2011 Ekim Anneleri

Gül gül matador yazınca bri sürü ütü çıktı bu ne diyorum bende :) Neyse bende baktım, benim siemens süpürgemde halıyı kaldırıyor hatta ben o yüzden hamile kaldığımdan beri süpürmüyorum :) Eşim çekiyor tozu dışarı vermeyen torbalardan torbası çok memnunum ama şu temizlik robotlaırnı övüyolar ya merak ediyorımbriaz araştırdım libelle yi çok övüyorlar fiyatı uçuktur sanırım hiç bir yerde göremedim :) Kız bende incelerim eğer ürüne karar verdiysem didik didik ederim. Son aldığım süpürgeyibenim evimde gördükten sonra 4 kiş daha aldı :) Bende verdiğim paraya değsin isterim iyi ama kaliteli olsun :) Şimdi düdüklü tencerem bozuldu bir araştırıcam karacayı kullandım çok övüyolardı güya, hiç memnun kalmadım... Bu arada model aklımda değil ama ağır değil makinam geçen yıl 620 tl ye aldım taksitle almıştım peşinde 520 filandı sanırım..

Son düzenleme:
alırlar daha canım, bazıları daha erken diye almak istemiyorlar. belki senin annenlerde öyle düşünmüştür. hem onlar almazsa annesi ve babsı alırlar boşverrrrrrrrrrrrrrrr

evet biz alıyoruz bebişime teyzesı halası yengesıde alıyo bırseyler şükür müşterılerımde getırıyo cıcıler örgüler ama beklıyoz ıste onlar gerçi hep son dakıka golu atarlar bencede erken dıye almıyorlar

yarın mother care ı de alım ondan sonra bebek arabası alcam al al bırmıyoo ya ceyızımı hazırlarken ne rahattı ev gecımı kredı derdım yoktu herseyın en ıyısını ıstedıgım kadar alabılmıstım pek düşünmeden şimdı ıyıkıde bunları almısım dıyorum Allah hepimize kolaylık versın valla

ışın hn.a gidiyorum ben..ama çok yeniyim hatta önümüzdeki hafta 2.görüşmemiz olcak inş.
erkek bekliyoruz teyzesi..
senin meleğinin cinsiyeti neydi??:44:tanışırız inş.yaa...

avatarını yazdıkdan sonra gördüm..sende yakışıklı bekliyosun demmeeekkk...hayırlısıyla sağlıcakla alalım kucağımıza inş.

evet canım philiphs markasının ürünleri genelde iyi oluyor. sanırım sendede toz torbasız modeli var, içimi rahatlattın bir kez daha doğru ürünü seçtiğimi düşünüyorum benim alıcam makina oldukça hafif, şuan evde kullandığım ağır ve emiş gücüde çok düşük buyüzden ağır makinanın zorluğunu biliyorum :) zaten bi süpürge almam gerekiyordu kızımda geliceği için almışken havadaki tozu çeken bir makine olsun dedik. Ama sırada oturma odasına halı ( çünkü zamanında ben evimin heryerini halıyla kaplamam deyip 25 m2 lik bi alana 3 m2 halı almıştım neyazıkki şimdi kızım parkede apallanırsa kıyamam ona dizleri üşür..) birde nem yüzünden burda çamaşır bir hafta sersende kurumaz, ee kızımın günde 3 kez üstünü değiştirsek kurutma işi büyük sorun olur benim için buyüzden çamaşır kurutma makinesi istiyorum, tüm elektronik beyaz eşyalarım elektrolüx ama kurutma makinaları 2,500-4000 arası malesef çok pahalı ben 1000 tl yi geçmesin istiyorum kurutma makinası kullanıpta memnun olan varsa bilgi verirse memnun olurum kızlar.

evet canım hafif ise hiç düsünme philips süper.hatta annemlerde evcil hayvan oldugu için illa bu makineyi alın demişlerdi cok iyi temizliyor o bakımdan için rahat olsun.halı konusunda sana özelden mesaj atıyorum bir bakarsın :) aynen kurutma makinesi de bence gerekli birsey .2 sene öcne evlenirken samsungtan kurutmalı camasır makinesi almıstım o zaman gerekli mi gereksiz mi bilemedim ama cok zor anlarda kurtarıcı oluyor.simdi bebek oluca da cok işime yarıcak.bosch , miele flan da güzel ama fiyatlarını hiç bilmiyorum.

Ben bunu aldım canım ama henüz gelmedi bekliyorum hala gelirsede kullanmayacağım çok sıcak hemen kuruyor yarım saatte alıyorum çamaşırı :) Kışa doğru açıcam inşallah :)

Siemens WT46W561 Hava Yoğunlaştırmalı Bacasız Kurutma Makinesi-7 Kg.

