ayni dert bendede var dolaniyorum bakiniyorum bir sey bulamiyorum karnim ac canim istemiyor:))
KIZLAR sizi kiskandim bende kizima bir sey alim dedim :)) ASLINDA BEN HER SEYINI 9. ayda almayi dusunuyordum :)) ARTIK GERISI 9 .Eki Görüntüle 214704 AYA KALSIN
Merhaba herkese;
Uzun zamandır yoktum biri bir özet geçsin gerçekten.
Olaylı Kayseri yolculuğumu tamamladım. Kayseri'de lekelenme tarzı bir kanamam oldu bir gece hastanede kaldım, sonra istirahat verdiler. 1 haftadır raporluyum yerimden kalkıp buraya yazasım bile gelmedi anlayacağınız keyifsizim. Birazdan doktora gidicem inşallah bebeğim çıkmıştır yukarıya.
Herkese tavsiyem benim yaptığımı yapıp bebeğinize zarar vermeyin. İster okul ister iş isterse aileden kaynaklansın stres yapmayın hiçbir şeyi. Olan bebeklerimize oluyor.
3 sabahtır sağ kasık sancısı ile uyanıyorum yataktan kalkarken çok canım acıyo benim, bel ağrım başladı iki gündür aynı zamanda karın ve sırt ağrılarımda hafiften geliyorum diyor ve karnım kaşınıyo :84: bakıyorum iz miz çatlak filan yok, iğne yerlerim delik deşik gerildikçe oralarmı kaşınıyo acaba diyorum. Neyse yakında çıkar ne varsa... İki akşamdır bacaklarımda çok ağrıyor.. Doktorun dediği gibi ağrılar iyice belli olmaya başladı aaa magnezyumumu içmedim bugün hemen alayım biraz olsun rahatlatıyor... Sabahları artık uykum.çok zor kalkıyorum... Sürekli yatsam uyurum haftasonu içinde bütün pilanım bu sürekli uzanıcam dinlenicem uyucam inşallah kalkmam sabahın köründe bu seferde..
Bu arada eşim eğitime gittiği için 2 gündür araba onda, taksiyle geldim genelde dün akşam dolmuşa bineyim dedim binmez olaydım ne adi insanlar var biri kalkıp yer vermedi bende 5 dakika sorna inip tekrar taksiye bindimdayanamadım... Eda ve dolmuşta gidenler maşallahınız var Allah yardım etsin... Çok zor gerçekten.. Bu insanlar ne mendebur gudubet anlayışsız olmuş artık... herkes resmen kafasını çevirdi. Neyse Pazartesi arabamı alırım... Alırımda 28. haftadan sonra ne yapıcam şimdidem kara kara düşünüyorum, çünkü 28 den sonra araba kullanmak yasak dedi doktor...
Son iki haftadır enerji menerji hak getire işe ölüm geliyo resmen, temmuz ve ağustosta geliyor Allah yardımcımız olsun......
Neden olmadın çağırmadılarmı yada gitmedinmi sen?
Bana ilk aylarda kanamam olduğu için 20 gün yasakladı bende çok tedirgin oldum korka korka kullandım mecburen işe gelmek için, şimdi rahatım otomatik olduğu için zorlanmıyorum .... ilk başlarda takıyordum ama şimdi kemer takmıyorum açıkçası:78: sıkar bebeği diye korkuyorum yabirtane çıkma emniyet kemeri ucu aldırdım eşime onu takıyorum ötmüyor ikide bir... Bana 28. haftadan sonra kullanmamamı söyledi karnımız direksiyona çok yakın olucakmış değmesi ani fren kasılma gibi hareketler erken doğuma sebebiyet verir dedi. Bende zaten korkuyorum koltuğu çekebildiğim kadar geriye çektim bu defada biraz kollarım sırtım ağrıyor ama herşeye rağmen dolmuştan bin kat iyidir çok şükür böyle bir şansımız var.. Eşime bu konuda minndettarım çok korkuyordum onun zoruyla aldım ehliyeti, özel hoca tuttu ders aldım filan, sonrada arabasını elinden aldım
ayyy çok seviniyorum ,kutluyorum ehliyetten hemen sonra araba kullanan bayanları
eşinide kutluyorum
bende şu kemeri araştırsam çok iyi olacak ,yoksa ötmesi beni çıldırtıyor
Gel ben yiyicek bişeyler koca bi tabak meyve koydum yiyorum beraber yeriz
Kırmızı başka duruyo valla güle güle giyinsin inşallah bende kendime kırmızı penye aldım önünde koca bi yumurtadan çıkan bebiş resmi var LCW nin
ayyy biri yanlış yazdı öbürü yanlış anladı öbürü dahada bi yanlış anladı
anlatıyorum iyi dinleyin hanzede pok dedi eda tövbe dedi
hanzade edanın tövbeyi, altını göremedim lafına yazdı sandı
leyna edayı anladı
eda bu sefer hanzedeyi anlamadı
derken emel pok ne diye merak etti
leyna emelide anladı ve pok un ne demek olduğunu açıkladı
leynam sen edanın ne dediğini doğru anlamışsın..ne ne ne ne durmuş pok mu durmuş hahahahah
amann sende eda kızın dili sürçmüş işte
sağol bi tanem senin gözlerinin güzelliğipot dedi zannımca hanzade
çok güzelsin emelcim ben sana pembeyi çok yakıştırdım ama hangisini giyersen giy eminim çok güzel olacaksın...
kız sen ne sandım bilmem ama ben "elbise pok durmuş" cümlene dedim çokta güldüm ayrıca
duygu çok güzel özetlemişsin topik adına teşekkür ederimAyyy biri yanlış yazdı öbürü yanlış anladı öbürü dahada bi yanlış anladı
anlatıyorum iyi dinleyin hanzede pok dedi eda tövbe dedi
hanzade edanın tövbeyi, altını göremedim lafına yazdı sandı
leyna edayı anladı
eda bu sefer hanzedeyi anlamadı
derken emel pok ne diye merak etti
leyna emelide anladı ve pok un ne demek olduğunu açıkladı
edaaa çok fenasın sen
Hanzade var yaa bu edadan korkulurr
çok güldüm duygu yaa bazen gerçekten tam hamile olduğum belli oluyo ama gününe göre değişiyo galiba...
geçen günde esra erolun üzerinde vardı onda durduğundan güzel duruyodur bizde kesinŞu an benim üzerimde de aynısı var bahsettiğin t-shirt ün...))
