2011 Ekim Anneleri

bende arada bir içiyorum kola çok sık olmasada ama yinede kola yerine çoğu zaman fanta içiyorum
dün kontrolümüz vardı bebeğim 768gr olmuşşeker yüklemem yapıldı sonucunu aldım bugün oda gayet normalmiş allaha şükür

kocaman olmuş bebeğin
Hamileliğin başlarında hiç içemiyordum şişkinlik yapıyordu,havalarda ısındı soğuk soğuk nasıl da canım çekti firar edicem en yakın markete gidicem

guzum bıraz evvel esıme bundan bahsedıyordum tam da...ben karpuzu yerken cekırdeklerınıde yıyorum çiğneyerek..yutmuyorum cıgnıyorum ozellıkle ..ınanılmaz bagırsakları calıstırıyor..kactır denıyorum 3 4 gundur benımde bagırsak sorunum vardı hamdolsun bugun cok ıyıyım dun aksam 1 dılım karpuzu cekırdeklerıyle yemıstım..denemekten zarar gelmezzz..hersey herkese yaramıyopr dene gor..
rabbım bızlerı evlatlarımızla onların saglıklarıyla ımtıhan etmesın..dayanılması ne zor ıllakı..ben kendı adıma sezeryanı en son evrede düşünüyorum..her ne kadar doktoruma pek ıtımad edemesemde gecenlerde doktorumda 1 ay evvel dogum yapan bır kadınla tanıstım ınanılmaz memnun kalmıs ve hıc sıkıntı cekmemıs kesınlıkle vazgecme dedı sankı oyle bır sansım varmıs gıbı...umarım cok darda kalıpta sezeryanı dusunecegımız hallere gırmeyız ..
Eki Görüntüle 213173 Eki Görüntüle 213174
siz göbeğimmi var di,yorsunuz alın 81 kiloluk dev:))
maasallah tam hamıle modu..Aallah nazardan korusun..bugun gobısler fora anlasılan ..aslında bır kac gundur benımde aklımda ama sureklı agrıuyan karnım yuzunden pek keyfım yok cekemedım o yuzden ..canom sende mınık mınık dıyosun o kadar uzaktan cekersen nokta kadar gorunur tabı..ısın sakası herkes banada iç karnın genıs dıyolar ınanmıyolar hamıs olduguma..
yaa kızlar bişi sorcam beeen :26:2. tetanoz aşı zamanında ben malatyada olmuş olcam ,sizce ordada yaparlarmıkii??
hazıran 28 de benımde 2. doz var ama cok sıkıntı yapıyorum ılkının acısını 15 gun cekınce ve asıdan 3 gun sonra once dıyarbakır sonra ankara yolculugu yapacagımı dusununce..esım ıstersen sımdı gıdıp yaptıralım dıyor..kararsızıım bıldıgım kadarıyla yapıyolar ama..
Ben kola aşerdim,minicik bir yudum bile vermediler
Çok üzüldüm bide utanmadan resmimi çekmişler kola istiyoruuuuum:95:

Küçük Emrah'ın bayan versiyonu

ben kola manyagı olarak 3 senedır falan agzıma koymadım bazı sebeplerle ..halen de ıcmıyorum ..yalnız şu reklamlarda buz gıbı de gorunce ınsan meyletmıyor degıl..esım gecende markette elıne almıs sallıyor canın cektıyse alalım askım dıye..he demı dedım sen suna kendı canım cektı dayanamıyorum artık desene dedım..banada yok sana da dedım..ama vermemelerı kötu olmus nefıs yanı buuu ..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamıleyız canım surdaaaaa

bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ama bende yinede halsizlik bitkinlik oluyor, bir gün ferrum bir gün elevit alıyorum. Acaba aynı gün sabah elevit akşam ferrummu alsam diye düşünüyorum iki gündür.. Kontrolde sorucam doktora havalarda çok ısındı. Allah yardımcımız olsun..

Eki Görüntüle 213175

Minicik işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlarrr çok tatlı göbüşlerınızz bende 80 kıloluk bır devımm :))

maşallahh kocaman olmuşşş ay benımkı ne kadar oldu acabaa yaa kızımı özledımmmmm

ben geçen gün ılk kez fruko içtim renksız nasıl olsa dıye kendımı kandırarak :)

ama bızımde evlılık yıldönümümüzdüü pazar o gün içtim :))

Her şey yolunda giderse Aralıkta doğurucam. Ama Aralıktopiğinde sıkılıyorum laf aramızda:)
Sizi pek eğlenceli buldum. Kabul ederseniz takılıcam arada:)
Kopri sen de aynı fikirdesin sanırsam:)))

ferrum u ben bıraktım..zaten saglık ocagında vermsılerdı doktorum hıc ılac vermedı bana bunca zaman..bırakmamın sebebıde ınanılmaz bagırsak sancısı cektırmesı ve karın agrısı..ayrıca gaitada sımsıyah gelıyodu..bıraktım rahatladım vallahı..

Son düzenleme:
kocaman olmuş bebeğin
Hamileliğin başlarında hiç içemiyordum şişkinlik yapıyordu,havalarda ısındı soğuk soğuk nasıl da canım çekti firar edicem en yakın markete gidicem

evet başlarda kış olmasınında etkisi var şimdi ne güzel gider ama olsun yinede frenlemek lazım bu isteği doğumdan sonra diye kendimizi kandırsak o zamanda bebekte gaza sebep oluomuş.kola yerine en iyisi karpuz
bende kilo alıyorum bebeğimde yediklerimiz yarıo maşallah 1 ayda 4 kilo toplamda 9 kilo

Hiç kilo almadım diye kendimle övünüyordum bu ay 2 kilo almışım

ferrum demir ilacı sanırım. onu değil ama gyno ferro sanol alıyorum ben, iki günde bir. eleviti her gün alıyorum. buna rağmen yorgunluk bitkinlik çok oluyor. yatarken alıyorum, belki o yüzden gündüz dinç olamıyorum :) hoş gece de başım yastığa değmeden havada uyuyorum :)
demiri kabızlık çektiğim için her gün içmesen olur dedi dr, zaten demir değerim normal çıkıyor onun için gerek görmedi.

kocaman olmuş bebeğin

yahu nolacak yarım bardaktan. verselermiş. eve gidince içmeyecek misin yani :) benim çok canım isteyince içiyorum ama nadir.

Hiç kilo almadım diye kendimle övünüyordum bu ay 2 kilo almışım

aynen bendee öylee bu ay 2 k,lo aldımm ama zaten almasak mucize olurdu doktor didikii banaa bu haftadan sonra hızla kilo alıcaksın haftada 500 gr normal didi aman olsun bebişler sağlıklı olsundaa yirim ben onun pipisiniiiii

ben hergün sabah elevit akşam ferrum alıyorum. doktorum öyle istedi. benim gaita simsiyah demir alımından dolayıymış bu. kötü bişi mi böyle olması. ben demirden dolayı diye hiç sormadım bile doktoruma. ben de bi yan etki yapmadı iki ilaç da. ha bi de kramlarımdan dolayı magnezyum alıyorum suda eriyenden. o da fanta gibi. nefsimi köreltiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…