Birde ben evlendiğimde ilk eşyalarım arçelikti, çok bir arıza olmadı ama eskidi vs. sonra 1 yıl kadar araştırdım ddidik didik ettim beyaz eşya markası konusunda boş öneren çok var ama siemensin çamaşır makinaları çok güzel yıkıyor annemden biliyorum kurutma makinasıda öyle,i bozulursa parçasıda kolay servis imkanı çok fazla vs vs. O yüzden şimdi herşeyimi siemens aldım :)

Son düzenleme:

ya sorma o robotlara ayarım zaten :) süpürge bakarken rastladım kampayada fiyatı 1400 tl idi.( tabi marka marka değişiyor) yer kaplamıyo bide kendi günde 2-3 kez evi dolaşıp, süpürüp geliyomuş. şarjının biticeni anlarsada bırakıp geri dönüp şarj olup en son kaldığı yere gidiyormuş. evin haritasını çıkarıyomuş ona göre temizliyomuş. Robot demiyorum ona ben hizmetçi diyorum ama şimdi halı, kurutma makinası falanda alıcam bide benim katkı krdedisinin taksidi var,bebişin doğum masrafları derken 1400 e süpürgeyi gözüm yemedi ( bide şimdi kızım doğunca komik olurdu robot önde benim kız arkasında koşturur dururlardı artık :)) napalım bu aldığımızda eskir bakalım bigün ozaman bizde hizmetçi robottan alırız :)) düdüklüde tefal çok iyi ama aşırı pahalı malesef..

hanzade bu çok güzelmiş özellikleride iyi ama malesef yine 1800 lerde bir fiyat. uff ben düşündüğüm rakama zor bulucam galiba kurutma makinesini buarada siemensi beğeniyorsun anlaşılşan süpürge,kurutma makinesi... kayınvalidemdede çamaşır makinesi var acayip sessis çalışıyor :))

aa evet cok güzel camasır düzleiştirme falan da diyo.benm de ankastrelerim siemens hepsinden cok memnunum.

hanzadecim bu arada düdüklü kesinlikle tefal derimm .digerlerine göre pahalı ama hakkını veriyor

Evet çok beğeniyorum canım arçelik kullandım, bosh kayınvalidenm kullanıyor, annem ve bir kaç arkadaşım siemesn inan aradaki yıkama farkı gözle görülür. İş deterjanla bitmiyor makinanın güzel yıkaması çok önemli :) Birde dijital değil bu ürünler özellikle dikat ettim ozaman, dijitalleri önermiyorlar elle ayarlamalı olsun diye özellikle buldum bu modeli, çamaşır ve bulaşık makinemde öyle :)

Taksit yaptır fatoş bir defa alcıaksın iyisini al :) A sınıfı olmasına dikkat et her kurulama 1 tl :)

aa evet cok güzel camasır düzleiştirme falan da diyo.benm de ankastrelerim siemens hepsinden cok memnunum.

hanzadecim bu arada düdüklü kesinlikle tefal derimm .digerlerine göre pahalı ama hakkını veriyor

Tefalin ütüsünü kullandım tabanı çıktı kaldırdım attım uyuz oldum ürünlerine, braun aldım ütüyü maşallah temizlik robotu gibi kendi kendine ütülüyo :)) Ama tavasındna filan memnunum bir araştırayım bakayım çok uçmuyorlarsa ve iyiyse alırım :)

Son düzenleme:

mieleye daha önceden bakmıştım canım epey pahalıydı. ama şimdi bosha baktım 600-1200 arası değişiyor fiyatları :)) onu araştırabilirm birde hepsi buradaya bakim dedim, beko var 500' ebirde siemens var 700 e çok uygun geldiler bana :) ben bu modellere bir an önce bakim en iyisi :))

inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum ismine karar verdiniz mi siz?

offf canım o kadar muammalı bi mevzu ki bu isim..soyadımız accık kibar kalıyo erkek isimlerine yani demir vs falan olamıyo soyadımız çiçek düşünsene 'demir çiçek' o yüzden başka nain normal isim bakıyoruz..babamız denizci oyüzden uluç paşa nın ismini istiyo uluç diyip duruo banada o bi garip geliyo..bende madem öyle diyorum derin veya deniz falan olsun yada dalgıçsın diyorum ilkini derin ikincisini deniz koyarız ikiside unisex isim diyorum ama uluç isiminde gayet emin..soyadımızla uyumluymuşmuştaa...uluç çiçek kulağa güzel geliyomuş..ama bence başka bi isimde olabilir..daha kesin bişey yok yani ortada..siz buldunuz mu isim??

