2011 Ekim Anneleri

kızlar şişmekten bahsetmiştiniz yaaa dün eşim bana didikiii caponlara dönmüşün
surat kocaman gözler minnacık kalmış yüzüm şişti galiba :KK1:elim ayagım normalde yüzüm
sabahları şişiyo sizdede oluyomuuu :KK55:

yaa bende az önce farkettim ,,asllında şişmediğimi düşünüyodum ama ,daha geçen yıl aldığım biterliğim vardı ,giyebiliyodum ,az önce giyemedim ,5 dk. zorla giyebildim ,ayağımda iz yaptı:18::KK50:
 
yaa bende az önce farkettim ,,asllında şişmediğimi düşünüyodum ama ,daha geçen yıl aldığım biterliğim vardı ,giyebiliyodum ,az önce giyemedim ,5 dk. zorla giyebildim ,ayağımda iz yaptı:18::KK50:

7. aydan sonra şişmeye başlanıyormuşş komşum 7. ayında bi başladı şişmeye camdan bagırıyodum şişkoooo diye şimdi o bana bagırıyo şişko diye :KK60::KK60::KK60::KK60:ama iniyor 9. aydaa kız şimdi zayıfcacıkkk insan şaşırıyor şişmeye başlayınca ben hayatımda bu kadar tombiş bir surata sahip olmamıştım:KK60:
 
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
canlarım nasıl bu.kızımıza almayı düşünüyoruz
Eki Görüntüle 212872
emelin deyimiyle kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun çook güzel bir seçim bende kırmızı alıcam inşallah...
Bende sırf mikropluk olsun diye akşam ablamın doğum günü ben oraya gidicem dedim. Tamam gidelim dedi. Ben tek başıma gidecektim dediim. Yok beraber gideriz dedi (Doğum günü kutlamaktan nefret eder kendisi. Hele ki bu 30 yaşına giren bi kadınsa. )
Baktım istediğim tepki gelmedi. Akşam ben eve yürüyerek dönücem. Ben gelmeye salatayı hazırla, yemeği ısıt, ekmeği al dedim. Beyimizin çarşıda işleri varmış, geç gelirmiş. Tamaaaaam dedim, açtı ağzımı yumdum gözümü. "Sen hiç bir planından geri kalmasan olmaz mı? Dünya senin etrafında mı dönüyor? 1 aydır beni üzdüğün yeter. Ben bebeğime acıyıp sallamadıkça, sen üste çıkıyosun" Falan ağzıma ne gelirse saydırdım. Tabi benimki altta kalmaz. Ben akşam gelmiyorum o zaman dedi." Aman has yüzüne hayran, ali gözüne kurbandı sanki onlarda, gelmezsen gelme diye çemkirdim. dıt dıııt dııııt..:KK36: Hayatta telefonu suratıma kapatmazdı. Dmek ki çok sinirlendi. Yaşasın kötülük:KK47::KK62: Ama hala hıncım geçmedi.:KK45: Daha çok sinirini nasıl bozabilirim plan yapıyorum.
akşam eve gelirse kapıyı açma kapının önüne de paspas koy bari :KK1:
çok sinirlenmişsin ama haklısın yinede o bebeğinin babası affet gitsin:KK33:
Edacım odaya çok yakışmışsın annelik çok yakışıcak sana o sandalyede oğlunla rüzgarla beraberde sallanmayı nasip etsin mevlam...


Sansee göbüşünede bebişinede maşallah canım :)

Deniz maşallah detaylın güzel geçmiş kızınada maşallah damat adaylarını sollamış hanımefendi :)) Topiğin en küçüğü ama büyük bir ücadele içinde ufaklık, bende sizinle beraber doğucam diye direniyor sanırım :))))

Ayten sanada maşallah çok fit görünüyorsun, bugün, yarın elbise kıyafet derken olduda bitti bile zaman ne çabuk geçiyor gerçekten :)


İrem nice güzel senelere bebeğinle beraber inşallah..

Present ve canom ciciler mükemmel :) Allah bebişlerin üzerinde görmeyide nasip etsin inşallah..


Leyna, Eslem, fatoşu göremedim haftasonuda tam detaylı bakamadım gerçi ama iyilerdir inşallah..

