2011 Ekim Anneleri

Hım, olabilir aslında. dediğin gibi vardır belki onların bi yöntemi. yarın gidip kumaş beğenecem. inş. kırmızı bulurum ya. perdem halım kırmızı yoğunlukta. iş çıktı başıma

Hım, olabilir aslında. dediğin gibi vardır belki onların bi yöntemi. yarın gidip kumaş beğenecem. inş. kırmızı bulurum ya. perdem halım kırmızı yoğunlukta. iş çıktı başıma

Benim de salon kahve ve kremden ibaretti bu aralar pembe çiçekler, mor renkte tabak içlerine kuru çiçekler duvarlara büyük büyük çiçek desenli çıkartmalarla renklendirmeye uğraşıyorum sıkıldım pastel tonlardan

Merhaba hatunlar...

ama beni korkutma kızzz:18: ayy daha 3,5 ay var inşallah çok büyümem ,benim normal göbeğimde vardı zzaten ,bide karnım tok ondanmı acaba ,dur bide sabah aç karnına çekip ekliyim:26:

Aman korkma arkadaşım, çok şirin çıkmışsınız miniğinle maşallah, benim göbüşümü görsen sanırsın 8 aylık Herkesin farklı oluyor göbüşü...

Göbekler mideyle birleşmeye başlamış Benimkide bütün oldu oturduğum zaman göğüslerim yaşlı teyzelerinki gibi midemin üstüne oturuyo sinir oluyorum hemen dik oturuyorum

Merhaba hatunlar...

Aman korkma arkadaşım, çok şirin çıkmışsınız miniğinle maşallah, benim göbüşümü görsen sanırsın 8 aylık Herkesin farklı oluyor göbüşü...

Merhaba sibelcim (rumuzun sibel gibi ondan sibel dedim ama doğrudur inşallah)

26.haftanın ortasındasın seninki daha büyüktür imkanın varsa bi resimde sen eklesene göbek şov seyredesim geldi Kendi göbeğimi sabahtan akşama kadar seyrediyorum biraz değişik göbek görsün gözüm

Bir ara ekleyim canım son halimi, ama göğüslerim seninde dediğin gibi acayip değişti, aynada kendime bakıyorum sanki annem karşımda... Galiba artık eski haline dönemeyecek bunlar

ama beni korkutma kızzz:18: ayy daha 3,5 ay var inşallah çok büyümem ,benim normal göbeğimde vardı zzaten ,bide karnım tok ondanmı acaba ,dur bide sabah aç karnına çekip ekliyim:26:

yok canım niye korkuyosun hamilesin sen tabiki olacak göbişin. benim de tok karna baya çıkyo .sen aç karna da bi çek göster bize. çok seviyorum hamiş fotolarını

ya benim salon da o tonlarda ama oturma odam kırmızı renkli renkli. ben de pastel tondan sıkıldım galiba. oturma odam renkli mesela çok şirin geliyo gözüme .salon da ağır sultan odası gibi. en iyisi ben de renklindireyim biraz.

Bir ara ekleyim canım son halimi, ama göğüslerim seninde dediğin gibi acayip değişti, aynada kendime bakıyorum sanki annem karşımda... Galiba artık eski haline dönemeyecek bunlar

Dönerler yaaa deme öyle şeyler gece rüyama giricek sonra kocaman sarkık memeler
Biz ekim anneleriyiz bizim yapamıycağımız şey yok onları eski haline getirmesinide beceririz biz

canom gelmiş hoş gelmiş ley ley limlim ley :)))

keşke tuğba da oalydı şimdi burda. çok iyi bi ikili oldunuz siz ve münüşler

Biz ekim anneleriyiz bizim yapamıycağımız şey yok onları eski haline getirmesinide beceririz biz

İnşallah diyelim, daha emzirmeden böyle oldularsa biraz zor gibi ama belki de düzelirler:44:

nereden aldın yaw ben bulamıyorum yarın b. köye gitmeyi planlıyorum
teyzoşlar iyi akşamlarr oğlumun odasının şeklini değiştirdik rafını taktık sallanan sandalye aldık işte şimdiki hali
güle güle kullansın minik ogluşunnn
valla bu aralar benim çoooooook uzak oldugum şey fik fik kocam 2 saat önce sıkıştırdı ama sonra unuttu garibim test edersem sölerim
selam kızlarrr... geçmişe bakmadan sizle göbücanımı paylaşmak istedim :))Eki Görüntüle 212632 Eki Görüntüle 212633 Eki Görüntüle 212634
maşallahhh koccaman olmuşunuzz heee
canom gelmiş hoş gelmiş ley ley limlim ley :)))

keşke tuğba da oalydı şimdi burda. çok iyi bi ikili oldunuz siz ve münüşler

hoşbuldukkkkkk hahayyyyy damlar belki birazdan tubişşş

sibelcim maş. 26. haftandasın. ilk doğum yapacaklardansın galiba. ne güzel bebeğine erkenden kavuşacan

İnşallah hepimiz vakti zamanında kavuşalım miniklere...İlk dr.a gittiğimde ekim başı deniliyordu ama şimdi 30 Eylül görünüyor. Bakalım süpriz...

benimde valla sarkınmaya başladılarr taş gibiydimm taşşşş oldum hamursütyenimden taşıyolar valla alt kısımları kızarmaya başladı sanki kırmızı damar gibi çatlakmı oluyo neee geçmişinde bu kadar büyümediler kiii şaşırdı gariplerimmm

yaa kızlarr bu saatlerde ben acayip kaşınmaya başlıyorum,bacaklarım ikollarım ,karnım ,popişim ,kaşınmaktan uyuyamıyorum valla .ç.uyuyana kadar kolonya süre süre bi hal oluyorum yaa:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…