Siemens WT46E30XTR IQ 500 - Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi (Bacasız) 1289 tl
Siemens 7 Kg. Çamaşır Kurutma Makinesi-WT44e101 729,90 tl
Siemens WT44C100TR Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi (Bacasız)-6 Kg. 699,00 tl
Siemens WT46W561TR 7 Kg. Hava Yoğunlaştırmalı Bacasız Kurutma Makinesi-A Enerji Sınıf.. 1639,00 tl
Siemens WT46E302 Hava Yoğunlaştırılmalı Kurutma Makinesi (bacasız) 939,00 tl
Electrolux EDC67550W 7 Kg. Kurutma Makinesi 898,00 tl

kızlar bak bu modelleri buldum :)) ama daha özelliklerine bakamadım, bir bakayım ama iyiyse bunlar olabilir. buarada bende elektrolüx hayranıyım ve herkeze tavsiye edebilirim. tüm beyaz eşyam elektrolüx ve hiç bir sorun yaşamadım. elektrik açısından son derece tasarruflu. özellikle fırını mükemmel, bugüne kadar yaptığım keklerin hiç biri 10 cm altında olmamış hatta çok daha kabardığıda olmuştur. aynı anda hem balık hem kek yapabilirsiniz. tek sorun biraz pahalı olması ama evladiyelik...
hanzade taksit yaptırmak istemiyorum bebelk doğduğunda taksitle uğraşmak istemiyorum zaten hayatımda ilk kez katkı kredime taksit yaptırdım ve beni çok bunaltıyor. annemde eşimde taksit yaptırmayan insanlar, böyle alışınca taksit bitene kadar içim içimi yiyor huzursuz oluyorum. benim için en ideali nakit yada karta tek geçmek....

:)))) deniz olmasss izin vermemmm benim oğlumun adı olacak inşallahhhhh şaka bi yana bizde yerleşti artık herkes ismiyle seviyo

:)))) deniz olmasss izin vermemmm benim oğlumun adı olacak inşallahhhhh şaka bi yana bizde yerleşti artık herkes ismiyle seviyo

umarım bizimkide yerleşir artık...eşimle böyle konuşuyoruz kayınpederimde mustafa olsun babamın adını koyun falan dio bi yandan kayınvaldem hayıııırr olmaz ben mustafa istemiyorum diyo uluç güzel diyo başkası başka bişey diyo vs vs her kafadan bi ses çıkınca eşim en sonunda çükütay koycam görceksiniz gününüzü yiteeerrrr dio olan çocukceğizime olcak diye korkuyorum yanii...

Selam kızlaaar
Doktora gidip geldim, yemeklerimi hazırladım, bebişimle karnımızı doyurduuuuk :)
Bir isim arayışı var demek sizde de, bizde aslında halen karar veremedik yaaa çok zor bir karar

Bu arada bgn kan tahlil sonuçlarımı aldım, doktor bana yine tuzlu yeme dedi değeri yüksek çıkmış
Ama ben gerçekten tuzlu yrmiyorum şaştım kaldım

Hanzade canım ben yeni başladım örgüye başka kim örüyordu hatırlamıyorum.

selam ciciler nasilsiniz dunden beri kafama takildi ramazana 2 hafta bir zaman kaldi cok uzun bu yil iftar bizim burda saat 21.30 olucak birde hamilelik nedeniyle tansiyon sorunumda var surekli dusuk oruc tutsam mi tutmasam mi
ah canım bende aynı düşüncedeydim dün geceye kadar sonra düşündümki o içimde bi kıpırdasa ben nasıl dayanırım onu aç bırakmaya hem birde tam hızlı gelişim dönemi oluyo allah affetsin bu yıl tutamıcam ben borcum borç tabiki sıcağı susuzluğu düşünmüyorum allah sabrını veriyo bi şekilde ama bebeklerimizin gelişim dönemi olduğu için tutamıcam tabiki tutup tutmama kararı senin ayrıca mümkün olursa kadir gecesi yani kandil günü kızımla tutup dualar etmeyi düşünüyoruz allah izin verirse tabi kızçemde müsade ederse

resmeeen çökmüş durumdayım başımız sağolsun şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum...o kadar çok korkuyorumki allahım muratlarımızı nasip etti çok şükür inşallah onları sağlıkla kucağımıza alıp analı babalıo büyütürüz hayırlı günlerde rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin çok fazla etkilendim çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…