2011 Ekim Anneleri

telif hakkı annemde canım ama eminim bişi demez kaydet ve yap istediğin gibi

benim kayınvaldemde bisürü bişeyler örüp duruo bakalım neler çıkcek ortaya :) umarım hüsran olmaz sonu..çünkü onu kırıp giydirmemekte istemiyorum..ama beğenmediğim bişeyide giydirmek istemiyorum..seninkiler gayet ciciler yaa..annen en azından zevkini biliyodur ama..

bende beğendim alcam valla pembesinden. toplu sipariş gecsek fiatı kırmazlar mı aceppp site guvenilir mi acaba ben daha önce duymadım??
site güvenilir mağazası ankarada sürekli gidip alışveriş yaptığım yer malzemeleri de çok kaliteli ama aklım karıştı fatoşun söylediklerinden sonra
sanırım haklısın 100 lira da az değilki ama alışverişimi o mağazadan yapıcam daha çok seçenek var biri mutlaka bize uyar tavsiyelerin için çok teşekkür ederim araştırmacı yazar arkadaşım benimmmm
hepsi de çok güzeller nerden aldın diycektim istanbuldanmış güle güle giydir hepsi birbirinden güzel
aa şekerim ankara da da bir sürü seçeneğin var mesela kızılayda izmir caddesinde meşhur peynircinin yanındaki düğmeciçok güzel bebek süsleri var orda onun haricinde suluhan var samanpazarı var oooo birsürüüü malzemelerini alıp kendin de yapabilirsin hazır da alabilirsin biz daha oralatra gelemedik maalesef erteleyip duruyoruz

hoşgeldin aramıza
yoksa sen de mi bülent hocanın hastasısın?ayça önermişti değilmi siteyi?

alırlar daha canım, bazıları daha erken diye almak istemiyorlar. belki senin annenlerde öyle düşünmüştür. hem onlar almazsa annesi ve babsı alırlar boşverrrrrrrrrrrrrrrr

canım sende gündelik olarak giydirirsin olur biter zaten devamlı değiştirmek gerekiyor. hemde onunda gönlü kırılmamış olur , bu kadar katı olmaya gerek yok bence.

selam ciciler nasilsiniz dunden beri kafama takildi ramazana 2 hafta bir zaman kaldi cok uzun bu yil iftar bizim burda saat 21.30 olucak birde hamilelik nedeniyle tansiyon sorunumda var surekli dusuk oruc tutsam mi tutmasam mi

selam ciciler nasilsiniz dunden beri kafama takildi ramazana 2 hafta bir zaman kaldi cok uzun bu yil iftar bizim burda saat 21.30 olucak birde hamilelik nedeniyle tansiyon sorunumda var surekli dusuk oruc tutsam mi tutmasam mi

arkadaşım bende 13 - 14 yaşımdan beri devamlı oruç tutuyorum ama bu sene tutmayacağım. çünkü hem uzun hemde havalar sıcak ve bizim devamlı su içmemiz gerekiyor. ayrıca çok iyi beslenmemiz. tabi bu benim düşüncem. sonra kimseye mani olmayayım. ama dinen tutmak zorunda değiliz. süt sonrası tutar borçlarımı öderim diye düşünüyorum ben şahsen

zaya, senin avatarındaki resmin aynısı benim bilgisayarın ekranında duvar kağıdı olarak duruyor. şimdi farkettim. bakıp bakıp duruyorum bende resme oğlum ona benzesin diye

ahh ahh kipra aynen bende ist.da olsam tozunu attrırım her yerin ama Ankarada cok sınırlı dedigin dügme magazası cok güzel bir de nişantasında ara sokaklarda da var cok güzel magazalar.ben de parca parca alıp kendim tasarladım kapı süsünü cok güzel oldu eminönünden almıstım malzemelerimi.ama dedigin gibi eminönü cesit cok ama daha güzel olan yerler de var.

ayyy ben onun beyaz dantelli ayakkablarını yerim... çok güzellermiş aldıkların canım güle güle giydir :)

