- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
slm arkadaşlar.dün rutin kontrolümüze gittik.840 gr olmuş kısçem.şeker ölçümüm yapıldı.134 çıktı.sınır 140 heralde.biraz yakın sanki sınıra.soramadım doktora.toplantısı varmış.sıkıldım beklemekten.yanındaki yardımcısı normal sınırlar içinde.beklemene gerek yok deyince canıma minnet dedim.oğlum ekranda görünce kardeşşş diye bağırdı.doktorda güldü.kardeşin adı ne dedi.rozi(kayyunun kardeşi)mi diyince o rozi diil adı kardeş benim kardeşim dedi.hoşumuza gitti.tabi güzel anlar bunla sınırlı kaldı alışverişe niyet ettiğim gibi oğlum huysuzluk moduna geçti.kısçeme bi çöp alamadan moral bozukluğuyla geri döndüm ayda yılda bi indiğim bursadan.Allahtan eşim o gün çok sabırlıydı da ikimizi ayrı ayrı idare etti.
slm arkadaşlar.dün rutin kontrolümüze gittik.840 gr olmuş kısçem.şeker ölçümüm yapıldı.134 çıktı.sınır 140 heralde.biraz yakın sanki sınıra.soramadım doktora.toplantısı varmış.sıkıldım beklemekten.yanındaki yardımcısı normal sınırlar içinde.beklemene gerek yok deyince canıma minnet dedim.oğlum ekranda görünce kardeşşş diye bağırdı.doktorda güldü.kardeşin adı ne dedi.rozi(kayyunun kardeşi)mi diyince o rozi diil adı kardeş benim kardeşim dedi.hoşumuza gitti.tabi güzel anlar bunla sınırlı kaldı alışverişe niyet ettiğim gibi oğlum huysuzluk moduna geçti.kısçeme bi çöp alamadan moral bozukluğuyla geri döndüm ayda yılda bi indiğim bursadan.Allahtan eşim o gün çok sabırlıydı da ikimizi ayrı ayrı idare etti.
Aldık canım randevumuzu, cuma günü için beklemeli araya sıkıştık:) kuzuyu görelim diye.. Zaten biz kararsız kaldığımız zamanda çok yoğundu iki hafta boş yoktu o yüzden filiz kaviye gitmiştik. Sabah erkenden gidicez, şeker yüklememi yaptıralım dedik memlekete gitmeden. Evet ulaşımı rahat en azından dolmuş keyfimize göre oluyor, otobüsü kaçırma stresi yok:) evin önünden biner, hastane önünde ineriz.
Sen nasıl oldun Ayten cim atlatabildin mi düğün yorgunluğunu
minietek güle güle sağlıklabüyüsün bebeğin içinde inşallah.yaa ben de kızım için özeniyorum sepete.ama çok az kullancak pahalı geliyor sepetlerin fiyatı .ben normalde oğluşumun park yatağını kullancam.geçen aklıma geldi.park yatağı mı saten örtü diktirip süslesem diye.çook mu büyük ve komik olur acaba.ne dersiniz.
çok güzelll güle güle kullansın miniginnnn
bende az önce çöp atmaya diye çıktım magazaları gezdim defacto lwc mavi koton en son adını hatırlamadıgım bir magazaya girdim
pazar günü akrabamın düğünü var dedim pantalonla gitmim elbise bakayım uzuncana çırpı bacaklarımı saklayanbir kaç tane denedim hatta
mavi de kabinde elbisenin içine sıkıştım ulaaa şişkooo bu göbekle 38 bedene girmeye ne çalışıyonbegendiğim çok oldu ama hepsinin gögüs dekoltesi vardı kocam vururdu valla kapıdan çıkmadan çok canım sıkıldı söyle güzelce bi elbise bulamadım
eee nasıl olacak o zaman biz eslem turşusuyla (edanın deyimiyle) görüşemeyecekmiyiz özledim vallahi...
eda demişken bu kız yine yok morali bozuk olmasa bari yine?
