umarım bizimkide yerleşir artık...eşimle böyle konuşuyoruz kayınpederimde mustafa olsun babamın adını koyun falan dio bi yandan kayınvaldem hayıııırr olmaz ben mustafa istemiyorum diyo uluç güzel diyo başkası başka bişey diyo vs vs her kafadan bi ses çıkınca eşim en sonunda çükütay koycam görceksiniz gününüzü yiteeerrrr dioolan çocukceğizime olcak diye korkuyorum yanii...
sabah okuyunca bize tarif eder o zaman bide zehracım ayrıntıları yaz lütfen saat kaçta kayıt yaptırmak gereklimi falan.....
tepeüstündeyim cnm ben muhtemelen haftasonunuda burda geçiricem boş geçmesin bi işe yarasın bari
ben coook begendim hatta bende görmüştüm sanırım bu takımı netten bakarken ama b 1 yaşına gelmeden oda düşünmediğimiz için ertelemiştim. 2000 civarıydı fiyatı doğru hatırlıyor muyum şirine?Eki Görüntüle 225175 kızlar ogluşumuza begendigimiz oda takımı kataloktan görenler begenmedi sanırım boyasız diye oysa daha saglıklı diye düşünmüştük sizce nasıl?
s.tugba
ay bacım ne yaptın sen göbüş yeterliydii kalça bacak falan eklemişsin silemeyeceksin bunlarııı
Eki Görüntüle 225175 kızlar ogluşumuza begendigimiz oda takımı kataloktan görenler begenmedi sanırım boyasız diye oysa daha saglıklı diye düşünmüştük sizce nasıl?
cnm eğer fatoşun dediği gibi suyuyla falan uğraşırım dersen libelleyi tavsiye ederim sana annem almıştı ve evlenmeden önce bende evde baya bi kullanmıştım onu temiz sandığın eşyalardan bile öyle toz çıkartıyorki şaşar kalırsın her defasında su o kadar kirlenirdi ki havayıda temizlerdi biz temizleme suyuna 4 5 damla parfüm atardık ev mis gibi kokardı fiyat olarak biraz pahalı en son 1200 diye duymustum ama bence kesinlikle değer suyu falan bana zor gelmezdi zaten vileda yapmak içinde su hazırlayıp sonra dökmüyormuyuz onun gibi bişey oluyo onun su haznesini temizlemekGül gül matador yazınca bri sürü ütü çıktı bu ne diyorum bende :) Neyse bende baktım, benim siemens süpürgemde halıyı kaldırıyor hatta ben o yüzden hamile kaldığımdan beri süpürmüyorum :) Eşim çekiyor tozu dışarı vermeyen torbalardan torbası çok memnunum ama şu temizlik robotlaırnı övüyolar ya merak ediyorımbriaz araştırdım libelle yi çok övüyorlar fiyatı uçuktur sanırım hiç bir yerde göremedim :) Kız bende incelerim eğer ürüne karar verdiysem didik didik ederim. Son aldığım süpürgeyibenim evimde gördükten sonra 4 kiş daha aldı :) Bende verdiğim paraya değsin isterim iyi ama kaliteli olsun :) Şimdi düdüklü tencerem bozuldu bir araştırıcam karacayı kullandım çok övüyolardı güya, hiç memnun kalmadım... Bu arada model aklımda değil ama ağır değil makinam geçen yıl 620 tl ye aldım taksitle almıştım peşinde 520 filandı sanırım..
ELİİF VE EDA
Kusura bakmayın çok yoğun bir gündü bakamadım foruma ikinizde geliyorsunuz değil mi Hisar'a??? Cumartesi 13.30 da Hisar Hastanesi'nde seminer ücretsiz 444 5 888 den kayıt yaptırılıyor kayıt yaptırınca zaten seminer içeriğini yolluyorlar. Nefes teknikleri falan var, bebek banyosu nasıl yaptırılır, beslenme nasıl olmalı bunlar hatırladığım başlıklarGelinn mutlakaaa saat 18.00 e kadar devam edecek biz arada kaynatırız Haberinizi bekliyorum mutlaka
Eki Görüntüle 225175 kızlar ogluşumuza begendigimiz oda takımı kataloktan görenler begenmedi sanırım boyasız diye oysa daha saglıklı diye düşünmüştük sizce nasıl?
