2011 Ekim Anneleri

Ay yerim ben onun tepik atan topuklarını. Allah'ım büyümüşte anasıyla milletle maytap geçiyormuş. 41 kere maşallah...

yeee sibel teyzesiii bal benim oğlum :)) ya lazerin kırmızı ışığını takip eden kediler olur ya o kırmızı ışık nereye onlar oraya aynı öyleydi içerde pusuya yatmış cihazın karnıma deymesini bekliyo gibi bi hali vardı akıllı oğlumun oyun yaptı kendine heralde

Yerim tabi fındık kurtları onlar. Büyüdükçe daha da hareketleri şekilleniyor. Allah'ım ne büyük bir mucize. Bunu hissettiğimiz için binlerce kez şükürler olsun.

canım maşAllah size.. Boyuna çok takılma hatta drum kilosu için bile 26. haftadan sonra kilo takibi önemli dedi..Rabbim sağlık versin de gerisi önemli değil 100-200 gr ,2-3 cm eksik doğsun..

herkese iyi akşamlar arkadaşlar,

tekrar hayırlı kandiller olsun. Yüce Rabbim gönlünüzdeki tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah. sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin bizlere. birbirimize ve tüm evlat isteyenlere bu gece dua edelim,dualarınızdan bizleri eksik etmeyin lütfen

evet böle bır lıste güzel olurdu

çok üzüldüm canım yaaa benımde son gıtmemde geç aldılar kalp sesını ama içimden bır ses hersey yolunda diyordu geçmiş olsun rabbim kimseyi evladıyla sınamasın evlatlarımızı korusun

Kalp Allah'ı sevmek için yaratılmıştır. Bu yüzden sevgilisi "O" değilse kulluğu başkasınadır...... Herkese hayırlı kandiller...

3 hafta önce hissetmiyorum diye sızlanan yeşilime bak sen :) Maşşlah oğluna o kadr spor yaptı dimi eğlenecek tabi.. Bende şu kaburgaları itme zamanını merak ediyorum 26 haftada sanırım :) Hayırlısıyla gelse o zamanlar hemencecik :)

Sağol canm Allah razı olsun... Bende senin nezdinde tekrarlıyayım herkesin kandili mübarek olsun hayırlı dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre versin mevlam bu gece bebek isteyen anneleride unutmayın emi, hem birbirimize hem onlara hemde herkese dua edelim. Kaynanamlar hariç töbe töbe... Neyse ben eve gidip tevbe istiğfar ediyim güzelcene, sonra Allaha havale edeyim.. Ama fikrim zikrim aynı tabi :) şimdi gidip kendime pastaneden kocaman bir dilim pasta ısmarlıcam kızımla yicem onu çok ihmal ettim bugün aç dolaştım neredeyse, söz verdim bir daha üzmicem onu... Sonrada arabamıza atlayalım doğru evimize :) Herkese iyi akşamlar herkes hakkını helal etsin bu gün için... Çok fazla meşkul ettim gündemi

Son düzenleme:
kızlar ben artık gecmişi okyamıyorum inan hiç yetişemiyorum.
size bir haber vereyim dedim. istanbulda oturanlar belki ilgilenir. hem birlikte seminere katılır hem de tanısırız diye düsündüm.
9 temmuz cumartesi günü saat 12.30-18.00 arasında Medical Park Göztepe hastanesinde "Bebeğim Olacak" adlı bir ücretsiz seminer varmış.
katılmak isteyenler telefon numarasından santrale baglanıp kayıt oluyorlar. ben kayıt oldum. kimler katılmak istiyorsa bildirsin de tanısalım orda

