki düzen vermeye kalkarlar belki. Veyaaa aman çok mu aldım diyenler, belki normal olduklarını görüp ohh derler. dimi ama yaniii.

Uyanıklık değil canıııım, benimkisi heves heves.Deniz duymasın kimi hamile görsem ve kız deseler hemen talip oluyom. Sanırım kaynana olmak istiyormuşum da haberim yokmuş

slm canım boşver sıkma canını bende bugün babalar gününü telde kutladım çünkü eşim bugünde çalışıyor bende pek bi yere çıkamıyorum anlıyorum seni sıkılıyo insan ..

cnm güle güle giydir hepsini çok güzellermiş zaten alışverişe başladığım zaman senin engin tecrübelerinden faydalanmayı düşünüyorum

Teşekkür ederim tatlım. Alışveriş yaparken tecrübelerimin size katkısı olursa sevinirim ..

çokk güzellll canımm aldıkların bayıldım o battanıyeden bende ıstıyorumm çok güzellll

Evet canım gerçekten yumuşacık çokta tatlı görünüyor.Hemen hemen tüm bebek mağazalarında var, şimdilik kullanışlı görünüyor tavsiye ederim..

ayyy fotoşşş o cicilereee bayıldımmmmmmmmmmmm önden düğmeli geceliği nerden buldun kızzzzzzzz maşallah çok güzellerrrrr

Benim için olanı soruyorsan canom lohusa gecelikleri hep böyle oluyor, fermuarlıları bile var ama çok pahalılar. ben bunu uyguna aldım. birde çoğu kadınsı geliyor bana bu daha sevimli. birde pantolonlusunu aldım bide sabahlıklı olanı var.

İyi pazarlar dicem ama anlaşılan seninde benden farkın yok canm.. Pazarın pek iyi geçmemiş... benim canımda çok sıkkın, bende aynı senin gibiyim eşim yorgun ve uyuyamamış evet gerçekten yorgun olabilir ama kaç haftadır evdeyim oda kaç haftadır mesaide çok gerildim artık. Oda çıkmadı ırın kırın etti...kendim çıktım 3 saat gezdim nerdeyse alışveriş yaptım, ama rahatlamadım... Şimdi evdeyim ve konuşmuyorum.. Akşam yemeğide hazırlamadım, hazırlamayıda düşünmüyorum...

kımseden ses seda yok bugun..kocişle bız bugun guya eve bır kacparca erzak alalım dıye cıktık..bana dütyen ve dülott kocişe babalar gunu hediyesıne yerıne gecen yazlık derı ayakkabı bebişe meyve alıp geldık..yorulduk acıktık bırazdan yemek yıcez..

buarada canom dogum gunu dıleklerın ıcınn tesekkur ederım canım..

bugün süslenip püslenip dışarı çıktık kocişle.
hala geçen yılki elbiseme girebildiğimi farkettim.sevindim yahuu
oysaki göbeğim aldı başını gidiyorrr
ben babalar gününü geçen hafta sanıyordum.o yüzden geçen haftadan 2 tane t-shirt aldım eşime.basit ama olsun düşünmek yeter dedim.gerçi eşim bana altın bi kolye almıştı ama neyyssee alacak tabi ben kızımızı büyütüyorum içimde.onun babalar gününü hakedecek pek bi katkısı yok:))))
sonra eşime dedimki bugün babalar günü kızıma ne alacaksın????
önce şaşırdı kocişim ama sonra kızım ne isterse dedi.gittik 5li bi takım ve ağız mendillerinden aldık.park yataklara baktık.onu dedemiz alacağı için almadık sadece beğendik model olarak.

bende bakıyorum kımse yok..bıde sohbet acmayınca sırf geyık yapmak ıcınde konusmak ıstemıyorum acıkcası..ben elhamdulıllah ıyıyım canım bugun dogum gunum 24 umuzu bıtırdık..

doğum günün kutlu olsun iremcim. Gülfem'inle nice uzun senelere inş.

slm tatlım ben henüz almadım ama alırsam chicco veya sebamed düşünüyorum herkes onlardan memnun..

canım ben de sebamed alacam Bebek ve Anne| Banyo keyfi |
şu linke bi göz at istersen fiyatlar uygun gibi. ben piyasa araştırması yapıp alacam.

fatoşçum lohusa geceliklerinin mümkünse fotolarını koyar mısın fikrim olur. ben de bu aralar bakınıyorum ama çok pahalı geldi.
özellikle sabahlıklı istiyorum. sen miydin yoksa kemeri farklı olduğu için uyguna alan??

huhuuuuuu nerde bu millettt

kızlaaaaar serdim sonunda evimi. Allahım halısız ev ne zor ya. durmadan kirleniyo yerler ya da ben hep kirli hissediyorum ama mis oldu mis.
evime bakıp bakıp saray bu saray diyorum. ne güzel şey şu temizlik yaaa
ama artık doğuma kadar hiç zorlamam bu kadar kendimi. ben de oğluşum da babamız da çok yorulduk. artıkın sere serpe dinlenme zamanı.
Zaten tatil artık. b. salı günü toplantı var gidecem ayın 6sına kadar da not yükseltme sınavları var ondan sonra okul bizim için bitmiştirr

evet canım bendim :)) ama eve gelince kendime yakıştıramadığım için onu değiştirdim. dün kızımın cicileri diye fotolar eklemiştim onların içinde var bitane lohusa geceliği. birde ayrı sabahlıklı aldım ama onu önden düğmeli aldım ve oldukça uyguna aldım. Bitane pantolonlu lohusa geceleği var. hamileykende giyilebiliyor, belden ayarlamalı ve göğüs bölümü emzirme için düzenlenmiş. bahsettiğim diğer ikiisnide biara koyarım. Aslında bu incili ve kadınsı olan modeller 150-400 arası fiyatlar (bence çok pahalı) ama daha sevimli ve kullanışlı olanları 30-80 tl arası ve enazından hastanede komik görünmeyiz :))

güle güle kullan canım. ben üçlü set baktım. 60-110 arası değişiyodu fiyatlar ama karar veremedim bi sizlere sorayım dedim önce.
dediğin gibi incili modeller çok güzel ama çok kadınımsı bi de ben saten pek kullanamıyorum yakıyo beni. e ekim de çok serin sayılmaz. en iyisi penye almak galiba.
en kısa zamanda bekliyorum canım fotolarını çok cahilim bu konuda :44::44:

teyzoşlar iyi akşamlarr oğlumun odasının şeklini değiştirdik rafını taktık sallanan sandalye aldık işte şimdiki hali

Eklentiler

• $100_3644.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $100_3642.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
teşekkür ederiz kızlar inşallah bu oda da oğlumla resimleriimizi çekip koymakta nasip olur

İnşallah o günleride görücez Artık çoğu gitti azı kaldı Günler çok çabuk geçiyo valla ben bugün 24.haftaya başladım birinci üç ay ne zaman biticek derken nerdeyse ikinci üç ayı bitiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…