ha ha ha çok güldüm evet hanzade maraton yerine baya baya matador yazmışım artık hangi hızla yazmaya çalıyorduysam.. philips marathon elektrikli süpürge 9202 benim ilgilendiğim modeli bu canım aslında son çıkan modelleride var ama forumlarda bu daha çok met ediliyor birde son çıknadan daha sessiz ama bugün ikisinede bi bakıcam. Bu model toz torbasız, halıyı yerinden oynatacak kadar güçlü bir emiş gücüne sahip,sessiz çalışıyor,süpürme işlemi sırasında tozu içine hapsettiği için havaya toz çıkartmıyor ve böylece gözle göremediğimiz toz tanecikleride olmuyor. Astım yada alerjik insanlar için ideal diyebilirim. Ayrıca forumda şöyle yazanlar vardı ; Yatağımızın üstünü süpürdüm ve bişr su bardağı beyaz mite çıkmış, yine birtanesi; temiz sandığım halımı bu makina ile süpürdüğümde makinamın toz gözünün tamamen dolduğunu gördüm ayrıca halım yıllar sonra ilk defa yeni alınmış gibi yazıyordu. yani tatlım buna benzer oldukça güzel yorumlar yapmışlar işimi görücek bir ürün bu varken dyson yada ihlasa gidip 2000 lira vermenin luzumu yok bence. buarada su ile çalışanları eskide kaldı çok kullanışsızlar, şimdi toz torbasız modeller gözde. su filtrelilere her süpürmeden önce su ekliyosun. süpürme işlemi bitince suyu boşaltıp, toz ve suyun bileşiminden doğan lekeyi bi güzel yıkıyosun ( ki bu su konulan bölümler markalara göre değişsede 3-5 göz oluyor işin yoksa uğraş dur) yani ufacık biyer süpürcen uğraş dur. insan evi süpürmeye üşenir onlarla. bende philipsin katı meyve sıkacağını almıştım geçen sene hemde profesyonel olanını süper bişi ama işin bitince kim yıkıycak aparatları derdi yüzünden hepi topu 7-8 kere kullandık kaldırdım duruyo şimdi dolapta. yani ona bile üşenen ben her seferinde makinaya su koy, çıkar,yıka yapamam. bu toz torbasızları süpürmeden sonra bi tuşa basıp alıyosun çöpe boşaltıyosun okadar. 6 ayda bir kerede içindeki hepa filtreyi yıkıyosun tüm işi bukadar :))) buarada araştırma konusunda size hak veriyorum ama benim işimde bu kızlar marketing araştırması yapıp sunum hazırlıyorum. hayatım araştırmakla geçiyor neyapayım alışkanlık oldu iyice incelemeden emin olmadan alamıyorum :)))
alırlar daha canım, bazıları daha erken diye almak istemiyorlar. belki senin annenlerde öyle düşünmüştür. hem onlar almazsa annesi ve babsı alırlar boşverrrrrrrrrrrrrrrr
ışın hn.a gidiyorum ben..ama çok yeniyim hatta önümüzdeki hafta 2.görüşmemiz olcak inş.
erkek bekliyoruz teyzesi..
senin meleğinin cinsiyeti neydi??:44:tanışırız inş.yaa...
cookk saol canım benim de favorim onlarrr :) hepimiz saglıcakla alıp giydirelim bibeklerimizi inşallah :)
bu arada canım benm süpürgem de philips inanılmaz memnunum modelin adını hatırlamıyorum ama ergofit falan birseydi.cekim gücü kalitesi cok güzel.aynı bende senin gibi düsünmüştüm her seferinde kim ugrasıcak o suyu bosalt temizle falan.toz torbasızlar cok daha iyi o konuda.yalnız benmki biraz agır tek sikayetim o.kalrıdmıyorum ama makineyi oraya buraya cekerken bile yoruluyorum bazen.
