telif hakkı annemde canım ama eminim bişi demez kaydet ve yap istediğin gibi
benim kayınvaldemde bisürü bişeyler örüp duruo bakalım neler çıkcek ortaya :) umarım hüsran olmaz sonu..çünkü onu kırıp giydirmemekte istemiyorum..ama beğenmediğim bişeyide giydirmek istemiyorum..seninkiler gayet ciciler yaa..annen en azından zevkini biliyodur ama..[/QUOTan
annem bana sormadan örmüo diyebilirim internette gösterio beğenirsem örüo bi tanede tulum ördü onu da süslücem bitsin eklerim onuda ayrıca beğenipte daha ördürmediklerim var onları şimdi göstereyimEki Görüntüle 225026 Eki Görüntüle 225027 en beğendiğimde filli patik ama nasıl yapılır fikrim yok
site güvenilir mağazası ankarada sürekli gidip alışveriş yaptığım yer malzemeleri de çok kaliteli ama aklım karıştı fatoşun söylediklerinden sonrabende beğendim alcam valla pembesinden. toplu sipariş gecsek fiatı kırmazlar mı acepppsite guvenilir mi acaba ben daha önce duymadım??
sanırım haklısın 100 lira da az değilki ama alışverişimi o mağazadan yapıcam daha çok seçenek var biri mutlaka bize uyar tavsiyelerin için çok teşekkür ederim araştırmacı yazar arkadaşım benimmmmevet canım fiyatı uygun amaaaa, orda görünen portbebe son derece tıytırık yani omzuna takınca iki yan bebeğin üzerine doğru yığılıyor buyüzden ısrarla diyorumki port bebeniz iskeletli olsun. alt değiştirme bazi zaten almışsındır ki almadıysanda tecrübeli anneler ısrarla muşambalı olan ve silinebilenlerden alın diyor. Kanguruda öyle aman aman bili değil ki zaten en iyisi 20-25 tl civarı oluyor mağazalarda. ( civilde var mesela 19 tl çok talkı), o anne çantasıda tipsiz be balım sen onu omzuna takıpta gezmelere giidcek kadın değilsin, yani al geniş kullanıcan bi çanta onu yap anne çantası şahsen ben bu renkli bezli çantalardan almıcam, ne kaldı orda ana kucağı bak işte o 125 liklere göre en iyi sallananları onu al ama onunda mağaza fiyatı zaten 35 lira hatta daha iyi görünenleri o fiyata. yani set iyi tamamda setin içindekileri içine sine sine kullanabilcenmi hepsi zaten 10 numara kullanışlı bişi olsa okadar parçayı vermezler o fiyata tek tek alsanda zaten hadi 120 tutsun ama seve seve kullanırsın tabi benim fikrim. beğendim diyosanda al taklım :))
hepsi de çok güzeller nerden aldın diycektim istanbuldanmış güle güle giydir hepsi birbirinden güzelkızlar ciclerimizden bir kacını ekliyorumm :)) essyalarını acınca cok sabırsızlanıyorum gecsin hemen su 2.5 ay pamuk sekerimmm gelsin :) resimleri yakından cekince büyük gibi cıkmıslar hepsi avuc içi kadar tahmn edersiniz.bu arada cıtcıtlı badilerden cok fazla almısım abartmısım yani umarım cok kullanırım. :S Eki Görüntüle 224898 Eki Görüntüle 224899 Eki Görüntüle 224900 Eki Görüntüle 224901 Eki Görüntüle 224902 Eki Görüntüle 224903
bazı resimler yüklenmiyor neden ki acaba ??
aa şekerim ankara da da bir sürü seçeneğin var mesela kızılayda izmir caddesinde meşhur peynircinin yanındaki düğmeciist.da olsam bisürü fikrim vardı ama ankara bi halt bilmiyorum..o yüzden geçici bişeyler yapcam..eğer evde kendiniz yapmayı planlıyosanız yada kapı süsü falan değişk bi süsüleme arıyosanız mahmutpaşa dışında ordakilerden bence kat kat daha güzel süsleme olan yer var..teşvikiye camiisinin orda düğme mağazası var çok güzel çok cici şeyler var...
