canım ben yakından gördüm kumaşı çok kaliteli bide üç kademeli çok avantajlı geldi bana yani tavsiye ederim
kızlar dün baby2 go alıcam diyodum sonra akşam biryere gittik bunu beğendim ve aldık nasıl yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 223399
kızlar cts. günü eşime bana sim pastanesinden dondurma alırmısın dedim o sırada çok acelemiz vardı. eşim de dur aşkım şimdi sırası mı dondurmanın biraz sonra bakarız dedi. ama ben sim den istiyorum dedim. 3-4 defa tekrarladım sonra bana cornetto falan almaya çalıştı ben bunu istemiyorum dedim o trafiğe giremem şimdi dedi sinirlerim bozuldu ben hıçkırarark katılarak bi ağlamaya başladım eşim şoka girdikendimi tutamıyorum gerisin geriye döndü. ama ben kendimi durduramıyorum dondurmacıya girdik hala ağlıyorum dondurma yerken hala ağlıyorum eşim bana delirmişim gibi bakıyo ve dondurma için ağladığıma kesinlikle ihtimal vermiyo beni sıkıştırdıkça sıkıştırıyo niye ağlıyosun bana anlatmadığın ne var diye bi şey yok diyorum inanmıyo 2 gündür çok gerginsin zaten nedenini söyle diyo hamile olabilirmiyim dedim hayır bu hamilelik gerginliği diil diyo bi anda profesör oldu gebelik konusunda..en son inandı ama bu defa da psikoloğa falan götürmeyi düşündü ordan kayınvalidemlere gittik tabi benim dudaklar burun gözler kıpkırmızı kayınvalidem ne oldu diye sordu. pislik kocam sırıtarak dondurma almadım diye ağlıyo diyo kayınvalidem bi bana bi ona bakıyo en sonunda bana da bi şey diyemiyo eşime sen bu kıza niye dondurma almadın diye kızıyo hani çocukları avutmak için karşıdakine kızılır ya aynen öyle çocuğum tutturdu napiim benlik bi şey yok
kızlar dün baby2 go alıcam diyodum sonra akşam biryere gittik bunu beğendim ve aldık nasıl yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 223399
hayir canim turkiye saati ile 15 te randevumuz var
şeymacım çok güzel, rengide çok güzel, güle güle, uyuya uyuya büyüsün inşallah bebişin
Herkese merhabaaa
Bu sabah saglik ocagina gittim ve kan tahlili yaptirdim sonucunu insallah persembe günü alicam.
Birde doktorum bacaklarimdaki kramp icin bana magneziyum yazdi her gün bir defa kullanicam. Suda eritip icmem gerekiyormus. Bugün ictim tadi cok güzeldi limonluydu cok sevdim:)
Karin agrisi yapabilir dedi ama napim varis olusmasindan iyidir. Birde yürüyüslerimide aksatmicam. Evdede hep bacaklarimi yüksege koymaya calisiyorum.
Ve renkli ultrasonu cektiremedim halen, yarina randevu aldim ins yarin kesin gidiyoruz cünkü yarin insallah esimin izin günüüüü yuppiiii
Yazdiklarini okudugunda hem agladim hem güldüm:) Bende cok duygusal oldum herseye aglar oldumGizlemeye calisiyorum ve gizleyemiyorum yani esime her defasinda rezil oluyorum, oda bana sulu göz diyoooo
Kullanisli birseye benziyor, bence güzel
Tünaydın Herkese;
Ne zaman doğum iznine ayrılıcazzz biizzz off mahvoldumDün gittim Çamlıca'daki mobilyacılar çarşısına sonuç hüsran adam yine 2400 fiyat verdi sanırım bugün vericez siparişi
Bu arada Şeyma beğendiğin model harika aynısından alabilirim fiyatı da uygunmuş. Bu arada bugün 28.haftaya başladık yani 7.ay başladı değil miiiDoğuma az kaldıkça benim şaşkın kocişi de heyecan sarmaya başladı ilk başlarda odun diye baya kızıyordum ama benimki arap atı gibi sonradan sonraya heyecanlanmaya başladı
hayir canim turkiye saati ile 15 te randevumuz var
Tünaydın Herkese;
Ne zaman doğum iznine ayrılıcazzz biizzz off mahvoldumDün gittim Çamlıca'daki mobilyacılar çarşısına sonuç hüsran adam yine 2400 fiyat verdi sanırım bugün vericez siparişi
