2011 Ekim Anneleri

Güzeller güzeli annişler ben çıkıyorum yeter gaari. eve gidip yatim hemen. Yemek yer, serinlikte yürüyüşe çıkarız akşam. Kendinize iyi bakın, hepinize iyi haftasonları iyi tatiller çok öptüm bay baayy :)

selam kızlaarr..bugün itibariyle resmen 2 aylık yaz tatilimi ve inşallah bebeğiminde gelişi ile devam edecek 1 yıllık tatilime başlamış bulunuyoruuumm
bu aralar uzun yola çıkan varmı aranızda kızlarr..pazar günü yaklaşık 1o saatlik yola çıkcaz arabamızzla,kuşadasına gidiyoruzzvarmı uzun yolda sıkıntıyı en aza indirmek için fikirleriniz???

evt çok şükür normal yollardan hamile kalabiliyorum bidahaki gebeliğimdede her gebelikteki olan risk var kan uyuşmazlığımızda olduğu için risk yüzde 8. rabbim yazmışsa oluyor kısaca bu ben bu sonucu çıkarıyorum. by yaşadığım yüzde 1 ihtimaldi demekki olcağı varsa oluyor.
allah sabır ve sağlık versin canım eşinede sanada ....

aminn cnm çok saol......

Kızlar doktora gittim, ancak toparlanabildim.

Rumuzcum Kayseri'de Tekden Hastanesi'ne gittim, doktor falan süper ilgilendi iyi de bir hastaneydi genel olarak ama oradan önce Doğumevi'ne gitmiştim orası gerçekten çok kötüydü pazar olmasının da etkisi var tabi kaba bir erkek doktor vardı, vajinal muayene olmayı kabul etmedim ben de. Babamın bir tanıdığı vasıtasıyla bu Tekden Hastanesi ni bulduk pazar günü olmasına rağmen bayan doktor geldi sağolsun. Vajinal muayeneyi de o yaptı açılma olup olmadığına bakmak için.

Kendi doktoruma gittim bugün kanama daha doğrusu lekelenme sebebi bebekten kaynaklanmıyormuş çok şükür, orada bakmayı ihmal etmişler rahim ağzında iltihap ve yara oluşmuş o yara da uçaktaki basınç vs. sebebi ile kılcal damarda çatlamaya neden olmuş muhtemelen bir fitil yazdı onu kullanıcam geçecek inşallah. Annem de geldi muayeneye benimle minik Beyza mı gördü bana çok benziyor kızlar maşallah annemin içi gitti zaten O kadar rahatladım ki iltihap nedeniyle olduğunu duyunca tecrübeli doktor her zaman kendini farkettiriyor ya. Doktorumu seviyorum Alanya'daki tatili iptal etmeye karar verdik daha yakın bir yere gidicez muhtemelen tatil falan yapmakta hiç sakınca yok dedi doktorum. Benden havadisler böyle teyzeleriiii

Son yazdıklarınıda okudum ama ekleyemedim canım benim,dr.na gitmişsin, haberler güzelmiş. Allah korusun bebeklerimizi.

Hanzade benim göbüşte acayip kaşınıyor, kaşıntıyla yanma arası bişey daha doğrusu, sıcaktanmı acaba, isilik falanmı oluyoruz. Çatlak kaşıntısı gibi değil çünkü benimki. Bacak ağrısı bende de var. Daha doğrusu dizkapaklarım. Eklemlerimde bişey çıkacak benmi ama bakalım hayırlısı.

ayyy ne güzel :) allah analı babalı büyütsün.. sağlık ve huzur dolu günler dilerim çekirdek aileye :)
hangi hastanede yapmış doğumu canım ?