ne alaka ya benimkide battaniyesini ben alıcam dedi aldım ben dedim o zaman büyüyünce kullanacağını alayım dedi anne ne gerek var şimdiden ona dedim vazgeçirdim. koskoca babanne battaniye ne pusetini alayım de mobilya de battaniyeymiş:) bide oğluna yatak ötrüsü işletmiş düğün zamanı çeyiziymiş daha hiç kullanmadım illa onu sercekmişim doğumda :))))) olmaz dedim diretiyo sericeksin die olduu emrinolur hayatı boyunca bize yaptığı tekk şey o zaten sergilensin istiyo
kızkardesım kadınlar kulübünden aldı burdan satıyordu bırı örüp 2-3 tane battanıye 2-3 tane patık aldı örgü bölümündeydı sanırım
hacı şakır granul
bendede 2 tane var almıcam daha bır tanesı battanıyelı kanz ın dığerıde wenıce yenı doğan setı ama içlerınde o tül gıbı zıbınlar yok
çok güzel olmusss
benım daha kayınvalıdemle annem hıc bırsey yapmadııı da almadı lardaa :2::2::2:kızımaaa
benim kayınvaldemde bisürü bişeyler örüp duruo bakalım neler çıkcek ortaya :) umarım hüsran olmaz sonu..çünkü onu kırıp giydirmemekte istemiyorum..ama beğenmediğim bişeyide giydirmek istemiyorum..seninkiler gayet ciciler yaa..annen en azından zevkini biliyodur ama..
selam ciciler nasilsinizdunden beri kafama takildi ramazana 2 hafta bir zaman kaldi cok uzun bu yil iftar bizim burda saat 21.30 olucak birde hamilelik nedeniyle tansiyon sorunumda var surekli dusuk oruc tutsam mi tutmasam mi
ist.da olsam bisürü fikrim vardı ama ankara bi halt bilmiyorum..o yüzden geçici bişeyler yapcam..eğer evde kendiniz yapmayı planlıyosanız yada kapı süsü falan değişk bi süsüleme arıyosanız mahmutpaşa dışında ordakilerden bence kat kat daha güzel süsleme olan yer var..teşvikiye camiisinin orda düğme mağazası var çok güzel çok cici şeyler var...
ayyy ben onun beyaz dantelli ayakkablarını yerim... çok güzellermiş aldıkların canım güle güle giydir :)kızlar ciclerimizden bir kacını ekliyorumm :)) essyalarını acınca cok sabırsızlanıyorum gecsin hemen su 2.5 ay pamuk sekerimmm gelsin :) resimleri yakından cekince büyük gibi cıkmıslar hepsi avuc içi kadar tahmn edersiniz.bu arada cıtcıtlı badilerden cok fazla almısım abartmısım yani umarım cok kullanırım. :S Eki Görüntüle 224898 Eki Görüntüle 224899 Eki Görüntüle 224900 Eki Görüntüle 224901 Eki Görüntüle 224902 Eki Görüntüle 224903
bazı resimler yüklenmiyor neden ki acaba ??
