Bu kadar bayanla çalışmak bir yandan iyi bir yandan zor olmalı
bı yıl bereketli ama benim şirkettede 2 tane yeni doğum var, benle birlikte 4 tane yeni hamile var...tabi aralarında yeni doğuranla ben anne diğerleri baba :))
çok hayırlı bir iş yapmış olursun inşallah gerçekten ihtiyacı olan birine gider de size bol bol dua eder...
bu sene çarşı da pazar da nereye baksam hamile doğurganlık bu sene çok artmış hiç durmamış çalışmışlar
merhaba annecikler yaa, sabah 8 de girdim kimsecikler yok idii... aeooo
ya bide şuan ekranın yan tarafında çıkan kadınlara uyuz oluorum tipe bak ya,,pozlaraa bakk helee...
Rizelli mobilya diye bi yer cnm
gidersen söle özelden adımı vereyim :) 3. Caddede
halam tam 20 yıl tedavi gördü 20 yıl boyunca gözyaşı hiç dinmedi artık son denememiz dediler evlatlık alacaklardı halam hep ağlıyordu sonra birden hamile haberini aldı çok sağlıklı bir bebeği oldu o doğduktan 1 sene sonra kendiliğinden bir tane daha oldu şimdi paşalar gibi 2 oğlu var allahım isteyen her kadına analığı tattırsın kimseyi evlatsız bırakmasın...sen de emeklerinin karşılığını aldın ne kadar şükretsen azdır bak benim bile gözlerim dolduzor yollardır çeken bilir....Allah bir daha yaşatmasın yaşayanlarada tez vakitte bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin...kimseyi kimseye özendirmesin bacım....bak doldu yine gözlerim:)) aklıma gelince hala göbeğime vurduğum ilk iğneile içim cız eder....
benim için embrolog çalıştı ama :)))
HU HUUU oğlumla ben geldim size selam eder gözlerinizden öperim:79:
dün aşımın 2.dozunu yaptırdım işten 1 saat erken çıkıp ağrıdan öldüm gece kaç kere ağlayarak uyandım bacağıma ilk defa kramp girdi çığlıklarıma uyandım komşulara da ayıp oldu:78: şimdide sızlıyor kolum ama geceki gibi değil
sizler iyisinizdir umarım..fatma arkadaşımızın kızı oluyormuş çok sevindim hayırlı olsun..bu gün işyerimden bir arkadaşım da haber verdi erkek doğuracakmış 3 hamileyiz üçümüzün de oğlu olacak bizden önceki grubunda hep oğlu oldu nedir bu erkek bolluğu maşallah
merhaba annecikler yaa, sabah 8 de girdim kimsecikler yok idii... aeooo
ya bide şuan ekranın yan tarafında çıkan kadınlara uyuz oluorum tipe bak ya,,pozlaraa bakk helee...
halam tam 20 yıl tedavi gördü 20 yıl boyunca gözyaşı hiç dinmedi artık son denememiz dediler evlatlık alacaklardı halam hep ağlıyordu sonra birden hamile haberini aldı çok sağlıklı bir bebeği oldu o doğduktan 1 sene sonra kendiliğinden bir tane daha oldu şimdi paşalar gibi 2 oğlu var allahım isteyen her kadına analığı tattırsın kimseyi evlatsız bırakmasın...sen de emeklerinin karşılığını aldın ne kadar şükretsen azdır bak benim bile gözlerim doldu
olsun birileri çalışmış sonuçta
olsun leynacım ,erkek bolluğu olsun.bir zamanlar türkiyede kızlar çok ,erkekler az 1 erkeğe 3 kız falan düşüyor diyorlardı. tabi doğruysa. şimdi eşitlenir hiç olmazsa
günaydın kızlarrrrr ve bebelerimizzz....
kızlar aklınızda olsun tüp bebek tedavisi görecek olan herhangi bir tanıdığınız olursa ve durumu cidden ilaç alacak durumuda değilse ben sevabına ilaçlarımı verecek birini arıyorum...tek beklentim duası
ay sen ne diyorsun sevda hele bir ara bir kadın çıkıyordu pembe maskeli öcü gibiydi o kadın her çıktığuında yüreğim pır pır atıyodu aman allah korusun
yarında olursa giderim napim gecer inşallah üzüldüğüm için oluyordur inş.
kızlar dün canom sıkıntılıydı.hafif sancısı vardı galiba.bugün de uğramadı daha merak ettim. :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?