ha ha ha çok güldüm evet hanzade maraton yerine baya baya matador yazmışım artık hangi hızla yazmaya çalıyorduysam.. philips marathon elektrikli süpürge 9202 benim ilgilendiğim modeli bu canım aslında son çıkan modelleride var ama forumlarda bu daha çok met ediliyor birde son çıknadan daha sessiz ama bugün ikisinede bi bakıcam. Bu model toz torbasız, halıyı yerinden oynatacak kadar güçlü bir emiş gücüne sahip,sessiz çalışıyor,süpürme işlemi sırasında tozu içine hapsettiği için havaya toz çıkartmıyor ve böylece gözle göremediğimiz toz tanecikleride olmuyor. Astım yada alerjik insanlar için ideal diyebilirim. Ayrıca forumda şöyle yazanlar vardı ; Yatağımızın üstünü süpürdüm ve bişr su bardağı beyaz mite çıkmış, yine birtanesi; temiz sandığım halımı bu makina ile süpürdüğümde makinamın toz gözünün tamamen dolduğunu gördüm ayrıca halım yıllar sonra ilk defa yeni alınmış gibi yazıyordu. yani tatlım buna benzer oldukça güzel yorumlar yapmışlar işimi görücek bir ürün bu varken dyson yada ihlasa gidip 2000 lira vermenin luzumu yok bence. buarada su ile çalışanları eskide kaldı çok kullanışsızlar, şimdi toz torbasız modeller gözde. su filtrelilere her süpürmeden önce su ekliyosun. süpürme işlemi bitince suyu boşaltıp, toz ve suyun bileşiminden doğan lekeyi bi güzel yıkıyosun ( ki bu su konulan bölümler markalara göre değişsede 3-5 göz oluyor işin yoksa uğraş dur) yani ufacık biyer süpürcen uğraş dur. insan evi süpürmeye üşenir onlarla. bende philipsin katı meyve sıkacağını almıştım geçen sene hemde profesyonel olanını süper bişi ama işin bitince kim yıkıycak aparatları derdi yüzünden hepi topu 7-8 kere kullandık kaldırdım duruyo şimdi dolapta. yani ona bile üşenen ben her seferinde makinaya su koy, çıkar,yıka yapamam. bu toz torbasızları süpürmeden sonra bi tuşa basıp alıyosun çöpe boşaltıyosun okadar. 6 ayda bir kerede içindeki hepa filtreyi yıkıyosun tüm işi bukadar :))) buarada araştırma konusunda size hak veriyorum ama benim işimde bu kızlar marketing araştırması yapıp sunum hazırlıyorum. hayatım araştırmakla geçiyor neyapayım alışkanlık oldu iyice incelemeden emin olmadan alamıyorum :)))

cookk saol canım benim de favorim onlarrr :) hepimiz saglıcakla alıp giydirelim bibeklerimizi inşallah :)

bu arada canım benm süpürgem de philips inanılmaz memnunum modelin adını hatırlamıyorum ama ergofit falan birseydi.cekim gücü kalitesi cok güzel.aynı bende senin gibi düsünmüştüm her seferinde kim ugrasıcak o suyu bosalt temizle falan.toz torbasızlar cok daha iyi o konuda.yalnız benmki biraz agır tek sikayetim o.kalrıdmıyorum ama makineyi oraya buraya cekerken bile yoruluyorum bazen.

Son düzenleme:

hoşbuldukkkk

evet ya biz facede tanıştık ben zaten burdaydım o da üyeyim dedi ekledik birbirimizi burdan da profilini gezerken topici gördüm çook hoşuma gitti :)

hoşbuldukkkk

evet ya biz facede tanıştık ben zaten burdaydım o da üyeyim dedi ekledik birbirimizi burdan da profilini gezerken topici gördüm çook hoşuma gitti :)

Sevindim fan clup a bende üyeyim yarın seninle face den tanışalım olurmu haberleşiriz yarın iyi akşamlar

hoşbuldukkkk

anaamm sende akropollüsün :) ben bülent beye gitmiyorum gerçi ama bebişlerimizin geliş tarihleri aynı gibi..yani doğumhanede beraber olabiliriz :)

anaamm sende akropollüsün :) ben bülent beye gitmiyorum gerçi ama bebişlerimizin geliş tarihleri aynı gibi..yani doğumhanede beraber olabiliriz :)

evet canım sürekli müşterisiyim oranın demirbaşa eklenecekler arasındayım bülent hocaya 1.5 senedir devam ediyorum sen nuran hanıma mı gidiyosun? aramızda da çok az varmış:) inşallah tanışırız.. cinsiyeti ne senin?

Sevindim fan clup a bende üyeyim yarın seninle face den tanışalım olurmu haberleşiriz yarın iyi akşamlar

bülent hocanın fun da mısın sen? ooo yenisi var artık mübüş için açtık kapalı grup özel takılıyoruz artık :) yarın haberleşelim ve seni de ekleyelim mübüşe

ışın hn.a gidiyorum ben..ama çok yeniyim hatta önümüzdeki hafta 2.görüşmemiz olcak inş.
erkek bekliyoruz teyzesi..
senin meleğinin cinsiyeti neydi??:44:tanışırız inş.yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…