2011 Ekim Anneleri

herkeze günaydın,hayırlı kandiller.allah dualarımızı kabul etsin.
bugün bebişimle buluşma günümüz.akşam 5 te dr randevumuz var.çok heycanlıyım.inşallah ters giden bişey yoktur.bu kandil gününde dualarınıza benide eklerseniz çok sevinirim.ben her dr randevusu günü böyle heycan ve stres oluyorum.akşama kadar gergin olurum.ayrıca hepinize hayırlı cumalar.

günaydın güzel anneler..hayırlı cumalar...kandilimiz mübarek olsun..
allahım şehitlerimizin ailelerine sabır ihsan eylesin..yapanlarında cazasını versin..dua etmeyi unutmayalım..
evlatlarımızın rızıkları bol olsun günahlarımız affolsun..

Eki Görüntüle 225175 kızlar ogluşumuza begendigimiz oda takımı kataloktan görenler begenmedi sanırım boyasız diye oysa daha saglıklı diye düşünmüştük sizce nasıl?
boyasız olması en önemlisi yoksa solunum sıkıntısı olabiliyo allah korusun..bence gayet güzel bizde çilek ten bakıyoduk gayet iyi bide daha açık renk olanı baby dream..o da güzel..
kakao yağı kullanıyormusun züleyha...en cok depo edilebilen yağmış, dolayısıyla ihtiyac halşinde catlamaz ordan alır genişlemeyi diye düşünüp sadece onu kullanıyorum ben düzenli olmasa da
ahhh ahhh..kakao yağı susam yağı gliserin üçünü karıştırp kullanıyorum..amma bu gün itibariyle nur topu gibi 5 tane çatlağım oldu..
tabi bunları kullanarak en aza indirgemek amaç..umarım öyle olur..
offf canım yaaa ne sıkıosun boş yere kendini ...senin amacın belli..hee rahatsız olduysan ne yap et sildir ama bunun için canını sakın sıkma..kim ne diyosa desin boşverr..hem sana bunu söyliyen arkadaşta art niyetli söylememiştir..burda herkes birbirini çok samimi görüyo samimiyete dayanarak demiştir...

Son düzenleme:
gunaydın kısslar

hayırlı cumalar herkese hayırlı kandiller Rabbim beratımızı hayırlı eylesin inşşş
Herkesin evladı Rabbiime emanet, güzel kaderler yazsın Rabbim inş...

Günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar :)) sabah sabah ne güzel dualar etmişsiniz öyle :))

S.Tuğba
canım sen zaten sabahtan çatlayan kalçamın,şişen ayaklarımın,büyüyen göbüşümün resmini ekliycem diye yazmıştın. Niyetinde bunları gösterebilmekti. resimleri bende gördüm ve bundan farklı birşey düşünmedim. Sana o şekilde yorum yapan arkadaşı topikte ilk defa görüyorum ayrıca yorumu çok sert ve acımasız olmuş, kısaca ayıp etmiş diyebilirim. Öyle üyeliğini falanda iptal ettirme sakın, hem kim ne düşünürse düşünsün sen kendini bildikten sonra hiç önemli değil. üstelik hamilesin kendini üzmemelisin, bu topiğe kendimizi daha iyi hissetmek ve hamileliğe dair şeyler paylaşmak için giriyoruz. Benim şahsi düşüncem bu ayrıca göbüşündeki kahverengi çizgi nekadrda belirgin ama benimki belli belirsiz
Birde önceden çok zayıfmışsın, şimdi daha iyi görünüyorsun ve hamile güzelliği dedikleri şey olmuş diyebilirm. Kalçandaki çatlaklara inanamadım, sanırım önceden çok zayıf olduğundan öyle olmuş :) birde ayakların gerçekten şiş fırsat buldukça ayaklarının altına yastık koyup uzanmalısın şişlerde çok işe yarıyor taklım..

