2011 Ekim Anneleri

tamam mutlaka uğrayım oraya aklımda bulunsun..
bir daha ki konuşmamıza kadar deniz buraya gelmezse dileğini iletirim :)
ben cuma iş çıkışınca çıkıcam inşallah yola kuzenimle konuşuyorum şimdi antalyada bizi bekliyorlar 41 dereceden bahsediyor
Canım bebekten bebeğe değişiyor yün pek tavsiye edilmiyor ama eskiler hep yün kullanmış bbeğininalerjisi olmassa daha sağlıklı tabi güle güle güzel günlerde kullan :)
annem yaptı bile bebeğin yün yatağını yorganını yastığını onlarda yatırcaz kuzumuzu

ben 4 5 yaşlarında sünnet yaptırmak isterim hemde davuulu zurnalı düğünlü hevesim var napıyım:90:
tabii zoraki bir durum olup ta bebekken yaptırmam gerekmezse

doktorların tavsiyesi 2 yaş altı yada 6 yaş üstü....ben sünnetini yaptırayım sonra düğününüyaparız diye düşünüyorum

doktorların tavsiyesi 2 yaş altı yada 6 yaş üstü....ben sünnetini yaptırayım sonra düğününüyaparız diye düşünüyorum

evet o da olabilir ama ben kıyamam yaa çok minik olcak nasıl dayancak o acıya oturur ağlarım vallahi

evet o da olabilir ama ben kıyamam yaa çok minik olcak nasıl dayancak o acıya oturur ağlarım vallahi

canım ben bu konuyu iyice araştırdım. bende ikizlerime yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum. yenidoğan sünneti doğumdan sonraki ilk ay içinde yapılıyor. bunun faydalarından bir kaçını söyleyim. bebekler daha az acı duyuyor. iyileşme süreçleri çok daha kısa oluyor. ilerde daha estetik görüntü oluyorolası enfeksiyonlara karşı erken önlem alınıyor ve cocugun sünnet gibi bir psikolojiyi yaşamamasına neden oluyor:)))) ve doktorlar yenidoğan sünnetini tavsiye ediyorlar.

bizde yaptıracağız oğluşuma sünnetini , eşim öyle istiyor. gerçi ben pek istemiyordum sonradan düğün yapmak zorumuza gider nasılsa sünneti oldu düğünü yapmayız sonra diye korkum oldu ama,yinede yaptırmaya karar verdik. 6 yaşına falan gelincede düğününü yaparız dedik. bakalım yinede kısmet. öncelikle sağlıklı bir doğum yapalımda gerisi Allah kerim.

Kızlarr qunnyy almaktan vazgecıyorum esımede söledım sımdılık bırsey söylemedı bakalım

bugster s araba alcam buyuk olasılıklaa anakucağıda kızkardesımden alıcam sadece araba 575 oluyor

quınny 1000 tl ye gelıyordu

bacım bugster s çok büyük değilmi ablan kullanmış bir sorarmısın memnunmu? tek elle açılıyormu? bende kararsızımda

bacım bugster s çok büyük değilmi ablan kullanmış bir sorarmısın memnunmu? tek elle açılıyormu? bende kararsızımda

yok canım çok büyük değil quınny daha büyüktü bızım araç kango bagaja sığardı o da zaten problem yok

kızkardesımde memnun çok rahat acılımı onun tek yaşadığı problem çift yönlü olmaması ve ayaklar uyurken aşağıya sarkık duruyo bebekte ama tam sarkık değil yarım

off neden iyi şeyler hep pahalı yaaaaa offff

az önce eczaneye gittim elevitim bitmişti onu almaya bir kadın ve kucagında erkek bebek
buraya kadar herşey normal ama bebege baktıgımda maşallahhsarışın çok ama çok tatlı bişeyyyy
ama gözlerinin biri yeşil biri mavi şok oldum ama hiçç kötü durmuyor hayatımda ilk kez böyle bişey gördüm
resmen van kedisi gibiydi ama çok şirindiiii

canım sen 7. aya başlayalı 1 hafta olmuş :) 7. ay bitince hepimiz tutuşmaa başlarız ha doğurduk ha doğuracağız diye allahım o günleride göstersin kazasız belasız inşallah hepimize :)

Ay artık yavaş yavaş 7 aylık olduk demeye başlıyım madem. Bir yandan da bu ay şu hazırlıkları tamamlıyım inşallah.

