kızlar, bebek şekeri ve hediyelikleri konusunda ne düşünüyorsunuz, neler yapacaksınız değişik fikirleri olan varmı?
anacım bi ben eksiğim bu listede.bnm bunların yarısı bile yok.moralim bozuldu ya..nasıl toparlıcm bu kdr şeyiii
canım ben bebek şekerini beğendim mavi cam şeklinde emzik süslencek onu beğendim. hediyelikleri ne? bende merak ediorum değişik fikirleri olan varmı mevlüt için falan
valla bende listeyi yaptım ama daha bi haltım yok diyorum yaa dr bide bana 29+1 oldun diyo..yazarken yorulmuştumm..bu arada e-bebek mağazası çalışanları çok bilinçli profesyonel..giyim alışverişlerimi Mothercare, Next, C&A, GAP Kids mağazalarından yapmayı planlıyorum..onlar kaliteli baya..bide bebetto hastane çıkışları organik ama ince kalıyo..idilbebe düşünüyorum o yüzden o daha kalınımsı..
mevlütte falan dağıtılıyormuş gelenlere ayrıca hastanede hem bebek çikolatası veriyorlar hemde biblo gibi şeylere lavanta bağlıyorlar evde hatıra kalsın diye onları dağıtıyorlar. ayrıca bebek kurabiyesi falan yaptırıyorlarmış. bir sürü değişik şey var yani.:26:
kızlar, bebek şekeri ve hediyelikleri konusunda ne düşünüyorsunuz, neler yapacaksınız değişik fikirleri olan varmı?
ana annembbettonun hastane çıkısını almış satıcı çok önermiş onu. senin listende 2 adet yazıyor. 1 tane yetmezmi. nasılsa bir yığın body,tulum pijama alındı ayrı ayrı. 1 tane adet yerini bulsun yeter diye düşünüyorum.
zaten kayınvalidem sağolsun bir yığın alışveriş yapmış dün kızkardeşi ile birlikte bebişime. ikiside çok zevklidir. daha ben konuşmadım eşime söylemiş mendiline varana kadar herşeyi aldık,yorganını bile işlettik demiş.kendisi istanbul dışında. daha gelmedi hediyeler. dolayısı ile belki oda almıştır hastane çıkışı o zaman 2 tane olur zaten.annemde bir yandan alıyor. tüm alınanlar bir toplansın bende kalan eksikleri alırım artık
ist.da olsam bisürü fikrim vardı ama ankara bi halt bilmiyorum..o yüzden geçici bişeyler yapcam..eğer evde kendiniz yapmayı planlıyosanız yada kapı süsü falan değişk bi süsüleme arıyosanız mahmutpaşa dışında ordakilerden bence kat kat daha güzel süsleme olan yer var..teşvikiye camiisinin orda düğme mağazası var çok güzel çok cici şeyler var...
ben cumartesi bir gideceğim eminönüne .değişik birşeyler varmı araştıracağım. kendim yapmayı düşünüyorum çünkü. bebek çikolataları için değişik kese ve çantalar var, çikolataları onların içine koyup süslemeyi düşünüyorum,nazarboncuğu,kurdele,kaz tüyü gibi
şeker için ise klupden bir arkadaş önermişti değişik tarzdamasa notluklarına lavanta veya çikolatalı badem şekeri bağlayabilirim.
mevlüt içinse farklı şeyler dağıtalım aynısı olmasın dedik. ama hala araştırıyorum fikirlere açığım.
bu arada teşvikiyedeki mağazada fiyatlar nasıl ?orada biraz pahalı olabilir dimi canım
allahım kayınvalideye bakkk mendiline kadar almış maşallahhhhhhh ahh ahhh bizimkide battaniyesini ben alcam alma dedide ben alma hediye gelcek dedim
gider saçma sapan bişi alır gelir o battaniyeyle bogarım
ana annembbettonun hastane çıkısını almış satıcı çok önermiş onu. senin listende 2 adet yazıyor. 1 tane yetmezmi. nasılsa bir yığın body,tulum pijama alındı ayrı ayrı. 1 tane adet yerini bulsun yeter diye düşünüyorum.