Duygu kız fik fik yapacağım varsada sen bunu dedikten sorna yapmam sanırım :KK60: Ayy bebiş zıp zıp zıplıcak o anda,, eşim şok olur korkudan kal gelir sanırım. :KK53:

Unuttuğum kimse varmı varsa affola emi :)

Bu haftayı çok güzel huzurlu ve mutlu geçirmek istiyorum, geçen hafta hem hafta içi çok yoğun yorucu geçti hem haftasonu :KK43: Hepiniz içinde aynı temennideyim :)

çok sıkıcı bir gündü canım hiç bir şey yapmak istemedi tesbih çektim bol bol boş boş dolandım işte teşekkür ederim düşündüğün için hanzadeciğim...
haftasonu çok yorulmuşum annanesi ve teyzesiyle oğluma alışveriş yaptım hastane çıkışları takımlar battaniyeler biberona kadar biirsürü şey aldı annanesi oğluma çok masraf açtık çoookk daha bir sürü şeyde gönlüm kaldı gidip onları da alıcam bu arada kızlar aldığım çoğu şey bebetto ve chicco nun ama bebettonun kumaşına bayıldım pamuk gibi internette de bazen kampanyaları oluyor almak isterseniz çekinmeden alın derim
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar...
 
Bende sırf mikropluk olsun diye akşam ablamın doğum günü ben oraya gidicem dedim. Tamam gidelim dedi. Ben tek başıma gidecektim dediim. Yok beraber gideriz dedi (Doğum günü kutlamaktan nefret eder kendisi. Hele ki bu 30 yaşına giren bi kadınsa. )
Baktım istediğim tepki gelmedi. Akşam ben eve yürüyerek dönücem. Ben gelmeye salatayı hazırla, yemeği ısıt, ekmeği al dedim. Beyimizin çarşıda işleri varmış, geç gelirmiş. Tamaaaaam dedim, açtı ağzımı yumdum gözümü. "Sen hiç bir planından geri kalmasan olmaz mı? Dünya senin etrafında mı dönüyor? 1 aydır beni üzdüğün yeter. Ben bebeğime acıyıp sallamadıkça, sen üste çıkıyosun" Falan ağzıma ne gelirse saydırdım. Tabi benimki altta kalmaz. Ben akşam gelmiyorum o zaman dedi.", gelmezsen gelme diye çemkirdim. dıt dıııt dııııt..:KK36: Hayatta telefonu suratıma kapatmazdı. Dmek ki çok sinirlendi. Yaşasın kötülük:KK47::KK62: Ama hala hıncım geçmedi.:KK45: Daha çok sinirini nasıl bozabilirim plan yapıyorum.



Aman has yüzüne hayran, ali gözüne kurbandı sanki onlarda :KK60: ilahi bunu unutmayayımda eşime aynen aktarırım :))) Güldüğüme bakma valla çok kızıyorum hamile olduğumuzu unutuyolar heralde gıcıklar ya, şimdiden böyle olursa doğunca iki agıcık bugucuk yapıp kaçarlar.. Ben bide kendimi kilo aldıkça bakımsız hissetmeye başladım, bu yüzdende ona sarıyorum sanırım... Dün gittim dünaynın alışverişini yaptım, bugün cici bici geldim biraz daha iyi hissediyorum şimdi kendimi.. Rumuz hiç dikleşme kuzum dikleştikçe uyuzlaşıyolar... Üzüldüğümüzle kalıyoruz en güzeli huylarına gitmek ve istediğimizi yaptırmak. Çünkü onların hormonları bizim gibi değil, şu an biz daha zayıfız kabullenmek lazım olan bize ve bebeğimize oluyo :KK43: Ağla ağla adamlarda alışıyo artık :KK60::KK60: Ben bide diyorum ki timsah gözyaşı değil, bilerek ağlamıyorum :KK47: engel olamıyorum sana kendimi acıntırmaya çalıştığımı sanma sakınn:KK47::KK47:diye kızdım bir sürü, ama bir yandanda ağlamaya devam ediyorum :KK60::KK60::KK60: Diyorum ya sağ selamet bitirsek şu dönemi hayırlısıyla... :)
 
Denizzzz maşallah canım prensesine ve sana bende istiyorum artık detaylı:KK1: bu cumartesi doktor amcamızın acil ameliyatı çıkmış görünemedik bu cumartesine kaldı :KK14:

Teşekkür ederim eyt cim. iyi haberler duymanın darısı başına inşallah bu haftasonu kısmet olur ve gidersiniz canım.