Yok yok 15 gün izinden sonra gelecek bri süre sonra rapor yazdırıcak :) Eda'da yok evet ya keyifsiz yada işi çok sanırım :)
eda cuma günleri işim çok oluyo diyodu bide yeni gelen kızla ilgileniyordur
bende de korku var tirilaylom. ne güzel enercikk ismin :)
ben de ankaradayım. hem de 1,5 milyonluk keçiören köyünde. ordaki trafiği ve keçiören köprüsünü duymuşsundur belki. nasıl çıkayım şimdi ben bu trafiğe. araba otoparkta yatıyor, eşim servisle gidiyor, ben dolmuşla otobüsle geliyorum işe. salaklık işte. bi türlü cesaretimi toplayamadım, çok korkuyorum dolmuşçulardan, taksicilerden. uzun yıllardır ehliyetim var, eşim de çalışalım, ders al çık istiyorsan diyor ama bende burnumu uzatacak cesaret yok. halbuki çok da bıçkınımdır ama bu konuda değilim :)
evet tanıdı biz de şaşırdık.siyah beyaz bişey nası anladı bilmem.ultrason kağıtlarını veriyodum.kardeş diyodum.ordan benzetti heralde.ayy maşallah senin kısçene yakında kilosunu söyleyeceksin kocaman olmuş oğlun ekranda kardeşini seçebildimi de kardeş dedi maşallah ona da iyi bir abi olur inşallah bozma moralini daha zaman var yavaş yavaş alırsın her şeyi...
şerbetli pek yememde tatlı şeyleri hep canım çekiyo.oğluş yesin diye yapıyom ben ondan çok yiyommaşallah cnm kuzuna sıkma canını bi dahaki sefere alırsın inşallah benimde 128 çıktı sonucum doktorum genede dikkat et dedi hamurlu şerbetli tatlılardan ve pilav makarnadan uzak dur dedi zaten şerbetli tatlı ve pilavıda pek sevmem idare ediyoruz böyle
ben sallamadım.sallama aparatlarını çıkardım.ama sallama özelliğini ben de pek beğenmedim.onun dışında çok memnun kaldım.benim ki hareketli bir bebekti.çok çabuk tırmanışa geçti.o yönden çok iyi oldu.düşcek diye endişem olmadı.ilk günlerde alt açma aparatında yatırdık.minik yatak gibi oldu.bence hiç dokunma park yatağa olduğu gibi kalsın benimde gönlüm var o sepetlerde ama almıyorum boşuna gibi geliyor bana verdiğim para
senin tecrübenden yararlanalaım biraz park yatak almayı düşünüyorum ben burda kullanan bir arkadaşım kullanuışlı olmadığını söyledi sallarken hışır hışır edip çocuğu huzursuz ediyormuş sen hiç yaşadın mı böyle bir durum.?
çok güzelll güle güle kullansın miniginnnn
bende az önce çöp atmaya diye çıktım magazaları gezdim defacto lwc mavi koton en son adını hatırlamadıgım bir magazaya girdim
pazar günü akrabamın düğünü var dedim pantalonla gitmim elbise bakayım uzuncana çırpı bacaklarımı saklayanbir kaç tane denedim hatta
mavi de kabinde elbisenin içine sıkıştım ulaaa şişkooo bu göbekle 38 bedene girmeye ne çalışıyonbegendiğim çok oldu ama hepsinin gögüs dekoltesi vardı kocam vururdu valla kapıdan çıkmadan çok canım sıkıldı söyle güzelce bi elbise bulamadım
kızlar eslem den haberi olan varmı göremiyorum nere kayboldular 3 'ü birden:82:
kız burcu sen bakkala falan diye çıkıp neler yapıyosun çok merak ettim şimdi
denizcim bu arada dün muayeneden ayrılırken doktorum 1 ay sonra görüşürüz önemli bişey olursada ararsın dedi ben dudaklarımı büzerek " ya 1 ay çok uzun oluyo ben kızımı çok özlüyorum arayı kısa tutsak olmazmı " dedim nası duygu sömürüsü yaptıysam adama tamam çok özlersen bekleme ne zaman istersen gel bakarız dedi
seviyorum ben doktorumu ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?