2011 Ekim Anneleri

saol canım
çok daha iyileri hep bebeklerimize inşallah
Sağlık huzurla yatsınlar içinde
Allahım sağ salim kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin hepimize

Canım sen hep o gıcık doktor yüzünden biraz fazla kendini dinliyor olmayasın bana da aynısı olmuştu çünkü stres yaptıkça daha da kötü hissediyordum kendimi. Biraz kafanı dağıt eşinle sohbet et müzik falan dinle eğer geçmezse doktora git mutlaka.

yarım saat önce kaynana aradı çok sinir oldum nasıl yüzü oluyo beni aramaya pes
gıcıkk birde soruyo arayıp sormuyosun bizi diyeuyuzzz annem hastanede yattı aramadın
sormadın beni yollarda sancılı bırakıp eriklere koştun birde utanmadan niye bizi aramıyosun diye mi soruyosun
diye söylenecektim ammaaaaaa eşimle kavga ederdik vallaa hiiiç anne demedimm ohhhhhhhh tahta kurusu
günlük yaşantısını anlattı hııı hıı deyip geçtim allahtan eşim sıkıştırmıyor ara annemleri
falan diye çünkü anasına saymadıklarımı ona didim adam bişi diyemiyor şimdide üzülmemem gerek ya susuyor

yarında olursa giderim napim gecer inşallah üzüldüğüm için oluyordur inş.

günaydın arkadaşlar,, hayırlı günler, hayırlı işler diliyorum..
Benim karnımda gene çok fazla gaz var her yanıma sacı yapıyo, gece cam açık uyuyoruz, sanırım ceyranda kalıyorum, uyandığımda, 101 baloncuk yutmuş gibi gaz dolu oluyorum

Günaydın hatunlar... Dün konuşulanlara bakamadım henüz ama Canom rahatsızmış galiba. Canım inşallah bugün uyandığında bişeyciğin kalmaz.

günaydıınlarrrr herkeslereeee.........rizeden yagmurlu bir çarşamba sabahından sevgiler............

Ah Kardelen bacım ne şanslısın. Keşke burada da yağmur yağsada accık serinlesek. Yanıyor ortalık. İzmir'deyim bende. Bu mevsimde burada yağmur yağması çölde serap görmek gibi birşey. Benim için aç camları eve püfür püfür yağmur kokusu girsin.

Ah Kardelen bacım ne şanslısın. Keşke burada da yağmur yağsada accık serinlesek. Yanıyor ortalık. İzmir'deyim bende. Bu mevsimde burada yağmur yağması çölde serap görmek gibi birşey. Benim için aç camları eve püfür püfür yağmur kokusu girsin.[/QUOTE]

canımm Allah yardımcımız olsun.valla hafif bi yagmur vardı sabah.ama bende yanıyorum ates basıyo calıstıgım yerde klıma acıp odayı sogutuyorum avuclarımın ıcı yanıyor resmen.nefes alamıyorum sankıı..umarım bu zmanlarda cabuk gecerr.....

HU HUUU oğlumla ben geldim size selam eder gözlerinizden öperim:79:
dün aşımın 2.dozunu yaptırdım işten 1 saat erken çıkıp ağrıdan öldüm gece kaç kere ağlayarak uyandım bacağıma ilk defa kramp girdi çığlıklarıma uyandım komşulara da ayıp oldu:78: şimdide sızlıyor kolum ama geceki gibi değil
sizler iyisinizdir umarım..fatma arkadaşımızın kızı oluyormuş çok sevindim hayırlı olsun..bu gün işyerimden bir arkadaşım da haber verdi erkek doğuracakmış 3 hamileyiz üçümüzün de oğlu olacak bizden önceki grubunda hep oğlu oldu nedir bu erkek bolluğu maşallah

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr ve bebelerimizzz....
kızlar aklınızda olsun tüp bebek tedavisi görecek olan herhangi bir tanıdığınız olursa ve durumu cidden ilaç alacak durumuda değilse ben sevabına ilaçlarımı verecek birini arıyorum...tek beklentim duası

çok hayırlı bir iş yapmış olursun inşallah gerçekten ihtiyacı olan birine gider de size bol bol dua eder...

Günaydın güzel annişler.

Leyna maşallah bayağı hamile varmış sizin orada. diğer ay topiklerine bakıcam şimdi merak ettim ay ay kaç hamile var

Günaydın güzel annişler.

Leyna maşallah bayağı hamile varmış sizin orada. diğer ay topiklerine bakıcam şimdi merak ettim ay ay kaç hamile var

kadın ve aileden sorumlu müdürlük olunca öyle oluyor neredeyse 400 kadınız burda ve lokallerde hepsiyle tek tek muhattabım

kadın ve aileden sorumlu müdürlük olunca öyle oluyor neredeyse 400 kadınız burda ve lokallerde hepsiyle tek tek muhattabım

bı yıl bereketli ama benim şirkettede 2 tane yeni doğum var, benle birlikte 4 tane yeni hamile var...tabi aralarında yeni doğuranla ben anne diğerleri baba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…