çok sağol tatlımBence kırmızı çok yakışmış sanaa
sağol canımadvocate85 pembe olanı çok güzel.birde kırmızı olan.ben ikisini çok begendim.
edacım çok teşekkür ederimEMEEEL MAŞALLAH YAA NE FİTSİN TATLIM SEN
KIRMIZI KISA ELBİSEN ÇOK GÜZEL VE ÇOK YAKIŞMIŞ BENCE KESİNLİKLE O OLMALI
oo elifcim süpersin ben de öyle düşündüm canımbence kesinlikle kırmızı elbise hatta kombinledim bile şöyle siyah rugan topuklu bi ayakabı ve çanta gözde eyeliner ve bol rimel dudakta kırmızı ruj süper olur
sağol denizcim o senin gözlerinin güzelliğikendini salacak bir görüntün zaten yok ki kuzum hepsinde maşallahın var. ama en çok 5 no'lu ciciyi beğendim ben. hepsi ayrı ayrı yakışmış bu arada.
kızının kangurusu da hayırlı olsun güle güle gezsin içinde :) kukusunu acıtmayın ama :)
sağol duygucum çok teşekkürlerkırmız - kırmızı - kırmızı
tövbe tövbe
Kesinleştirdiniz mi ismi? Eda mı yeğenimizin adı? bilelim de ona göre hitap edelim küçük hanıma canıım :)
Evet ekstra indirim oldu, çok hoşuma gitti. hem zahmetsiz, hem daha ucuz valla süpermiş.
sağol canımbende kırmızıyı yarın,pembeyi 9 temmuzda giyeyim diye düşündüm tabi o zaman içine sığarsam
kuzumm pok ne demek tam olarakKırmızı güzel ama biraz pok durmuş fena değil yinede ama benim 1. favorim pembe olan çok şık duruyor, 2. beyaz altı nasıl göremedim ama ikisi bence çok hoş..
yok canım gülse en başımdan bizimleydi sonra bebeğini kaybetti ne yazıkki..gülse dualarımız seninle canım ALLAH sabır versin ve en yakın zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..ne olmus arkadasın bebegıne..yenı galıba burda..
Kırmızı güzel ama biraz pok durmuş fena değil yinede ama benim 1. favorim pembe olan çok şık duruyor, 2. beyaz altı nasıl göremedim ama ikisi bence çok hoş..
tövbe tövbe
kuzumm pok ne demek tam olarak
canım pembeyide beğendim ama onun etek uçları biraz pislenmiş yarın kuru temizlemeye yetiştiremezler herhalde kendim uçlarını hafif yıkasam bozarmıyım ??
beyaz 2 tane çektiğimi diyosan canım dizde o hanzademm düğünde geline ayıp olur diye kınada giyerim diye düşündüm ama..
yok canım gülse en başımdan bizimleydi sonra bebeğini kaybetti ne yazıkki..gülse dualarımız seninle canım ALLAH sabır versin ve en yakın zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..
ama ama ama merak ettimElbisenin etek modelini diyorum zeytin alacağın olsun senin yakalamıyım boş bi anını hiç affetmem
ne ne ne ne durmuş pok mu durmuş hahahahah
Amann sende eda kızın dili sürçmüş işte
acıktımmmmmmmmmmmmmm ama canım hiç bişey yemek istemiyooooo
Ayyy biri yanlış yazdı öbürü yanlış anladı öbürü dahada bi yanlış anladıkız sen ne sandım bilmem ama ben "elbise pok durmuş" cümlene dedim çokta güldüm ayrıca
Ayyy biri yanlış yazdı öbürü yanlış anladı öbürü dahada bi yanlış anladı
anlatıyorum iyi dinleyin hanzede pok dedi eda tövbe dedi
hanzade edanın tövbeyi, altını göremedim lafına yazdı sandı
leyna edayı anladı
eda bu sefer hanzedeyi anlamadı
derken emel pok ne diye merak etti
leyna emelide anladı ve pok un ne demek olduğunu açıkladı
Ayyy biri yanlış yazdı öbürü yanlış anladı öbürü dahada bi yanlış anladı
anlatıyorum iyi dinleyin hanzede pok dedi eda tövbe dedi
hanzade edanın tövbeyi, altını göremedim lafına yazdı sandı
leyna edayı anladı
eda bu sefer hanzedeyi anlamadı
derken emel pok ne diye merak etti
leyna emelide anladı ve pok un ne demek olduğunu açıkladı
Eki Görüntüle 214630 Eki Görüntüle 214639 Eki Görüntüle 214638 Eki Görüntüle 214637 Eki Görüntüle 214636 Eki Görüntüle 214635 Eki Görüntüle 214634 Eki Görüntüle 214633 Eki Görüntüle 214632 Eki Görüntüle 214631 Eki Görüntüle 214640 Eki Görüntüle 214630 Eki Görüntüle 214639 Eki Görüntüle 214638 Eki Görüntüle 214637 Eki Görüntüle 214636 Eki Görüntüle 214635 Eki Görüntüle 214634 Eki Görüntüle 214633 Eki Görüntüle 214632 Eki Görüntüle 214631 Eki Görüntüle 214640
kızlar hepinize merhaba umarım hepiniz iyisinizdir
yarın akşam eşimin arkadaşının düğünü, pazar akşamı arkadşımın ablasının kınası, 9 temmuz akşamı yine eşimin arkadaşının düğünü var kızlar...
evde bana olabilen abiyelerimi denedim. bazıları totomdan geçmedi bazılarının da göğüs kısmı olmadı
özellikle yarın akşam ki düğünü önemsiyorum çok sosyetik bi düğün olucak ve eşimin lise arkadaşlarının çoğuyla yarın tanışıcam hamileyim diye kendimi salmak asla istemiyorum, 9 temmuzdaki de lüks bi otelde ama yarın ki daha önemli.. geçen akşam fotolarımı çektim yardımlarınızı bekliyorum kızlar..
edaaa çok fenasın sentövbe tövbe
hanzade var yaa bu edadan korkulurrAma ama ama merak ettimelbisenin etek modelini diyorum zeytin alacağın olsun senin yakalamıyım boş bi anını hiç affetmem
Anacım sen bu çocuğu içerilerde nereye saklıyosan anlamadık hala hiç merak etme temmuz değil ağustos gelse sen yine sığarsın onların içine
yastık felan koyda karnına bi kaç resmini çek çocuk bile doğduğunda inanmıycak evlatlık olduğunu düşünücek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?