ya üzerimi giymişken bakayım dedim zaten çok yakınlar bana ip gibi sıraya dizilmiş magazalarama boşa gezmişim yarın eşim izinli
akşamdan ben düğüne gitmicem elbisem bile yok çirkinim diye acıtırım kendimi teklif eder zati hadi gidip alalım diye
nasıl yaniiiçöp atmaya diye çıkıp mağaza mağaza gidiyosan, çarşı pazar gezmesi diye çıksan tarihi ve turistik şehirlerarası turlara katılırsın be canom alemsin kızz sen. sen çok yaşa e mi :)
az önce şunları aldım ama günlük giyim için. düğüne pek uygun olmaz sanki. gerçi hamile olunca herkes hoşgörür, abiye şıklığı beklemesinler canım şu halimizde.elbisenin memiş dekoltesi var, tatilde tek giyerim ama işe gelirken beyaz badiyle güzel olur.
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - PINK PRINTED
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Bluz - CORAL PRINTED
Hamileyken olmaz şimdi ama doğumdan sonra işe başlamadan o esnalarda hemen ders al deniz, eğer çalışırsan çok zor olur. İlk zamanlar çok sancılı geçiyor, bazen pes edip bırakıcak gibi oluyosun ama en fazla 15 gün, sonra kuş gibi rahatlıyosun dolmuş ve taksiciler kendi yolunda gidiyo sen kendi yolunda korkma zaten onlar seni görünce kaçıyo, çok sıkıştığın yerde yakarsın dörtlüleri kaççak yer ararlarKesinlikle geri çekilme :)
merak ettik kuzum yaaa hatta dün sordu arkadaşlardan biriii2 gundur gıremedım sıteye..hıc mı bır ALLAH kulu merak etmedı aceba...halım keyfım nıcedır..!
üzerimi giymişkenmi??? sus burcu sus allah iyiliğni versin senin çöp atmaya pantalon + bluz, bakkala etek üstü gömlek, kasaba daha şık gitmek lazım elbise falan giy iyisimi
çokk sağol canım aminnnn inşallahh
evet canım salona koydum her akşam içinde kızım var gibi sevıyorum beşiği kızıma anlatıyorum acele etme tamam zamanı gelınce bu beşikte yatacaksın dıyee :))
Ayy geçen gün ne dinledim, bebekler bu haftalarda annenin kalp sesini dinliyorlarmış sürekli ve buna alışıyorlarmış onları sakinletiriyormuş güven veriyormuş kalbimizin sesi, doğduğundada ağlaması bulunduğu ortamdan annesinden ve o sesten ayrılmaktan dolayı korkusundanmış :) Doğuncada annenin göğsüne yatırırlar ya bebek susarmış o zaman aynı kalp sesini duyduğu için, kızının en rahat yeri senin göğsün olucak ama beşiğide çok güzel canım ona o beşiğinde çok güzel olduğunu anlat tabi şimdiden :)
AYY ALLAH IM GÖĞSÜMDEN UZAKLARDA TUTMASIN BEBEĞİMİ ÇILDIRIRIM HERHALDE BEN ÇOK FENA BI ANNE OLCAM BEBEĞİME ÇOK DÜŞKÜN OLCAM KESINLIKLEE
AYYY ALLAM YAA KIZZ NE GEZİYON GÜNEŞTE SERINDE CIKSAYDIN BARIIIçok güzelll güle güle kullansın miniginnnn
bende az önce çöp atmaya diye çıktım magazaları gezdim defacto lwc mavi koton en son adını hatırlamadıgım bir magazaya girdim
pazar günü akrabamın düğünü var dedim pantalonla gitmim elbise bakayım uzuncana çırpı bacaklarımı saklayanbir kaç tane denedim hatta
mavi de kabinde elbisenin içine sıkıştım ulaaa şişkooo bu göbekle 38 bedene girmeye ne çalışıyonbegendiğim çok oldu ama hepsinin gögüs dekoltesi vardı kocam vururdu valla kapıdan çıkmadan çok canım sıkıldı söyle güzelce bi elbise bulamadım
KIZLAR SABAH KARNIMI AÇTIM YATAK ODASININ CAMINDAN KUVVETLI GÜNEŞ GIRIYO KIZIM NASIL KIPIR KIPIR OYNADIII ÇOK GÜZELDİİ YAAA
DENIZE GIREN GÜNEŞLENEN VAR MII KIZLAR ARANIZDA DENIZE GİRMENIN SAKINCASI VAR MI ACABA
BENIM ILK BEBEĞİM İKİNCİYİDE DÜŞÜNÜĞYORUM BUNU KALDIRICAM IKINCI BEBEĞİMDEDE BUNU KULLANICAM ÇOK HEVESLENDIM BUNA PARK YATAK ALMAYACAĞIM İÇİN KIZKARDESIMIN BEBEĞİNİNKINI ALICAM ALMAK ÇOK ZOR GELMEDI AMA PARK YATAK OLMASAYDI ALMAZDIM BUNUminietek güle güle sağlıklabüyüsün bebeğin içinde inşallah.yaa ben de kızım için özeniyorum sepete.ama çok az kullancak pahalı geliyor sepetlerin fiyatı .ben normalde oğluşumun park yatağını kullancam.geçen aklıma geldi.park yatağı mı saten örtü diktirip süslesem diye.çook mu büyük ve komik olur acaba.ne dersiniz.