Eki Görüntüle 225153 Eki Görüntüle 225154 Eki Görüntüle 225155 Eki Görüntüle 225156 Eki Görüntüle 225157 Eki Görüntüle 225158 Eki Görüntüle 225159 Eki Görüntüle 225160 Eki Görüntüle 225161 Eki Görüntüle 225162 Eki Görüntüle 225163 Eki Görüntüle 225165 eveeet sorunu çözdüm makinadan çekilen fotolarımı ekleyemedim büyük geldi telden çekip ekledim yoruma açığım klendimle barışığım kızçeme feda olsun her yanımmmuyurken çekme nedenimse bozulan cildimi göstermek buarada zinciride babannemiz memlekete gidince hedaye etti kızçeme :)) eehsağolsun
kakao yağı kullanıyormusun züleyha...en cok depo edilebilen yağmış, dolayısıyla ihtiyac halşinde catlamaz ordan alır genişlemeyi diye düşünüp sadece onu kullanıyorum ben düzenli olmasa daÇok zayıfmışsın önceden kilo alınca normal böyle olması maşallah amaBenimde hafif bel kısmımda çatlak başlangıcı var gibi korkuyorummmm
cnm eğer fatoşun dediği gibi suyuyla falan uğraşırım dersen libelleyi tavsiye ederim sana annem almıştı ve evlenmeden önce bende evde baya bi kullanmıştım onu temiz sandığın eşyalardan bile öyle toz çıkartıyorki şaşar kalırsın her defasında su o kadar kirlenirdi ki havayıda temizlerdi biz temizleme suyuna 4 5 damla parfüm atardık ev mis gibi kokardı fiyat olarak biraz pahalı en son 1200 diye duymustum ama bence kesinlikle değer suyu falan bana zor gelmezdi zaten vileda yapmak içinde su hazırlayıp sonra dökmüyormuyuz onun gibi bişey oluyo onun su haznesini temizlemek
cnm c.tesi benim işim yok zaten şuanda tepeüstünde kaynanamdayım ben gelebilirim yarın arayıp kayıt yaptırırım edanın ctesi kntrlü var sonrada düğün falan var diyodu bayada uzunmuş o gelemez galiba bide hisar hastanesini tarif et cnm ne tarafta kalıyo 20ü önünden geçiyodu sanki öyle hatırlıyorum ama
Ben otobüsleri hiç bilmiyorum tatlım ya OPET i biliyorsan ben seni oranın önünden alayım ya da Renault var Çakmak durağında oradan da alabilirim?
Ay bana yine de zor gelir su dökmek falan. Annemde bir sürü para verip İhlas ın bir modelini aldı pek de memnun değil. Bu arada Philips Marathon un bir modelini ben kullanıyorum evlenirken 650 ye falan almıştık çok memnunum, Philips i tavsiye ederim süpürgede. Bu arada kurutma makinası benim de kafama yattı Fatoş ve Hanzade sağolsun. Evdeki boş odamız Beyza nın olunca nerede kuruturum çamaşırları diye kara kara düşünüyordum.
kakao yağı kullanıyormusun züleyha...en cok depo edilebilen yağmış, dolayısıyla ihtiyac halşinde catlamaz ordan alır genişlemeyi diye düşünüp sadece onu kullanıyorum ben düzenli olmasa da
çakmak durağını biliyorum cnm da zahmet olmasın sana hem senin o gün kntrl falanda var galiba takılmayayım ben peşine
Duymamış olayım ne zahmeti zaten yolumun üzeri ben şeker yüklemesi yaptırıcam sonra seminer başlamadan eve gelip biraz dinlenirim Çakmak Durağı'ndan seni alırım beraber geçeriz sonra zaten 3 dk lık mesafe
sıkıntı vermeyeceksem ok. o zaman sağol cnm edada gelince okur eğer gelecek olursa onuda alırız kaçta buluşalım peki yol 3 dak. mı sürüyo cidden
13.20 diyelim yetişiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?