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla huzurla buyusun inşallahhh
maalesef devlet hastanelerinde öyle oluyor

sağolun kızlar. Malesef devlet hastanesi böyle oluyormuş. Anlamadımki anne ve babanın yeni doğan bebekleriyle olmalarından daha doğal ne olabilirki ama yasak günde iki kez ziyaret saatinde 1 saat görebiliyor malesef ( Eşim özelde doğum yapmama kesin karar verdi :)) Bizde öğleyin gördük aman Allahım 2900 gr doğmuş 49cm. Çok tatlı inanılmaz bişey. Bir bakışı var görmeliisniz süzerek bakıyor insana öldüm onu öyle görünce çok etkilendim tabi eşimde öyle şu üç ay çabucak geçsin ve meleklerimizi kucağımıza alaım. Buarada 41 hafta üç günlüktü suyu azaldığı için daha fazla beklemeyip sezeryana aldılar. Ultrasonda 3400gr görünüyormuştu. 2900 doğdu birde şişi inince 2600gr falan olur demişler. Demekki ultrason cihazları pekte güvenilir dfeğil kilo ölçümünde yanılabiliyor :))

ben oglumda 18 kılo almıstım ama kılodan korkmuyorum .:)) 8 ayda gerı hepsı kendılıgın den gıdıyo :))

ANNELER göbeklerinize bol bol baby yag kullanin her firsatta sürünün kasinan yerlere

slm tatlım arka koltuğa atabilirsin kendini arayada valizleri tıkıştırıp üstüne yastık koyup koltuğa bi çarşaf serersen kocaman bi yerin olur yayıla yayıla gidersin 2-3 saatte bi mola verip 10 dak. yürüyüşler yaparsın ayakların açılır böylece şişmezsinde aklma bunlar geliyo

güzel haberlerle gelmişsin cnm allahım esirgesin içinde rahatlamıştır artık

selam annişler
çok şükür evimize geldik sağ salim

ee sizde nevar ne yok varmı yeni havadisler

bu arada doktor bana arka koltukda uzanarak seyahat et demişti ama ben geçmedim arkaya
ön koltuğu bazen yatırdım bazen diktim ayaklarımıda kimi zaman uzattım valla torpidonun üzerine, özelliklede şiştiği zamanlarda
çok şükür güzel bi tatil yapıp döndük

selam Kizlar, keyifler iyidir insallah :)

bugün Ankara' da ayrintili usg girdim. Hersey yolunda cok sükür Oglusum 764 gr. ve 31 santim olmus... Haftadamdan bi hafta önde gidiyomusum. Ay cok acaip bisey ya, kafasini kasiyodu baktigimizda. Doktor ayrintili bakti heryerine.. ve cd verdi sonunda. Ama suyum cok fazla cikti ultrasonda... bi iki hafta önce almanyada da ayrintiliya girmistim hic öyle bisey demedi doktor. Burdaki doktor mutlaka seker yükleme testi yapmam gerektigini söyledi. Yarin cesmeye gidiyorum orda yaptiririm artik. Korktum ya moralim bozuldu biraz.

Korkma canım ya ne güzel gelişimi iyiymiş, kaç haftalıksın normalde? Birde su fazla olucna ne olurmuş ki sormadınmı?

Korkma canım ya ne güzel gelişimi iyiymiş, kaç haftalıksın normalde? Birde su fazla olucna ne olurmuş ki sormadınmı?

sevindim canim tabiki gelisiminin iyi olmasina ) ama su fazlaligi bebegin gelisimini engelleyebilirmis. Benim oglusun midesine de bakti midesi doluydu ama su fazlaligi ve bebegin midesi bos olsaydi korkmamiz gerekirdi dedi doktor. Cünkü o zaman bebegin yemek borusunda bi bozukluk oluyomus. ALLah tan midesi doluydu bitanemin. Ama yinede icime kurt düstü iste.... bu seker testini mutlaka yaptirmaliyim.... Normalde 24+1 im canim ama usg da 25 cikti.

Ne kadar sürüyo bu test? Ve ne kadara yapioyolar özelde bi bilginiz var mi kizlar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…