demekki sen saınla uyumlu gidiyosun. evet canım senle belirtiler ağrılar hep aynı. aynı gün doğursak ne güzel oolur :))
beni de aramadılar tetanoz aşısı için yaaa.napsam ki kendim mi gidip sorsam acaba.25.haftaya da giriyorum yarın ,geçmi kaldım ki aşı için....
durun size azcık kocamı çekiştireyim dün akşam sinirlerimi oynattı maymun.....
dün hastaneden geldim yemek yaptım (uğraştırıcı bişey) yoruldum yani uykusuzdum bide neyse yemekten önce karnım ağrımaya başladı şiştim gaz sancısı vs.....
yemek yedim biraz ama daha beter oldum çatlayacam resmen evin içinde 4 dönüyorum masayı topladım bulaşıkları yıkamadım bıraktım oturdum ayaklarımı uzattım falan pcye bakıyorum 1 2 saat geçti rahatladım biraz mutfağa girdi bana bi kızdı neymiş bu mutfak insan bi çeki düzen verirmiş nası kötü hissettim kendimi kal geldi birden ama dedim görmüyomusun karnım ağrıyo kötü oldum dokunsalar ağlıycam yani bilgisayarda karnın ağrımıyo ama diyotrip yaptım bende sonra karnımda geçti girdim mutfağa bi saat sildim süpürdüm oh olsun gecede öyle çığlıklarıma kalktı aklı çıktı iyi oldu ona
güzeller ben çıkıyorum bankaya ugramam lazım soyadımla ilgili YİNE bir karışıklık olmuş.
hala eski soyadım yeni soyadım mağdurluğu yaşıyorum 1 yıl olacak temmuzda yiteeeeeer yaaa
biraz da alışveriş yapayım anamları aç komayayım :))) gerçi anacım sarma sarmış bi de ayran aşı istediydim onu yapmış aç kalmayız :)))
sağ olsn her geldiğinde de evi evirir çevirir adam eder gider. insanın kendi ailesi gibi yok gerçekten
Neyse kocişi çıldırtmayayım öpüyorum kızlar görüşürüz
yok kızzz bırakmaz yollardaaa
Tam da ilk günaydınımız benden olsun dicektim, rumuzum gelmişamin canımcım amiiinnn...
hayırlı sabahlar hatunlar, hayırlı bereketli vakitler olsun inş
Elhamdülillah düne göre çok daha iyi hissediyorum kendimi.. akşama kadar yatak odasını döktüm saçtım, onu bunu düzelt sil, katla, koy yerine derken kafam dağıldıoğlumda maşallah hiç durmuyor, bizim cool dediğimiz yavru dün iyice coştu dönüp durdu ama ayakta durmak yaramıyor, çünkü sabah kocayı gönderirken üstüne basamıyordum.. Birazda üşütmüşüm heralde sesim benden bağımsız bi garip çıkıyor
Aytencim çok sağol canım, senin bi ismini geçmek bile yeterli maşallahhiç sekmeden okuyorsun geçmişi, topikimizin gururu
canım teşekkür ederim, gül hanımı bi kaç arkadaşımızda övmüştü zaten ona gidicektim ama o ara randevusu çok doluydu bizde filiz kavi yi seçmiştik, gidiş o gidiş işte.. inş bu hafta gidelim diyoruz, şeker yüklemesi içinde.. hem metro daha uygun geldi bize aslında ama ortadoğuyu nerden seçtiysek bilemedik:)
dediğin gibi ulaşım açısındanda çok uygun, arabamızda olmayınca dolmuşla olmuyor otobüsü saatini kaçırmayalım derken strese giriyor insan. canımcım tekrar teşekkür ederim
Tek olsam gözümün yaşına bakmaz valla ben onu sepetledim diyeama şimdi kızına kıyamaz, ağlanıcam bir kaç hafta, çocuk kasılıyo filan diye, kendisinin teklif etmesini sağlayacağım 28. haftadan önce dicem ki mecbur kaldığımı anlamasın doktor yasakladı dersem keyfini çıkarır yapmadığını bırakmaz, nasıl elime düştün kendi ayağınla diye.. Çok dikti kuyruğum, şimdi tıs tıs indirecem ama çaktırmadaaaan
