2011 Ekim Anneleri

evet tutmak hem bebek hemde kendı acımızdan sakıncalı bılıyorum esımde doktor oda tutma dedı ama belkı hanı 1 yada 2 gun doktor ızın verırmı onu merak edıyorum ıftar sevıncını yasamak ıstıyorum soran oldumu doktoruna acaba 1 gun bıle asla tutma denırse elbette tutmam bende
bu arada malum borcunuz cok olucak oruc borcu yanı kısa gunlerde tutayım dıye bebısler dogunca kısın fılan sakın tutmayın ben oglum 4 aylıkken tuttum sutun bı azaldı yarı yarıya nerdeyse ondan sonra cugalmadı bebegımde emmeyı bıraktı gunduzlerı 5.5 aylıkken normal yemege basladık bı gece emdı aman aklınızda olsun emmeyı bırakana kadar oruc tutmayın ozellıkle ılk 6 ay

benimde ilk etepta 50 gramlıkla yapıldı sınırın üstünde çıkınca 100 gramlık yapıldı. inşallah iyi sonuç çıkar diyet yapmak zorunda kalmassın.

Aycam şeker yüklemesini 50 grlık yaptırdığında açlık ve tokluk kaç çıkmıştı canım. Merak ettim.

Annecikler ve inci tanecikleri hayırlı kandiller olsun...dualarınızda beni sakın unutmayınnnn...:)

Canım unuturmuyuz seni, Gülseyi, Paşayı ve diğer topicten arkadaş olupta bebeğini kaybeden Pembebeyazı. Değil kandillerde hergün dualarımdasınız. Allahım yar ve yardımcınız olsun. Tabiki bugünde hepimiz içiin çok dua edeceğim.

Canım okul açık olmadığından hafta bağlanmaz o da doğru neyse 1 gün gitcez sorun değil..

Ben sınıf öğretmeniyim bizdeki semineride biliyorsun öyle iş miş değil 09.00-13.00 arası otur gel..

neyse eşim çok plan yapma diyor haklı da.. hayırlısı olsun rabbim o günleri sağlıkla görmemizi nasip etsin de haberleşiriz artık burdan...

Bu arada başkalarını hiççç düşünmüyorum karışamazlar karıştırtmam da! Tüm planlarım bebeğim için.. Boşver diğer olumsuzlukları...

hanzade canım sen de artık üzülme bence, hepimizin benzer sıkıntıları var neden üzülen tek taraf biz olalım boşver güzelim..sen eşinle bebeğinle mutlu olmaya bak... Karşı tarafa da nasıl davranman gerektiğini çok iyi bilirsin, eşinle de kötü olma her şey düzelir inşAllah...

rica ederim. her ay oluyormuş zaten. bilgi aldıkça size burdan duyururum.
hem madem komşuymuşuz ara ara gider kızımı bile görürüm belki. aa çok sevindim ben bu işe yaa heeyyooo :)

yeşşiiiimmmm Canııımm hoşgeldin.
Senin de kandilin hayırlı olsun mmucks. Tamam :)
nasılsın, neler yapıyorsun? Sağlığın ve keyfin iyi mi?

canımmm denizim iyiyim tatlım özledim sizleri... çok şükür .. :) okullar tatile girince yoğunluk azaldı...keyfini çıkartıyorum...sağlığım iyi ilk adetimizi olduk tahlilerimizi bugün verdik 20 gün sonra çıkacakmış... Yeni heyecan sardı tabiki inşallah sizler izne çıkarken bende tekrar hamile olucam allah izin verirse dua edin ne olur..agustosta aşılamayı tekrarlayacağız... Sizler nasılsınız bakalımmm inci taneleri nasıllar...leynacımm...yeşilim zeytinim...hanzademmm...rumuzummm....eytcimm...

unnado'daki sebamed kampanyasına bakıyorum. bebek ürünleri var. 15 gün tatile gidicem, bana da doktorum sebamed ürünü kullan dedi. onun kremlerini alacaktım zaten. bebek ürünleri bana olmaz dimi :44:

ahh güzelim benim. ben de seni özledim ve burada tekrar gördüğüme çok sevindim.
tahlil sonuçların çok güzel çıkar ve en kısa zamanda hayırlısıyla yeniden hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.
ben iyiyim, çalışıyorum. cimcimem de iyi, akşam bir saat erken gidicem bahsettiğim seminere, doktor bakalım mı derse havalara uçup tamaaamm deyip görücem inşallah.
şuan sağlığımla ilgili bir sorun yok, işe gidip geliyorum. çabuk ve daha çok yoruluyorum. 9 hafta sonra izne ayrılmayı planlıyorum canım. onun haricinde her şey aynı, bildiğim kadarıyla da herkes iyi çok şükür. seninde iyi haberlerini bekliyor, çok öpüyorum.