zaten kayınvalidem sağolsun bir yığın alışveriş yapmış dün kızkardeşi ile birlikte bebişime. ikiside çok zevklidir. daha ben konuşmadım eşime söylemiş mendiline varana kadar herşeyi aldık,yorganını bile işlettik demiş.kendisi istanbul dışında. daha gelmedi hediyeler. dolayısı ile belki oda almıştır hastane çıkışı o zaman 2 tane olur zaten.annemde bir yandan alıyor. tüm alınanlar bir toplansın bende kalan eksikleri alırım artık
kızlar annem bu battaniyeyi örmüş çok beğendim sizinlede paylaşmak istedim. yeleğide ben süsledim
ohh sen hepsini hallettin say o zamanyeter bi tane aslında hiç olmasa bile oluyo eğer özelde doğum yapıyosan hastanenin bile var..onlar giydiriyolar..bazen bebek tam temizlenmemiş olabilyo hastanede bi takım öyle kirlenebilyo yada bebek ilk doğduğunda amniyosıvısı oldukça çok çıkarabiliyo kusuyo yedek takım olarak 2.sini yazdım..bide zaten ilk zamanlar sadece yenidoğan takımları tam oluyo o kadar minikler ki 0-3 aylıklar babasınınmış gibi durabilyo 2 takım yazma nedenim bunlar..ama ilk önce çokcana amnio kustukları gerçeğini unutmayın sakın..
çok güzel olmuş canım, çok beğendim. ama ben örgü bilmiyorum daha doğrus şiş ile yapılan.
ama tığ ile tapılan bir örnek olursa bende bebişime yapmak istiyorum battaniye. kendi emeğim olsun istiyorum.
tığ ile yapılan örnek varsa açıklamalı eklermisiniz buraya. yada site ismi falan varsa çok sevinirim arkadaşlar.
ben hacı şakir granül alacağım. ama daha almadım tabi
?
Bu patiklerin satışa sunulduğu bir site var mı?
kızlar bebelere hangi deterjanı alacaksınız
bendede 2 tane var almıcam daha bır tanesı battanıyelı kanz ın dığerıde wenıce yenı doğan setı ama içlerınde o tül gıbı zıbınlar yokana annembbettonun hastane çıkısını almış satıcı çok önermiş onu. Senin listende 2 adet yazıyor. 1 tane yetmezmi. Nasılsa bir yığın body,tulum pijama alındı ayrı ayrı. 1 tane adet yerini bulsun yeter diye düşünüyorum.
Zaten kayınvalidem sağolsun bir yığın alışveriş yapmış dün kızkardeşi ile birlikte bebişime. Ikiside çok zevklidir. Daha ben konuşmadım eşime söylemiş mendiline varana kadar herşeyi aldık,yorganını bile işlettik demiş.kendisi istanbul dışında. Daha gelmedi hediyeler. Dolayısı ile belki oda almıştır hastane çıkışı o zaman 2 tane olur zaten.annemde bir yandan alıyor. Tüm alınanlar bir toplansın bende kalan eksikleri alırım artık
kızlar annem bu battaniyeyi örmüş çok beğendim sizinlede paylaşmak istedim. Yeleğide ben süsledim
allahım kayınvalideye bakkk mendiline kadar almış maşallahhhhhhh ahh ahhh bizimkide battaniyesini ben alcam alma dedide ben alma hediye gelcek dedim
gider saçma sapan bişi alır gelir o battaniyeyle bogarım
ben geldim kuzular :) sohbetleriniz çok hoş anca yetiştim..
cumartesi doktor elevit yazdıydı ama tembelliğimden çıkıp almadım.. (o gün de eşim direk eve bıraktı yolda alamadım)
aman dedim 14 lira vermicem.. gittim yazdırdım sağlık ocağındaki aile hekimine.. 2 lira ödedim çıktım
yalnız bişi dicem.. bu koca koca hapları nasıl içiyosunuz yawsanırım ikiye bölüpte.. yoksa boğazda takılır kalır bu..
20 liram vardı :) değerlendirdim.. dolapta bişi kalmadıydı.. gittim yeşillik aldım.. çok şükür gözüm doydu
bu arada ciciler paylaşılmış hepsi çok hoş..
ama o mavi beyaz battaniyeye bittim.. örneği çok güzel.. oğluşuma örerim inş tembelliğim tutmazsa.. iyi fikir oldu bana da :)
resimin telif hakları kimde :) bilgisayara kaydedicem de.. öperim şimdiden battaniyeyi yapan elleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?