bebişin cinsiyeti belliyse yazarmısın canımm
bende arada bir içiyorum kola çok sık olmasada ama yinede kola yerine çoğu zaman fanta içiyorum
dün kontrolümüz vardı bebeğim 768gr olmuşşeker yüklemem yapıldı sonucunu aldım bugün oda gayet normalmiş allaha şükür
guzum bıraz evvel esıme bundan bahsedıyordum tam da...ben karpuzu yerken cekırdeklerınıde yıyorum çiğneyerek..yutmuyorum cıgnıyorum ozellıkle ..ınanılmaz bagırsakları calıstırıyor..kactır denıyorum 3 4 gundur benımde bagırsak sorunum vardı hamdolsun bugun cok ıyıyım dun aksam 1 dılım karpuzu cekırdeklerıyle yemıstım..denemekten zarar gelmezzz..hersey herkese yaramıyopr dene gor..off kaç gündür tuvalete çıkamıyommmkarın agrısından kıvranıyorum
bugunde kaynanam geliyor ben tvnin sesini açıyorum istenmeyen sesler duyulmasın diye
kadıncagız tv yi kapatıyo beni dinliyo kötü yakalandık bu seferr
rabbım bızlerı evlatlarımızla onların saglıklarıyla ımtıhan etmesın..dayanılması ne zor ıllakı..ben kendı adıma sezeryanı en son evrede düşünüyorum..her ne kadar doktoruma pek ıtımad edemesemde gecenlerde doktorumda 1 ay evvel dogum yapan bır kadınla tanıstım ınanılmaz memnun kalmıs ve hıc sıkıntı cekmemıs kesınlıkle vazgecme dedı sankı oyle bır sansım varmıs gıbı...umarım cok darda kalıpta sezeryanı dusunecegımız hallere gırmeyız ..selam kızlaaarr...
bi müvekkilim geldi bi kaç gün önce. size anlatıyımmı bilemedim etkilenirmisiniz diye ama yine de bilin istedim 40 gün önce doğum yapmış bebeğinde brakial pleksus hasarı(omuzların normal doğumda takılması nedeniyle sinirlerin kopması sonucu ellerin açılıp kapanmaması dirsekten bükememesi) meydana gelmiş.hem ceza davası hem de maddi manevi tazminat davası açmak istiyordu. ben de araştırdım kendi doktorumla da konuştum biraz önce. gebelikte diabeti olan annelerde bebeğin omuz ve karın çevresi genişlediği için daha sık rastlanırmış benim müvekkilin de önceki gebeliğinde şeker çıkmış bu gebeliğinde sınırdaymış ama doktor pek önemsememiş diyet falan vermemiş. bebek 4490 gr doğmuş tıp kitaplarına göre 4500 gr ve üstünde sezeryan zorunlu kabul ediliyomuş. ve gebeliğin son terminde ultrasonda bebeğin ağırlığı tam net çıkmıyomuş +500 -500 olabiliyomuş. bebek son ultrasonda 4000 gr çıkmış. doktorum hamilesin sen etkilenirsin bu davayla ilgilenme bence dedi. zaten hukuken bilirkişiler doktorlara kusur atfetmiyorlarmış böyle durumlarda.
demem o ki kızlar ben hala normal doğum istiyorum ama bebeğimin kilosu fazla olursa veya bende diyabet çıkarsa(Allah korusun) illa normal doğum olsun diye diretmem yeter ki bebeğim sağlıklı doğsun sezeryanda olsa farketmez...
maasallah tam hamıle modu..Aallah nazardan korusun..bugun gobısler fora anlasılan ..aslında bır kac gundur benımde aklımda ama sureklı agrıuyan karnım yuzunden pek keyfım yok cekemedım o yuzden ..canom sende mınık mınık dıyosun o kadar uzaktan cekersen nokta kadar gorunur tabı..ısın sakası herkes banada iç karnın genıs dıyolar ınanmıyolar hamıs olduguma..
