2011 Ekim Anneleri

hahayyy o çarşaf burada işe yaramıyyyyy

canım merhaba ben prof. özgür deren'e gittim cinnahta muayenehanesi. tavsiye ederim...

canım ya sende mi ilahiyat okuyosun...
bende :) bu sene başladım...
bende hadis ölsün istiyodum
ama şükür geçmişim yaaa...
bakalım seneye napcam oğlumla beraber çalışırım artık...
inş. oğlum 2.5 aylıkken falan gircem sınavlara ...
artık kapıda beklerler beni bir an önce çıkiim die

yok kızzz hiççç zevkli olmuyor baksana bize hala tartışıyoruz keske sadece ben karar virsem

dün çok kötüydüm sinirlerim harap oldu kayınvalidem kızımızın ismini melissa olsun diye tutturdu nişanlıyken bile melissa diyordu bizde tamam melissa olsun kalbi kırılmasın dedik neyse her ona oturmaya gittigimde bi ton isim sıralamaya basladıyok mehtap yok melek vs. hani melissa istiyordun dedim olsun bu isimlerde güzel dedi bende 50 tane kız dogursam hiç birini koymam dedim dalga geçti resmen benimle her ay biz kızımızın ismini degiştircez galiba çok sinirliyim hala...

ahh şu kayınvalideler benimkide tutturdu yağmur da yağmur diye halbuki ben azra istiyorum ve diyormuş ki bebek doğsun ben geline vermicem ben bakıcam yok anasının gözü töbe yaa ilk torunu olcak yani anlayacağınız benim çoook işim var bu kaynanayla çoook

vah güzelim.. acıdım haline.. allahtan bizimki 8numara
ama eşim de kıymetlisi.. bakalım bizde nasıl başedicez.. allahtan evlendi kaynanam da.. fazla sık bizde bulunmaz herhalde (diye umit ediyorum)
eltiminkini sevmeye gitmiş cumartesi.. hırpalayarak sevmiş bebeği.. ayol daha 3 günlük bebe.. öyle mi sevilir pat küt diye.. yok ben dayanamam .. yolarım saçını başını

sorma canım ya ama bi yandanda üzülüyorum ilk torunu diye ne bileyim işte
büyümüşsünüz canım 13 haftalık olmuşsunuz

sorma canım ya ama bi yandanda üzülüyorum ilk torunu diye ne bileyim işte
büyümüşsünüz canım 13 haftalık olmuşsunuz

evet teyzesi :) kovalıyoruz sizi :) içim ısındı bu topiğe 7,5aylık mı doğuracam neyse artık :) babası gibi sabırsız olursa belli mi olur.. gelir vallahi.. :)

kesınlıklee sebamedd neler alıcağımı seçtim bile

benım bütün yeğenler sebamed le büyüdü

bizdee en miniklerdenizz yarın 21 haftamız bitiyorr

ooo maş. sen tamamlamışsın canım kızının çeyzini
canım sebamedin hangi ürünlerini ve kaça aldığını yazabilir misin??

yok beaa özlemişiz gözlerimiz arıyo sizi ondan farkettim hemen

ne yalan söyleyim.. bende çok özlüyorum sizi.. artık takipçiniz oldum :) kim nerdeyse oraya ayak atıyorum :)

yok ya benim yiğenim sabırlıdır tam gününde doğcak inş.. cinsiyet belli olur yakında..

inşallah zamanında gelir, özele gitmeye başlıyacağım sanırım.. gittiğim hastaneden memnun değilim.. kuzumun resmini bile vermediler kağıt kısıtlı diyipte.. o kağıdı kimseye vermiyceksen.. turşunu mu kuracaklar orda..
kadına diyorum ki illa özele mi gitmem lazım... sıradaki diyor..

o zaman 2 isim koyun kızlarrrr sizin koydugunuz ismi olsun gaynanada göbek adı koysun siz ne derseniz o olur gene

allaha şükür benim gaynana heç bişi demedi isim konusunda ama annem maşallah kaynanayıda geçtiii isimleri begenmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…