Kızlar ben de rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm acaba hamilelik psikolojisinden mi? Rüya bile olsa çok moralim bozuldu

tünaydın güzeller..
12,30 gibi uyandım.. gece uyuyamamıştım.. uyku düzeni mahfoldu resmen..
bugün de eşim arıyor beni 11 gibi.. akşama kaynanamlar geliyormuş.. cici kızları gelmiş te almanyadan (kadın sevmiyor onları nedense ve ilk görüşü )
birtanesinin doğum günü varmışta.. aramış eşimi demiş akşama size gelicez.. sen bir pasta ayarlarsın süpriz yapalım kıza..
eşime de söylendim telefondan.. ayol dedim bana ne elin kızlarından.. kutlasınlar evde.. kaynanam kendi çocukların doğumgününü arayıp kutlamış değil biri hatırlatmazsa. biz kalkıyoruz tanımadığımız birinin doğumgününe hazırlık yapıyoruz..
bir de yemek yapmam lazım.. kesin aç gelirler.. anlıycanız cinlendim işte .. kadın hiç düşünmüyor bu kız hamile hep ona yüklenmeyelim falan demiyor.. asansözlü binaya taşındık diye kadın sadece bize gelmeye başladı kızlarına bile gitmiyor.. gecen hafta eşime de diyor ki kızlardan birini çağır size de sizde görüşelim.. pes yani dedim eşime.. görmek istiyorsa evine gitsin.. yok işte damatlar falan demeye başlıyor kaynana.. bende dedim onlar el oğluysa bende el kızıyım.. .. aman sustum.. yoksa daha çok sinir oluyorum

öndeki cepleri falan çok kullanışlı canım.. çok ta büyük gelmişti benim gözüme.. minicik bebek içinde kayboluyor resmen..

kızlar dün baby2 go alıcam diyodum sonra akşam biryere gittik bunu beğendim ve aldık nasıl yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 223399
güle güle kullansın bebişin canım.. eltim aynı renginden aldıydı netten 200 liraya.. ama bir sitede 180 liraya da gördüm bir kaç gün önce.. alacaklar araştırsın.. (kargo bedava nasılsa)

ben bunu kurtlar vadisinden hatırlıyorum polatın yanında çatlak biri vardı ya.. unuttum adını.. o yapıyordu onu.. ıslık çalıp eüzü besmele çekiyordu sonra biri de ona sordu ne yapıyorsun diye.. şeytanla kafa buluyorum dediydi ... hatta linki buldum.. ay çok komik adam yaa :) :)
http://youtu.be/zREJ2pHb2V0

Son düzenleme:
herzamanki gibi çok uzun yazdım farkındayım
bişi daha ekliyim.. bizim 3lü tarama sonuçlarımız çıkmış... doktorumuz ultrason odasındaydı.. birazdn yine arıycam.. ay inş herşey yolundadır.. kalbimde bir lupurtu var amma da tarif ettim

benimde 2 arkadaşım var o şekilde bir gözü yeşil diğeri mavi çok da hoş görünüyor pigment eksikliğinden kaynaklanıyormuş yani pigment çok olursa koyu renk az olursa açık renk değişik bir durum

elevıt ı alabıldın mı bu arada pıyasada yok çünkü şu ara

elevıt ı alabıldın mı bu arada pıyasada yok çünkü şu ara

Benimki de bitmişti dün aldım. 14tl..Şaşkınlığıma yanayım, 2kat aşağıdaki kurum doktoruna yazdırmamışım:)
Randevu günümüz cumaya kadar kullanmamazlık etmim dedim aldım ama niye yazdırmadıysam işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…