2011 Ekim Anneleri

bugün çok kötü bir gündü benim için dün kızım çok az hareket etti normalde hareketli bi bebek gece hic uyumadım diyebilirim kızımı dinledim hiç hareket etmedi sabahta öyle artık dayanamadım aglaya aglaya hastaneye gittim bu arada dualar ediyorum ona bişey olmasın diye neyse nst ye bagladılar çok sükür kalbi atıyo ve hareket ediyo ama cok yavas dünyalar benim oldu suanda pek hareketli degil ama iyi oldugunu biliyorum bu bana yeter allah yavrularımızı korusun evlat baska bişeymiş...

cnm benm de öle oluoo.son bi kaç haftadır pek hareketli değil,, ancak akşamları falan biraz tepınıo..korkma allaha emanet hepsi cnmm..

slmlaaar herkes nasıl dün yarım saatten fazlageçmişi okudum birsürü alıntı yaptım ama nasıloldu anlamadım cevapla butonuna basınca herşey gitti bende devam etmedim CANOOM inşallah çok iyisindir dr dediklerini şimdilik önemseme o kadar kafana takma canım daha var 3 ayımz ne olacağı belli olmaz yeterki sen ve bebeğin iyi olunbda varsın sezeryan olsun allah yardımcın olsun canımm...
birde prenses haberi okumuştum akşam kimindi ya unuttum bak şimdi allah hayırlı evlat etsin bahtı güzel olsun analı babalı büyütmek nasip etsin allah..
bizim iki gün önce beşiğimiz geldi park yatak aldık öyle güzel bi duyguymuşki evde bi beşik olması onun içine kendimizden bi parçayı yatrma düşüncesi anlatılmaz bi duygu şükürler olsun rabbime içine birde oyuncak bebiş koydum eşim evde yokken prova yapıyorum evcilik oynar gibi

bu arada ayaklarım ve elleirm fena şişti kızlar yürümekte zorlanıyorum 50 ile hamile kaldım şuan 60.400 kiloym cumada şeker yüklememiz ve kontrolümüz var benden haberler bu kadar şimdilik öpüyorum herkesiii

CANOOOOOM GÜZEL HABERLERLE GEL TAMAMMI LÜTFEN DUYDUĞUN OLUMSUZLUKLARI KENDİNE KONDURMAMAYA ÇALIŞ ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLI Bİ GEBELİK GEÇİRİP SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIP BURAYA RESİMLİCEZ HEPİMİZ İNNNŞALLLLAAAAAAAHHHHHHHHHH
SON OLARAK GÖBÜŞ PARTİSİ OLMUYO ESKİSİ GİBİ ÇOK MERAK EDİYORUM AZICIK DAHA BÜYÜMÜŞSÜNÜZDÜR DEMİİ YERİM O GÖBÜŞLERDEKİ MİNNOŞLARI BEN YERRR

kızlar dün canom sıkıntılıydı.hafif sancısı vardı galiba.bugün de uğramadı daha merak ettim. :44::44::44:

o daha 15. rüyasını görüyordur dur bakalım ne rüyalarla gelecek
işin şakası..iyidir inşallah...

cidddenn yaa canomun bu saate kadar gelmesi gerekirdi.umarım iyidir....

TÜNAYDIN canlar iyiyim bugun dün akşam sizle konuştuktan sonrada biraz sancılandım dedim kesin gelecekeşimi uyardım dedim hazırlıklı ol sancılanıyorum ben çantama bişiler tıkıştırdım kapının yakınına koydum anacım ne güzel uyudum varyaaaaaa korktugum başıma gelmedi ayrıca rüyamda konuşmuşum esime sen beni sevmiyorsun hep başkalarını seviyosun demişim dolmaları kendin yedin oglunu hiç düşünmüyosun demişim
EŞİM BUGUN EVDEYDİ O YÜZDEN GEÇ GELDİM YOKLAMA ALINDIMI YOKSAAAAAAAAAAA

aah ahh bizim bu evhamlarımızx hiç bitmicek galiba canımm bebekler aslında çok hareketliymiş ama bazen hissedemeyebilrmişiz birde eğer fazla kilo aldıysan ondan olabilrmi az hissetmen korkma allahın izniyle bişey olmaz allah kuzunu sana bağışlasın sağlıkla inşallah... hareket etse bi dert etsmes ebi dert benimkide üç gündğr gece hiç uyutmuyo sürekli vuruyo karnımın sağ tarafına ve canım fena acıyo sorucam doktora hastamı yoksa nedne hiç uyumuyokii yoksa çokmu yaramaz huysuz bi kızım olucakk :26::26::26:

geldiğim gibi gidiyorum haklısınız ama toce bana tosun gibi oldun haydi, az yürüde açıl dedi biz çıkıyoruz kızlar öpüyorum hepiniziii

26 haftalıgım 7 kilo aldım cnm fazla sayılmaz aslında dedim ya evlat baska bişeymiş bundan sonraki hayatlarımız daha farklı ocak çünkü anne olucaz anne yüregide baska tabiii....

kızlar merhaba nasılsınız canom geçmiş olsun ALLAHTAN geçmiş ağrıların inş birdaha olmaz..kızlar size bişey danışıcam eşimin babası pek normal değil yıllardır araba istiyordu neyseki 15 gün önce aldılar ama adam bize vermiyor arabayı uyuz ediyor bende eşime diyorum bizde kendimiz alalım diye adamın kahrınımı çekicez diye sizce mantıklımı ilerde bebek olucak yine vermicek onlamı uğraşıcaz..ama bu aralar hem bebek masrafı hem araba nasıl alıcaz oda var napalım bilmem

maşallahh canım bebeğinee korkmaa bazen tembel oluyo benımkıde oynamıyo doğru düzgün bazen ıyı oynuyor
bende alıcam galıba acaba nerede bulurum bunu ınternette pahalıdır başka yerde ucuza bulurum belkı

aradakı farka bak yaaa buneeee

şimdi dogum masrafı olacak oda masrafı ee bebiş dogunca birsürü şey gerekecek eşin bunları karşılayabilecek durumda ise alınabilir ama maddiyat yeterli değilse bebek dogduktan sonra almak daha mantıklı yani kısaca maddi yönden çöküş yaşamayacaksanız alınkayınpeder de ne cimriymiş canım

evet bende onu düşünüyorum ama bebek olunca arabayada çok ihtiyaç duycaz kışın doğucak bide o zamanda uyuzluk yapıp vermezse diye düşündüm..kayınpederim pek normal değil laf anlamaz hatta kayınvalidemler bu cuma umreye gidicekler kayın pederimde istanbula kızlarına gidicek ama orda durmak istemiyor eşime demiş ben sizde kalırım diye oda hamile olduğumu söylemiş rahat edemez demiş ama geçen yine bana ben orda durmam gelcem diyodu valla gelirse yandım bide eşim izne çıkıyor onlar gelene kadar evde biryerlere gideriz gezeriz kayınpederimle evde napıcaz inş gelmez of of...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…