Canım çok şükür iyiyim bende bekliyoruz işte zaman geçsin diye. Dualarımız seninle canım bebişlerimiz ay farkıyla abileri ablaları olacak kısmetse gelecek meleğinin.

aslında çok güzel fikir bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ama seminerlerden toplantılardan nefret ederim çok sıkılırım kaçacak yer ararım artık sen gider de dinlersen bizede öğrendiklerinden demetler sunarsın dimi arkadaşım seni seve seve dinlerim
canımmm çok şükür yolun yarısını geçtik hepimiz..iyiyiz genel olarak..ne iyi ettin de geldin yeni başlangıcın hayırlı olsun umarım en kısa vakitte ve en doğru zamanda senin de güzeller güzeli bir bebeğin olur
unnado'daki sebamed kampanyasına bakıyorum. bebek ürünleri var. 15 gün tatile gidicem, bana da doktorum sebamed ürünü kullan dedi. onun kremlerini alacaktım zaten. bebek ürünleri bana olmaz dimi :44:

a aaa bak bakkk denizciğim içinde bebek var diye kendini de bebek sandı olmadı canım sana atta çantası alalım hani şu reklamlarda çıkıyor ya
sen erişkin için olanlardan al bence bebek ürünleri senin için yeterli olmayabilir canım sen kaçında gidiyordun antalyaydı değilmi?

Ben bugün fişi çektim yeşimcim, akşama geri takıcam :) mesai bitisn diye bekliyorum ay sonuda geldi hiç bir iş yapmadım sinirden adapte olamadım.. Haftanın geri kalanı koşturmacayla geçer hal böyleyken.. İnşallah rabbim hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder sana bu defa canım hep duamdasınız.. Bazen paşamı takip ediyorum yazdıklarına çok üzülüyorum inşallah toparlar oda yeniden anne olur... Ve gülsede..

Ve bizlerde inşallah sağ salim sonuna kadar gideriz, sende bizlerden duanı esirgeme canım :)

canım benim yüce rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinize inşallah...evet paşam toparlayamadı yada ben 1. Kayıp oluncamı toparlandım bilmiyorum... Senin fişi çekilmiş bugün okudum...ama inan çoğu insan aynı be hanzadecim o yüzden canını sıkmana değmez...bırak kalan aylarda kafanı dinle bebek doğunca kaldığın yerden devam et savaşına ama şimdi unut herşeyi sadece bebişini düşün..

ben de sıkılırım patlarım ama bu bizim içiiin bak emzirme tekniklerini filan göstericekler, oyuncak bebek verecekler belki de elimize hahahah :) ayy çok gülerim ben şimdi. tek başıma gülmeyim canım deli derler :) yine de gelmezsen ben bir dahaki görüşmemize oyuncak bebek kucaklar gelirim, anlatırım tabiki :)
evet evet bebek sandım kendimi atta çantası isterim illaki, iki tane alıyım ben. hem iki tane alınca indirim yaparlar belki ben yine de yetişkin olandan olayım, haklısın. yeterli olmayabilir bebek olanlar. 30 sene önce olsaydı neyse, şimdi daha pahalı olacak tühh :)
15 sonra gidiyorum kübracım, kısmetse 11 temmuzda başlayan hafta izinli olucam. 13'ünde orda olucaz, iki gün burdaki işlerimi halledicem. evet antalya. side ye gidiyoruz kısmetse.

selam kızlar... hanzade okudum olanları, sinirlenme demek kolay ama daha az sinirlenmeye çalış canım. bebişini düşün. doğumdan sonra çıkarırsın savaş baltalarını.

