Sen bilirsin, yanlışta yönlendirmek istemem ama yaz ayında hamileyken oruç tutmak çok iyi bir fikir değil sinem. Bende oruçlarımı hiç bırakmam ama bu sene izinliyiz. Vücudu çok uzun süre susuz bırakacaksın. Allah korusun erken doğuma neden oluyormuş...
benimde ilk etepta 50 gramlıkla yapıldı sınırın üstünde çıkınca 100 gramlık yapıldı. inşallah iyi sonuç çıkar diyet yapmak zorunda kalmassın.
Annecikler ve inci tanecikleri hayırlı kandiller olsun...dualarınızda beni sakın unutmayınnnn...:)
Canım geçen toplantıda müdür söyledi. 2 eylül iş başı 5 eylülde de toplantı yapacaz dedi. bizde seminer yok not yükseltme sınavları var. ben lisedeyim.
ben de eylül sonuna kadar dişimi sıkayım diyorum ki doğum iznimi aktarabileyim sonrasına. ama bugün hanzadenin yaşadıklarından sonra bunu da düşünmeye başladım.
ben zorlanıyorum başkaları emeğimi çalıyo. bilmiyorum kafam karışık şu an
hmm ben gitmeye kalksam.. 2 araç .. 1 buçuk saat...
eşim de yalnız gitmeme müsade etmez sanırım.. hem o saate yetişebilmem için 16,30da dükkanı kapatmam lazım ... :) neyse bir sonrakine gideriz artık nasipse.. :)
bilgi verdiğin için tşk ederim
yeşşiiiimmmmCanııımm hoşgeldin.
Senin de kandilin hayırlı olsun mmucks. Tamam :)
nasılsın, neler yapıyorsun? Sağlığın ve keyfin iyi mi?
canımmm denizim iyiyim tatlım özledim sizleri... çok şükür .. :) okullar tatile girince yoğunluk azaldı...keyfini çıkartıyorum...sağlığım iyi ilk adetimizi olduk tahlilerimizi bugün verdik 20 gün sonra çıkacakmış... Yeni heyecan sardı tabiki inşallah sizler izne çıkarken bende tekrar hamile olucam allah izin verirse dua edin ne olur..agustosta aşılamayı tekrarlayacağız... Sizler nasılsınız bakalımmm inci taneleri nasıllar...leynacımm...yeşilim zeytinim...hanzademmm...rumuzummm....eytcimm...
canımmm denizim iyiyim tatlım özledim sizleri... çok şükür .. :) okullar tatile girince yoğunluk azaldı...keyfini çıkartıyorum...sağlığım iyi ilk adetimizi olduk tahlilerimizi bugün verdik 20 gün sonra çıkacakmış... Yeni heyecan sardı tabiki inşallah sizler izne çıkarken bende tekrar hamile olucam allah izin verirse dua edin ne olur..agustosta aşılamayı tekrarlayacağız... Sizler nasılsınız bakalımmm inci taneleri nasıllar...leynacımm...yeşilim zeytinim...hanzademmm...rumuzummm....eytcimm...
aslında çok güzel fikir bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ama seminerlerden toplantılardan nefret ederim çok sıkılırım kaçacak yer ararım artık sen gider de dinlersen bizede öğrendiklerinden demetler sunarsın dimi arkadaşım seni seve seve dinlerimÇukurambar'da. Konya Yolu üzerinde sayılır. 53.Cadde 1450 Sokak No:9 Kat:6 Daire:21 Ulusoy Plaza. Çok yakınımızda Metropolitan oteli var. bu verdiğim adres doktorun kliniğinin adresi. uygun olan hanımlar gelin. eşim gelemiycek, yetişemiyor ama ben düşünüyorum gitmeyi. kübbraaa, emeel siz de geliiin.
canımmm çok şükür yolun yarısını geçtik hepimiz..iyiyiz genel olarak..ne iyi ettin de geldin yeni başlangıcın hayırlı olsun umarım en kısa vakitte ve en doğru zamanda senin de güzeller güzeli bir bebeğin olurcanımmm denizim iyiyim tatlım özledim sizleri... çok şükür .. :) okullar tatile girince yoğunluk azaldı...keyfini çıkartıyorum...sağlığım iyi ilk adetimizi olduk tahlilerimizi bugün verdik 20 gün sonra çıkacakmış... Yeni heyecan sardı tabiki inşallah sizler izne çıkarken bende tekrar hamile olucam allah izin verirse dua edin ne olur..agustosta aşılamayı tekrarlayacağız... Sizler nasılsınız bakalımmm inci taneleri nasıllar...leynacımm...yeşilim zeytinim...hanzademmm...rumuzummm....eytcimm...
unnado'daki sebamed kampanyasına bakıyorum. bebek ürünleri var. 15 gün tatile gidicem, bana da doktorum sebamed ürünü kullan dedi. onun kremlerini alacaktım zaten. bebek ürünleri bana olmaz dimi :44:
ahh güzelim benim. ben de seni özledim ve burada tekrar gördüğüme çok sevindim.
tahlil sonuçların çok güzel çıkar ve en kısa zamanda hayırlısıyla yeniden hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.
ben iyiyim, çalışıyorum. cimcimem de iyi, akşam bir saat erken gidicem bahsettiğim seminere, doktor bakalım mı derse havalara uçup tamaaamm deyip görücem inşallah.