evet canım philiphs markasının ürünleri genelde iyi oluyor. sanırım sendede toz torbasız modeli var, içimi rahatlattın bir kez daha doğru ürünü seçtiğimi düşünüyorum benim alıcam makina oldukça hafif, şuan evde kullandığım ağır ve emiş gücüde çok düşük buyüzden ağır makinanın zorluğunu biliyorum :) zaten bi süpürge almam gerekiyordu kızımda geliceği için almışken havadaki tozu çeken bir makine olsun dedik. Ama sırada oturma odasına halı ( çünkü zamanında ben evimin heryerini halıyla kaplamam deyip 25 m2 lik bi alana 3 m2 halı almıştım neyazıkki şimdi kızım parkede apallanırsa kıyamam ona dizleri üşür..) birde nem yüzünden burda çamaşır bir hafta sersende kurumaz, ee kızımın günde 3 kez üstünü değiştirsek kurutma işi büyük sorun olur benim için buyüzden çamaşır kurutma makinesi istiyorum, tüm elektronik beyaz eşyalarım elektrolüx ama kurutma makinaları 2,500-4000 arası malesef çok pahalı ben 1000 tl yi geçmesin istiyorum kurutma makinası kullanıpta memnun olan varsa bilgi verirse memnun olurum kızlar.
evet canım philiphs markasının ürünleri genelde iyi oluyor. sanırım sendede toz torbasız modeli var, içimi rahatlattın bir kez daha doğru ürünü seçtiğimi düşünüyorum benim alıcam makina oldukça hafif, şuan evde kullandığım ağır ve emiş gücüde çok düşük buyüzden ağır makinanın zorluğunu biliyorum :) zaten bi süpürge almam gerekiyordu kızımda geliceği için almışken havadaki tozu çeken bir makine olsun dedik. Ama sırada oturma odasına halı ( çünkü zamanında ben evimin heryerini halıyla kaplamam deyip 25 m2 lik bi alana 3 m2 halı almıştım neyazıkki şimdi kızım parkede apallanırsa kıyamam ona dizleri üşür..) birde nem yüzünden burda çamaşır bir hafta sersende kurumaz, ee kızımın günde 3 kez üstünü değiştirsek kurutma işi büyük sorun olur benim için buyüzden çamaşır kurutma makinesi istiyorum, tüm elektronik beyaz eşyalarım elektrolüx ama kurutma makinaları 2,500-4000 arası malesef çok pahalı ben 1000 tl yi geçmesin istiyorum kurutma makinası kullanıpta memnun olan varsa bilgi verirse memnun olurum kızlar.
Gül gül matador yazınca bri sürü ütü çıktı bu ne diyorum bende :) Neyse bende baktım, benim siemens süpürgemde halıyı kaldırıyor hatta ben o yüzden hamile kaldığımdan beri süpürmüyorum :) Eşim çekiyor tozu dışarı vermeyen torbalardan torbası çok memnunum ama şu temizlik robotlaırnı övüyolar ya merak ediyorımbriaz araştırdım libelle yi çok övüyorlar fiyatı uçuktur sanırım hiç bir yerde göremedim :) Kız bende incelerim eğer ürüne karar verdiysem didik didik ederim. Son aldığım süpürgeyibenim evimde gördükten sonra 4 kiş daha aldı :) Bende verdiğim paraya değsin isterim iyi ama kaliteli olsun :) Şimdi düdüklü tencerem bozuldu bir araştırıcam karacayı kullandım çok övüyolardı güya, hiç memnun kalmadım... Bu arada model aklımda değil ama ağır değil makinam geçen yıl 620 tl ye aldım taksitle almıştım peşinde 520 filandı sanırım..
Ben bunu aldım canım ama henüz gelmedi bekliyorum hala gelirsede kullanmayacağım çok sıcak hemen kuruyor yarım saatte alıyorum çamaşırı :) Kışa doğru açıcam inşallah :)
Siemens WT46W561 Hava Yoğunlaştırmalı Bacasız Kurutma Makinesi-7 Kg.
Ben bunu aldım canım ama henüz gelmedi bekliyorum hala gelirsede kullanmayacağım çok sıcak hemen kuruyor yarım saatte alıyorum çamaşırı :) Kışa doğru açıcam inşallah :)
Siemens WT46W561 Hava Yoğunlaştırmalı Bacasız Kurutma Makinesi-7 Kg.
