geriden geliyorum bi önceki soruma cvp gelmiş zaten :)) ama ben yine anlamadım ya. ilk gün okula gidince ağustos bölümünü kurtarabiliyor muyuz??
Hanzadecim öncelikle sakinleş kuzum bebeğin şimdi içeride nasıl üzülüyodur yazık değil mi mis kokulu yeğenime? ikincisi bugün kandil sadaka niyetine gönderiyorum diye gönder. ara annesini kandilini kutla sonra da dert yan bebek bekliyoruz daha hiç bi şey alamadık para biriktiriyoruz paraya ihtiyacımız olmasa hayatta çalışmazdım bu kadar kaybın üzerine daha bebek odasıydı yok kıyafetleriydi onları alıcaz bakalım nasıl alıcaz çok kafama takıyorum falan de..bi daha da sizden bişey istemezler hatta hiç deterjan falan meselesini bilmiyomuş gibi davran anne siz mesela bebek arabasını alabilrmisiniz veya daha makul bi şey iste ki bi daha sizden bi şey istemeye yüzleri olmasın..
anlıyorum senı babanında evınde oturuyorsun ve de bırde çalışıyorsun boşver çalışma canım bebeğine kendın bakk
hımm pekı anladım zaten ipler tamamıyla senın elındee alma o zaman canım gıden götürsün masrafını aç gözlülerr
sende çalışma sakınn otur evınde madem zorunlu değilsın
hayırlı kandillerr annecikler...hanzedecim Allah sıkıntını kırmadan kırılmadan gidersin inş..kimse maalesef seçemıor işte etrafındakileri.düşüncesiz insan kadar kötüsü yok..benim içim sızlıo hamile olupta çalışmak zorunda olanlara.bende öleyim.hep kendimce bişeyler yaptım aileme halen daha bakıorum.ama bi Allahın kuluda çıkıp ne yiyosunuz ne içiosunuz bişeye ihtiyacınız var mı?? yoook olmayınca olmuoo.ilk aylar ne zorlandım çalışırken ağlıodum her akşam bu ahlimle nasıl çalışcam die.ama Allah sağlık sıhhat versin kimseye muhtaç olmayalım..
Bu gün akndil yinede kırma kimseyi başka bi zaman sölersin.eşine söle ayağını denk alsın.aslında bia rkadaşın deidği gibi en iyisi açlışmayıp eşlere ne halde olduklarını göstermek ama işte hepimizin alıştığı bi yaşam kalitesi var...
Kimse üzülmesin böle mübarekk bi günde, verdiğin herşey bebeğinin sadakası hükmüne geçşin onu korusun inş...
Kızlar benim velet içerde hızlandı. Hareket ediyordu ufak ufat pıt pıt ama bu sefer beni sıçrattı resmen döndümükü acep. Korktum birden ne yalan söylim böyle bişi beklemiyordum
En Ucuz Weewell Buharlı Biberon Sterilizatör (Wsb 140) Bebek Sağlığı / Hijyen Fiyatları
kızlarr bu üründen alıp ta memnun kalan tecrübelı anneler var mıı
geçmiş olsuuun : ) ye bu arada bir tek benim doktorum mu önermedi bu aşıyı? : ) yanlız hissettim kendimi:84:
Emel en çok ona üzüldüm bende, kızım bitap oldu o pislikler yüzünden... O malzemeler gitmeyecek merhametsiz değilim, ama haksızlığa tahammülüm yok... Onun yerine buradaki kapıcıya para vericem çocuklarına bir şey alsın sevinsinler. Allah affeder umarım.. Ararsam oda Eşimi arayıp oğlum çokmu sıkıştınız para gönderelim der yalandan, ondan sonra daha fena tartışırız.. cahil insanla uğraşmak kadar zor bir şey yok şu hayatta.. Annem ve babamı dinlemediğim için bazen çok üzülüyorum, bu aile bize göre değil kızım demişlerdi bana, ne kadar haklılarmış... Gerçi baştan beri bende sevmedim ailesini ama eşim çok iyi bi insan.. Eşimle tartışmadan önce olsaydı arar söylerdim. İyide olurdu ama bunca tantananın üzerine biraz sukünet lazım, bu dediğini bir iki hafta sonra yapıcam ama ben daha açıkça siz ne kadar ahlaksız ve aç insanlarsınız demek istiyorum her şeyi yüzüne çartır çatır söylemek istiyorum. Ancak ateşim söner sanırı. Neyse sabreden derviş misali bekleyeceğim şimdi...