Bu arada Şeyma beğendiğin model harika aynısından alabilirim fiyatı da uygunmuş. Bu arada bugün 28.haftaya başladık yani 7.ay başladı değil miiiDoğuma az kaldıkça benim şaşkın kocişi de heyecan sarmaya başladı ilk başlarda odun diye baya kızıyordum ama benimki arap atı gibi sonradan sonraya heyecanlanmaya başladı
erkek anneler size sesleniyorummmmmbu yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyosunuz,yani bebek doğduktan 24 saat sonra yapılabiliyomuş ve lokal anestezi ile, hem ağrısı çok az oluyomuş bebişin, hemde 24 ile 48 saat arasında yarası iyileşiyomuş ve çok sağlıklı imiş, ben yaptırmayı düşünüyorum, enfeksiyon riskini 10 kat azaltıyomuş, malüm erkek bebeklerde hep bi pipi sorunu oluyo, sünnet olana kadar ara ara tekrarlıyo, bu yüzden yeni doğan sünneti tavsiye ediliyo, bi aksilik olmazsa bende yaptırmak istiyorum oğluma, inşallah
bende içiyorum o limonlu magnezyumdan çok güzel tadı dr ilk verdiğinde ıyyy diyip bir köşeye atmıştım 3 gün sonra başladım bırakmadım hala çok güzelll
erkek anneler size sesleniyorummmmmbu yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyosunuz,yani bebek doğduktan 24 saat sonra yapılabiliyomuş ve lokal anestezi ile, hem ağrısı çok az oluyomuş bebişin, hemde 24 ile 48 saat arasında yarası iyileşiyomuş ve çok sağlıklı imiş, ben yaptırmayı düşünüyorum, enfeksiyon riskini 10 kat azaltıyomuş, malüm erkek bebeklerde hep bi pipi sorunu oluyo, sünnet olana kadar ara ara tekrarlıyo, bu yüzden yeni doğan sünneti tavsiye ediliyo, bi aksilik olmazsa bende yaptırmak istiyorum oğluma, inşallah
Heyecan varmı heyecan :) ne hissediyorsun sen bir fikrin varmı ?
deneme..
bak nurcan sende ağlamışsın okuyunca demek ki o kadar da haksız diilmişim hamile kadının istediği alınmaz mı hiçYazdiklarini okudugunda hem agladim hem güldüm:) Bende cok duygusal oldum herseye aglar oldumGizlemeye calisiyorum ve gizleyemiyorum yani esime her defasinda rezil oluyorum, oda bana sulu göz diyoooo
bende çok seviyorum tadınıbende içiyorum o limonlu magnezyumdan çok güzel tadı dr ilk verdiğinde ıyyy diyip bir köşeye atmıştım 3 gün sonra başladım bırakmadım hala çok güzelll
hayırlısı olsun canım öğrenince haber ver bize de..heyecan dunden beri var ben cinsiyet hakkinda yorum yapamiyorum kimasallah bizim arkadaslar esimle beraber kiz diye net konusuyorlar haberim olmadan baktirmislarmi ne yapmislar
Hiç kafana takma canım allahım hayırlısı neyse onu versin inşallah vakti zamanında kazasız belasız kavuşucaksın bebeğineslm kızlar şimdi geldim eve ama hiç iyi değilim bebegimin eşi yukarı çıkmış ama maalesef bu yeterli değilmiş
normal dogum suanda imkansızın ötesinde gibi bişey normal dogum olursa kanamadan dolayı hayati tehlikem varmış
sezeryan olursamda kesecekleri yerde kordon olursa kanama riski varmış yani moralim sıfır ya dogurduktan sonra ölürsem
bebegimi koklayamadan gidersem çok üzgünümmdoktorum kan ayarlayıp öyle doguma giricez dedi tani tıbbi müdahale gerekebilirmiş
bebegim sağlıklıymış kan ilacımı günde 2 ye çıkardı doktorum detaylıda vajinaldende bakıldı normal dogum imkansız sezeryanda riskli
çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden allahım yavrumu annesiz bırakmasınonu gördüm canım oglum 32 cm ve 900 gram
olmuş agzını açıp kapattı çok güzeldii çok korkuyorummm aglayıp yavrumu üzmek istemiyorum ama elimde değil çok karışık yazdım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?