kıssllar lyrac çatlak kremi 100 ml kaç tl oluosunuz.bn eczneye sordum 75 tl dedi,,
ben ankara toker bebeden 59 tl aldım
kıslar prima dunyası.com bedava hediyeler dağıtıoo.üye olun haberiniz olsunn..pis adamm beni kazıklıcekmişşş yaaa..
bugün çok kötü bir gündü benim için dün kızım çok az hareket etti normalde hareketli bi bebekgece hic uyumadım diyebilirim kızımı dinledim hiç hareket etmedi sabahta öyle artık dayanamadım aglaya aglaya hastaneye gittim bu arada dualar ediyorum ona bişey olmasın diye neyse nst ye bagladılar çok sükür kalbi atıyo ve hareket ediyo ama cok yavas dünyalar benim oldu suanda pek hareketli degil ama iyi oldugunu biliyorum bu bana yeter allah yavrularımızı korusun evlat baska bişeymiş...
ÇOOK GÜZEL BENİM ABİM GETİRMİCEK OLSAYDI HEMEN ALACAĞIM Bİ ÜRÜN DİYEBİLİRİM evet çok kullanışlı ve gerekli bebeği olan tüm tanıodıklarımın vardo ve oldukça işlerine yarıyoduCasaul Activity Rocker Anakuca Gri iin En Uygun Fiyat Garantisi
kızlar bu ana kucağını almayı düşünüyorum fıkırlerınızı alabılırmıyım
bır babanne (bebeğe bakan ) ve bır anne kesınlıkle evde çok gereklı oldugunu söyledı
Günaydın hatunlar... Dün konuşulanlara bakamadım henüz ama Canom rahatsızmış galiba. Canım inşallah bugün uyandığında bişeyciğin kalmaz.
Ah Kardelen bacım ne şanslısın. Keşke burada da yağmur yağsada accık serinlesek. Yanıyor ortalık. İzmir'deyim bende. Bu mevsimde burada yağmur yağması çölde serap görmek gibi birşey. Benim için aç camları eve püfür püfür yağmur kokusu girsin.
kızlar dün canom sıkıntılıydı.hafif sancısı vardı galiba.bugün de uğramadı daha merak ettim. :44::44::44:
o daha 15. rüyasını görüyordur dur bakalım ne rüyalarla gelecek
işin şakası..iyidir inşallah...
cidddenn yaa canomun bu saate kadar gelmesi gerekirdi.umarım iyidir....
aah ahh bizim bu evhamlarımızx hiç bitmicek galiba canımm bebekler aslında çok hareketliymiş ama bazen hissedemeyebilrmişiz birde eğer fazla kilo aldıysan ondan olabilrmi az hissetmen korkma allahın izniyle bişey olmaz allah kuzunu sana bağışlasın sağlıkla inşallah... hareket etse bi dert etsmes ebi dert benimkide üç gündğr gece hiç uyutmuyo sürekli vuruyo karnımın sağ tarafına ve canım fena acıyo sorucam doktora hastamı yoksa nedne hiç uyumuyokii yoksa çokmu yaramaz huysuz bi kızım olucakk :26::26::26:bugün çok kötü bir gündü benim için dün kızım çok az hareket etti normalde hareketli bi bebekgece hic uyumadım diyebilirim kızımı dinledim hiç hareket etmedi sabahta öyle artık dayanamadım aglaya aglaya hastaneye gittim bu arada dualar ediyorum ona bişey olmasın diye neyse nst ye bagladılar çok sükür kalbi atıyo ve hareket ediyo ama cok yavas dünyalar benim oldu suanda pek hareketli degil ama iyi oldugunu biliyorum bu bana yeter allah yavrularımızı korusun evlat baska bişeymiş...
aah ahh bizim bu evhamlarımızx hiç bitmicek galiba canımm bebekler aslında çok hareketliymiş ama bazen hissedemeyebilrmişiz birde eğer fazla kilo aldıysan ondan olabilrmi az hissetmen korkma allahın izniyle bişey olmaz allah kuzunu sana bağışlasın sağlıkla inşallah... hareket etse bi dert etsmes ebi dert benimkide üç gündğr gece hiç uyutmuyo sürekli vuruyo karnımın sağ tarafına ve canım fena acıyo sorucam doktora hastamı yoksa nedne hiç uyumuyokii yoksa çokmu yaramaz huysuz bi kızım olucakk :26::26::26:
kıslar prima dunyası.com bedava hediyeler dağıtıoo.üye olun haberiniz olsunn..
maşallahh canım bebeğinee korkmaa bazen tembel oluyo benımkıde oynamıyo doğru düzgün bazen ıyı oynuyorbugün çok kötü bir gündü benim için dün kızım çok az hareket etti normalde hareketli bi bebekgece hic uyumadım diyebilirim kızımı dinledim hiç hareket etmedi sabahta öyle artık dayanamadım aglaya aglaya hastaneye gittim bu arada dualar ediyorum ona bişey olmasın diye neyse nst ye bagladılar çok sükür kalbi atıyo ve hareket ediyo ama cok yavas dünyalar benim oldu suanda pek hareketli degil ama iyi oldugunu biliyorum bu bana yeter allah yavrularımızı korusun evlat baska bişeymiş...
bende alıcam galıba acaba nerede bulurum bunu ınternette pahalıdır başka yerde ucuza bulurum belkıÇOOK GÜZEL BENİM ABİM GETİRMİCEK OLSAYDI HEMEN ALACAĞIM Bİ ÜRÜN DİYEBİLİRİM evet çok kullanışlı ve gerekli bebeği olan tüm tanıodıklarımın vardo ve oldukça işlerine yarıyodu
aşağıdaki sitede lyreac daha uygun
sebamed Herşey indirimli...Her zaman indirimli...
Ürün Kodu : phyt
Marka : lierac
Piyasa Fiyatı : 79,00 TL
Fiyatı : 46,10 TL
Kazancınız : % 41,65
K.Kartı ile : 46,10 TL
kızlar merhaba nasılsınız canom geçmiş olsun ALLAHTAN geçmiş ağrıların inş birdaha olmaz..kızlar size bişey danışıcam eşimin babası pek normal değil yıllardır araba istiyordu neyseki 15 gün önce aldılar ama adam bize vermiyor arabayı uyuz ediyor bende eşime diyorum bizde kendimiz alalım diye adamın kahrınımı çekicez diye sizce mantıklımı ilerde bebek olucak yine vermicek onlamı uğraşıcaz..ama bu aralar hem bebek masrafı hem araba nasıl alıcaz oda var napalım bilmem
şimdi dogum masrafı olacak oda masrafı ee bebiş dogunca birsürü şey gerekecek eşin bunları karşılayabilecek durumda ise alınabilir ama maddiyat yeterli değilse bebek dogduktan sonra almak daha mantıklı yani kısaca maddi yönden çöküş yaşamayacaksanız alınkayınpeder de ne cimriymiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?