2011 Ekim Anneleri

geçmiş olsun zehracım.
şükürki gelinimde gayet iyiymiş.
dikkat et kendine ve gelinime.

ANNELER göbeklerinize bol bol baby yag kullanin her firsatta sürünün kasinan yerlere

Ah sürmezmiyim, sürüyorumda İzmir'in sıcağına göbüş dayanamadı galiba...

Napalım kaşına maşına geçecek bu yaz. Bide benim kaşınan yerlerde pütür pütür bişeyler var. İsilik galiba bunlar.

Günaydın güzeller..
Bir haftayı daha geride bıraktık bugün oğluşumla. Darısı diğer haftalarımıza hayırlısıyla. Dün geçmişi tamamen bitiremedim. Bi bakalım ne sohbetler kaçırmışız...

Herkese günayydıınn :) iyi haftasonları arkadaşlar. çalışanlara kolaylıklar.
çok acıktım, yatamadım. kahvaltı hazırladım eşim de ekmek almaya gitti birazdan kahvaltı yapıcaz. oturmadan bakayım dedim. grüşürüz yine öptüm sizi şekerler.

ayy bizde geleliiimm benim hiç kahvaltı hazırlayasım yok ,herifcan da horul hotul uyuyoo
kızlaarr tatile çıkıcam yaa,dün benim herif yüzme paleti ve gözlüğü işte şnorkel mi ne ondan aldı ,korkuyorum ,yüzer yüzel geri gelmez dşiye ,bütün gece rüyamda berbat bir tatil geçirdim ,güya deniz bataklık olmuş ,yağmur falan yağıyo ,kahvaltıya iniyorum birden herşeyi toplamaya başlıyolar ,tereyağı üzerine nar ekşisi alıyorum bende son kalanlardan ....böyle manyak bi gceydi işteee:44:

günaydın bacııı decoder açıkmı kalmış bakimkız o nasıl rüyaaa tereyagının üzerinde nar ekşisi
bence adamı kıskanmışın sen o rahat rahat yüzecek sen hareketlerini kısacaksın ondan görmüşündür

daha duurrr öylebir geçer zamanki deki Carolin i de gördüm rüyamda ,bide oteldekilere çilek suyu ve pilav dağıtıyodum ...korku başa bela anacım ,kocam gider bişey mişey olur ,yüzmede bilmiyom ,hamile hamile oralarda ne halt yerim ben ,resmen tatil stresi sardı beni:18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…