sağol bacım yok ilk duydugum zaman o gün agladım sonrasında aglamadım hatta düşünmemeye çalıştım
şimdi baktım da mavipatiklerin dediği gibi yalancı dogum sancılarına benziyor agrılarım
bu arada diğer topiğede yazdım burdanda yazayım meleginin odası çok güzel güzel günlerde kullansın
daha önce dogum yapan bacılarım dogum sancısı nasıl oluyor bende adet agrısının en hafif sekli ve kısa süren bir sancı yaşamaktayım bir kaç saattir ama sürekli değil arada geliyor ve karnımla kasıgım arada kasılıyor bu doguma hazırlık agrıları olabilirmi :26::26::26:
Canım sen hep o gıcık doktor yüzünden biraz fazla kendini dinliyor olmayasın bana da aynısı olmuştu çünkü stres yaptıkça daha da kötü hissediyordum kendimi. Biraz kafanı dağıt eşinle sohbet et müzik falan dinle eğer geçmezse doktora git mutlaka.
günaydıınlarrrr herkeslereeee.........rizeden yagmurlu bir çarşamba sabahından sevgiler............
ekim annesi diil o :)
canoyu ve topici çok sevdiğinden kendi topicindekilerle kanı uyuşmadığından burda takılıo :)
Kopiş teyze odamızı ekledik kasım annelerine bak bi ara :)
çok güzelmiş bebişinizin odasıgüle güle kullanın. modokoda hangi mağazadan aldınız?
günaydın kızlarrrrr ve bebelerimizzz....
kızlar aklınızda olsun tüp bebek tedavisi görecek olan herhangi bir tanıdığınız olursa ve durumu cidden ilaç alacak durumuda değilse ben sevabına ilaçlarımı verecek birini arıyorum...tek beklentim duası
Günaydın güzel annişler.
Leyna maşallah bayağı hamile varmış sizin orada. diğer ay topiklerine bakıcam şimdi merak ettim ay ay kaç hamile var
kadın ve aileden sorumlu müdürlük olunca öyle oluyor neredeyse 400 kadınız burda ve lokallerde hepsiyle tek tek muhattabım
kadın ve aileden sorumlu müdürlük olunca öyle oluyor neredeyse 400 kadınız burda ve lokallerde hepsiyle tek tek muhattabım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?