ha ha ha çok güldüm evet hanzade maraton yerine baya baya matador yazmışım artık hangi hızla yazmaya çalıyorduysam.. philips marathon elektrikli süpürge 9202 benim ilgilendiğim modeli bu canım aslında son çıkan modelleride var ama forumlarda bu daha çok met ediliyor birde son çıknadan daha sessiz ama bugün ikisinede bi bakıcam. Bu model toz torbasız, halıyı yerinden oynatacak kadar güçlü bir emiş gücüne sahip,sessiz çalışıyor,süpürme işlemi sırasında tozu içine hapsettiği için havaya toz çıkartmıyor ve böylece gözle göremediğimiz toz tanecikleride olmuyor. Astım yada alerjik insanlar için ideal diyebilirim. Ayrıca forumda şöyle yazanlar vardı ; Yatağımızın üstünü süpürdüm ve bişr su bardağı beyaz mite çıkmış, yine birtanesi; temiz sandığım halımı bu makina ile süpürdüğümde makinamın toz gözünün tamamen dolduğunu gördüm ayrıca halım yıllar sonra ilk defa yeni alınmış gibi yazıyordu. yani tatlım buna benzer oldukça güzel yorumlar yapmışlar işimi görücek bir ürün bu varken dyson yada ihlasa gidip 2000 lira vermenin luzumu yok bence. buarada su ile çalışanları eskide kaldı çok kullanışsızlar, şimdi toz torbasız modeller gözde. su filtrelilere her süpürmeden önce su ekliyosun. süpürme işlemi bitince suyu boşaltıp, toz ve suyun bileşiminden doğan lekeyi bi güzel yıkıyosun ( ki bu su konulan bölümler markalara göre değişsede 3-5 göz oluyor işin yoksa uğraş dur) yani ufacık biyer süpürcen uğraş dur. insan evi süpürmeye üşenir onlarla. bende philipsin katı meyve sıkacağını almıştım geçen sene hemde profesyonel olanını süper bişi ama işin bitince kim yıkıycak aparatları derdi yüzünden hepi topu 7-8 kere kullandık kaldırdım duruyo şimdi dolapta. yani ona bile üşenen ben her seferinde makinaya su koy, çıkar,yıka yapamam. bu toz torbasızları süpürmeden sonra bi tuşa basıp alıyosun çöpe boşaltıyosun okadar. 6 ayda bir kerede içindeki hepa filtreyi yıkıyosun tüm işi bukadar :))) buarada araştırma konusunda size hak veriyorum ama benim işimde bu kızlar marketing araştırması yapıp sunum hazırlıyorum. hayatım araştırmakla geçiyor neyapayım alışkanlık oldu iyice incelemeden emin olmadan alamıyorum :)))Hayranım sana sakın seni kaybetmeyeyim ben bende eklimisin arkadaşlarımda bi bakim araştırmacı arkadaşım benim:))))) Bu dediğin temizlik robotumu? Benim süpürgem siemens beni bile çeker ama su ile çalışanları çok met ediyorlar acaba seniki nasıl bilink atıversene yada ben bakim ama hangisi kaç wat bilemem şimdi :)
matador diye arayıp duruyorum maratonmuş o :))))))
ayyy ben onun beyaz dantelli ayakkablarını yerim... çok güzellermiş aldıkların canım güle güle giydir :)
ha ha ha çok güldüm evet hanzade maraton yerine baya baya matador yazmışım artık hangi hızla yazmaya çalıyorduysam.. philips marathon elektrikli süpürge 9202 benim ilgilendiğim modeli bu canım aslında son çıkan modelleride var ama forumlarda bu daha çok met ediliyor birde son çıknadan daha sessiz ama bugün ikisinede bi bakıcam. Bu model toz torbasız, halıyı yerinden oynatacak kadar güçlü bir emiş gücüne sahip,sessiz çalışıyor,süpürme işlemi sırasında tozu içine hapsettiği için havaya toz çıkartmıyor ve böylece gözle göremediğimiz toz tanecikleride olmuyor. Astım yada alerjik insanlar için ideal diyebilirim. Ayrıca forumda şöyle yazanlar vardı ; Yatağımızın üstünü süpürdüm ve bişr su bardağı beyaz mite çıkmış, yine birtanesi; temiz sandığım halımı bu makina ile süpürdüğümde makinamın toz gözünün tamamen dolduğunu gördüm ayrıca halım yıllar sonra ilk defa yeni alınmış gibi yazıyordu. yani tatlım buna benzer oldukça güzel yorumlar yapmışlar işimi görücek bir ürün bu varken dyson yada ihlasa gidip 2000 lira vermenin luzumu yok bence. buarada su ile çalışanları eskide kaldı çok kullanışsızlar, şimdi toz torbasız modeller gözde. su filtrelilere her süpürmeden önce su ekliyosun. süpürme işlemi bitince suyu boşaltıp, toz ve suyun bileşiminden doğan lekeyi bi güzel yıkıyosun ( ki bu su konulan bölümler markalara göre değişsede 3-5 göz oluyor işin yoksa uğraş dur) yani ufacık biyer süpürcen uğraş dur. insan evi süpürmeye üşenir onlarla. bende philipsin katı meyve sıkacağını almıştım geçen sene hemde profesyonel olanını süper bişi ama işin bitince kim yıkıycak aparatları derdi yüzünden hepi topu 7-8 kere kullandık kaldırdım duruyo şimdi dolapta. yani ona bile üşenen ben her seferinde makinaya su koy, çıkar,yıka yapamam. bu toz torbasızları süpürmeden sonra bi tuşa basıp alıyosun çöpe boşaltıyosun okadar. 6 ayda bir kerede içindeki hepa filtreyi yıkıyosun tüm işi bukadar :))) buarada araştırma konusunda size hak veriyorum ama benim işimde bu kızlar marketing araştırması yapıp sunum hazırlıyorum. hayatım araştırmakla geçiyor neyapayım alışkanlık oldu iyice incelemeden emin olmadan alamıyorum :)))
hmmm sen öyle diosan öyledir..siz de oralara gelince haber verinde bende karacahil olarak peşinize takıliim nereye gittiyseniz bende kedi gibi giderim oralara...yapcak başka alternatifim yok..
