2011 Ekim Anneleri

canom geçmiş olsun fıstığım çok korkutmuşlar seni artık her hastalığa çare bulunurken doğumda ki kanama ya mı çare bulamayacaklar ayy allah korusun yaa allah bilinçli insanlarla karşılaşmayı nasip etsin doktorun da kendine göre bir bildiği vardır mutlaka ama seni böyle bir zamanda çok tedirgin etmiş
yalug cum seninde kanamanın bebekle alakalı olmadığına sevindim mantar gibi bir şey dir o da muhtemelen allah tekrarını yaşatmasın...
emelcim anlattıkların tek tek gözümün önünden geçti sanki film izliyorum
neyse ki yemişsin dondurmanı da ben çok merak ettim bu sim pastanesi nerdeymiş bir de biz uğrayalım
fatoşcuğum denizi soran sendin sanırım deniz izne ayrıldı şimdi konuştuk telefonda hala biraz çarpıntısı var ama morali neşesi gayet iyi yarın da tatile çıkıyor hepinize selamı var canom hakkında konuştuk biraz kendini üzmesin diyor :)

e güzel bacım..bu arada ben link yolamıştım demincek senin beğendiğin yatak ucuzdu...
evet ama dün akşam eşimin arkadaşının dükkanına gittik çok beğendim bunu aldık
çoook güzel,güle güle büyüsün bebeğin
ben çok beğendim,markası,fiyatı nedir

exor baby markası çok kaliteli kumaşı 200tl bide yatağınıda aldık 50 tlye..

Kızlar exor baby den, bir iki park yatak modeli buldum, kumaşları diğerine göre sanki daha kaliteli gibi gerçekten görünüş olarak.. Ben almayı düşünmüyordum mobilya türü alacaktım ama bu güzelmiş tabi hala son kararım değil :)

Park Yataklar

evet ama dün akşam eşimin arkadaşının dükkanına gittik çok beğendim bunu aldık

exor baby markası çok kaliteli kumaşı 200tl bide yatağınıda aldık 50 tlye..

güle güle yatsın bebeğin....ben aldık diye anlamdım ondan öyle dedim

yaa bende herşeye ağlıyorum artık eşimden saklamaya çalışıyorum senin gibi ama benim ağladığım hemen belli oluyo..napiim tutamıyorum kendimi

Doktoruna danış canım çok yorma kendini o bacak takıldımı kitlenip kalırsın allahtan çok bir kilon yok :)[/QUOTE]
yaa doktorum da bel fıtığı var galiba dedi. ancak doğumdan sonra tomografiye girebilicem..belin çok ağrıdığında parol içeceksin diyo ben de içmemeye çalışıyorum dayanabildiğim kadarıyla..bazen alışveriş merkezinde yürürken falan takılıp kalıyorum arkadaşlarım benimle konuşmaya devam ediyolar bi bakıyolar ben yokum 5 adım arkadayım beni toparlayıp götürüyorlar

canım bende bunu merak ediyodum sağol verdiğin bilgiler için..

Bebek ve ocuk odas hazrlamak - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
benim kayın-validemde yünden yapacak ama şu linkte pek tavsiye etmiyor
ama eskiden beri bebekler yünde yatıyolar bişey olmamış..valla bende bu konuda kararsız kaldım..
güle güle yatsın bebeğin....ben aldık diye anlamdım ondan öyle dedim
yok canım baby2go almadım

hayirli gunler aman uzerimizde nazar mi var bozmayin moralinizi ALLAH buyuktur dualarimizi eksik etmiyelim.

Adamın biri camide vaaz dinliyormuş. Hoca ıslık çalmanın şeytanı çağırmak demek olduğunu, bismillah demenin de şeytanı kovacağını söylemiş. Adam kahveye gitmiş. Oturduğu yerde sürekli önce ıslık çalıp sonra bismillah diyormuş: ffft-bismillah, ffft-bismillah...

Yanındakiler sormuş abi sen ne yapıyorsun diye...

"Şeytanla kafa buluyorum" demiş

canım ben yakından gördüm kumaşı çok kaliteli bide üç kademeli çok avantajlı geldi bana yani tavsiye ederim

canım bahçelievler 7. cadde de onlarca çeşit var senin işyerine de yakın sayılır tavsiye ediyorum
canım denize de geçmiş olsun dediğimi söylersin olurmu? bu arada ben de yarın akşam tatile çıkıyorum sen de çıkacaktın sanırım nereye gidecektiniz tatlım?

Çatlak yaa haha:) Fatma ne oldu bebişin cinsiyetini öğrenecektin bugün? Gitmedinmi henüz..

sağolun kızlar daha eve gelmedi bende merak ediyorum nasıl olucak kurulunca ben bide uyku seti almadım annem yorganını yastığını yünden yaptırdı..daha sağlıklı diye

Canım bebekten bebeğe değişiyor yün pek tavsiye edilmiyor ama eskiler hep yün kullanmış bbeğininalerjisi olmassa daha sağlıklı tabi güle güle güzel günlerde kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…