2011 Ekim Anneleri

canım ben yakından gördüm kumaşı çok kaliteli bide üç kademeli çok avantajlı geldi bana yani tavsiye ederim

Evet senin yayınladığın linki görüp bir bakayım dedim :) Gerçekten kaliteli duruyor, polyester gibi değil. Bende lilasını beğendim hem unisex kullanılabilir turuncusuda güzelmiş. Güle güle kullan eğer park yatak alırsam bu marka alırım sanırım :)

Herkese merhabaaa
Bu sabah saglik ocagina gittim ve kan tahlili yaptirdim sonucunu insallah persembe günü alicam.
Birde doktorum bacaklarimdaki kramp icin bana magneziyum yazdi her gün bir defa kullanicam. Suda eritip icmem gerekiyormus. Bugün ictim tadi cok güzeldi limonluydu cok sevdim:)
Karin agrisi yapabilir dedi ama napim varis olusmasindan iyidir. Birde yürüyüslerimide aksatmicam. Evdede hep bacaklarimi yüksege koymaya calisiyorum.
Ve renkli ultrasonu cektiremedim halen, yarina randevu aldim ins yarin kesin gidiyoruz cünkü yarin insallah esimin izin günüüüü yuppiiii

Yazdiklarini okudugunda hem agladim hem güldüm:) Bende cok duygusal oldum herseye aglar oldum Gizlemeye calisiyorum ve gizleyemiyorum yani esime her defasinda rezil oluyorum, oda bana sulu göz diyoooo

kızlar dün baby2 go alıcam diyodum sonra akşam biryere gittik bunu beğendim ve aldık nasıl yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 223399

Kullanisli birseye benziyor, bence güzel

Tünaydın Herkese;

Ne zaman doğum iznine ayrılıcazzz biizzz off mahvoldum Dün gittim Çamlıca'daki mobilyacılar çarşısına sonuç hüsran adam yine 2400 fiyat verdi sanırım bugün vericez siparişi

Bu arada Şeyma beğendiğin model harika aynısından alabilirim fiyatı da uygunmuş. Bu arada bugün 28.haftaya başladık yani 7.ay başladı değil miii Doğuma az kaldıkça benim şaşkın kocişi de heyecan sarmaya başladı ilk başlarda odun diye baya kızıyordum ama benimki arap atı gibi sonradan sonraya heyecanlanmaya başladı

bende içiyorum o limonlu magnezyumdan çok güzel tadı dr ilk verdiğinde ıyyy diyip bir köşeye atmıştım 3 gün sonra başladım bırakmadım hala çok güzelll

canım sen 7. aya başlayalı 1 hafta olmuş :) 7. ay bitince hepimiz tutuşmaa başlarız ha doğurduk ha doğuracağız diye allahım o günleride göstersin kazasız belasız inşallah hepimize :)

erkek anneler size sesleniyorummmmm bu yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyosunuz,yani bebek doğduktan 24 saat sonra yapılabiliyomuş ve lokal anestezi ile, hem ağrısı çok az oluyomuş bebişin, hemde 24 ile 48 saat arasında yarası iyileşiyomuş ve çok sağlıklı imiş, ben yaptırmayı düşünüyorum, enfeksiyon riskini 10 kat azaltıyomuş, malüm erkek bebeklerde hep bi pipi sorunu oluyo, sünnet olana kadar ara ara tekrarlıyo, bu yüzden yeni doğan sünneti tavsiye ediliyo, bi aksilik olmazsa bende yaptırmak istiyorum oğluma, inşallah

bende çok beğendim tavsiye ederim..evet 7.aya girdin doğum yaklaşıkça heyecan sarıyor benide baya valla

bende dogurduktan sonra yaptırmayı düşünüyorum düşünüyordum dogumum 950 olacak eger aksilik çıkarsa 1500 olacak
kısacası çok masraflı olacak bizim için bakalım eger sorun çıkmaz ise bende yaptırmak istiyorummm

bende içiyorum o limonlu magnezyumdan çok güzel tadı dr ilk verdiğinde ıyyy diyip bir köşeye atmıştım 3 gün sonra başladım bırakmadım hala çok güzelll

Ozaman yanliz degilmisim icim rahat etti :)

Bu arada birsey sorucam. Ben bebisime kendi elimle hirka patik örmek istiyorum ama hic tecrübem yok, var mi bildiginiz detayli anlatimli olan bir sayfa bakipda ögrenebilecegim?
4 numarali sis aldim birde kahve rengi bej tonlarinda iplerden aldim. Benim erkek olucak ya :)

aynı fikirdeyim ve onaylıyorum...bende yaptırıcam kuzu...ikinci gün alıp yapıp getiriyorlarmış...sonradan yaparım oğlum isterse düğününü..kocam korkuyor minicik ya komple keserse doktor diye:))

Son düzenleme:

Ben onu henüz düsünmedim canim, ama cok korkuyorum birde kiyamiyorum... Büyüyünce 4-5 yaslarinda yaptiririz diye düsünmüstüm ben ama... Yeni dogunca acisi daha az olur ve enfeksiyon riskide haklisin. Ama kiyamiyorummmm....

ay uzman tv de izledim çok üzüldüm kıyamam ben meleğime ya(

dün dr vajinadan muayene etti beni allahtan 1 hafta önce almıştım münüşümdeki istenmeyen misafirleri
o kadar rahat açtım ki bacaklarımı ben bile şaşırdım sanki dişçide agzımı açıyomuş gibiydim
aklıma geldi yazim didim artık görmeyen kalmadı münüşümüükociş dışında

Yazdiklarini okudugunda hem agladim hem güldüm:) Bende cok duygusal oldum herseye aglar oldum Gizlemeye calisiyorum ve gizleyemiyorum yani esime her defasinda rezil oluyorum, oda bana sulu göz diyoooo
bak nurcan sende ağlamışsın okuyunca demek ki o kadar da haksız diilmişim hamile kadının istediği alınmaz mı hiç valla eşim 3 çocuk çok istiyo ama bu hamilelik döneminde o kadar sıtkı sıyrıldı ki nerdeyse tek çocuğa razı olucak

bende çok seviyorum tadını

heyecan dunden beri var ben cinsiyet hakkinda yorum yapamiyorum kimasallah bizim arkadaslar esimle beraber kiz diye net konusuyorlar haberim olmadan baktirmislarmi ne yapmislar
hayırlısı olsun canım öğrenince haber ver bize de..

Hiç kafana takma canım allahım hayırlısı neyse onu versin inşallah vakti zamanında kazasız belasız kavuşucaksın bebeğine

oy oy oyyy yerim onun ağzını burnunu ben maşallah barekallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…