Kızlar çok şükür oğlum oynamaya başladı 4.gündü bugün artık çaktırmadım ama öldüm öldüm dirildim ya :KK59: çok şükür :KK16:

Ohh çok şükür :) Maşallah canım. En çok dinlenince ve dinlenirken hissedilir dedi bana dr. Çok yorulduysan ondan hissedememişsindir canım. Benim miniğim dün ilk kez babasına kendini hissettirdi. Babalar gününü o şekilde kutladı :) Ben ne yapayım daha, tekmelemiyor işte, yapmıyor, sevmiyor, tarzı değil çocuğumun :)

23 yaş 28 aralık 2010 sat 52 ile hamile kaldım 56 kiloyum kızım olacak yaşadığım şehir alanya ismim gülten bu arada kızımın adı zeynep olacak teyzeleri

Hoşgeldin gülfem hayırlı olsun.

gittim geldimmmmmm kendime heç bişi almadım :KK1:memişlerim için 1 tane sütyen 1 tanede emzirme sütyeni aldım gögüs pedi aldım :KK52:
ogluşuma banyo filesi aldım birdeeeeee bunları aldımmmmm:KK69:
Eki Görüntüle 212899

Eki Görüntüle 212900

Eki Görüntüle 212901

Çookk güzel canom. iyi günlerinde, sağlıkla giysin inşallah. sütyen aldım sonunda. hem sporcu sütyeni, hem de göğüs uçlarını belli etmeyecek şekilde ince bir sünger tabakası var önünde. çok rahat ettim.

pijama alacaktım 3 lü takım 97 liraymış üstü altı sabahlıgı:KK53:
anacım kumaşıda incecikkkk hııııhh dedim çıktım sonra beşik baktım
bir magazaya girdim sordum öylesine didim ki küçük beşik istiyorum
adamdaki cevapla resmen serinledim bacım küçük beşiği ne yapacaksın aha burda var 130 tl
3 ay için ne diye alacaksın :KK53::KK53:dedim sizene istesem 5 tane alırım didim çıktım öküzzzzz
nasıl sinir oldum varyaaaaaa hepsi beni buluyoooo:KK1:

Çekiyolar seni çekiyolar, bi şekilde mıknatıs etkisi var sende :)

Hahaha:) Biliyorum kızlar gülünmez ama haftasonu pazar günüm gerçekten feciydi, rumuzcum bende akşam o mesajı yazdıktan sonra baktım ağlama krizim devam edicek dışarı çıktım tekrar, bir pastanede oturup dondurma yedim dergi okudum filan... Sonra eve 8,30 gibi eve geldim eşim yemek sorunca açtım ağzımı yumdum gözümü. Sonra yine ağlama faslı bir yandanda bebeğim üzüldü diye ağlıyorum... İçim çıktı ağlamaktan benimde... Eşimde haklıydı aslında gerçekten berbat yorgundu ama bende ilgi istiyorum napayım dimi yani... Neyse sonunda tatlıya bağladık, sabah o erken çıktı ben biraz geciktim.. sabah ta akşam ağladığıma üzülüp ağladım biraz... Hayırlısıyla bitirsek şu hamileliğimizi bir şey istemiyorum.. Toplasam hayatım boyunca bu kadar çok ağlamamışımdır sanırım :KK43: Allah beterinden saklasın başka şeylere ağlatmasın inşallah.. Geçicek geçicek kızlar :)

Evet evet bitsin ki normal hayatımıza dönelim diycem ama o zaman iyice terelelli oluyormuş kadınlar doğum sonrası daha çok çıldırma noktasına geliyormuş. e ondan sonra da menopoz dönemi var tabi :) zavallı erkekler :)
Ben dün suratsız uyandım. haftaiçi 6'da uyanıp kahvaltı hazırlıyorum, çok açım bir kere de sen hazırla dedim. tamam dedi, itiraz etmeden kalktı hazırlıyordu. baktım çok yavaş hareket ediyor. sen hazırlamak istemiyosun, her şeyi benden bekliyosun diye kıyameti kopardım. saat daha 9 olmamıştı daha. bağrış çağrış kavga ettik :KK43: halbuki biliyorum ki çok becerikli değildir mutfakta. elinden geleni yaptı ama yavaş yapıyor diye çıldırdım. demliği filan aldım elinden, kendim yaptım. sonra da öyle pişman oldum ki anlatamam. özür diledim. neyse ki çok çabuk affeder. bir saat içinde normale döndü yaşamımız ama hala içim burkuluyor. canım benim. hepimizin sıkıntısı geçer inşallah düzeliriz hanımlar.