Şirine81
canım bende bu modele bakmıştım daha önce ve beğenmiştim. dolapların kulplarını bebeğin büyüdükçe yaşına göre değiştirebilirsin böylece şuan çok şirin görünne oda ilerde çocuk odası ve genç odası gibide görünür. Önemli olan senin beğenmen sonuçta zevkler farklıdır hem sen beğenirsen bebişinde beğenir annesi iyi günlerde kullanın yeni odanızı :))

mrb ben de ekim annelerinden fazla yorum yapamayanlardanım arada bir girip ne konuşulduğunu okuyorum faydalı da oluyo okuduklarım ben de gördüm resimleri ama hiç de yanlış anlamadım aksine kendimle karşılaştırdım bend de bu kadar oldu mu felan diye. sen hiç canını sıkma hiç de o denildiği gibi değil herkes nereden bakması gerektiğini bilmiyo kafasına göre yorum yapıyo ayrıca sen bu konulara bu kadar üzülme bebeğini etkiliyorsun boşver kim ne derse desinbebişini düşün üzme onu kapat konuyu en iyisi üzülme daha fazla

günaydınn herkesee.
hayırlı cumaalar hepimize.
kandilimiz de mübarek olsun inşaallah.
rabbim günahlarımızı afeylesin.büyük allahım bebeklerimize ve bizlere sağlık sıhhat versin,hayırlısıyla 9 ayımızı doldurup bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip eylesin.dualrımız kabul olsun inşaallah.dualarda buluşmak dileğiyle....

GÜNAYDIN hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun
tuba nın göbüşü kocaman olmuş benimki onun yanında yavru göbek gibi 6,5 aylık olduk banamısın demiyor yerinde seyrediyor ayrıca dün bebeğim hiç hareket etmedi o kadar dondurma yedim sabaha kadar uyanıp uyanıp elimi karnıma koydum ama tık yok sabah sadece 1 kere vurdu ya da seyirme gibiydi bilmiyorum çok korkuyorum neden böyle yapıyo yavrum bana aksi gibi gece de yola çıkıcaz gitsemmi acaba akşam bir acile kızlar tavsiyeniz var mı?

Canım korkma uyuyordur paşa ama madem yola çıkacaksın sen yinede doktora bir git hiç değilse için rahat eder. Kafana takmazsın.

GUNydın cnm aynen benim kısçemde bu aralar pek tık yok, önce takıodum ama şimdi arada gusel çalkalayınca içimi :) rahatlıoum.Bence korkulacak bişy yoktur karınlar kücük bebek büyüyo belki yeri dardır:)
ama sen tatile falan çıkacaksan bence için rahat etsin git hemen bi yere ultrasona gir gözünle gör rahat et cnmm

günaydın kandiliniz mubarek olsun canlar
uyanamadım sabah gece kardeşimin evlendiğini gördüm yataktan kanter içinde uyandım duş alıp yattım
leynaa moralini bozma canımmm yeri saraldı o yüzden çok hareket etmiyordur kendini üzüp bebişide üzmeee

canım bence zaten tatile çıkmadan bir doktoruna görünsen iyi olur derim. hareketsizliğine gelince canomunda dediği gibi yerleri daralıyor ve bu aralar herkeste aynı sorun var gibi. üzme tatlı canını. iyi bir tatil geçirmen dileğiyle

benım bebısımde 2 3 gundur dogru durust oynamıyo senı anlıya bılıyorum cnm dun bende ası ıcın saglık ocagına gıttımde kalbını dınledım ıcım bıraz rahatladı gercı ınsan gormek ıstıyo ıyımı dıye senın bebısınde ıyıdır cnm bu aralar cogumuzda oluyo az oynama yınede ıcım rahat ersın dıyorsan aksam yola cıkmadan gıt bı doktora ıstersen

canım benim kızımda sabahtan beri hiç hareket etmedi böyle olunca bende tedirgin oluyorum ama 28. haftaya kadar hareketlerinde istikrar beklememeliymişiz. buarada ben diğer arkadaşlara katılmıyorum kızlar henüz bebeklerimizin yerleri dar değil o dediğiniz 36. haftadan sonra oluyor. Aksine şuanda karnımızın arka taraflarına doğru hareket etmeleri için çok yerleri var, aslında bebeklerimiz çok hareketli ama karnımızın arka taraflarında hareket ettiklerinde bizde dinlenme pozisyonunda değilsek hissedemiyebiliyoruz malesef. Ama günde 10 hareket hisset kuralı şart, ( gerçi sen bu sabah hissetmişsin buyüzden korkulucak bişi yok) bunu bahane edip doktorunu bi ara istersen canım için rahatlamış olur. birde bazen ne yaparsan yap hareketlenmiyor yaramazlar müzik yada sesli bir ortamda bulunmayı dene sese çabuk tepki verişyorlar çünkü :))

hadi yaa bende gecen kızlardan biri demişti yerleri daralıyor diye acep ondanmı diye şeyetmiştim

gunaydin güneşin güzel yüzü yüreğinize dokunsun kabuslar sizden uzakta melekler baş ucunuzda dursun güneş öyle bir geceye doğsun ki dualar kabul berat kandiliniz mubarek olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…