Şekerim sen zaten doğru anladın onu ama o seni anlamadıkız ben hanzadeyi anladım ki beni sen anlamamışın
Ama helal sana bu özeti ben çıkaramazdım
kızlar bı bakarmısınız..ben bu degerlere gore kılolu anne adayı cıkıyorum saka gıbı ama gercek
Her kadının hamilelik boyunca alması gereken kilo oranı, BMİ (BEDEN KİTLE ENDEKSİ) ile hesaplanır.
Şimdi, hamileliğiniz süresince almanız gereken kilo miktarını belirleyelim.
BMİ nasıl hesaplanır?
KİLO (Kg)
BMİ= ……………… şeklinde hesaplanır.
BOY (m²)
BMİ <19 zayıf anne adayı 12.5 - 18 kg/m²
BMİ <19.8 normal ağırlıklı anne adayı 11.5-16 kg/m²
BMİ <20-26 kilolu anne adayı 7 - 11.5 kg/m²
Beden Kitle Endeksinizi nasıl hesaplarsınız?
Kilonuzu boyunuzun karesine böldüğünüzde bulduğunuz değer, yani BMİ’niz 19’dan küçükse, sizin zayıf anne adayı olduğunu gösterir. Bu nedenle hamilelik boyunca en az 12.5, en çok 18 kilo almalısınız.
BMİ’niz 19.8 çıktıysa, o zaman normal kilolu bir anne adayısınız. Hamileliğiniz boyunca en az 9, en çok 12 kilo almalısınız.
BMİ’niz 20 ile 26’nın üzerinde çıktıysa, kilolu bir anne adayısınız. Hamilelik boyunca en az 7, en çok 11.5 kilo almalısınız.
BMİ’niz 26’nın üzerinde çıktıysa, siz obez bir anne adayısınız. Bu nedenle, diyet uzmanıyla birlikte mutlaka özel bir beslenme planı uygulamalısınız.
koca bir tabak meyve cok iyi olur tskk.. ya ne güzel burda öyle bir sey bulamam ben türkiyede cok guzel seyler var burda bulamiyorum öyle seyler ..cok tatli durur güle güle giyinGel ben yiyicek bişeyler koca bi tabak meyve koydum yiyorum beraber yeriz
Kırmızı başka duruyo valla güle güle giyinsin inşallah bende kendime kırmızı penye aldım önünde koca bi yumurtadan çıkan bebiş resmi var LCW nin
çok güzelmiş prensesin cicileri güle güle giysin inşallahKIZLAR sizi kiskandim bende kizima bir sey alim dedim :)) ASLINDA BEN HER SEYINI 9. ayda almayi dusunuyordum :)) ARTIK GERISI 9 .Eki Görüntüle 214704 AYA KALSIN
yahu fena olan sizlersiniz bi tövbe çektim topik karıştı ahahahahaha
hepsi süper yakışmış... ben de yeni geçtim düğün hazırlığından, hamileyken zor oluyor kendine elbise yakıştırmak...
ben de pembe olanı ve beyaz kısa olanı beğendim en çok...
çok güzelmiş prensesin cicileri güle güle giysin inşallah
kızlaar eda masummm ben onu anladımm
hay ağzını öpim yaaaa
Bütün bunlar hanzadenin başının altından çıkıyooo sonra araki hanzadeyi bulasın
hem ortalığı karıştır hem top başkasına at aaa bu haksızlığa hada fazla göz yumamiiciim eda hanıım eda hanıım :) oğlunuzla bir oldunuz topiği birbirine kattınız bakıyorum daaa :)
hay ağzını öpim yaaaa
Bütün bunlar hanzadenin başının altından çıkıyooo sonra araki hanzadeyi bulasın
öp öp bende seni öperimBak deniz de sana yüklenmiş yok bacım adın çıktı bi kere
Denizciğim kızcağız hiç birşey demedi sadevce töbe dedi değişik anlamlar yüklemeyin şimdi
Hepinizi öperim iyi akşamlar dilerim güzel hafta sonları geçirin eşinizle ailenizle sevdiklerinizle bol bol gülün eğlenin zira benimki öyle olacak gibi görünüyor
hanzade denizimin nickiyle girmiş sanırım yada deniz patronun odasında kestirirken klima açık kalmış
Ay bişi olmuş kesin benim kuzuma
dddııııtttt yanlış cevap.
Ikisi de değil. Başıma güneş geçti herhal, ne dediğimi bilmiom sanırsam, devreler ısındı iyice. Klimalar çalışmıyo hala, kafayı yiycem sıcaktan :95: çalışsın arrrtık yakarım ulenn burayı da romayı da.
benim kuzum kurt olmuş leynaaa bırakma beni bu kurtlar arasında yirler beni çiğ çiğ
Mutlu haftasonları leynam öpüyoruz oğlumla oğlunu ve seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?