aa bi dakka ya ne yaptım ben ne dedim anlamadım ara mı dedim şaşırdım ben sakinleş diyorum allah allah :44:
sen sondan baktığın için öyle düşündün istersen daha önce yazdıklarıma bak ben hanzadeyi sakinleştirmeye çalıştım üzüldüm böyle düşünmene
Bende anneme verdim diyim ama annemlerin durumu çok iyi daireler yazlıklar vs.. Asla istemiceni ve sıkışık olmayacağını bilir duygu... zaten babamın dairesinde oturuyorum ben anlayın artık yani... Kendi evimin kredisini ödüyorum bir yandan, kendi evimizi kiraya verdik , onuda krediye yatırıyoruz.. Bütün kardeşlerime daire verdi babam ama ben tapusunu istemedim, önce eşim kendi emeği ile bir şeyler yapsın evi olsun sorna alıcam onu babamdan. yani Ailem bana destek oluyor şu anda zaten en bu dahada çok sinirimi bozuyor...Duygu doğumdan sonra nasip olursa kızıma kendim bakarım, çalışmıcam derim yiyosa çalışsın geçindirsin evi... Bütün aileme rezil oluyorum kendileri zaten reziller ben mahçup olduğumla kalıyorum şok oluyorlar teyzemler filan davranışlarına...
Sorma deniz resmen kulakalrımdan duman çıkıyor.. Gönderttirmeyeceğim.. Bugün kandil için arayacağım ama öğleden sonrayı bekleyeceğim. Yoksa feci patlayacağım.. Olan kızıma oluyo zaten o üzülüp strese girdiği için bu saçmalıklar yüzünden, daha fena sinirlendim...
Kartopu inan daha öncede gönderdim, ama şuan ben rahatsızım yaaa ben daha önce 3 defa düşük yaptım, zor çalışıyorum hastane masraflarım çıksın kredi borcum var diye... Normalde onların bana demesi lazım " kızım sen düşük yaptın kanaman oldu ağrın sızın oluyor çalışma biz kapatalım borcunuzu diye" utanmadan bizden istiyorlar. Birde kendisi için değil, eltimle görümcem gidecek diye istiyor. Kendi ceplerinden çok çıkmasın diye. Çünkü görümcemde eltimde bir kırık iğne götürmezler kendileride çalışmaz tipik ev karısı cahil cüheylalar. İğreniyorum resmen hepsinden.. Eşim nasıl çıkmış bunların içindne bilmiyorum... Çocuğumun sadakası olarak başkasına veririm kartopu onlar sadakalık değiller, benim bu günümde dahi istiyorlar yaamerhametsiz değilim sürekli yardım ediyorum bu güne kadar ne istedilerse gönderdim, esn on kayınpederim mont iki pantolon ve deri ayakkabı istedi aldım en kalitelisinden... Ama şu zamanda ayıptır ya..
daha öncede yazdımmm kızlarr biz bağırarak çağırraakk bırsey elde edemeyızzz gizliden gizliye işinizi yürütün ne şiş yansın ne kabap
hanzade madem kadınlar gıdıyorr eslerınden paralarını alsın gıtsınler kendı evlerındede olsalar o masraf çıkmıcakmıydı zaten uyanıklık yapmasınlarr ama dıcek bırsey yokk sen bu ay eve para verme annemın babamın kardesımın ihtiyacı vardı işte şu yapılcak falande paramı oraya verdım de eve para falan verme kendı ıhtıyaclarınıda kocandan istee
Herkese hayırlı kandiller diliyorum, Rabbim şu mübarek günde tüm hayır dualarımızı kabul etsin...
hard_disc - filiz_fidan, ben de sizler gibi eylül ü hesap etmeye başladım.
Seminer dönemi 5 Eylül de başlayacak( 2 Eylül de başlamaz bir gün için).
Ben Allah tan bi aksilik olmadığı sürece Eylül ayında çalışmayı düşünüyorum. Zaten yasal izin 37 haftalığa kadar dr. raporuyla çalışabiliriz.
Eylül 30 cuma ya denk geliyo sonrasında doğum öncesi izne ayrılcam tabi o zamana kadar bebişim bir sürpriz yapmazsa..
Eğer ki bebişim vaktinde doğarsa 2 hafta doğum öncesi izin, (doğum öncesi 6 haftayı eklettirebiliriz sanırım)14 hafta doğum sonrası izin derken tam sömestr tatiline girilmiş oluyor,
böylece 2. dönem göreve başlarım... Gerçi Allah bilir kısmet her şey hesaplar karışabilir yine de hayırlısı olsun..
Biz sağlıkla yavrularımızı doğuralım da hepsi yoluna girer inşAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?