2011 Ekim Anneleri

geldiğim gibi gidiyorum haklısınız ama toce bana tosun gibi oldun haydi, az yürüde açıl dedi biz çıkıyoruz kızlar öpüyorum hepiniziii
12 ile 3 arası hamilelere dışarı çıkmak yasak hayatım güneş ışınları dik geliyor ya o vakitlerde dikkatli ol olurmu?

araba özellikle çocuk doğunca çok lazım olacak size durumunuz masrafların yanında araba alabilecek düzeydeyse hiç durmayın alın bence...

poyrazlı günleri okudum da fön makinası çalıştırıyolarmış bebeğin yanında voooovvv ögrendiğim iyi oldu

ne düşüncesiz insanlar var yaaa ... walla canım ne diyebilirimki bizimkilerinde seninkilerden hiç farkı yok. eğer ödiyebiliriz diyosanız alın kimseye minnet etmeyin bebek ollunca araba büyük ihtiyaç. bizde bu kış almayı düşünüyoruz inşallah...

senin erkek idi dimi canom ondan tabi.ben nasıl küçültcem o totoşuuu ya zaten yaradılışdan kalçalıyım
evet canım erkekim var o şişko göbüştebende hiç olmadı totoş az bişi büyüdü sonra çekiliverdi
maşallah canom çopk tatlı ve fit görünüyorsun... neden benim göbeğim en kocamanıymıl gibi geliyo acaba yaaa :))))

sağol canım benim kafam küçük oldugundan kendimi kocaman hissediyorum hatta bazen dengem bozuluyo sallana sallana geziyorum etrafta

aaa kıss bide araba motor sesii,aynı anne karnındaki ses gibiymiş.bebekler ondan arabaya binince susarmışşş..

hadi yaaa dogum olmadan önce eşim araba almayı düşünüyor iyi bari agladıgı zaman kaparım çocugu anahtarı arabada uyuturum
kullanmayı bilmiyorum ama kontagı çeviririm oldugu yerde motor sesi çıkartır

merhaba kızlar.canım sıkılıyor ya karnımda çatlaklar oldu ve giderek çoğalıyor.ne güzel çatlamadı diye seviniyodum.göğüslerim de çatladı. kızım sağlıklı olsun da değer gerçi.bu arada araba şart bizim de yok.almak istiyoruz ama bakalım.

şimdi bile ihtiyaç hamile biryere gitmek çok zor oluyor iki yürüyorum yorgunlukdan ölüyorum..kayınpederim dengesiz olduğu için anlayış beklemiyorum bakalım inş araba alırız..birkere arabayı istedi eşim benim yanımda saçma sapan konuşuyor şurasını bilemezmiş falan sonunda verdi bende arabaya bindim başladım ağlamaya istemiyorum arabasını başına çalsın diye..çok moralim bozuldu..

benimde gögüslerimin altında kırmızı kırmızı damarlar çıktı göbüşte bişey yok ama çıkar heralde bu damarlar emzirmeyi engellemiyordur inş.
normal doguramıcaz bari emzirelim dimiii

Eki Görüntüle 224050

Eki Görüntüle 224051

işte bir şişkooooooo
pijamam bile olmuyoo göbüş açıkta kalıyo

oooh ne güzel evin derli toplu tertemiz görünüyo ayrıca beyaz kapılar da çok güzel bayılıyorum evde beyaz kapıya bir gün kendi evim olursa bütün evi bembeyaz boyatcam kapılarımı da bembeyaz yaptırcam ahhhh
sen de çok hoş görünüyorsun pijamalarla evde olmayı çok özledimmmm göbüşüne de içindeki bebişine de sana da kırkbir kere maşallah

engellemiyodur aksine öle olması daha iyiymiş diyor büyükler.daha iyi süt olurmuş görcez bakalım inşallah. emzirmek çok istiyorum ben. çok iyi bişey.

Marka : nivea Baby atta çanta fiatı sizce uygun mu?* alcam netten ona göre şimdiii..yada böle şeyleri netten almak doğru değilmi

Piyasa Fiyatı : 50,00 TL
Fiyatı : 46,20 TL
Kazancınız : % 7,60
K.Kartı ile : 46,20 TL

kızlar şimdi ben sezeryanla dogum yapıcamya spinal sezeryan diye bişi duydum epidural ile normal dogum yaparım demiştim ama işler değişince
araştırdım herkes memnun ben bebegimin ilk agladıgı anı görmek onu öpmek istiyorum uyutulmadan acaba hissedilirmi kesilen yerrrr:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…