12 ile 3 arası hamilelere dışarı çıkmak yasak hayatım güneş ışınları dik geliyor ya o vakitlerde dikkatli ol olurmu?geldiğim gibi gidiyorum haklısınız ama toce bana tosun gibi oldun haydi, az yürüde açıl dedi biz çıkıyoruz kızlar öpüyorum hepiniziii
kızlar merhaba nasılsınız canom geçmiş olsun ALLAHTAN geçmiş ağrıların inş birdaha olmaz..kızlar size bişey danışıcam eşimin babası pek normal değil yıllardır araba istiyordu neyseki 15 gün önce aldılar ama adam bize vermiyor arabayı uyuz ediyor bende eşime diyorum bizde kendimiz alalım diye adamın kahrınımı çekicez diye sizce mantıklımı ilerde bebek olucak yine vermicek onlamı uğraşıcaz..ama bu aralar hem bebek masrafı hem araba nasıl alıcaz oda var napalım bilmem
Eki Görüntüle 224050
Eki Görüntüle 224051
işte bir şişkooooooo
pijamam bile olmuyoo göbüş açıkta kalıyo
TATlım pijama önden olmuoo ama arkadan çuval gibi.maşallah hiç toton yokk.bnde tersine kıloyu hep oraya vermişim, akrnım senden az daha fazlaa..ne komiğiz yaaa...
ay sorma totoşa hiiiç almadım desem yeriii hatta totoş küçüldü bile diyebilirim
Eki Görüntüle 224050
Eki Görüntüle 224051
işte bir şişkooooooo
evet bende onu düşünüyorum ama bebek olunca arabayada çok ihtiyaç duycaz kışın doğucak bide o zamanda uyuzluk yapıp vermezse diye düşündüm..kayınpederim pek normal değil laf anlamaz hatta kayınvalidemler bu cuma umreye gidicekler kayın pederimde istanbula kızlarına gidicek ama orda durmak istemiyor eşime demiş ben sizde kalırım diye oda hamile olduğumu söylemiş rahat edemez demiş ama geçen yine bana ben orda durmam gelcem diyodu valla gelirse yandım bide eşim izne çıkıyor onlar gelene kadar evde biryerlere gideriz gezeriz kayınpederimle evde napıcaz inş gelmez of of...
evet canım erkekim var o şişko göbüştesenin erkek idi dimi canom ondan tabi.ben nasıl küçültcem o totoşuuu ya zaten yaradılışdan kalçalıyım
maşallah canom çopk tatlı ve fit görünüyorsun... neden benim göbeğim en kocamanıymıl gibi geliyo acaba yaaa :))))
poyrazlı günleri okudum da fön makinası çalıştırıyolarmış bebeğin yanında voooovvv ögrendiğim iyi oldu
aaa kıss bide araba motor sesii,aynı anne karnındaki ses gibiymiş.bebekler ondan arabaya binince susarmışşş..
ne düşüncesiz insanlar var yaaa ... walla canım ne diyebilirimki bizimkilerinde seninkilerden hiç farkı yok. eğer ödiyebiliriz diyosanız alın kimseye minnet etmeyin bebek ollunca araba büyük ihtiyaç. bizde bu kış almayı düşünüyoruz inşallah...
merhaba kızlar.canım sıkılıyor ya karnımda çatlaklar oldu ve giderek çoğalıyor.ne güzel çatlamadı diye seviniyodum.göğüslerim de çatladı. kızım sağlıklı olsun da değer gerçi.bu arada araba şart bizim de yok.almak istiyoruz ama bakalım.
Eki Görüntüle 224050
Eki Görüntüle 224051
işte bir şişkooooooo
engellemiyodur aksine öle olması daha iyiymiş diyor büyükler.daha iyi süt olurmuş görcez bakalım inşallah. emzirmek çok istiyorum ben. çok iyi bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?