Ne üzülüyosun ben senin yerinde olsam değiştirmeye verirken tembihlerim derileri kesinlikle kirlenmesin diye kirli getirirseniz almam diyede tehdit ederim Hem onlarda deriyi çabuk ve kolay temizlemek için daha farklı ürünler vardır diye düşünüyorum Benim masa ve sandalyelerimi aldığım ver boya gibi bişey vermişti bana bi yere çarpıp boyasını zedelersem sürmem için Sende bi sor bence belki vardır o tür bişeyleri
selam kızlarrr... geçmişe bakmadan sizle göbücanımı paylaşmak istedim :))Eki Görüntüle 212632 Eki Görüntüle 212633 Eki Görüntüle 212634
ama beni korkutma kızzz:18: ayy daha 3,5 ay var inşallah çok büyümem ,benim normal göbeğimde vardı zzaten ,bide karnım tok ondanmı acaba ,dur bide sabah aç karnına çekip ekliyim:26:aaaa resmen hamişsin sen
benim de tok karna böyle de aç karna çok az var.
Hım, olabilir aslında. dediğin gibi vardır belki onların bi yöntemi. yarın gidip kumaş beğenecem. inş. kırmızı bulurum ya. perdem halım kırmızı yoğunlukta. iş çıktı başıma
ama beni korkutma kızzz:18: ayy daha 3,5 ay var inşallah çok büyümem ,benim normal göbeğimde vardı zzaten ,bide karnım tok ondanmı acaba ,dur bide sabah aç karnına çekip ekliyim:26:
Merhaba hatunlar...
Aman korkma arkadaşım, çok şirin çıkmışsınız miniğinle maşallah, benim göbüşümü görsen sanırsın 8 aylıkHerkesin farklı oluyor göbüşü...
Merhaba sibelcim (rumuzun sibel gibi ondan sibel dedim ama doğrudur inşallah)
26.haftanın ortasındasın seninki daha büyüktür imkanın varsa bi resimde sen eklesene göbek şov seyredesim geldiKendi göbeğimi sabahtan akşama kadar seyrediyorum biraz değişik göbek görsün gözüm
ama beni korkutma kızzz:18: ayy daha 3,5 ay var inşallah çok büyümem ,benim normal göbeğimde vardı zzaten ,bide karnım tok ondanmı acaba ,dur bide sabah aç karnına çekip ekliyim:26:
Benim de salon kahve ve kremden ibaretti bu aralar pembe çiçekler, mor renkte tabak içlerine kuru çiçekler duvarlara büyük büyük çiçek desenli çıkartmalarla renklendirmeye uğraşıyorum sıkıldım pastel tonlardan
Bir ara ekleyim canım son halimi, ama göğüslerim seninde dediğin gibi acayip değişti, aynada kendime bakıyorum sanki annem karşımda... Galiba artık eski haline dönemeyecek bunlar
Dönerler yaaa deme öyle şeyler gece rüyama giricek sonra kocaman sarkık memeler
Biz ekim anneleriyiz bizim yapamıycağımız şey yok onları eski haline getirmesinide beceririz biz
İnşallah diyelim, daha emzirmeden böyle oldularsa biraz zor gibi ama belki de düzelirler:44:
nereden aldın yaw ben bulamıyorum yarın b. köye gitmeyi planlıyorumevet canım bendim :)) ama eve gelince kendime yakıştıramadığım için onu değiştirdim. dün kızımın cicileri diye fotolar eklemiştim onların içinde var bitane lohusa geceliği. birde ayrı sabahlıklı aldım ama onu önden düğmeli aldım ve oldukça uyguna aldım. Bitane pantolonlu lohusa geceleği var. hamileykende giyilebiliyor, belden ayarlamalı ve göğüs bölümü emzirme için düzenlenmiş. bahsettiğim diğer ikiisnide biara koyarım. Aslında bu incili ve kadınsı olan modeller 150-400 arası fiyatlar (bence çok pahalı) ama daha sevimli ve kullanışlı olanları 30-80 tl arası ve enazından hastanede komik görünmeyiz :))
güle güle kullansın minik ogluşunnnteyzoşlar iyi akşamlarroğlumun odasının şeklini değiştirdik rafını taktık sallanan sandalye aldık işte şimdiki hali
valla bu aralar benim çoooooook uzak oldugum şey fik fik kocam 2 saat önce sıkıştırdı ama sonra unuttu garibim test edersem sölerimBişey sorucam ama nasıl sorsam
Ben ballı süt içip yatıyorum her gece ve bizimki 5dk içinde tekmelemeye başlıyo Geçen gün fik fik olayı esnasında eşim tekmeliyo dedihayır ben hissetmiyorum dedim ve dememle birlikte karın bölgeme bi tekme yedim O günden beri yatmadan yarım saat önce felan içmeye çalışıyorum
Sizin başınıza hiç böyle bişey geldi mi?????
maşallahhh koccaman olmuşunuzz heeeselam kızlarrr... geçmişe bakmadan sizle göbücanımı paylaşmak istedim :))Eki Görüntüle 212632 Eki Görüntüle 212633 Eki Görüntüle 212634
canom gelmiş hoş gelmiş ley ley limlim ley :)))
keşke tuğba da oalydı şimdi burda. çok iyi bi ikili oldunuz siz ve münüşler
sibelcim maş. 26. haftandasın. ilk doğum yapacaklardansın galiba. ne güzel bebeğine erkenden kavuşacan
Dönerler yaaa deme öyle şeyler gece rüyama giricek sonra kocaman sarkık memeler
Biz ekim anneleriyiz bizim yapamıycağımız şey yok onları eski haline getirmesinide beceririz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?