kızlar dün baby2 go alıcam diyodum sonra akşam biryere gittik bunu beğendim ve aldık nasıl yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 223399
kızlar dün baby2 go alıcam diyodum sonra akşam biryere gittik bunu beğendim ve aldık nasıl yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 223399
Ben kulanmadım canım ilk senden duyuyorum genelimiz lierak ve bebe yapı saf zeytinyağı kullanıyor...
BENDE LIERAC KULLANIYORUM O BİTMEK ÜZERE
canım iyiyim ben de çok şükür öyle bi koşuşturmanın içindeyim ki o yüzden uğrayamıyordum kaç zamandır. bu perşembe tatile gidicez inşallah gitmeden işlerimizi toparlamaya çalışıyorum..o kadar ihtiyacım var ki tatile o yüzden inanılmaz mutluyumama psikolojik açıdan da bir o kadar gergin, ve huzursuzum..inşallah hamileliğin sonuna kadar bu ruh hali devam etmez..
Sıcaklar, koşuşturmaca, iş temposu ve hamilelik bu hale getiriyor canım insanı... Tatil iyi gelicektir güzelce dinlenirsin kendini çok yormadan :)
RUMUZ BENDE ÇIKMIYORUM TATİLE ÜZÜLME :)) Sen çıkmıyorsan, iznini napıcaksın?
Oh maşallah güzel güzel dinlen, amin canım dualarına inşallah inşallah inşallah :)
Fatoş yanıyorum zaten, korkutma beni sıcaktan erken filan doğurmayalım... :))) Oş yerim ben kızını dönmeye çalışırmış annesi üzülmesin diye kıyamam yaaa maşallah suphanallah :) Bende eşime geri git, geri git uzak dur diyorum. Oda zaten yatağın ucundayım diye kızıyor bana.... Napayım ya utanmasam git içerde yat ben serin serin yatayım diyeceğim :))))
Düşünme canom bak bende senin gibiyim umrumda değil, tek düşündüğüm bebeğimin doğduğu an hep onu hayal ediyorum. :) Sende öyle yap uzaklaş bu düşüncelerden kuzum :)
Valla korkutmak gibi olmasın rumuzcum ama dün gece, acaba bu gece sabah olurmu diye dolaştım durdum... Sonra sürekli sancı çekenleri düşündüm hastanelerde şükrettim... Havalar daha çok ısındı diyemi bilmiyorum bu defa daha fena oldum. Birde sağ koluna yaptır benim dalgınlığıma geldi, sola yaptı e sağa yatmamam lazım düz yatamıyorum uyku haram oldu. Duş alma dedi diye bekledim sabah 7 olur olmaz attı kendimi suya. Hala ağrım var ama buna çok şükür, inş gece olmaz gene...
Mini etek sıcaklardan canım ne dicek, havalar ısındığı için böyle. Bende öyleyim özellikle geceleri kavruluyorum... Allah yardımcımız olsun..
Birde 7. aya başlamıyorsun tam 5,5 aylık oldun :) 26. HAFTAN BİTİP 27 DEN GÜN ALDIĞINDA 7. AYA BAŞLIYOSUN :)
Olabilir canım, bana özellikle duş alma suya girme dedi...
EVET ASLINDA ÖLE HER AYIN 24 ÜNDE YENI AYA GİRİYORUZ 24 ŞUBATTA 1 AYLIKTIK 24 TEMMUZDADA 6 AY BITIRCEZ DIYE DÜŞÜNÜNCE SENINLE AYNI HESABA GELIYORUZ
ÇOKKK GÜZEL CANIM SADE VE ŞIK GÜLE GÜLE KULLANIN BEBEİŞİN
evet ama dün akşam eşimin arkadaşının dükkanına gittik çok beğendim bunu aldıke güzel bacım..bu arada ben link yolamıştım demincek senin beğendiğin yatak ucuzdu...
çoook güzel,güle güle büyüsün bebeğin
ben çok beğendim,markası,fiyatı nedir
Çok güzelmiş şeyma güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah :)
evet ama dün akşam eşimin arkadaşının dükkanına gittik çok beğendim bunu aldık
exor baby markası çok kaliteli kumaşı 200tl bide yatağınıda aldık 50 tlye..
