2011 Ekim Anneleri

üzerimi giymişkenmi??? sus burcu sus allah iyiliğni versin senin çöp atmaya pantalon + bluz, bakkala etek üstü gömlek, kasaba daha şık gitmek lazım elbise falan giy iyisimi

yaaaaaa nereden aldın kızzz buradaki magazada 2 tşört 3 pantıl 1 tenede acayip enteresan nasıl giyildiğini çözemediğim bi elbise vardı hamile olan olmayan alıyooo zaten bende abiye giymem rahat olsunda nasıl olursa olsun abiye dışında kız benim düğünüme geldi ayıp olur gitmezsem evde çok sevdiğim elbisem var daha 1 kere giymişim ona sıgsam terziye götürüp gögüs kısmını kapattırırdım daha önce giydiğimde memişler bu kadar büyük değildi 85 ten 95 e yol almışlar

Hamileyken zor evet, hem de 28.haftadan sonra yasak diyosunuz, hiç heveslenmeyeyim şimdilik kalsın bu maceram. Ama doğumdan sonra kesin atıcam kendimi sokaklara. Kayınpederime bağlı yaşıyorum yahu olmuyor böyle. akşamları hala o alıyor beni. mecburiyeti yok, severek geliyor ama yine de mahçup oluyor insan. Aslansıp, kaplansın diye kendime gaz verip bitiricem bu işi. tamam söylediğin gibi yapıcam :) sağol

2 gundur gıremedım sıteye..hıc mı bır ALLAH kulu merak etmedı aceba...halım keyfım nıcedır..!
merak ettik kuzum yaaa hatta dün sordu arkadaşlardan biriii
üzerimi giymişkenmi??? sus burcu sus allah iyiliğni versin senin çöp atmaya pantalon + bluz, bakkala etek üstü gömlek, kasaba daha şık gitmek lazım elbise falan giy iyisimi

yaa :) ne güzel bir haber bu. ara ara gidersin işte ne güzel ama ne diyceksin her seferinde çaya-güne gider gibi de gidilmez ki elifcim aa benim de kızımı göresim geldi şimdi ben de mi yapsam :) tatile çıkacaktı doktorum gitmeden ben gelldiim diye atlayım odasına biz taaa 18 temmuzda gidicez. 17'sinde tatilden dönüyoruz. yaa zehranın durumu kafamı karıştırdı, ya bizde de yolda bi şey olursa ppoff... gelir gelmez gidicez her şey yolunda gider inşallah.
Allah doktorunuzla saadetinizi arttırsın, pek takdir ettim kendisini :)

Yürü be koçum kim tutar seni:) Sen doğurur doğurmaz at kendini sahalara, söz ben de doğurunca arkandan gelcemHatta ban da sen ders ver

lcw nin internet sitesinden aldım. giymeden, gezip görmeden aldım bakalım nasıl çıkacaklar :) inşallah gözüktüğü gibidir. kalıpları çok büyük oluyo çünkü.
bu kadar renkli olmasa da daha koyu renkli, düğüne uygun elbiseler var. hiç bi şey bulamazsan ordan bak istersen. mağaza gezmeye tahammül edemiyorum, çok çabuk yoruluyorum. senin gibi çılgın ve enerjik değilim. çöpe diye çıkıp, mağaza gezemiyorum bu yolu deneyim dedim inşallah pişman olmam.
senin memişler almı başını gitmiş benim o kadar diil henüz. 80-85 filan olmuştur herhalde. pek minnaklardı önceden, şuan seviyorum ama daha fazla büyümesinler bence yeter :)
hiç bi şey bulamazsan o elbiseni yaptır giy canım masraf da etmemiş olursun. hem de yepyeniymiş daha.

sıgamıyorum kiiiii az öncede denedim olmuyo 38 beden olmaz tabi bakalım yarın eşim izinli bende denemeden alamıyorum kıyafeti bende çok enerjik değilim aslında magaza magaza gezmeyi pek sevmem ama iş başa düşünce mecburrr

Güle güle giyin bende2 gün önce mağazadan 1 penye bide pantolon aldım pantolona 40 verdim dünde netten aynı modelin farklı rengini aldım 30a bide kot aldım toplamda 60 bundan sonra mağazadan almam herhalde Mağazaya gitmemin tek sebebide bedeni netten tutturamam diye korkuyodum

kızlar hepinize merhaba umarım hepiniz iyisinizdir
yarın akşam eşimin arkadaşının düğünü, pazar akşamı arkadşımın ablasının kınası, 9 temmuz akşamı yine eşimin arkadaşının düğünü var kızlar...
evde bana olabilen abiyelerimi denedim. bazıları totomdan geçmedi bazılarının da göğüs kısmı olmadı
özellikle yarın akşam ki düğünü önemsiyorum çok sosyetik bi düğün olucak ve eşimin lise arkadaşlarının çoğuyla yarın tanışıcam hamileyim diye kendimi salmak asla istemiyorum, 9 temmuzdaki de lüks bi otelde ama yarın ki daha önemli.. geçen akşam fotolarımı çektim yardımlarınızı bekliyorum kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…