kızlar şişmekten bahsetmiştiniz yaaa dün eşim bana didikiii caponlara dönmüşün
surat kocaman gözler minnacık kalmış yüzüm şişti galiba :KK1:elim ayagım normalde yüzüm
sabahları şişiyo sizdede oluyomuuu :KK55:

tuzu çok tüketiyorsundur tatlım. eriği görmemişler gibi yediğim zamanlarda oluyordu. çok tuzlu yiyip yatıyordum sabah ccapponlar gibi uyanıyordum. şimdi normalim henüz çok şişmiyorum.

Bende sırf mikropluk olsun diye akşam ablamın doğum günü ben oraya gidicem dedim. Tamam gidelim dedi. Ben tek başıma gidecektim dediim. Yok beraber gideriz dedi (Doğum günü kutlamaktan nefret eder kendisi. Hele ki bu 30 yaşına giren bi kadınsa. )
Baktım istediğim tepki gelmedi. Akşam ben eve yürüyerek dönücem. Ben gelmeye salatayı hazırla, yemeği ısıt, ekmeği al dedim. Beyimizin çarşıda işleri varmış, geç gelirmiş. Tamaaaaam dedim, açtı ağzımı yumdum gözümü. "Sen hiç bir planından geri kalmasan olmaz mı? Dünya senin etrafında mı dönüyor? 1 aydır beni üzdüğün yeter. Ben bebeğime acıyıp sallamadıkça, sen üste çıkıyosun" Falan ağzıma ne gelirse saydırdım. Tabi benimki altta kalmaz. Ben akşam gelmiyorum o zaman dedi." Aman has yüzüne hayran, ali gözüne kurbandı sanki onlarda, gelmezsen gelme diye çemkirdim. dıt dıııt dııııt..:KK36: Hayatta telefonu suratıma kapatmazdı. Dmek ki çok sinirlendi. Yaşasın kötülük:KK47::KK62: Ama hala hıncım geçmedi.:KK45: Daha çok sinirini nasıl bozabilirim plan yapıyorum.

ahh güzelim benim yaa sakin ol. tamam intikam almak istiyorsan bir şekilde al ama bu kadar sinir harbi sana da bebeğine de fazla. kısa zamanda durumunuz düzelir inşallah canım benim. yeter ki sen üzülme, canını çok sıkıp hayatı kendine zehir etme. mmuckkss.

Deniz maşallah detaylın güzel geçmiş kızınada maşallah damat adaylarını sollamış hanımefendi :)) Topiğin en küçüğü ama büyük bir ücadele içinde ufaklık, bende sizinle beraber doğucam diye direniyor sanırım :))))

evet canım çok şükür güzel geçti detaylı. bundan sonra bir ohh çekebilirim gönül rahatlığıyla. darısı bekleyen, isteyen herkesin başına olsun inşallah. bizim minnak biraz tontiş gözüküyor şimdilik bakalım ne olacak sonumuz :)
söylediğin gibi bir çabası olabilir haklısın :)

ben çıktım hanımlar görüşürüz hepinizi öptüm iyi akşammlaarr mmucks bay bayy :)
 
Deniss_ruj
Evet evet bitsin ki normal hayatımıza dönelim diycem ama o zaman iyice terelelli oluyormuş kadınlar doğum sonrası daha çok çıldırma noktasına geliyormuş. e ondan sonra da menopoz dönemi var tabi :) zavallı erkekler :)
Ben dün suratsız uyandım. haftaiçi 6'da uyanıp kahvaltı hazırlıyorum, çok açım bir kere de sen hazırla dedim. tamam dedi, itiraz etmeden kalktı hazırlıyordu. baktım çok yavaş hareket ediyor. sen hazırlamak istemiyosun, her şeyi benden bekliyosun diye kıyameti kopardım. saat daha 9 olmamıştı daha. bağrış çağrış kavga ettik :KK43: halbuki biliyorum ki çok becerikli değildir mutfakta. elinden geleni yaptı ama yavaş yapıyor diye çıldırdım. demliği filan aldım elinden, kendim yaptım. sonra da öyle pişman oldum ki anlatamam. özür diledim. neyse ki çok çabuk affeder. bir saat içinde normale döndü yaşamımız ama hala içim burkuluyor. canım benim. hepimizin sıkıntısı geçer inşallah düzeliriz hanımlar.


