2011 Ekim Anneleri

Bu kadar bayanla çalışmak bir yandan iyi bir yandan zor olmalı

evet kıskançlıklar çekememezlikler dedikodular ...ooo okadar çok şey var ki herkes şikayetçi durumdan ama bir araya da gelirlerse canım cicim ayrılınca ondan kötüsü yok böyle şeyler bana çok dokunuyor allahtan herkesle iyi aram kimseyle takıntılı değilim oturduğum yerden arkamı bir dönsem dedikodu kazanı ama kimseye karışmıyorum ben halimden memnunum

bı yıl bereketli ama benim şirkettede 2 tane yeni doğum var, benle birlikte 4 tane yeni hamile var...tabi aralarında yeni doğuranla ben anne diğerleri baba :))

bu sene çarşı da pazar da nereye baksam hamile doğurganlık bu sene çok artmış hiç durmamış çalışmışlar

çok hayırlı bir iş yapmış olursun inşallah gerçekten ihtiyacı olan birine gider de size bol bol dua eder...

zor yollardır çeken bilir....Allah bir daha yaşatmasın yaşayanlarada tez vakitte bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin...kimseyi kimseye özendirmesin bacım....bak doldu yine gözlerim:)) aklıma gelince hala göbeğime vurduğum ilk iğneile içim cız eder....

herkese günayddınn güzel annişler ve tatlı bebikleriii

dün benım çarpıntım olmustu baya daz sürmüştü dr umu aradım kan tahlılı yaptır dedı kan sayımı ve troıdlere bakılsın dedı

bugün gittim kan aldırdım sağlık ocağında ve tetanoz aşısının 1. dozunu oldum

şuanda bir acıma falan yok aşı anındada yoktu çok tatlı bir gebe hemşiremiz varr konuşması problemlerı sorması ısını bırakıp hemen gelmesı tetanoz aşısı korkumu azalttı

inşallah çarpıntı prblem çıkarmaz sağlık ocağına gıttıgımde kalbım boğazımda atıyordu neredeyse hala daha yavaslamıs değill

dün ve bugün zor geldı hamıslık Allah hepimize kolaylık versın ınsallah 2. hamılelıgım yaza gelmez

merhaba annecikler yaa, sabah 8 de girdim kimsecikler yok idii... aeooo
ya bide şuan ekranın yan tarafında çıkan kadınlara uyuz oluorum tipe bak ya,,pozlaraa bakk helee...

herkese günayddınn güzel annişler ve tatlı bebikleriii

dün benım çarpıntım olmustu baya daz sürmüştü dr umu aradım kan tahlılı yaptır dedı kan sayımı ve troıdlere bakılsın dedı

bugün gittim kan aldırdım sağlık ocağında ve tetanoz aşısının 1. dozunu oldum

şuanda bir acıma falan yok aşı anındada yoktu çok tatlı bir gebe hemşiremiz varr konuşması problemlerı sorması ısını bırakıp hemen gelmesı tetanoz aşısı korkumu azalttı

inşallah çarpıntı prblem çıkarmaz sağlık ocağına gıttıgımde kalbım boğazımda atıyordu neredeyse hala daha yavaslamıs değill

dün ve bugün zor geldı hamıslık Allah hepimize kolaylık versın ınsallah 2. hamılelıgım yaza gelmez

ve süper faydalı şeyler buldumm kızlarr

Poyraz'lı Günler: Bebek İhtiyaç Listesi-1

Poyraz'lı Günler: Bebek İhtiyaç Listesi-2

burda gereksız beler almamamız gerektıgı yazıyor bence sadece araba koltugu gereklı (ana kucağı )gereklı dıye düşünüyorum poyraz ın annesının yazdıklarının dısında

ya bide şuan ekranın yan tarafında çıkan kadınlara uyuz oluorum tipe bak ya,,pozlaraa bakk helee...

ya bide bişey sorcam geçen biyerde banyo küveti gördüm bebiş için, çok derin değildi, makbul olan derin olması mı bunlarda??? 9 tl olunca şaşırdım

halam tam 20 yıl tedavi gördü 20 yıl boyunca gözyaşı hiç dinmedi artık son denememiz dediler evlatlık alacaklardı halam hep ağlıyordu sonra birden hamile haberini aldı çok sağlıklı bir bebeği oldu o doğduktan 1 sene sonra kendiliğinden bir tane daha oldu şimdi paşalar gibi 2 oğlu var allahım isteyen her kadına analığı tattırsın kimseyi evlatsız bırakmasın...sen de emeklerinin karşılığını aldın ne kadar şükretsen azdır bak benim bile gözlerim doldu
benim için embrolog çalıştı ama :)))

olsun birileri çalışmış sonuçta

olsun leynacım ,erkek bolluğu olsun.bir zamanlar türkiyede kızlar çok ,erkekler az 1 erkeğe 3 kız falan düşüyor diyorlardı. tabi doğruysa. şimdi eşitlenir hiç olmazsa

ay sen ne diyorsun sevda hele bir ara bir kadın çıkıyordu pembe maskeli öcü gibiydi o kadın her çıktığuında yüreğim pır pır atıyodu aman allah korusun

hamdolsun ben şanslılardanım....halanada çok sevindim...biz hamileler herşeye ağlıyorz zaten:))

olsun leynacım ,erkek bolluğu olsun.bir zamanlar türkiyede kızlar çok ,erkekler az 1 erkeğe 3 kız falan düşüyor diyorlardı. tabi doğruysa. şimdi eşitlenir hiç olmazsa

evet canım öyle diyorlardı bu seneyle birlikte dengelenir heralde

çok iyi yaparsın canım ,ayrıca kimseyi bulamazsan istanbulda çider (çocuk istiyorum derneği)diye bir dernek var orayada yollayabilirsin. onlar gerekli kişilere ulaştırabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…