Birde ben evlendiğimde ilk eşyalarım arçelikti, çok bir arıza olmadı ama eskidi vs. sonra 1 yıl kadar araştırdım ddidik didik ettim beyaz eşya markası konusunda boş öneren çok var ama siemensin çamaşır makinaları çok güzel yıkıyor annemden biliyorum kurutma makinasıda öyle,i bozulursa parçasıda kolay servis imkanı çok fazla vs vs. O yüzden şimdi herşeyimi siemens aldım :)
hanzade bu çok güzelmiş özellikleride iyi ama malesef yine 1800 lerde bir fiyat. uff ben düşündüğüm rakama zor bulucam galiba kurutma makinesinibuarada siemensi beğeniyorsun anlaşılşan süpürge,kurutma makinesi... kayınvalidemdede çamaşır makinesi var acayip sessis çalışıyor :))
hanzade bu çok güzelmiş özellikleride iyi ama malesef yine 1800 lerde bir fiyat. uff ben düşündüğüm rakama zor bulucam galiba kurutma makinesinibuarada siemensi beğeniyorsun anlaşılşan süpürge,kurutma makinesi... kayınvalidemdede çamaşır makinesi var acayip sessis çalışıyor :))
aa evet cok güzel camasır düzleiştirme falan da diyo.benm de ankastrelerim siemens hepsinden cok memnunum.
hanzadecim bu arada düdüklü kesinlikle tefal derimm .digerlerine göre pahalı ama hakkını veriyor
avatarını yazdıkdan sonra gördüm..sende yakışıklı bekliyosun demmeeekkk...hayırlısıyla sağlıcakla alalım kucağımıza inş.
evet canım hafif ise hiç düsünme philips süper.hatta annemlerde evcil hayvan oldugu için illa bu makineyi alın demişlerdi cok iyi temizliyor o bakımdan için rahat olsun.halı konusunda sana özelden mesaj atıyorum bir bakarsın :) aynen kurutma makinesi de bence gerekli birsey .2 sene öcne evlenirken samsungtan kurutmalı camasır makinesi almıstım o zaman gerekli mi gereksiz mi bilemedim ama cok zor anlarda kurtarıcı oluyor.simdi bebek oluca da cok işime yarıcak.bosch , miele flan da güzel ama fiyatlarını hiç bilmiyorum.
inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum ismine karar verdiniz mi siz?
offf canım o kadar muammalı bi mevzu ki bu isim..soyadımız accık kibar kalıyo erkek isimlerine yani demir vs falan olamıyo soyadımız çiçek düşünsene 'demir çiçek' o yüzden başka nain normal isim bakıyoruz..babamız denizci oyüzden uluç paşa nın ismini istiyo uluç diyip duruo banada o bi garip geliyo..bende madem öyle diyorum derin veya deniz falan olsun yada dalgıçsın diyorum ilkini derin ikincisini deniz koyarız ikiside unisex isim diyorum ama uluç isiminde gayet emin..soyadımızla uyumluymuşmuştaa...uluç çiçek kulağa güzel geliyomuş..ama bence başka bi isimde olabilir..daha kesin bişey yok yani ortada..siz buldunuz mu isim??
:)))) deniz olmasss izin vermemmm benim oğlumun adı olacak inşallahhhhhşaka bi yana bizde yerleşti artık herkes ismiyle seviyo
ah canım bende aynı düşüncedeydim dün geceye kadar sonra düşündümki o içimde bi kıpırdasa ben nasıl dayanırım onu aç bırakmaya hem birde tam hızlı gelişim dönemi oluyo allah affetsin bu yıl tutamıcam ben borcum borç tabiki sıcağı susuzluğu düşünmüyorum allah sabrını veriyo bi şekilde ama bebeklerimizin gelişim dönemi olduğu için tutamıcam tabiki tutup tutmama kararı senin ayrıca mümkün olursa kadir gecesi yani kandil günü kızımla tutup dualar etmeyi düşünüyoruz allah izin verirse tabi kızçemde müsade ederseselam ciciler nasilsinizdunden beri kafama takildi ramazana 2 hafta bir zaman kaldi cok uzun bu yil iftar bizim burda saat 21.30 olucak birde hamilelik nedeniyle tansiyon sorunumda var surekli dusuk oruc tutsam mi tutmasam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?