Kızlar doktora gittim, ancak toparlanabildim.
Rumuzcum Kayseri'de Tekden Hastanesi'ne gittim, doktor falan süper ilgilendi iyi de bir hastaneydi genel olarak ama oradan önce Doğumevi'ne gitmiştim orası gerçekten çok kötüydü pazar olmasının da etkisi var tabi kaba bir erkek doktor vardı, vajinal muayene olmayı kabul etmedim ben de. Babamın bir tanıdığı vasıtasıyla bu Tekden Hastanesi ni bulduk pazar günü olmasına rağmen bayan doktor geldi sağolsun. Vajinal muayeneyi de o yaptı açılma olup olmadığına bakmak için.
Kendi doktoruma gittim bugün kanama daha doğrusu lekelenme sebebi bebekten kaynaklanmıyormuş çok şükür, orada bakmayı ihmal etmişler rahim ağzında iltihap ve yara oluşmuş o yara da uçaktaki basınç vs. sebebi ile kılcal damarda çatlamaya neden olmuş muhtemelen bir fitil yazdı onu kullanıcam geçecek inşallah. Annem de geldi muayeneye benimle minik Beyza mı gördü bana çok benziyor kızlar maşallah annemin içi gitti zatenO kadar rahatladım ki iltihap nedeniyle olduğunu duyunca tecrübeli doktor her zaman kendini farkettiriyor ya. Doktorumu seviyorum Alanya'daki tatili iptal etmeye karar verdik daha yakın bir yere gidicez muhtemelen tatil falan yapmakta hiç sakınca yok dedi doktorum. Benden havadisler böyle teyzeleriiii
ANNELER göbeklerinize bol bol baby yag kullanin her firsatta sürünün kasinan yerlere
Sibelcim çatlama kaşıntısı nasıl olur bilmiyorum ki ayırd edemiyorum tam olarak ama çatlak yok her anda kaşınmıyor bazı bazı çok az ama iğne olan yerler alt kısımlarda değil bencede sıcaktan filan oluyor :)
hhiihihihihihihi :82::82:
ben de kac zamandır terlik arıyodum muyonun ortopedik terliklerinden aldım krem rengi cok da memnunum. tavsiye ederim.Ayaklarım şişti yine dahada 1,5 saat var mesai bitimine, hemen rahat bir terlik alıcam ayakkabım bilekten bantlı sandalet ama oda sıkıyor en güzeli terlik...
ben de hem kakao hem badem sürüyodum bir onu bir digerini. badem yagım bitince sadece kako sürmeye basldım. cok sükür henuz catlaklarım yok.Ben aktardan saf Kakao aldim onu sürüyorum göbegime... Catlaklari önlüyomus sözde...
Herkese günayydıınn :) iyi haftasonları arkadaşlar. çalışanlara kolaylıklar.
çok acıktım, yatamadım. kahvaltı hazırladım eşim de ekmek almaya gitti birazdan kahvaltı yapıcaz. oturmadan bakayım dedim. grüşürüz yine öptüm sizi şekerler.
ayy bizde geleliiimmbenim hiç kahvaltı hazırlayasım yok ,herifcan da horul hotul uyuyoo
kızlaarr tatile çıkıcam yaa,dün benim herif yüzme paleti ve gözlüğü işte şnorkel mi ne ondan aldı ,korkuyorum ,yüzer yüzel geri gelmez dşiye ,bütün gece rüyamda berbat bir tatil geçirdim ,güya deniz bataklık olmuş ,yağmur falan yağıyo ,kahvaltıya iniyorum birden herşeyi toplamaya başlıyolar ,tereyağı üzerine nar ekşisi alıyorum bende son kalanlardan ....böyle manyak bi gceydi işteee:44:
günaydın bacııı decoder açıkmı kalmış bakimkız o nasıl rüyaaa tereyagının üzerinde nar ekşisi
bence adamı kıskanmışın seno rahat rahat yüzecek sen hareketlerini kısacaksın ondan görmüşündür
Ya tatil demeyinnn. hele deniz hiç demeyin...Sinirlerim zıplıyor.
bende aynı durumdayım canım merak etme ,yüzme bilmeyen benim gibi bi hatunun beach clup te ne işi varrr???Ya tatil demeyinnn. hele deniz hiç demeyin...Sinirlerim zıplıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?