2011 Ekim Anneleri

ooooo gider bu böle. ben eşime demiştim gecikirse herkes bişi söler diye cinsiyet belli olur olmaz ismi seçtik hatta bi kaç tane daha seçenek vardı ama en sıcak gelen bu oldu isim mevzusunu açtıklarında şak die söledik bi iki ik mık eden oldu ama sonra kesildi

eveeet sorunu çözdüm makinadan çekilen fotolarımı ekleyemedim büyük geldi telden çekip ekledim yoruma açığım klendimle barışığım kızçeme feda olsun her yanımmm uyurken çekme nedenimse bozulan cildimi göstermek buarada zinciride babannemiz memlekete gidince hedaye etti kızçeme :)) eehsağolsun

Eklentiler

• $Görüntü0221.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
buda gebelikten birkaç ay önceki halim eee haklıyım yani demi şişkoyum demekle

ELİİF VE EDA

Kusura bakmayın çok yoğun bir gündü bakamadım foruma ikinizde geliyorsunuz değil mi Hisar'a??? Cumartesi 13.30 da Hisar Hastanesi'nde seminer ücretsiz 444 5 888 den kayıt yaptırılıyor kayıt yaptırınca zaten seminer içeriğini yolluyorlar. Nefes teknikleri falan var, bebek banyosu nasıl yaptırılır, beslenme nasıl olmalı bunlar hatırladığım başlıklar Gelinn mutlakaaa saat 18.00 e kadar devam edecek biz arada kaynatırız Haberinizi bekliyorum mutlaka

kızlar ogluşumuza begendigimiz oda takımı kataloktan görenler begenmedi sanırım boyasız diye oysa daha saglıklı diye düşünmüştük sizce nasıl?

s.tugba
ay bacım ne yaptın sen göbüş yeterliydii kalça bacak falan eklemişsin silemeyeceksin bunlarııı

Eki Görüntüle 225175 kızlar ogluşumuza begendigimiz oda takımı kataloktan görenler begenmedi sanırım boyasız diye oysa daha saglıklı diye düşünmüştük sizce nasıl?
ben coook begendim hatta bende görmüştüm sanırım bu takımı netten bakarken ama b 1 yaşına gelmeden oda düşünmediğimiz için ertelemiştim. 2000 civarıydı fiyatı doğru hatırlıyor muyum şirine?

s.tugba
ay bacım ne yaptın sen göbüş yeterliydii kalça bacak falan eklemişsin silemeyeceksin bunlarııı

şeffaf bir basın toplantısı olmuş, yoruma acık demiş ama neyine yorum yapalım ki şimcik :44:

Eki Görüntüle 225175 kızlar ogluşumuza begendigimiz oda takımı kataloktan görenler begenmedi sanırım boyasız diye oysa daha saglıklı diye düşünmüştük sizce nasıl?

ay o begenmeyenler kendi bebeklerine istediklerini yapsınlar ben çok begendim sağlıklı olsun istemişsiniz süslü olsun dememişsiniz ki canım güzel günlerde kullansın yavrun

cnm eğer fatoşun dediği gibi suyuyla falan uğraşırım dersen libelleyi tavsiye ederim sana annem almıştı ve evlenmeden önce bende evde baya bi kullanmıştım onu temiz sandığın eşyalardan bile öyle toz çıkartıyorki şaşar kalırsın her defasında su o kadar kirlenirdi ki havayıda temizlerdi biz temizleme suyuna 4 5 damla parfüm atardık ev mis gibi kokardı fiyat olarak biraz pahalı en son 1200 diye duymustum ama bence kesinlikle değer suyu falan bana zor gelmezdi zaten vileda yapmak içinde su hazırlayıp sonra dökmüyormuyuz onun gibi bişey oluyo onun su haznesini temizlemek

cnm c.tesi benim işim yok zaten şuanda tepeüstünde kaynanamdayım ben gelebilirim yarın arayıp kayıt yaptırırım edanın ctesi kntrlü var sonrada düğün falan var diyodu bayada uzunmuş o gelemez galiba bide hisar hastanesini tarif et cnm ne tarafta kalıyo 20ü önünden geçiyodu sanki öyle hatırlıyorum ama

güle güle kullan cnm bence çok şirin kimsenin dediğinede bakma sen eğer bende oda yapacak olsaydım beyaz krem yada seninki gibi doğal yapacaktım güle güle yatır bebişin içinde anası babası evladına kötüsünü yapacak değil ya ay sinir oluyorum şu millete herşeyin daha iyisini onlar bilirler onlar alırlar onlar yaparlar sen tıka kulaklarını bacım odanı kur keyifle bebişinin gelmesin bekle

Çok zayıfmışsın önceden kilo alınca normal böyle olması maşallah ama Benimde hafif bel kısmımda çatlak başlangıcı var gibi korkuyorummmm

Çok zayıfmışsın önceden kilo alınca normal böyle olması maşallah ama Benimde hafif bel kısmımda çatlak başlangıcı var gibi korkuyorummmm
kakao yağı kullanıyormusun züleyha...en cok depo edilebilen yağmış, dolayısıyla ihtiyac halşinde catlamaz ordan alır genişlemeyi diye düşünüp sadece onu kullanıyorum ben düzenli olmasa da

Ben otobüsleri hiç bilmiyorum tatlım ya OPET i biliyorsan ben seni oranın önünden alayım ya da Renault var Çakmak durağında oradan da alabilirim?

Ay bana yine de zor gelir su dökmek falan. Annemde bir sürü para verip İhlas ın bir modelini aldı pek de memnun değil. Bu arada Philips Marathon un bir modelini ben kullanıyorum evlenirken 650 ye falan almıştık çok memnunum, Philips i tavsiye ederim süpürgede. Bu arada kurutma makinası benim de kafama yattı Fatoş ve Hanzade sağolsun. Evdeki boş odamız Beyza nın olunca nerede kuruturum çamaşırları diye kara kara düşünüyordum.

Son düzenleme:

çakmak durağını biliyorum cnm da zahmet olmasın sana hem senin o gün kntrl falanda var galiba takılmayayım ben peşine

kakao yağı kullanıyormusun züleyha...en cok depo edilebilen yağmış, dolayısıyla ihtiyac halşinde catlamaz ordan alır genişlemeyi diye düşünüp sadece onu kullanıyorum ben düzenli olmasa da

Ya açıkçası bu kremler yağlar en pahalısından ucuzuna aldım ama kullanıyor musun dersen aklıma eserse normalde yağlanmak lazım sabah akşam ama akşam eve gelince ağzım ayrılıyor resmen yorgunluktan sabah desen işe gitmeden vıcık vıcık sürülmez çok dikkat etmiyorum yani

çakmak durağını biliyorum cnm da zahmet olmasın sana hem senin o gün kntrl falanda var galiba takılmayayım ben peşine

Duymamış olayım ne zahmeti zaten yolumun üzeri ben şeker yüklemesi yaptırıcam sonra seminer başlamadan eve gelip biraz dinlenirim Çakmak Durağı'ndan seni alırım beraber geçeriz sonra zaten 3 dk lık mesafe

sıkıntı vermeyeceksem ok. o zaman sağol cnm edada gelince okur eğer gelecek olursa onuda alırız kaçta buluşalım peki yol 3 dak. mı sürüyo cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…