yaa kızlar bişi sorcam beeen :26:2. tetanoz aşı zamanında ben malatyada olmuş olcam ,sizce ordada yaparlarmıkii??
edutçum maşallah çooook tatlıısınızzzz
canım benim de ikinci aşım 8 temmuzda ve o tarihte ben de burda olmayacam. hemşireye sordum dedim 11inde falan gelirim o zaman yaparız dedi bana. ama yapılır gibi geliyo bana. benim hemşire cevap vermedi sen bi sor yine de
DUYGU EDUT
ikiniz de çok güzelsiniz ya hu edutcuğum öyle söyleme çok beğendim ben seni tam bir hamile olmuşsun maşallah ikinize de
bayılıyorum böyle göbek fotoğrafları bakmaya yokmu başka fotoğrafffff
emeeeeeeeeeeel teyzeee teşekkür ederim
rüzgar
yaa kızlar bişi sorcam beeen :26:2. tetanoz aşı zamanında ben malatyada olmuş olcam ,sizce ordada yaparlarmıkii??
selam arkadaşlar. Toplantıdan geldim ama pek iyi sayılmam. Toplantıda birden başım döndü, elim ayağım halsizleşti nerdeyse bayılıyodum. yanımda hamile bi arkadaş vardı. aldı çıkardı beni dışarı. veli görüşme odasında uzandım tuzlu bi ayran içtim düzeldim biraz ama hala çok halsizim
dün gece de namazda oldum öyle. ayrıca başımın yan kısımları da zonkluyo, ağırıyo.
içinizde bu durumda olan var mı? normal mi bu
İleride çok gülücez bu hallerimize çook.. :) Erken kalkıp kahvaltı hazrılamakla çok iyi yapıyorsun... bende çalışmak istemiyorum artık, ama evde oturuncada hep bir şeyler gözüme batıcak daha çok ağlıcam filan diye korkuyorum... Dün akşam doktorumu (psk.) aradım, çünkü bu duygu dalgalanmalarının üstesinden gelemiyorum... Bir kaç gün sonra gidicem.. Biraz konuştuk iyi geldi... Tam detaylı terapiden sonra sizlerlede paylaşırım faydalanırsınız belki, ağlamak istemiyorum ama sürekli ağlıyorum bunu engelllemem lazım, yoksa kızım, bir ağzı yerde, bir ağzı gökte doğacak annesi yüzünden... Çok sıkıldım bu durumdan, 3 gündür bunalımım. Bir türlü atamadım herşeye ağlamak istiyorum... İçimde birikmiş şeylermi etkiliyor diye görüşücez bakalım.. :)
Edanın resimleri görünce özendim bende
Eki Görüntüle 213150
ooo hamile t shirtinide giymiiişş:)) benim koca göbeğime tam oturmuyo diye giymediydim ...sen en küçük bedenimi aldın nee
teşekkür ederiz hanzadem inşallah öyle olur akıllı hayırlı evlatlar olurlar
bugün bende fark ettim sanki öyle olmuş yayada saçımı çok nadir toplarım sanırım sizde ilk defa görüyosunuz ondan da bize öyle gelmiş olabilir :26:[/QUOTE
Bırak bu işleri bırak kandırma bizi yanaklar dolmuş işte :))
selam arkadaşlar. Toplantıdan geldim ama pek iyi sayılmam. Toplantıda birden başım döndü, elim ayağım halsizleşti nerdeyse bayılıyodum. yanımda hamile bi arkadaş vardı. aldı çıkardı beni dışarı. veli görüşme odasında uzandım tuzlu bi ayran içtim düzeldim biraz ama hala çok halsizim
dün gece de namazda oldum öyle. ayrıca başımın yan kısımları da zonkluyo, ağırıyo.
içinizde bu durumda olan var mı? normal mi bu
Bendede buan benzer halsizlikler oldu filiz geçen hafta içi canım, dikkat et uzan.. Bu haftalarda düşme çok oluyormuş bu denge değişiminden dolayı aman diyim dikkat edin kendinize..
ooo hamile t shirtinide giymiiişş:)) benim koca göbeğime tam oturmuyo diye giymediydim ...sen en küçük bedenimi aldın nee
çok güzelsiniz canım,2 ay sonra bana yetişir göbeğin belkim
sağol bacımmmm inşallah sende yüklersin bi ara büyüsünde iyiceeeyazamadan duramadım :) canooooom.. çok tatlısınız :) maşallah yeğenime.... tü tü tü
maşallah suphanallah
doktorlar bebek olabiliceğinden şüpheleniyolar canım henüz kesin bi tanı koyamadılar üç buçuk dört ay sonra kesin söyleriz ne olduğunu dedilerkomşum bu ne yaaa..göbekmi yoksa bebekmi buuumaşallah çok büyümemiş ,bebek besleniyo senin galiba,valla ben akşamları bide yemek sonrası şşişiyorum yaaa 9. aya kadar napcam ben diye düşünmeye başladım:26:
Büyüyoruz teyzesi inşallahda böyle devam eder umarım sadece göbek büyürduyguuuu göbişin ççooook tatlı eski fotolarını hatırladım da bi an artık büyümeye başlamış kızın çok sevimli maş.
zayıfken hamile kalmanın faydaları Önceden dert ederdim çok zayıfım diye şimdi şükrediyorumwuu maşallah fit hamiş diye buna derim
İşte hamile diye buna derim kimse sorma gereği duymaz hamilemisin diye benide gören acabamı diye bi daha bakıyo bazende soruyolar sinir oluyorum
Teyzem karşımda oturuyo onun göbeği olurmuDUYGU EDUT
ikiniz de çok güzelsiniz ya hu edutcuğum öyle söyleme çok beğendim ben seni tam bir hamile olmuşsun maşallah ikinize de
bayılıyorum böyle göbek fotoğrafları bakmaya yokmu başka fotoğrafffff
ben onun o teyzeeee diyen dillerini yerimmmmannesi benim için sev rüzgarını emel teyzen seni çok öpüyomuş de eminim anliyacaktır...
maşallah eski eklediğim daha yakın çekimdi daha büyük görünüyoduminicikte değil haksızlık etme aslanımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?