tamam mutlaka uğrayım oraya aklımda bulunsun..canım bahçelievler 7. cadde de onlarca çeşit var senin işyerine de yakın sayılır tavsiye ediyorum
canım denize de geçmiş olsun dediğimi söylersin olurmu? bu arada ben de yarın akşam tatile çıkıyorum sen de çıkacaktın sanırım nereye gidecektiniz tatlım?
annem yaptı bile bebeğin yün yatağını yorganını yastığını onlarda yatırcaz kuzumuzuCanım bebekten bebeğe değişiyor yün pek tavsiye edilmiyor ama eskiler hep yün kullanmış bbeğininalerjisi olmassa daha sağlıklı tabi güle güle güzel günlerde kullan :)
erkek anneler size sesleniyorummmmmbu yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyosunuz,yani bebek doğduktan 24 saat sonra yapılabiliyomuş ve lokal anestezi ile, hem ağrısı çok az oluyomuş bebişin, hemde 24 ile 48 saat arasında yarası iyileşiyomuş ve çok sağlıklı imiş, ben yaptırmayı düşünüyorum, enfeksiyon riskini 10 kat azaltıyomuş, malüm erkek bebeklerde hep bi pipi sorunu oluyo, sünnet olana kadar ara ara tekrarlıyo, bu yüzden yeni doğan sünneti tavsiye ediliyo, bi aksilik olmazsa bende yaptırmak istiyorum oğluma, inşallah
dr teyzeye gidicezhazirlanmaya cikiyoruz aksam gorusuruz insallah. behlul kacar bihter bekler
tamam mutlaka uğrayım oraya aklımda bulunsun..
bir daha ki konuşmamıza kadar deniz buraya gelmezse dileğini iletirim :)
ben cuma iş çıkışınca çıkıcam inşallah yola kuzenimle konuşuyorum şimdi antalyada bizi bekliyorlar 41 dereceden bahsediyor
annem yaptı bile bebeğin yün yatağını yorganını yastığını onlarda yatırcaz kuzumuzu
ben 4 5 yaşlarında sünnet yaptırmak isterim hemde davuulu zurnalı düğünlü hevesim var napıyım:90:
tabii zoraki bir durum olup ta bebekken yaptırmam gerekmezse
doktorların tavsiyesi 2 yaş altı yada 6 yaş üstü....ben sünnetini yaptırayım sonra düğününüyaparız diye düşünüyorum
evet o da olabilir ama ben kıyamam yaa çok minik olcak nasıl dayancak o acıya oturur ağlarım vallahi
canım ben bu konuyu iyice araştırdım. bende ikizlerime yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum. yenidoğan sünneti doğumdan sonraki ilk ay içinde yapılıyor. bunun faydalarından bir kaçını söyleyim. bebekler daha az acı duyuyor. iyileşme süreçleri çok daha kısa oluyor. ilerde daha estetik görüntü oluyorolası enfeksiyonlara karşı erken önlem alınıyor ve cocugun sünnet gibi bir psikolojiyi yaşamamasına neden oluyor:)))) ve doktorlar yenidoğan sünnetini tavsiye ediyorlar.
bak nurcan sende ağlamışsın okuyunca demek ki o kadar da haksız diilmişim hamile kadının istediği alınmaz mı hiçvalla eşim 3 çocuk çok istiyo ama bu hamilelik döneminde o kadar sıtkı sıyrıldı ki nerdeyse tek çocuğa razı olucak QUOTE]
Benimki de istiyo 3-5 artık Allah ne verdiyse
Ben de pişman etmek istiyorum ama Allah için hiççç bişeycik de cnm istemiyo...Şöle gecenin bi yarısı uyandırıp manav manav gezdime hayalim var..Bakalım ne zaman aşericem ben
Kızlarr qunnyy almaktan vazgecıyorum esımede söledım sımdılık bırsey söylemedı bakalım
bugster s araba alcam buyuk olasılıklaa anakucağıda kızkardesımden alıcam sadece araba 575 oluyor
quınny 1000 tl ye gelıyordu
canım sen de aşermeden iste o zaman dert ettiğin şey bakBenimki de istiyo 3-5 artık Allah ne verdiyse
Ben de pişman etmek istiyorum ama Allah için hiççç bişeycik de cnm istemiyo...Şöle gecenin bi yarısı uyandırıp manav manav gezdime hayalim var..Bakalım ne zaman aşericem benhem böylece yıldırma politikasını da gerçekleştirmiş olursun
evet o da olabilir ama ben kıyamam yaa çok minik olcak nasıl dayancak o acıya oturur ağlarım vallahi
bacım bugster s çok büyük değilmi ablan kullanmış bir sorarmısın memnunmu? tek elle açılıyormu? bende kararsızımda
canım sen 7. aya başlayalı 1 hafta olmuş :) 7. ay bitince hepimiz tutuşmaa başlarız ha doğurduk ha doğuracağız diye allahım o günleride göstersin kazasız belasız inşallah hepimize :)
Kızlar exor baby den, bir iki park yatak modeli buldum, kumaşları diğerine göre sanki daha kaliteli gibi gerçekten görünüş olarak.. Ben almayı düşünmüyordum mobilya türü alacaktım ama bu güzelmiş tabi hala son kararım değil :)
Park Yataklar
güle güle kullansın bebişin canım.. eltim aynı renginden aldıydı netten 200 liraya.. ama bir sitede 180 liraya da gördüm bir kaç gün önce.. alacaklar araştırsın.. (kargo bedava nasılsa)kızlar dün baby2 go alıcam diyodum sonra akşam biryere gittik bunu beğendim ve aldık nasıl yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 223399
Adamın biri camide vaaz dinliyormuş. Hoca ıslık çalmanın şeytanı çağırmak demek olduğunu, bismillah demenin de şeytanı kovacağını söylemiş. Adam kahveye gitmiş. Oturduğu yerde sürekli önce ıslık çalıp sonra bismillah diyormuş: ffft-bismillah, ffft-bismillah...
Yanındakiler sormuş abi sen ne yapıyorsun diye...
"Şeytanla kafa buluyorum" demiş
az önce eczaneye gittim elevitim bitmişti onu almaya bir kadın ve kucagında erkek bebek
buraya kadar herşey normal ama bebege baktıgımda maşallahhsarışın çok ama çok tatlı bişeyyyy
ama gözlerinin biri yeşil biri mavi şok oldum ama hiçç kötü durmuyor hayatımda ilk kez böyle bişey gördüm
resmen van kedisi gibiydi ama çok şirindiiii
az önce eczaneye gittim elevitim bitmişti onu almaya bir kadın ve kucagında erkek bebek
buraya kadar herşey normal ama bebege baktıgımda maşallahhsarışın çok ama çok tatlı bişeyyyy
ama gözlerinin biri yeşil biri mavi şok oldum ama hiçç kötü durmuyor hayatımda ilk kez böyle bişey gördüm
resmen van kedisi gibiydi ama çok şirindiiii
elevıt ı alabıldın mı bu arada pıyasada yok çünkü şu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?