Hafta içi her sabah 6 da kahvaltımı hazırlıyosun? Maşallah Deniz... Ben totomu zor kaldırıyorum ya.. Ama iş yerinde her türlü kahvaltı imkanım var tabi :) İstediğimi yiyebiliyorum... Maşallah eşine benim eşim tavayı filan fırlatıverirdi al kendin yap o zaman diye sanırım :) Evet ama haklısın sen söylemeden yapsalar ne güzel olur dimi, önümüzdeki pazarda bu yüzden tartışma çıkar bizde :KK60::KK60: Evde olsak tamamda, hem ev, işi hem dışarı işi, hem bebek taşıyoruz ya... bir sürü sorumluluk... bazı şeyleride onlar taşısın istiyoruz haklı olarak.. Ben doğum sonrasını düşünmek istemiyorum artık hep lohusa sendromuna girermiyim diye düşünüyordum kanımca girerim.. Çünkü doğum sonrası vücut şeklimiz bizi şok edicek gibime geliyor.. Neyse hayırlısı olsun.. İnşallah düzeliriz dediğin gibi...
 
Son düzenleme:
ben gıttıgım hastaneyı arayı 50 ytl oldugunu ogrenmıstım detaylının fakat gecen hafta yaptırmaya gıttıgımde muayene ucretı olan 12 ytl dısında ucret talebınde bulunulmadı...yanı vermedım ektra bır para detaylı ıcın...


Yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun irem mutlu yıllar. inşallah gülfemle kutlarsınız seneye.

saol canım tesekkur ederım ..amın

.../...
çok oldu sanırım, kusura bakmayın çenem düştü. malum 3 gündür yokum :p bitti sandınız dimiiii :) bitmedi daha,doktorla konuştuklarımızın detaylarını da anlatıcam daha.



hosgeldın canım kendıne bı cızelge yaparsan senı ve bebısını daha yakınen tanıma fırsatımız olur..:KK49:[/QUOTE]

cizgi nasil yapiliyor ??? HOS BULDUK
 
çok sıkıcı bir gündü canım hiç bir şey yapmak istemedi tesbih çektim bol bol boş boş dolandım işte teşekkür ederim düşündüğün için hanzadeciğim...
haftasonu çok yorulmuşum annanesi ve teyzesiyle oğluma alışveriş yaptım hastane çıkışları takımlar battaniyeler biberona kadar biirsürü şey aldı annanesi oğluma çok masraf açtık çoookk daha bir sürü şeyde gönlüm kaldı gidip onları da alıcam bu arada kızlar aldığım çoğu şey bebetto ve chicco nun ama bebettonun kumaşına bayıldım pamuk gibi internette de bazen kampanyaları oluyor almak isterseniz çekinmeden alın derim
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar...


Maşallah cicilerinize aldıklarını koyda gözümüz gönlümüz şenlensin :) Ne güzel imrendim sana maşallah canım, bende şu ağlama nöbetlerim ve biraz ferahlık e tabi sağlık için tesbih çekmeye karar verdim canım sen ne çekiyosun Leyna? Eminim çok iyi geliyordur.. Salavat çekeyim dedim ben hergün. Yoksa özel bişimi çekiyosun banada yazında bende ona göre çekeyim maneviyatımız kuvvetli olunca ruhumuzda daralmaz :)
 
Son düzenleme:
koprina kızzzz konuşmuyosun hiççç:KK1::KK1::KK1::KK1:

tüh yakalandık mı :) oysa üstüme görünmez yapan çarşaf attıydım.. becerememişim demek :)
sohbetiniz çok hoş.. hep böyle devam edin.. :) bende kardeş geldim ara sıra takılırım :p cicilerinize bakarım..
bir arkadaşınız Kraftın park yatağını alıyor galiba..
eltim exorbaby aldılar 200liraya hepsiburada'dan, kahverengi .. çok güzel duruyor :) ama bebek içinde minnacık kalıyor :)
 
X