Adres : E5 Üzeri 23 Nisan Sok. No: 17 Merdivenköy Kadıköy İstanbul
Telefon : 0 (216) 468 44 44

fatoşcum gözlerim doldu yazdıklarını okurken.seni boş yere üzmüş salak kadınlar.neyse canım sen toparlanmana bak.Allah kuzucuğunu sana bağışlayacak onu kucağına alıp seveceksin bunu hiç unutma canım

arkadaşlar kandiliniz mübarek tüm dualarınız kabul olsun allah içinde bulunduğumuz bu durumu kolayca sağlıkla sıhhatle geçirmemizi ve bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

ah canımmm çok geçmiş olsun bilirim o korkuyuuuu uyuzlar insanı niye bu kadar korkutuyorlar kiii dövesim geldiiiii
neyseki bebişin iyiymişşşş sakın üzülmee şikayette bulun bence hamile kadını strese sokmaya üzmeye hakları yokkkk
anammm 7 haftamııı kızz nasıl dayandınnnnn ben 1 ay nasıl gececek diye bekliyorum
maşallahh erkekineee burada ataköy hastanesinde doguma eşleri alabilyolarmış normal 750 sezeryan 1350 mışşşş bilginizee

güzel olmuş bacımmmm ellerine sağlık emegine sağlıkkk

herkeze iyi akşamlar,benim bugün arada bir kasıklarıma adet sancısı tarzında ağrı girdi.sizlere oluyormu.çok endişelendim,5dakkada bir tuvalete gidip kan varmı diye kontrol ettim.bu haftalarda normalmi bu, bilginiz varmı.böyle ağrı çeken varmı.

Son düzenleme:

Bugün bende de aynı adet olacakmışım gibi hafif bi ağrı var. Canım sıkıldı benimde, kimseyede söylemiyorum. Onlarında canı sıkılmasın diye. Aynı sen gibi ikide bir wcye gidip bakıyorum. Allah korusun bebişlerimizi, sıradan bişiydir inşallah.

bende sen gibi kimseye söyleyemedim. belki bu haftalarda normalir.bundan bikaç ay önce doktorumla konuştuğumda gebelik boyunca bu tarz ağrıların olabilceğini söylemişti. ama insan gebelik ilerledikçe korkuyo.allah yardımcımız olsun.

iyi akşamlar kızlar.
bugün terziye gittim tunik vermiştim diktirmeye provası vardı. perşembe alacam inş.
ordan da çocuk mağazalarına baktık. çok cici şeyler vardı.
minidamlanın hastane çıkışları çok güzel. aziz bebe de baya iyi. tomuycuk u çok beğenmedim. satıcı da diğer ikisi kadar iyi değil dedi.
aslında bebetto beğenmiştim ama galiba minidamla alacam.
bi de iki arkadaş burda baby2go park yatak almıştı. ben de baya beğendim alacaktım ama bugün mağaza sahibi dedi biz getirdik ama sürekli el değiştiren bi firma olduğu için teknik servisi falan çok kötü dedi. bi daha da getirmemişler.
sunnybaby vardı o da baya güzeldi.

bi de ben baby2go yu pierre cardine nin yan ürünü sanıyodum değilmiş. yan ürünü kanz mış.

işte böyyyleeee ben bugün bunları öğrendim. sizinle de paylaşayım dedim.
sizden de yeni fikirlere açığız hepsini not alıyoruz.

ha unutmadan sebamed baktım bugün dışardan çok pahalı en iyisi ya unnado ya da eczanemizde diye bi site var orda baya ucuz ordan almak. nerdeyse yarı fiyatına. aklınızda bulunsun

canım çokk uzun sürmedikçe bu tarz sancılar normalmiş aile hekimim öyle söyledi bendede çok oluyor aklım çıkıyordu doktora sordum gitmişken içim rahatladı iyi düşünelimm iyi olsunnnnn

Son düzenleme:
canom sen tetanoz aşısını oldunmu ben halen olmadım...sağlık ocağına sordum biz sizi arıyacaz dedilerr..geç olmadımı yaa burdakılerın hepsii olmuşş coktann 24 - 4 oldum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…