2011 Ekim Anneleri

kola kola kola dediniz canımı istettiniz hava çok sıcak dışarı çıkıp almak zore geldi bende patates ekmek siparişi verdim yanına kola tüm suçlu sizsinizzz

ben her doktoruma sorusumda bana ılaca ıhtıyacın yok demıstı kızıyodum kadına ama netten ana saglıktakı doktorun bana verdıgı ılaclara baktımda onlarında faydası kesın degılmıs..yanı hamdolsun suana kadar da oyle dişim yada kemıklerım falan agrımadı..degerlerım ıyıymıs zaten sut peynır cevız falan da alıyorum dısardan ..gerek gormuıyorum sahsen ..

en güzelini sen yapıyosun. doğalını yiyosun. bana da ihtiyacın yok dmeişti doktorum ama ısrar ettim bişi yiyemiyorum diye. ben midemden dolayı doğrudürüst beslenemiyorum. keske herseyi bana hapla verseler öyle yaşasam . yemek yerken güzel. ama yedikten sonra pişman oluyorum. içim kaynıyo, hersey ağzıma geliyo. yemekten nefret ettim. hele balık falan hiç yemedim. ama herseyi canım çekiyo. dün kestane şekerrinden bahsettiler aşerdim yedim. mafoldum. kalamar yemek istiyorum. onuda yerim buaralar bakalım sonra nasıl bi pişmanlık duyarım.

Doktorumun dediğine göre ben de oğlan annesi olma adayıyım:) 1ay sonra netleşicek.
Ama sizin sayınızı etkilemiyorum tabi:))

:82:

Bende çalışmak istemiyom bendeee. Ama evde napcamı da bilemiyorum. Aslında şimdi tam ağırlaşmamaışken alışveriş yapardık, stresi atardık iyi gelirdi dimiiii. Kızlar aklıma bişi geliyooo. Doktor bizi hemen temmuzda 32 haftalık yazıverse de erkenden doğum iznine çıksak ne güsel olur dimiii.

Edanın resimleri görünce özendim bende
Eki Görüntüle 213150

Waaww duygu müthişsin tatlııım. Maaşallah ı konduralım da nazar değmesiiiin.

Espressooo nerden anlıyon bebikinin hıçkırdığınııı:44:

Eki Görüntüle 213173 Eki Görüntüle 213174
siz göbeğimmi var di,yorsunuz alın 81 kiloluk dev:))

Canım 81 mi??? Hiç göstermiyonnn. Üstelik çoook tatlı çıkmışsınız.

aslında bende bunu merak edıyorum bu ay ası olmam lazım ankaraya gıdınce esım hep ıste olucak saglık acagına gıtmem zor olucak hazır burda evdeyız acaba yaparlarmı

Sineeem ablama 2. hamileliği diye aşı yapmadılar. Senin de 2. bebikin dimi? Bana çok saçma geldi, ablama 2. bebiki diye aşı yapmamaları. Aceba hangisi doğru kii:44:

Eki Görüntüle 213175

minicik işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Canom sizede maşalllah. Ama pek de minick değil be kuzum. Hamile olduğun anlaşılıyor. Hemen senin maşallahını da ekleyeyim
Ben hamileliğin başından beri 6,5 kilo aldım. Görenler bana da "aaa hamile misin" diyor. Yuh diyorum bu göbek ne? Millet sanırım biraz da moralimiz yerine gelsin diye söylüyorlar

aaaaaaaaaaaaaa benim gözümden nası kaçmış bu kadar kız

erkek annesi olmak böyle bişey herhalde :) kimseyi gözü görmüyor demek ki insanın:) yetmiyorlar hahahah en güzelini, en en ennn mükemmelini arıyor gözler. ama elde bunlar var kuzum hem de düşündüğümüzden çoookk daha fazlaymış. kaynana semralık yapmazsan bulursun şimdi tam sırası

kaynanam geldi ama beni sinir etti kapıdan girerken şarımsak yemişş
ya bu kadın hamile oldugumu bile bile bunu nasıl yapıyo yaaaaaa
öff bütün camlarımı açtım elimde dergi çok sıcak deyip havamı değişiyom
bebişimizin cicilerini gösterdim insan yalandanda olsa çok güzel falan der
o kadar şey çıkardım bir tanesine bişi demedi gögüs pedini göstermedim
arkama koydum çantayı toplarken o arkandaki ney didi gözler maşallah araba farı gibi
tabiiii bununla sınırlı kalmadı hastalıklarından bahsetti bende lafını kesip
annem 4 gündür hastanede yatıyor dedim umursamadı
eee nesi varmışdedim böyle böyle yatsın yatsın
ulaaaa ne diyim şimdi çok kısstımmm heeeeeeeeeeeeee
annemi aramamış bile onu geçtim eşim annesine annemin hasta oldugunu hastanede
yattıgını söylememiş bile onun teyzesi hastanede yatarken haftada 1 ziyarete gidiyoduk
insanın babası olmayınca herkes küçük görüp eziyorr
keske benimde babam başımda olaydıda bazı konularda değerimizi yitirmeyeydik

cano senı yılın çizelgecisi ılan edıyorum.............

tişikkürlerrr

kuzu ya ben ne dedim hemende yanlış anlamışsın Sadece farkında bile değilim o kadar kızçemiz olduğundan ona şaşırdım Senin kızdan başkasını gözümüz görüyomu bizim Biz senin kızçenin büyüyüp kendi kararını vermesini beklicez

selam güzeller :)
umarım bebişlerle birlikte iyisiniz, yeni aşı vurundum, tetanozu, ve kolum çok ağrıyor.
bebişim iyiymiş, heryolunda dedi dr, ağzını açıp bir de dil çıkarttı bize...babası çok show'una bayıldı :)
haftasına göre herşey ok, kafası göbek deliğime çok yakın, oraya biraz bastırınca acıdı...yerim ben onu yaaa :)
maşallah diyeyim de tüm bebişlerimize, onlar bizim için çok değerli, Allah bize bağışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…