canım sende gündelik olarak giydirirsin olur biter zaten devamlı değiştirmek gerekiyor. hemde onunda gönlü kırılmamış olur , bu kadar katı olmaya gerek yok bence.
öyle yapıcam zaten kıramam ki annemi..ama onun şey ısrarları var şuraya giderken bunu giy hadi diye..bana bizzat uygularda..toruna hayda hayda uygulıycak..napalım artık..
ahh ahh kipra aynen bende ist.da olsam tozunu attrırım her yerin ama Ankarada cok sınırlıdedigin dügme magazası cok güzel bir de nişantasında ara sokaklarda da var cok güzel magazalar.ben de parca parca alıp kendim tasarladım kapı süsünü cok güzel oldu eminönünden almıstım malzemelerimi.ama dedigin gibi eminönü cesit cok ama daha güzel olan yerler de var.
bekle canım leynacımda o fasıllara girince öğrencez bizde..ankaralılardan kopya çekicez..başka yolu yok
site güvenilir mağazası ankarada sürekli gidip alışveriş yaptığım yer malzemeleri de çok kaliteli ama aklım karıştı fatoşun söylediklerinden sonra
sanırım haklısın 100 lira da az değilki ama alışverişimi o mağazadan yapıcam daha çok seçenek var biri mutlaka bize uyar tavsiyelerin için çok teşekkür ederim araştırmacı yazar arkadaşım benimmmm
hepsi de çok güzeller nerden aldın diycektim istanbuldanmış güle güle giydir hepsi birbirinden güzel
aa şekerim ankara da da bir sürü seçeneğin var mesela kızılayda izmir caddesinde meşhur peynircinin yanındaki düğmeciçok güzel bebek süsleri var orda onun haricinde suluhan var samanpazarı var oooo birsürüüü malzemelerini alıp kendin de yapabilirsin hazır da alabilirsin biz daha oralatra gelemedik maalesef erteleyip duruyoruz
hoşgeldin aramıza
yoksa sen de mi bülent hocanın hastasısın?ayça önermişti değilmi siteyi?
hoşbuldukkkk
evet ya biz facede tanıştık ben zaten burdaydım o da üyeyim dedi ekledik birbirimizi burdan da profilini gezerken topici gördüm çook hoşuma gitti :)
hoşbuldukkkk
evet ya biz facede tanıştık ben zaten burdaydım o da üyeyim dedi ekledik birbirimizi burdan da profilini gezerken topici gördüm çook hoşuma gitti :)
anaamm sende akropollüsün :) ben bülent beye gitmiyorum gerçi ama bebişlerimizin geliş tarihleri aynı gibi..yani doğumhanede beraber olabiliriz :)
Sevindim fan clup a bende üyeyim yarın seninle face den tanışalım olurmu haberleşiriz yarın iyi akşamlar
evet canım sürekli müşterisiyim oranın demirbaşa eklenecekler arasındayım bülent hocaya 1.5 senedir devam ediyorum sen nuran hanıma mı gidiyosun? aramızda da çok az varmış:) inşallah tanışırız.. cinsiyeti ne senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?