affeeriim unutmamışın duygucumm:))
DENNİSS duygunun dediğini ben yaptım ,aşıdan gelir gelmez hemen buz sar koluna ,sonrada 1 tencere sarma sar, gelebiliyosan pazar günü pişir balon kafeye getir lezzet testi yaparız belkim

duygucum yani aslında gitmeyi çok istiyorum ama ,acaba beraber trenle gitskmi ,gerçi otobüs daha iyi olur,ama dediğim gibi şu hazırlıkları bi an önce bitirmeme bağlı cumartesi konuşalım genee...
kızlaaarr bende kızıma isim buldum büyük ihtimal bu olcak " ELVİN" tabi 2. isimde istiyorum ben onada eşim karar vercek ,anlamı cennet çiçeği demekmiş ,oyyy benim çiçeğim ,gerçi daha kendisine iç bişey alamadım kendime çalışıyorum habire:82: hele o sağ salim 7. ayı bitirsin ,herşeyler alcam ona sözzz

duygucum bence nisa yerine nida koy bak nida eda pek kafiyeli olduuu :)) yok yok olmadı ama sen genede nisa tyerine başka isim koy ,bak bikaç öğretmen arkadaşımdanda nisa ismindeki öğrenciler hakkında araştırma yaptım ,tabi istisnalar olabilir ama yani ben söyleyimde
rüzgaaarrr nereyeee beeeenn orayaaa ...ayy bende takıldım bu şarkıya Eda her defasında sen aklıma geliyosun yaaa...

:86: