2011 Ekim Anneleri

ayni dert bendede var dolaniyorum bakiniyorum bir sey bulamiyorum karnim ac canim istemiyor:))

KIZLAR sizi kiskandim bende kizima bir sey alim dedim :)) ASLINDA BEN HER SEYINI 9. ayda almayi dusunuyordum :)) ARTIK GERISI 9 .Eki Görüntüle 214704 AYA KALSIN

Gel ben yiyicek bişeyler koca bi tabak meyve koydum yiyorum beraber yeriz
Kırmızı başka duruyo valla güle güle giyinsin inşallah bende kendime kırmızı penye aldım önünde koca bi yumurtadan çıkan bebiş resmi var LCW nin

Öff çenesi düşük hatunlar siziiii. Neyse alıntı yaptıklarım gitmeden fikirlerimi beyan edeyim bariii.

Zehracım çok üzüldüm canım. Ama Allahtan tehlike geçmiş. Kayseri de hangi doktora gittin, önceden dr arayıp sormuş muydun?Umarım zorlanmamışındır. Ay kendimi suçlu hissettim. Niye telefonumu vermedim diye...

Hanzadecim kasık sancısı kızı olanlarda oluyomuş tatlım. Hurafe ama tutuyor yaf. Bu arada senin göbek içten mi yırtılıyor ne. Kaşınma var, yırtık yok:44:
Ya araba sürmek 28. haftada mı yasaklanıyooo Ben napıcam o zaman? İşe nası gitcem? Mecbur 32. haftaya kadar da çalışmam lasımmm.:26:

Ohhh olmuş. Ben de pek bi cesaretliydim. Arabayı ilk alışımda arka tamponu, duran kamyona geçirdim Sonra kociş araayı 1 yıl vermedi, hep kavga -dövüş aldım elinden. Baktım olmuyo, ajitasyon yaptım aldım elinden.şimdi de hiiiç vermiyom. Aslında geçen sene birikmiş param vardı, 2. el araba alacaktım kendime ama kociş ev-kira borcunu sıkışınca kıyamadım çıkardım, hepsini verdim eline.

ayyy çok seviniyorum ,kutluyorum ehliyetten hemen sonra araba kullanan bayanları
eşinide kutluyorum
bende şu kemeri araştırsam çok iyi olacak ,yoksa ötmesi beni çıldırtıyor

Aaaaa bidaha duymayayııım. Kemerleri takın bayanlar. Ben kasığımın altından geçirip takıyorum. Mesafe 10 dk bile olsa takın. Cezası değil, can güvenliğiniz önemli olan. Allah korusun ama asıl takmazsanız zararı olur. Bu konuda Kağan Kocatepenin sayfasında kemer nasıl bağlanır şekline bakın litfeeen.

Son düzenleme:

Şu an benim üzerimde de aynısı var bahsettiğin t-shirt ün... ))

kız ben hanzadeyi anladım ki beni sen anlamamışın
Ama helal sana bu özeti ben çıkaramazdım

Kızlar çok güldüm güle güle gidiyorum annemlere gidicez yarına görüşürük hepinizi çokkkkkk öptük
biz gelene kadar kendinize iyi bakın

ne ne ne ne durmuş pok mu durmuş hahahahah
amann sende eda kızın dili sürçmüş işte
leynam sen edanın ne dediğini doğru anlamışsın..
pot dedi zannımca hanzade
çok güzelsin emelcim ben sana pembeyi çok yakıştırdım ama hangisini giyersen giy eminim çok güzel olacaksın...
sağol bi tanem senin gözlerinin güzelliği pembeyi de giyebilirim yarınn teşekkürler kuzucum..

