2011 Ekim Anneleri

maşallah size zaman çabuk geçiyor evet leyna geçen gün paylaşınca daha iyi anladım kese göründümü kalbi attımı derken bugünlere kadar geldik çok şükür... oğlum birkaç gündür beni üzüyor endişelerim yine zirve cumartesi olsada görsem diye gün sayıyorum bu haftalarda daha çok hissetmem gerekirken ben 4 gündür hiç kıpırdanma hissetmedim

Çok hareketlisin yoruluyodur belki annesi Ballı süt dene bende her gece işe yarıyo İçmeden kesinlikle yatmıyorum yatmışsamda geri kalkıyorum
İyi geceler arkadaşlar, bugün düğünümüz vardı, her şey çok güzel geçti... Elbisemi ekliyorum...

Eki Görüntüle 212617 Eki Görüntüle 212618

Hayırlı uğurlu olsun düğününüz Elbisede çok hoş olmuş da sanki resimde oynar gibisin inşallah fazla yormadın kendini ve bebişi

Bişey sorucam ama nasıl sorsam
Ben ballı süt içip yatıyorum her gece ve bizimki 5dk içinde tekmelemeye başlıyo Geçen gün fik fik olayı esnasında eşim tekmeliyo dedi hayır ben hissetmiyorum dedim ve dememle birlikte karın bölgeme bi tekme yedim O günden beri yatmadan yarım saat önce felan içmeye çalışıyorum
Sizin başınıza hiç böyle bişey geldi mi?????

teyzoşlar iyi akşamlarr oğlumun odasının şeklini değiştirdik rafını taktık sallanan sandalye aldık işte şimdiki hali

Edacım çok güzel olmuş oda. güle güle büyüsün Rüzgarcık orda. canım ben de sallanan sandalye düşünüyorum.nerden ve kaça aldın sen acaba??

İyi geceler arkadaşlar, bugün düğünümüz vardı, her şey çok güzel geçti... Elbisemi ekliyorum...

Aytencim çok yakışmış elbise. inşallah kimse gelinle yarışıyo dememiştir. öyle bi endişen vardı sanki...

canım bende süt içiyorum ama ballıyı deniyeyim bari yada fik fiki deniyeyim oynaması için
benim kanamam olduğu içn ilk 3 ay yasaktı sonrada biz korktuk bi elin 5 parmağını geçmez fikfiklerimiz
yani bu sorunu cevaplıyamıycam çok üzgünüm ama tüyoları kaptım sayende saol

ayyy çok garip olmuştur insan kendini biri bizi gözetliyor formunda hissediyo sanki. Fik fik esnasında oynamasa bari kız :))) Ben utanırım valla

teşekkür ederim filizcim
sandalyeyi ikeadan aldık149 tl idi kendi minderi vardı bide 69 tl tipsiz buldum ben onun için o minder yerine gördüğün iki parça minderi alıp uydurdum onlarında tanesi 10 tl 170 tlye geldi hepsi

çok iyi almışsın. güle güle kullan. ya ikea yok ki burda. online satışı da yok. koçtaşta bulurum inş.

İnsan bi tuhaf oluyo ama o esnada O an içimden milletin kocaları elini eşinin karnına koyar tekmeleri hissedebilmek için heyecanla bekler Bizim herifede bu yolla hissetmek nasip oldu dedim
ayyy çok garip olmuştur insan kendini biri bizi gözetliyor formunda hissediyo sanki. Fik fik esnasında oynamasa bari kız :))) Ben utanırım valla
Hemde çok fena gözetliyo Bi an çok kötü bişey yaptığımı düşündüm bu bebeler bizim psikolojileri bozmadan doğsalar iyi olucak sanırım Eda da paranoya başladı bende suçluluk duygusu sonumuzu iyi görmüyorum

Duygu hani senden yardım almıştım ya beyaz deri koltuklarım için. onların kumaş kısmında tüylenme vardı. servis geldi dün. kumaş beğenin değişelim dedi yüzünü. Boşuna o kadar uğraştım yaaaa. şimdi bi daha kirlenecek

Ne üzülüyosun ben senin yerinde olsam değiştirmeye verirken tembihlerim derileri kesinlikle kirlenmesin diye kirli getirirseniz almam diyede tehdit ederim Hem onlarda deriyi çabuk ve kolay temizlemek için daha farklı ürünler vardır diye düşünüyorum Benim masa ve sandalyelerimi aldığım ver boya gibi bişey vermişti bana bi yere çarpıp boyasını zedelersem sürmem için Sende bi sor bence belki vardır o tür bişeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…