hahayyy doktor sana acıdıgından değil beleşe muayene olmayacagını biliyo ondan gel demiştir
denizcim bu arada dün muayeneden ayrılırken doktorum 1 ay sonra görüşürüz önemli bişey olursada ararsın dedi ben dudaklarımı büzerek " ya 1 ay çok uzun oluyo ben kızımı çok özlüyorum arayı kısa tutsak olmazmı " dedim nası duygu sömürüsü yaptıysam adama tamam çok özlersen bekleme ne zaman istersen gel bakarız dedi
seviyorum ben doktorumu ya :)))
ohh ohhh doktora bakkkkkkkkk bizede lazımmmm öyle tohtorrrryok kız iyidir benim drum ben ayda bi veriyorum para ara ara gittiğim oldu baktı sağolsun extra para falan vermedim gelince benim çağırdığımı söyle diyo
Hamileyken zor evet, hem de 28.haftadan sonra yasak diyosunuz, hiç heveslenmeyeyim şimdilik kalsın bu maceram. Ama doğumdan sonra kesin atıcam kendimi sokaklara. Kayınpederime bağlı yaşıyorum yahu olmuyor böyle. akşamları hala o alıyor beni. mecburiyeti yok, severek geliyor ama yine de mahçup oluyor insan. Aslansıp, kaplansın diye kendime gaz verip bitiricem bu işi. tamam söylediğin gibi yapıcam :) sağol
yaaaaaa nereden aldın kızzz buradaki magazada 2 tşört 3 pantıl 1 tenede acayip enteresan nasıl giyildiğini çözemediğim bi elbise vardı hamile olan olmayan alıyooo zaten bende abiye giymem rahat olsunda nasıl olursa olsun abiye dışında kız benim düğünüme geldi ayıp olur gitmezsem evde çok sevdiğim elbisem var daha 1 kere giymişim ona sıgsam terziye götürüp gögüs kısmını kapattırırdım daha önce giydiğimde memişler bu kadar büyük değildi 85 ten 95 e yol almışlar
lcw nin internet sitesinden aldım. giymeden, gezip görmeden aldım bakalım nasıl çıkacaklar :) inşallah gözüktüğü gibidir. kalıpları çok büyük oluyo çünkü.
bu kadar renkli olmasa da daha koyu renkli, düğüne uygun elbiseler var. hiç bi şey bulamazsan ordan bak istersen. mağaza gezmeye tahammül edemiyorum, çok çabuk yoruluyorum. senin gibi çılgın ve enerjik değilim. çöpe diye çıkıp, mağaza gezemiyorumbu yolu deneyim dedim inşallah pişman olmam.
senin memişler almı başını gitmiş benim o kadar diil henüz. 80-85 filan olmuştur herhalde. pek minnaklardı önceden, şuan seviyorum ama daha fazla büyümesinler bence yeter :)
hiç bi şey bulamazsan o elbiseni yaptır giy canım masraf da etmemiş olursun. hem de yepyeniymiş daha.
slm gülse nasılsın cnm???
nasıl yaniiiçöp atmaya diye çıkıp mağaza mağaza gidiyosan, çarşı pazar gezmesi diye çıksan tarihi ve turistik şehirlerarası turlara katılırsın be canom alemsin kızz sen. sen çok yaşa e mi :)
az önce şunları aldım ama günlük giyim için. düğüne pek uygun olmaz sanki. gerçi hamile olunca herkes hoşgörür, abiye şıklığı beklemesinler canım şu halimizde.elbisenin memiş dekoltesi var, tatilde tek giyerim ama işe gelirken beyaz badiyle güzel olur.
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - PINK PRINTED
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Bluz - CORAL PRINTED
Merhaba kızlar biz geldik rüzgarımla
saol cnm sen nasılsın iyi olmaya çalışıyorum işte
hoşgeldin nerelerdesin ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?