2011 Ekim Anneleri

ayyy canım:))bende bir kız var kemeri takmadımmı cırlıyor,arabadan inerim diyor
çok kuralcı bir çocuk o varken takmamam mümkün değil
ama o yokken kısamesafelerde bende takmıyorum

yok kızzz bırakmaz yollardaaa

cok gecmıs olsun canım ..

ay yok kocayla kesinlikle araba sürmeyi öğrenemezsin :) bana dayım öğretmişti.. ilk defa şöför koltuğuna oturdum yaş 15-16 anca.. debriyajı gazı freni vitezi herşeyi detaylı anlattı adam.. bir de normal yolda verdi.. yaparsın sen dedi..
köye gitmiştik geri geliyoruz şehre..
daldım yola.. kendime şaştım yol tek şerit.. karşıdan traktör geliyor.. dayı napcam diyorum.. yolunda gidicen.. çarpmadan.. hız da 60-70 falan herhalde.. traktorun yanından geçerken gözlerimi kapattığımı hatırlıyorum.. dayıma diyorum geçtik mi.. gözünü aç diyor.. geçeli çok olmuş
10km falan sürdüm... çok eğlenceliydi.. belli bir yerde bıraktım ama ileride trafik polisi vardı
eşime gelince.. berbat.. aşırı stres yaptırdı bana.. bir kez doblo sürdürdü.. anam ben arabanın içinde kayboldum 155 boyum zaten :) bacaklar da kısa.. yapıştırdım koltuğu öne.. ama onu süremedim.. belki eşimin yarattığı gerginlikten..
en son martta işte altımızda fiat marea vardı.. pazar alanı boş.. götürdu oraya inanmıyordu bana sürebiliyorum dediydim (doblodan sonra nasl inansın)
baktı herşeyi düzgün kullanıyorum yola çık demez mi.. yol fıldır fıldır.. anam boncuk boncuk terledim ha.. öyle yoğun trafiğe çıkmamıştım.. neyse bir kaç tur attık mahallede falan.. sonra beni bir yokuştan aşağı sürmemi istedi.. tam düze geldik ben durdum bekliyorum.. noldu diyor eşim.. kamyon geçsin diye bekliyom dedim öysa daaha ebesinin köründe kamyon :) ondan sonra binamızın önüne durdum tabi park edemedim otoparka.. öyle bir kasmışım kendimi.. sağ bacağım iki gün ağırdı :)
peh gine uzun yazdım ama komikti ne edem

Ahh canım doğrudur ben atlamışımdır hoşgör bi kaç kişi daha vardı aklımda kalanlar onlar olmuş sanırm:)

E artık yap tabi gerekeni ezdirme kendini :)

Bana 26 Ekim dedi dr. Evet ya bende gerçekten size bakıyorum bazen belirtiler aynı olmayabiliyor ama dikkat ettiğim kadarıyla senle birebir gidiyoruz filiz :)

bana doktor 2 doz demişti tetenozu 1 haziranda oldım 1 ay sonra 2. doz dedi, ama sağlık ocağı 1. doz şimdi 2. doz hamilelikten sonra aralıkra dedi. bende dün doktora bana açılan kartı gösterdim ve dedim 2. dozu yapmıyolar hamilelikte, tamam onlar ayarlar dedi bu sefer yeter 1 doz dedi. anlamıyorum napmaya çalışıyolar, birde bu aşı çocuğumu anneyi mi korumak için yapılıyor, çocuk zaten aşısını olucak herhalde doğunca

kuzum anne için o aşı.. doğum bir ameliyat sonuçta.. olası mikrop enfeksiyona karşı bunlar.. bebişin ki de doğduğu gün oluyor zaten..

demekki sen saınla uyumlu gidiyosun. evet canım senle belirtiler ağrılar hep aynı. aynı gün doğursak ne güzel oolur :))

beni de aramadılar tetanoz aşısı için yaaa.napsam ki kendim mi gidip sorsam acaba.25.haftaya da giriyorum yarın ,geçmi kaldım ki aşı için....

durun size azcık kocamı çekiştireyim dün akşam sinirlerimi oynattı maymun.....
dün hastaneden geldim yemek yaptım (uğraştırıcı bişey) yoruldum yani uykusuzdum bide neyse yemekten önce karnım ağrımaya başladı şiştim gaz sancısı vs.....
yemek yedim biraz ama daha beter oldum çatlayacam resmen evin içinde 4 dönüyorum masayı topladım bulaşıkları yıkamadım bıraktım oturdum ayaklarımı uzattım falan pcye bakıyorum 1 2 saat geçti rahatladım biraz mutfağa girdi bana bi kızdı neymiş bu mutfak insan bi çeki düzen verirmiş nası kötü hissettim kendimi kal geldi birden ama dedim görmüyomusun karnım ağrıyo kötü oldum dokunsalar ağlıycam yani bilgisayarda karnın ağrımıyo ama diyo trip yaptım bende sonra karnımda geçti girdim mutfağa bi saat sildim süpürdüm oh olsun gecede öyle çığlıklarıma kalktı aklı çıktı iyi oldu ona

güzeller ben çıkıyorum bankaya ugramam lazım soyadımla ilgili YİNE bir karışıklık olmuş.
hala eski soyadım yeni soyadım mağdurluğu yaşıyorum 1 yıl olacak temmuzda yiteeeeeer yaaa

biraz da alışveriş yapayım anamları aç komayayım :))) gerçi anacım sarma sarmış bi de ayran aşı istediydim onu yapmış aç kalmayız :)))
sağ olsn her geldiğinde de evi evirir çevirir adam eder gider. insanın kendi ailesi gibi yok gerçekten

Neyse kocişi çıldırtmayayım öpüyorum kızlar görüşürüz

kulakları çınlasın, Allah sabır versin paşam'la aynıydı bizim günümüz hala aklıma geldikçe çok kötü oluyorum.
benim 31 ekim gözüküyor canım. ama o gün kurulu saat gibi olmaz dedi dr. en iyi ihtimalle bir hafta önce veya bir hafta sonra olur dedi.

bende de korku var tirilaylom. ne güzel enercikk ismin :)
ben de ankaradayım. hem de 1,5 milyonluk keçiören köyünde. ordaki trafiği ve keçiören köprüsünü duymuşsundur belki. nasıl çıkayım şimdi ben bu trafiğe. araba otoparkta yatıyor, eşim servisle gidiyor, ben dolmuşla otobüsle geliyorum işe. salaklık işte. bi türlü cesaretimi toplayamadım, çok korkuyorum dolmuşçulardan, taksicilerden. uzun yıllardır ehliyetim var, eşim de çalışalım, ders al çık istiyorsan diyor ama bende burnumu uzatacak cesaret yok. halbuki çok da bıçkınımdır ama bu konuda değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…