ankarada olsam kesin gelirdim denizcim yaa

merhaba kızlar

Bugün hayatımın en zor günüydü sanırım. Bu sabah sağlık ocağına gittim daha önce kan tahilili vermiştim ama sonucunu almaya bitürlü gidememiştim. Neyse gittim tahlilimi aldım görevli ebe görünce rutin kontrolünü yapalım seni yakalamışken dedi neyse kilomu tarttı bugüne dek 1,5-2 kilo arası almış gözüküyorsun dedi. tansiyonumu falan ölçtü sonra bebeğin kalp sesini dinleyelim dedi. İçimden ne gerek var diye geçirdim ( çünkü 10 dk önce doktorun yanındayken ufak ufak tekmeliyordu ) neyse bakalım dedim uzandım. 10 dk kadar uğraştı kalp sesini duyamadı. Sonra dooplerin şarşı bitti bana kımıldama bi 5 dk böle uzan şarjını yenileyip tekrar bakayım dedi, 5 dk sonra tekrar baktı ama yine duyamadı. ve yine alet kapandı. Sonra diğer ebe geldi oda kalp sesini duyamadı. yaklaşık yarım saat uğraştılar ben hareket etti biraz önce dedim ebeler acaba oldular gaz olabilir canım falan dediler. neyse güya tetanoz aşımıda yapıcaklardı. be korkmaya başladım endişelenmeme gerek varmı bir problemmi var dedim aralarında fısır fısır konuşup kadın doğumcumla birdahaki randevumun nezaman olduğunu sordular bende 2 hafta sonra dedim. Ebelerden biri bence sen doktorunu biara hatta mümkünse burdan çıkar çıkmaz bi git doktoruna falan dediler. Aşıyıda yapmaktan vazgeçtiler bi doktoruna git durum kesinleşsin ona göre yapalım falan dediler. Ben çok kötü oldum bukezde aa canım bişey yoktur muhtemelen belki biz duyamadık yada bebeğinin sırtı dönüktür endişelenme dediler ama ben çoktan paniklemiştim. Allahtan yanımda görümcem vardı apar topar doğum hastanesinin aciline geldik ( çünkü o an gidebilicem en yakın hastane orasıydı) ağlayarak giridm acile doktor hemen ultrasona aldı, Ultrasonu koyar koymaz bebeğin canlı dedi Allahım ömrümden ömür gitti doktorun iyi demesiyle birlikte sinirlerim boşaldı ağlamamı bir türlü durduramadım. ben kötü görünüyorum diye ultrasonla fazla bakmadı ve tansiyonumu ölçtürdü. Tansiyonum sağlık ocağındayken 12/7 çıkmıştı. Acilde 5/4 tü. 20 dk i,çinde okadar düşmüştü. Acildeki doktor çok kızdı seni böyle panikletmeye ne hakları var mutlaka şikayetçi ol ve kızdığını belirt dedi. Bi süre beni sakinleştirmeye çalıştılar ama ağlamamı bitürlü durduramadım. Sinirlerim boşaldı resmen çok kötü oldum. Neyseki biraz sakinleşince eve gönderdiler. Aç çıkmıştım evden 11:30 gibi kahvaltı yaptım ve biraz toparlandım. Öğleden sonra işe geldim ( iznim öğleye kadardı) Gözlerim hala biraz şiş ve hala biraz kötü hissediyorum. Çok etkilendim bian herşey bitti sandım. Kızıma bişey olsa napardım hiç bilmiyorum ama şükürler olsunki iyiymiş ve şuan hareket ediyor. Size tavsiyem sağlık ocağında sakın kalp sesi dinlettirmeyin bugün yaşadığımı kimse yaşamaz umarım benim için berbat bi gündü. Bian önce akşam olsun istiyorum uyuyup herşeyi unutmak istiyorum...

canım seni gördüğüme çok sevindim, iyi olmana, yeni heyecanına Allah yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle, bebeğini kaybeden evlat hasretiyle yanan bütün hemcinslerimle bizleri habersiz bırakma yeşimim öpüyorum

aman eskiden emzirme tekniği mi varmış neyse bu seferlik sen git eğer eğlenceli bir şeyse bende gelirim bir dahakine yoksa senden öğrencem teknikleri ona göre :))))
bende sebamed alıcam inşallah erteleyip duruyorum en kısa sürede almalıyım eşimin bir eczacı arkadaşı gelişinden vericekmiş bakalım...
biz de antalyaya gidicez inşallah biz muhtemelen 16-17 temmuzda çıkarız 10 gün kalmayı planlıyorum kuzenimin düğünü var onu da yapınca döneriz ama antalyada hava soğukmuş özellikle sabahları.. çakı gibi olan amcamın ağlu az önceki konuşmamızda motorun üzerinde üşüyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…