teşekkür ederiz hanzadem inşallah öyle olur akıllı hayırlı evlatlar olurlar
bugün bende fark ettim sanki öyle olmuş yayada saçımı çok nadir toplarım sanırım sizde ilk defa görüyosunuz ondan da bize öyle gelmiş olabilir :26:[/QUOTE
Bırak bu işleri bırak kandırma bizi yanaklar dolmuş işte :))
Bendede buan benzer halsizlikler oldu filiz geçen hafta içi canım, dikkat et uzan.. Bu haftalarda düşme çok oluyormuş bu denge değişiminden dolayı aman diyim dikkat edin kendinize..
taam be doldu olsun ben onlarıda sevdim kocam mıncıklayıp duruyo (yanaklarımıııı)
sağ ol canım. sen ne güzel güne güzel başlamışsın. ben sabah önce af edersin sap sarı bi su çıkardım sonra da okulda bayılacak gibi oldum. hiç iyi başlamadım ben bugünGeçmiş olsun filizcim zaman zaman benim de başım dönüyor ama baygınlık hissim olmadı henüz. hava çok ısındı, yakında bir yerlerde düşmeyiz inşallah.
doktorlar bebek olabiliceğinden şüpheleniyolar canım henüz kesin bi tanı koyamadılar üç buçuk dört ay sonra kesin söyleriz ne olduğunu dediler
Büyüyoruz teyzesi inşallahda böyle devam eder umarım sadece göbek büyür
zayıfken hamile kalmanın faydaları Önceden dert ederdim çok zayıfım diye şimdi şükrediyorum
İşte hamile diye buna derim kimse sorma gereği duymaz hamilemisin diye benide gören acabamı diye bi daha bakıyo bazende soruyolar sinir oluyorum
Teyzem karşımda oturuyo onun göbeği olurmuHamile değil ama aynı hamile gibi
ne güzel göbekler bunlaar, ne şirin bebekler bunnlaarr :) ayy maşallah suphanallah size. Allah esirgesin hepimizinkini. edutcum sen sıkıntı yapma, bizden büyüksünüz siz. normal bence. hem gayet güzel. bu arada ikinci fotoda aynı kuzenime benziyosun. onun hamileliği geldi gözümün önüne.
minicik mi heh hiç de değil sen minicik göbek görmemişsin
Ben kola aşerdim,minicik bir yudum bile vermediler
Çok üzüldümbide utanmadan resmimi çekmişler kola istiyoruuuuum:95:
Küçük Emrah'ın bayan versiyonu
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]
sağ ol canım. sen ne güzel güne güzel başlamışsın. ben sabah önce af edersin sap sarı bi su çıkardım sonra da okulda bayılacak gibi oldum. hiç iyi başlamadım ben bugün((
sende bulantılar devam ediyo mu deniz hala??
minicik mi heh hiç de değil sen minicik göbek görmemişsin
çok da güzelsin ayrıca
nasıl yani kim vermedi sana bir yudum kolayı
yarın ayrıntılı ultrasonum var inş. ben de sizler gibi güzel haberlerle gelirim.
hem iki gündür yaşadıklarımı da sorarım doktora.
bugün okulda bi arkadaş neden ferruma başlamadın dedi. herkes kullanıyo mu şu anda ??
nasıl yani kim vermedi sana bir yudum kolayı
Öğle yemeğinde bir yudum kolayı çok gördüler bana arada bir kaçamak yapmak benimde hakkım
Öğle yemeğinde bir yudum kolayı çok gördüler bana arada bir kaçamak yapmak benimde hakkım
kızz 1 bardaktan bişi olmaz kiiii nefsin körelsin ben arada içiyorum vallaaa
oyyyyyyyyy kıyamam ama sanaaaaaaaaaaa yazık yaaa içiver bi yudum su katsınlarda versinlerrrr şu surata kıyılırmıı yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?