sağolun kızlar daha eve gelmedi bende merak ediyorum nasıl olucak kurulunca ben bide uyku seti almadım annem yorganını yastığını yünden yaptırdı..daha sağlıklı diye
yaa bende herşeye ağlıyorum artık eşimden saklamaya çalışıyorum senin gibi ama benim ağladığım hemen belli oluyo..napiim tutamıyorum kendimikızz hem ağladım hem güldümm sen çok yaşaa yaa bende herseye ağlıyorum takıyorum kafamaa o ne olcak bunu napcaz falan düşün başlıyorum ağlamaya artık kocam hep dalga gecıooo :2::2: artık ondan saklıyorum dalga gecınce daha çok ağlamaya başlıyorum
Ela da Eylülde çok güzel :)
bencede:)
Çatladım gülmekten Emel ilahi ya, ah bu hormonlar ahh :)))))) Benimde çok feci ağlama krizlerim vardı. Çok şükür bu ara kesildi :) Bilirim ne durdurulamaz bişi olduğunu :)) Kayınvalidenede bittim ama ne güzel kızmış eşine haha:)
yaa sorma hanzade hormonlar mahvetti beni de kocamıeşimde diyo ki gör bak herkese anlatıcam dondurma almadım diye ağladığını..sanki keyfimizden ağladık o da alsaydı dondurmayı en baştan valla kayınvalidem de görümcem de kızdı bana ayıp olmasın diye ama tabi bıyık altından da gülüyorlar bi yandan
bu arada ben de bel fıtığı var galiba kızlar zaten bi omurumda boşluk vardı ama ağırlığım arttıkça belimin sol tarafına bi ağrı saplanıyo ordan kalçama ordan da bacağıma atıyo kitlenip kalıyorum geçen akşam eşim yine ağrıdan sonra bacağımı ovuyodu sana hamile yastığı alayım ben dedi yok aşkım daha o kadar kötü diilim sonra alırız dedim..daha ne kadar kötü olucaksın yerinden kımıldatamıyoruz seni diyobi de çok şükür şeker yüklemesi sonucum iyi çıktı kötü çıksaydı nolucaktı diyo gebelikten sonra da iyi bir diyetle kontrol altına almazsan diyabet hastası olarak kalabilirsin dedim eşim diyo ki "ne beter bi şeymiş bu hamilelik dönemi valla ben kadın olsaydım taşıyıcı anne bulurdum"
kızlar kordon kanı ile ilgili bir merkezi aradım demincek...uygulama şöyle imiş 30 . haftada felan bilgi veriyormuşsun sana bir kit yolllanıyormuş..doğuma giderken kiti götürüyorsun..onlar önceden doktorunla görüşüyorlarmış ve genelde de kanını doktorun alıyormuş...sonra onlar bu kiti Ankara daki lablarına yolluyorlarmış..8 e ayırıp donduruluyormuş kan örnekleri...ödemeye gelince kit gönderilince 300 eur yatırılıyormuş, 700 eur 7 taksit yapılıyormuş, daha sonra 1 yıl sonra başlayacak olan yıllık ücret 100 eur imiş. peşin ödeme 800 eur muş. sağlık bakanlığı 15 yılın sonunda ailelere dönerek onay alınarak dondurması konusunda bir kuralı varmış Türkiyede 9 senedir bu işlem yapılıyormuş, yurtdışında 19 senelik bir kan bozunmadan kullanılmış...bu kadar
ama eskiden beri bebekler yünde yatıyolar bişey olmamış..valla bende bu konuda kararsız kaldım..Bebek ve ocuk odas hazrlamak - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
benim kayın-validemde yünden yapacak ama şu linkte pek tavsiye etmiyor
yok canım baby2go almadımgüle güle yatsın bebeğin....ben aldık diye anlamdım ondan öyle dedim
Kızlar exor baby den, bir iki park yatak modeli buldum, kumaşları diğerine göre sanki daha kaliteli gibi gerçekten görünüş olarak.. Ben almayı düşünmüyordum mobilya türü alacaktım ama bu güzelmiş tabi hala son kararım değil :)
ben yakından baktım dün kumaşı çok kaliteliydi bide üç kademeli bu park yatak o yüzden avantajlı geldi bana..
Park Yataklar
Kızlar exor baby den, bir iki park yatak modeli buldum, kumaşları diğerine göre sanki daha kaliteli gibi gerçekten görünüş olarak.. Ben almayı düşünmüyordum mobilya türü alacaktım ama bu güzelmiş tabi hala son kararım değil :)
Park Yataklar
canım bahçelievler 7. cadde de onlarca çeşit var senin işyerine de yakın sayılır tavsiye ediyorumemelcim anlattıkların tek tek gözümün önünden geçti sanki film izliyorum
neyse ki yemişsin dondurmanı da ben çok merak ettim bu sim pastanesi nerdeymiş bir de biz uğrayalım
fatoşcuğum denizi soran sendin sanırım deniz izne ayrıldı şimdi konuştuk telefonda hala biraz çarpıntısı var ama morali neşesi gayet iyi yarın da tatile çıkıyor hepinize selamı var canom hakkında konuştuk biraz kendini üzmesin diyor :)
hayirli gunler aman uzerimizde nazar mi varbozmayin moralinizi ALLAH buyuktur dualarimizi eksik etmiyelim.
Adamın biri camide vaaz dinliyormuş. Hoca ıslık çalmanın şeytanı çağırmak demek olduğunu, bismillah demenin de şeytanı kovacağını söylemiş. Adam kahveye gitmiş. Oturduğu yerde sürekli önce ıslık çalıp sonra bismillah diyormuş: ffft-bismillah, ffft-bismillah...
Yanındakiler sormuş abi sen ne yapıyorsun diye...
"Şeytanla kafa buluyorum" demiş
hayirli gunler aman uzerimizde nazar mi varbozmayin moralinizi ALLAH buyuktur dualarimizi eksik etmiyelim.
Adamın biri camide vaaz dinliyormuş. Hoca ıslık çalmanın şeytanı çağırmak demek olduğunu, bismillah demenin de şeytanı kovacağını söylemiş. Adam kahveye gitmiş. Oturduğu yerde sürekli önce ıslık çalıp sonra bismillah diyormuş: ffft-bismillah, ffft-bismillah...
Yanındakiler sormuş abi sen ne yapıyorsun diye...
"Şeytanla kafa buluyorum" demiş
sağolun kızlar daha eve gelmedi bende merak ediyorum nasıl olucak kurulunca ben bide uyku seti almadım annem yorganını yastığını yünden yaptırdı..daha sağlıklı diye
Çatlak yaa haha:) Fatma ne oldu bebişin cinsiyetini öğrenecektin bugün? Gitmedinmi henüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?