2011 Ekim Anneleri

slm arkadaşlar.dün rutin kontrolümüze gittik.840 gr olmuş kısçem.şeker ölçümüm yapıldı.134 çıktı.sınır 140 heralde.biraz yakın sanki sınıra.soramadım doktora.toplantısı varmış.sıkıldım beklemekten.yanındaki yardımcısı normal sınırlar içinde.beklemene gerek yok deyince canıma minnet dedim.oğlum ekranda görünce kardeşşş diye bağırdı.doktorda güldü.kardeşin adı ne dedi.rozi(kayyunun kardeşi)mi diyince o rozi diil adı kardeş benim kardeşim dedi.hoşumuza gitti.tabi güzel anlar bunla sınırlı kaldı alışverişe niyet ettiğim gibi oğlum huysuzluk moduna geçti.kısçeme bi çöp alamadan moral bozukluğuyla geri döndüm ayda yılda bi indiğim bursadan.Allahtan eşim o gün çok sabırlıydı da ikimizi ayrı ayrı idare etti.

ayy maşallah senin kısçene yakında kilosunu söyleyeceksin kocaman olmuş oğlun ekranda kardeşini seçebildimi de kardeş dedi maşallah ona da iyi bir abi olur inşallah bozma moralini daha zaman var yavaş yavaş alırsın her şeyi...

maşallah cnm kuzuna sıkma canını bi dahaki sefere alırsın inşallah benimde 128 çıktı sonucum doktorum genede dikkat et dedi hamurlu şerbetli tatlılardan ve pilav makarnadan uzak dur dedi zaten şerbetli tatlı ve pilavıda pek sevmem idare ediyoruz böyle

Eki Görüntüle 214577

kızlar işte gitti gidiyordan alıgımız beşiğimizz

çok güzelll güle güle kullansın miniginnnn

bende az önce çöp atmaya diye çıktım magazaları gezdim defacto lwc mavi koton en son adını hatırlamadıgım bir magazaya girdim
pazar günü akrabamın düğünü var dedim pantalonla gitmim elbise bakayım uzuncana çırpı bacaklarımı saklayan bir kaç tane denedim hatta
mavi de kabinde elbisenin içine sıkıştım ulaaa şişkooo bu göbekle 38 bedene girmeye ne çalışıyon begendiğim çok oldu ama hepsinin gögüs dekoltesi vardı kocam vururdu valla kapıdan çıkmadançok canım sıkıldı söyle güzelce bi elbise bulamadım

Ben de öteki pazartesi gideceğim 4 temmuzda ayrıntılı ultrason için, şeker yüklemesi için o zaman randevu ayarlarız dedi doktorum...

Valla düğünü atlattıysam bile sıcaklar ve yarım gün de olsa okula gidiş ve erken kalkıp hazırlanma falan yoruyor beni, sabah çıkmadan kahvaltı yapıyorum ama öğlen eve gelirken çok acıkmış hissediyorum... Bir de taşınma stresi var, evin tadilatları başladı, onlar bitince taşınacağız...

Son düzenleme:
minietek güle güle sağlıklabüyüsün bebeğin içinde inşallah.yaa ben de kızım için özeniyorum sepete.ama çok az kullancak pahalı geliyor sepetlerin fiyatı .ben normalde oğluşumun park yatağını kullancam.geçen aklıma geldi.park yatağı mı saten örtü diktirip süslesem diye.çook mu büyük ve komik olur acaba.ne dersiniz.

bence hiç dokunma park yatağa olduğu gibi kalsın benimde gönlüm var o sepetlerde ama almıyorum boşuna gibi geliyor bana verdiğim para
senin tecrübenden yararlanalaım biraz park yatak almayı düşünüyorum ben burda kullanan bir arkadaşım kullanuışlı olmadığını söyledi sallarken hışır hışır edip çocuğu huzursuz ediyormuş sen hiç yaşadın mı böyle bir durum.?

kız burcu sen bakkala falan diye çıkıp neler yapıyosun çok merak ettim şimdi

eee nasıl olacak o zaman biz eslem turşusuyla (edanın deyimiyle) görüşemeyecekmiyiz özledim vallahi...
eda demişken bu kız yine yok morali bozuk olmasa bari yine?