hazıran 28 de benımde 2. doz var ama cok sıkıntı yapıyorum ılkının acısını 15 gun cekınce ve asıdan 3 gun sonra once dıyarbakır sonra ankara yolculugu yapacagımı dusununce..esım ıstersen sımdı gıdıp yaptıralım dıyor..kararsızıım bıldıgım kadarıyla yapıyolar ama..yaa kızlar bişi sorcam beeen :26:2. tetanoz aşı zamanında ben malatyada olmuş olcam ,sizce ordada yaparlarmıkii??
yarın ayrıntılı ultrasonum var inş. ben de sizler gibi güzel haberlerle gelirim.
hem iki gündür yaşadıklarımı da sorarım doktora.
bugün okulda bi arkadaş neden ferruma başlamadın dedi. herkes kullanıyo mu şu anda ??
bende arada bir içiyorum kola çok sık olmasada ama yinede kola yerine çoğu zaman fanta içiyorum
Dün kontrolümüz vardı bebeğim 768gr olmuşşeker yüklemem yapıldı sonucunu aldım bugün oda gayet normalmiş allaha şükür
erkek sat 23 ocak, due date 30 ekim . teşekkürler şimdiden ben ticker factory den de lilypie den de denedim ama olmadı
bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ama bende yinede halsizlik bitkinlik oluyor, bir gün ferrum bir gün elevit alıyorum. Acaba aynı gün sabah elevit akşam ferrummu alsam diye düşünüyorum iki gündür.. Kontrolde sorucam doktora havalarda çok ısındı. Allah yardımcımız olsun..
kocaman olmuş bebeğin
Hamileliğin başlarında hiç içemiyordum şişkinlik yapıyordu,havalarda ısındı soğuk soğuk nasıl da canım çekti firar edicem en yakın markete gidicem
canım özeline atmıştım bi oraya bak
evet başlarda kış olmasınında etkisi var şimdi ne güzel gider ama olsun yinede frenlemek lazım bu isteği doğumdan sonra diye kendimizi kandırsak o zamanda bebekte gaza sebep oluomuş.kola yerine en iyisi karpuz
bende kilo alıyorum bebeğimdeyediklerimiz yarıo maşallah 1 ayda 4 kilo toplamda 9 kilo
bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ama bende yinede halsizlik bitkinlik oluyor, bir gün ferrum bir gün elevit alıyorum. Acaba aynı gün sabah elevit akşam ferrummu alsam diye düşünüyorum iki gündür.. Kontrolde sorucam doktora havalarda çok ısındı. Allah yardımcımız olsun..
her şey yolunda giderse aralıkta doğurucam. Ama aralıktopiğinde sıkılıyorum laf aramızda:)
sizi pek eğlenceli buldum. Kabul ederseniz takılıcam arada:)
kopri sen de aynı fikirdesin sanırsam:)))
kocaman olmuş bebeğin
Hamileliğin başlarında hiç içemiyordum şişkinlik yapıyordu,havalarda ısındı soğuk soğuk nasıl da canım çekti firar edicem en yakın markete gidicem
canım özeline atmıştım bi oraya bak
Hiç kilo almadım diye kendimle övünüyordum bu ay 2 kilo almışım
ben hergün sabah elevit akşam ferrum alıyorum. doktorum öyle istedi. benim gaita simsiyah demir alımından dolayıymış bu. kötü bişi mi böyle olması. ben demirden dolayı diye hiç sormadım bile doktoruma. ben de bi yan etki yapmadı iki ilaç da. ha bi de kramlarımdan dolayı magnezyum alıyorum suda eriyenden. o da fanta gibi. nefsimi köreltiyo:)ferrum u ben bıraktım..zaten saglık ocagında vermsılerdı doktorum hıc ılac vermedı bana bunca zaman..bırakmamın sebebıde ınanılmaz bagırsak sancısı cektırmesı ve karın agrısı..ayrıca gaitada sımsıyah gelıyodu..bıraktım rahatladım vallahı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?