2011 Ekim Anneleri

demekki sen saınla uyumlu gidiyosun. evet canım senle belirtiler ağrılar hep aynı. aynı gün doğursak ne güzel oolur :))

Benim her hangi bir kasilik olmazsa erken doğum gibi, zorunlu sezeryan olucak filizcim. Normal günümden 10 gün önce olucak Allah izin verirse :) Bakalım zaman ne göstericek sabırsızlanıyorum artık bir an evvel geçsede kavuşsak...

beni de aramadılar tetanoz aşısı için yaaa.napsam ki kendim mi gidip sorsam acaba.25.haftaya da giriyorum yarın ,geçmi kaldım ki aşı için....

Bir gidip sorsaydın canım, yiende geç sayılmaz bi sor sen :)

Kendisi yapsın o kadar rahatsız oluyosa hımm Neyse aklı çıkınca aklı başına gelmiştir

Ayran aşı bizimkilerdede var, ben çok sevmem ama eşim bayılır :)

yok kızzz bırakmaz yollardaaa

Tek olsam gözümün yaşına bakmaz valla ben onu sepetledim diye ama şimdi kızına kıyamaz, ağlanıcam bir kaç hafta, çocuk kasılıyo filan diye, kendisinin teklif etmesini sağlayacağım 28. haftadan önce dicem ki mecbur kaldığımı anlamasın doktor yasakladı dersem keyfini çıkarır yapmadığını bırakmaz, nasıl elime düştün kendi ayağınla diye.. Çok dikti kuyruğum, şimdi tıs tıs indirecem ama çaktırmadaaaan

Ohh ohh saat iki olmuş maşallah hiç bir iş yapmadım ordan oraya mayışıyorum, ordan oraya... :) Ne güzel cuma günleri hep böyle aheste oluyorum hafta sonu ya kendimi şimdiden moda sokuyorum, pazartesi isyan bayraklarını çekeceğim bu günden belli oldu :97:

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım, rica ederim yardımcı olabildiysem ne güzel... Çok yorma kendini... Gül hanım için de hemen ara randevu için, onu bilmiyorum ama Ferat Bey'e hep bir sonraki haftaya randevu veriyorlar, ben o yüzden gitmem gereken tarihten iki hafta falan önceden arıyorum artık garanti olsun istediğim gün & saate randevu alabileyim diye... Metro'ya yüreğir tarafından da dolmuş geliyor rahat olur senin için de...

Son düzenleme:

yok annesi yok yookk babası kıyamaz güzel kızına. yollarda perişan etmez sizi, hiiç dert etme sen.
işyerleriniz çok ters mi? önce seni bıraksa, akşam çıkışta alsa filan? gerçi istanbul trafiğinde yön değiştirmek deveye hendek atlatmak kadar zor herhalde. ankara için söyleniyorum ama öpüp başıma koyayım ben.

Teşküürrr :)) Seninki de pek egzantrik:)
Ah bilmez miyim keçiören'i..çok fecii...
Biz de yenimahalledeyiz sabah ve akşamları tıklım tıkış oluyo...Ama metro olduğundan keçiören kadar değil...

Sabah arabayla işe geliyoruz biz..Anammm hiç kural mural yokkk...Zınk diye önüne bi takoz geçiveriyo..Benim ayaklar şaşırıverir o esnada.Çok pratik olmak lazım.

Epeydir de elime arabayı almıyorum unuttum gibi geliyo...Bi de araba yeni, bişi yaparım diye korkuyorum:))) H.kalmadan önceki planımız eski model bi araba almaktı.Ben öğrenene kadar onunla idare edeyim vurcaksam da vurayım diye:))Şimdi bi süre daha ertelicez artık ne zamana cesaret ederim bilmem...

Ama acilen öğrenmemiz lazım. Çocuklu bayanın katiyen araba kullanabilmesi lazım bence...

çok güzel cnm güle güle büyüt meleğini içinde :)))
çokk sağol canım aminnnn inşallahh
güzel günlerde kullanmak nasip olsun bebişinle beraber çok güzel, şimdi bakar bakar seversin sen o beşiği :)
evet canım salona koydum her akşam içinde kızım var gibi sevıyorum beşiği kızıma anlatıyorum acele etme tamam zamanı gelınce bu beşikte yatacaksın dıyee :))
peki bunu olduğu gibi mi getirdiler yoksa montajı siz mi yaptınız, birde cibinlik ve örtü dahil mi
beşik ve ayakları ayrı geldı bırde tente kısmı ayrıydı bız taktık çok kolay takımı gördüğün hersey ıcındeydı canım yatak yorgan cıbınlık kenarlıklar hersey ıcınde

kızlar eslem den haberi olan varmı göremiyorum nere kayboldular 3 'ü birden:82:

Kıyamaz dimi canım iş yerlerimiz aynı semtte aramızda araçla 5 dakikalık mesafe var buna rağmen ben onun gözünün yaşına bakmadan servisine yolladım Tek güvendiğim kızım yoksa oda benim gözümün yaşına bakmazdı.

mini etek bebek sepetiniz çok güzelmiş güzel günlerde kullanın keşke güzel yüzünü de saklamasaydın sana da güzel yorumlar yapardık :)))ne kadar çok güzel dedim

tşk ederim canımmm

resmi silmekle uğraşmayayım dedim canım yaaa tşk ederim çok sağol

banada ilk babam öğretmişti araba kullanmayı babadan öğrenmekte zordur hele benimkinin yanlışa kesinlikle tahammülü yoktur ama acemisin işte ne bekliyorsa benim yaşımdan fazla tecrübesi var onun bide zamanında kamyon şoförlüğü yapmışlığı var ehliyet kursundaki direksiyon hocası bile halime acımıstı kızım senin baban beni bile beğenmez diyordu adam baya ilerlemiştim ne güzel trafiğe çıkmaya başlamıştım sonra bigün kızıp küstüm babama almadım bidaha arabayı sonra evlilik falan kaldı öyle ara ara kocişle çıktık ama anam dediğiniz gibi kocaylada zor....

Aldık canım randevumuzu, cuma günü için beklemeli araya sıkıştık:) kuzuyu görelim diye.. Zaten biz kararsız kaldığımız zamanda çok yoğundu iki hafta boş yoktu o yüzden filiz kaviye gitmiştik. Sabah erkenden gidicez, şeker yüklememi yaptıralım dedik memlekete gitmeden. Evet ulaşımı rahat en azından dolmuş keyfimize göre oluyor, otobüsü kaçırma stresi yok:) evin önünden biner, hastane önünde ineriz.

Sen nasıl oldun Ayten cim atlatabildin mi düğün yorgunluğunu

Eslem izine ayrıldı canım el ense yapıyolar evde, sonrada rapor yazdırmaya başlıcaktı :) İntikam alcaktı iş yerindekilerden, seviyorum ben bu kızı

eee nasıl olacak o zaman biz eslem turşusuyla (edanın deyimiyle) görüşemeyecekmiyiz özledim vallahi...
eda demişken bu kız yine yok morali bozuk olmasa bari yine?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…