Yok yok 15 gün izinden sonra gelecek bri süre sonra rapor yazdırıcak :) Eda'da yok evet ya keyifsiz yada işi çok sanırım :)

Maşallah kızına kocaman olmuş :) Eşinede maşallah çocukla alışveriş ve idare çok zor ablamlardan biliyorum kan kusup geri geliyorlar... Bir gün bir yakınına bırakır eşinle beraber inersiniz tekrar..

Hamileyken olmaz şimdi ama doğumdan sonra işe başlamadan o esnalarda hemen ders al deniz, eğer çalışırsan çok zor olur. İlk zamanlar çok sancılı geçiyor, bazen pes edip bırakıcak gibi oluyosun ama en fazla 15 gün, sonra kuş gibi rahatlıyosun dolmuş ve taksiciler kendi yolunda gidiyo sen kendi yolunda korkma zaten onlar seni görünce kaçıyo, çok sıkıştığın yerde yakarsın dörtlüleri kaççak yer ararlar Kesinlikle geri çekilme :)

Son düzenleme:
evet tanıdı biz de şaşırdık.siyah beyaz bişey nası anladı bilmem.ultrason kağıtlarını veriyodum.kardeş diyodum.ordan benzetti heralde.
şerbetli pek yememde tatlı şeyleri hep canım çekiyo.oğluş yesin diye yapıyom ben ondan çok yiyom
ben sallamadım.sallama aparatlarını çıkardım.ama sallama özelliğini ben de pek beğenmedim.onun dışında çok memnun kaldım.benim ki hareketli bir bebekti.çok çabuk tırmanışa geçti.o yönden çok iyi oldu.düşcek diye endişem olmadı.ilk günlerde alt açma aparatında yatırdık.minik yatak gibi oldu.

nasıl yaniii çöp atmaya diye çıkıp mağaza mağaza gidiyosan, çarşı pazar gezmesi diye çıksan tarihi ve turistik şehirlerarası turlara katılırsın be canom alemsin kızz sen. sen çok yaşa e mi :)
az önce şunları aldım ama günlük giyim için. düğüne pek uygun olmaz sanki. gerçi hamile olunca herkes hoşgörür, abiye şıklığı beklemesinler canım şu halimizde.elbisenin memiş dekoltesi var, tatilde tek giyerim ama işe gelirken beyaz badiyle güzel olur.

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - PINK PRINTED
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Bluz - CORAL PRINTED

denizcim bu arada dün muayeneden ayrılırken doktorum 1 ay sonra görüşürüz önemli bişey olursada ararsın dedi ben dudaklarımı büzerek " ya 1 ay çok uzun oluyo ben kızımı çok özlüyorum arayı kısa tutsak olmazmı " dedim nası duygu sömürüsü yaptıysam adama tamam çok özlersen bekleme ne zaman istersen gel bakarız dedi
seviyorum ben doktorumu ya :)))

kız burcu sen bakkala falan diye çıkıp neler yapıyosun çok merak ettim şimdi

ya üzerimi giymişken bakayım dedim zaten çok yakınlar bana ip gibi sıraya dizilmiş magazalar ama boşa gezmişim yarın eşim izinli
akşamdan ben düğüne gitmicem elbisem bile yok çirkinim diye acıtırım kendimi teklif eder zati hadi gidip alalım diye

hahayyy doktor sana acıdıgından değil beleşe muayene olmayacagını biliyo ondan gel demiştir

Maşallah kızına kocaman olmuş :) Eşinede maşallah çocukla alışveriş ve idare çok zor ablamlardan biliyorum kan kusup geri geliyorlar... Bir gün bir yakınına bırakır eşinle beraber inersiniz tekrar..[/QUOTE]

burda yakın biri yok aklımın kalmayacağı.anca tatile sakaryaya gidince bakarım.gerçi ben tatile matile gitmiyom.oturcam evimde.tatilde başıma neler geleceği belli diye söylendim baya arabada dönerken de.onun için önce tatile ikna ediliyomuş gibi yapmam gerekcek.ben asıl 2 çocukla ne yapacağımı merak ediyorum.evlere şenlik olucam heralde.inşallah sağ salim o günleride görmek nasip olur

2 gundur gıremedım sıteye..hıc mı bır ALLAH kulu merak etmedı aceba...halım keyfım nıcedır..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…