bende de korku var tirilaylom. ne güzel enercikk ismin :)
ben de ankaradayım. hem de 1,5 milyonluk keçiören köyünde. ordaki trafiği ve keçiören köprüsünü duymuşsundur belki. nasıl çıkayım şimdi ben bu trafiğe. araba otoparkta yatıyor, eşim servisle gidiyor, ben dolmuşla otobüsle geliyorum işe. salaklık işte. bi türlü cesaretimi toplayamadım, çok korkuyorum dolmuşçulardan, taksicilerden. uzun yıllardır ehliyetim var, eşim de çalışalım, ders al çık istiyorsan diyor ama bende burnumu uzatacak cesaret yok. halbuki çok da bıçkınımdır ama bu konuda değilim :)
ben 24. haftaya girdim ama tetanoz aşısı olmadımmm
çokk sağol canım aminnnn inşallahhçok güzel cnm güle güle büyüt meleğini içinde :)))
evet canım salona koydum her akşam içinde kızım var gibi sevıyorum beşiği kızıma anlatıyorum acele etme tamam zamanı gelınce bu beşikte yatacaksın dıyee :))güzel günlerde kullanmak nasip olsun bebişinle beraber çok güzel, şimdi bakar bakar seversin sen o beşiği :)
beşik ve ayakları ayrı geldı bırde tente kısmı ayrıydı bız taktık çok kolay takımı gördüğün hersey ıcındeydı canım yatak yorgan cıbınlık kenarlıklar hersey ıcındepeki bunu olduğu gibi mi getirdiler yoksa montajı siz mi yaptınız, birde cibinlik ve örtü dahil mi
yok annesi yok yookk babası kıyamaz güzel kızına. yollarda perişan etmez sizi, hiiç dert etme sen.
işyerleriniz çok ters mi? önce seni bıraksa, akşam çıkışta alsa filan? gerçi istanbul trafiğinde yön değiştirmek deveye hendek atlatmak kadar zor herhalde. ankara için söyleniyorum ama öpüp başıma koyayım ben.
kızlar eslem den haberi olan varmı göremiyorum nere kayboldular 3 'ü birden:82:
mini etek bebek sepetiniz çok güzelmiş güzel günlerde kullanın keşke güzel yüzünü de saklamasaydın sana da güzel yorumlar yapardık :)))ne kadar çok güzel dedim
Geçmiş olsun canım, rica ederim yardımcı olabildiysem ne güzel... Çok yorma kendini... Gül hanım için de hemen ara randevu için, onu bilmiyorum ama Ferat Bey'e hep bir sonraki haftaya randevu veriyorlar, ben o yüzden gitmem gereken tarihten iki hafta falan önceden arıyorum artık garanti olsun istediğim gün & saate randevu alabileyim diye... Metro'ya yüreğir tarafından da dolmuş geliyor rahat olur senin için de...
çokk sağol canım aminnnn inşallahh
evet canım salona koydum her akşam içinde kızım var gibi sevıyorum beşiği kızıma anlatıyorum acele etme tamam zamanı gelınce bu beşikte yatacaksın dıyee :))
Ayy geçen gün ne dinledim, bebekler bu haftalarda annenin kalp sesini dinliyorlarmış sürekli ve buna alışıyorlarmış onları sakinletiriyormuş güven veriyormuş kalbimizin sesi, doğduğundada ağlaması bulunduğu ortamdan annesinden ve o sesten ayrılmaktan dolayı korkusundanmış :) Doğuncada annenin göğsüne yatırırlar ya bebek susarmış o zaman aynı kalp sesini duyduğu için, kızının en rahat yeri senin göğsün olucak ama beşiğide çok güzel canım ona o beşiğinde çok güzel olduğunu anlat tabi şimdiden :)
Eslem izine ayrıldı canım el ense yapıyolar evde, sonrada rapor yazdırmaya başlıcaktı :) İntikam alcaktı iş yerindekilerden, seviyorum ben bu kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?