şuan sağlığımla ilgili bir sorun yok, işe gidip geliyorum. çabuk ve daha çok yoruluyorum. 9 hafta sonra izne ayrılmayı planlıyorum canım. onun haricinde her şey aynı, bildiğim kadarıyla da herkes iyi çok şükür. seninde iyi haberlerini bekliyor, çok öpüyorum.[/QUO
SAĞOL CANIM BENİMM...İNŞALLAH HERŞEYİN HAYIRLISI...UMUTLA BEKLİYORUM...AYYY İNŞALLAH AKŞAM CİMCİMEYİ GÖRÜRSÜN CANIM BENİM...BUGÜN HASTANEDE BİR HANIM GÖRDÜM 33 HAFTALIKTI TOP GİBİ KARNI VARDI BAKTIM HALİNE ÇOK HALSİZDİ...HAKKATTEN HAMİLELİK ÇOK FARKLIYDI ŞİMDİ TECRÜBELİYİMM :) KENDİNİZ YORMAYIN VE SAKIN STRES YAPMAYIN....
ben bugün fişi çektim yeşimcim, akşama geri takıcam :) mesai bitisn diye bekliyorum ay sonuda geldi hiç bir iş yapmadım sinirden adapte olamadım.. Haftanın geri kalanı koşturmacayla geçer hal böyleyken.. Inşallah rabbim hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder sana bu defa canım hep duamdasınız.. Bazen paşamı takip ediyorum yazdıklarına çok üzülüyorum inşallah toparlar oda yeniden anne olur... Ve gülsede..
Ve bizlerde inşallah sağ salim sonuna kadar gideriz, sende bizlerden duanı esirgeme canım :)
aslında çok güzel fikir bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ama seminerlerden toplantılardan nefret ederim çok sıkılırım kaçacak yer ararım artık sen gider de dinlersen bizede öğrendiklerinden demetler sunarsın dimi arkadaşım seni seve seve dinlerim
canımmm çok şükür yolun yarısını geçtik hepimiz..iyiyiz genel olarak..ne iyi ettin de geldin yeni başlangıcın hayırlı olsun umarım en kısa vakitte ve en doğru zamanda senin de güzeller güzeli bir bebeğin olur
a aaa bak bakkk denizciğim içinde bebek var diye kendini de bebek sandı olmadı canım sana atta çantası alalım hani şu reklamlarda çıkıyor ya
sen erişkin için olanlardan al bence bebek ürünleri senin için yeterli olmayabilir canım sen kaçında gidiyordun antalyaydı değilmi?
ben de sıkılırım patlarım ama bu bizim içiiinbak emzirme tekniklerini filan göstericekler, oyuncak bebek verecekler belki de elimize hahahah :) ayy çok gülerim ben şimdi. tek başıma gülmeyim canım deli derler :) yine de gelmezsen ben bir dahaki görüşmemize oyuncak bebek kucaklar gelirim, anlatırım tabiki :)
evet evet bebek sandım kendimiatta çantası isterim illaki, iki tane alıyım ben. hem iki tane alınca indirim yaparlar belki ben yine de yetişkin olandan olayım, haklısın. yeterli olmayabilir bebek olanlar. 30 sene önce olsaydı neyse, şimdi daha pahalı olacak tühh :)
15 sonra gidiyorum kübracım, kısmetse 11 temmuzda başlayan hafta izinli olucam. 13'ünde orda olucaz, iki gün burdaki işlerimi halledicem. evet antalya. side ye gidiyoruz kısmetse.
ben de sıkılırım patlarım ama bu bizim içiiinbak emzirme tekniklerini filan göstericekler, oyuncak bebek verecekler belki de elimize hahahah :) ayy çok gülerim ben şimdi. tek başıma gülmeyim canım deli derler :) yine de gelmezsen ben bir dahaki görüşmemize oyuncak bebek kucaklar gelirim, anlatırım tabiki :)
evet evet bebek sandım kendimiatta çantası isterim illaki, iki tane alıyım ben. hem iki tane alınca indirim yaparlar belki ben yine de yetişkin olandan olayım, haklısın. yeterli olmayabilir bebek olanlar. 30 sene önce olsaydı neyse, şimdi daha pahalı olacak tühh :)
15 sonra gidiyorum kübracım, kısmetse 11 temmuzda başlayan hafta izinli olucam. 13'ünde orda olucaz, iki gün burdaki işlerimi halledicem. evet antalya. side ye gidiyoruz kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?