kız sen ne sandım bilmem ama ben "elbise pok durmuş" cümlene dedim çokta güldüm ayrıca

duygu çok güzel özetlemişsin topik adına teşekkür ederim

Şu an benim üzerimde de aynısı var bahsettiğin t-shirt ün... ))
geçen günde esra erolun üzerinde vardı onda durduğundan güzel duruyodur bizde kesin
kız ben hanzadeyi anladım ki beni sen anlamamışın
Ama helal sana bu özeti ben çıkaramazdım
Şekerim sen zaten doğru anladın onu ama o seni anlamadı
okula giderken okuduğumdan böyle özet çıkaramazdım

bence bu yanlış iremcim BMI 19la 25 arası normaldir hamileliktede alınması gereken kilo miktarı 12 ve civarıdır takılma sen buna bence hamileyken bmı hesaplamak olmaz gibi geliyo

koca bir tabak meyve cok iyi olur tskk.. ya ne güzel burda öyle bir sey bulamam ben türkiyede cok guzel seyler var burda bulamiyorum öyle seyler ..cok tatli durur güle güle giyin

hepsi süper yakışmış... ben de yeni geçtim düğün hazırlığından, hamileyken zor oluyor kendine elbise yakıştırmak...
ben de pembe olanı ve beyaz kısa olanı beğendim en çok...

çok sağol canımmm aynen öyle hamileyken elbise yakıştıramıyosun..pembe sayıları arttı ben etek ucunu yıkayım akşam bi daha düşüneyim bari..beyaz kısa olan canım üzeri gümüş rengi işlemeli olanı mı diyosun yoksa düz beyazı mı??

hay ağzını öpim yaaaa
Bütün bunlar hanzadenin başının altından çıkıyooo sonra araki hanzadeyi bulasın

hem ortalığı karıştır hem top başkasına at aaa bu haksızlığa hada fazla göz yumamiiciim eda hanıım eda hanıım :) oğlunuzla bir oldunuz topiği birbirine kattınız bakıyorum daaa :)

hem ortalığı karıştır hem top başkasına at aaa bu haksızlığa hada fazla göz yumamiiciim eda hanıım eda hanıım :) oğlunuzla bir oldunuz topiği birbirine kattınız bakıyorum daaa :)

hanzade denizimin nickiyle girmiş sanırım yada deniz patronun odasında kestirirken klima açık kalmış
Ay bişi olmuş kesin benim kuzuma

hay ağzını öpim yaaaa
Bütün bunlar hanzadenin başının altından çıkıyooo sonra araki hanzadeyi bulasın

öp öp bende seni öperim bak deniz de sana yüklenmiş yok bacım adın çıktı bi kere
denizciğim kızcağız hiç birşey demedi sadevce töbe dedi değişik anlamlar yüklemeyin şimdi
hepinizi öperim iyi akşamlar dilerim güzel hafta sonları geçirin eşinizle ailenizle sevdiklerinizle bol bol gülün eğlenin zira benimki öyle olacak gibi görünüyor

benim kuzum kurt olmuş leynaaa bırakma beni bu kurtlar arasında yirler beni çiğ çiğ

Mutlu haftasonları leynam öpüyoruz oğlumla oğlunu ve seni

hanzade denizimin nickiyle girmiş sanırım yada deniz patronun odasında kestirirken klima açık kalmış
Ay bişi olmuş kesin benim kuzuma

dddııııtttt yanlış cevap.
ikisi de değil. başıma güneş geçti herhal, ne dediğimi bilmiom sanırsam, devreler ısındı iyice. klimalar çalışmıyo hala, kafayı yiycem sıcaktan :95: çalışsın arrrtık yakarım ulenn burayı da romayı da.

oy benim kuzum sıcaktan kuzu çevirme olmuş şimdi anlaşıldı

benim kuzum kurt olmuş leynaaa bırakma beni bu kurtlar arasında yirler beni çiğ çiğ

Mutlu haftasonları leynam öpüyoruz oğlumla oğlunu ve seni

kurt adam oldum herhal ben. ben artık eski ben değilim :) :) seni yiiiyyceeemm seni yiiyyceemm haarrrttt
ohh pek tatlıymıışş haammm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…