günaydın kandiliniz mubarek olsun canlar
uyanamadım sabah gece kardeşimin evlendiğini gördüm yataktan kanter içinde uyandım duş alıp yattım
leynaa moralini bozma canımmm yeri saraldı o yüzden çok hareket etmiyordur kendini üzüp bebişide üzmeee
GÜNAYDIN hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun
tuba nın göbüşü kocaman olmuş benimki onun yanında yavru göbek gibi 6,5 aylık olduk banamısın demiyor yerinde seyrediyor ayrıca dün bebeğim hiç hareket etmedi o kadar dondurma yedim sabaha kadar uyanıp uyanıp elimi karnıma koydum ama tık yok sabah sadece 1 kere vurdu ya da seyirme gibiydi bilmiyorum çok korkuyorum neden böyle yapıyo yavrum bana aksi gibi gece de yola çıkıcaz gitsemmi acaba akşam bir acile kızlar tavsiyeniz var mı?
canım korkma,birde kendini yorma
anne yorulunca bebekte dinlenmeye geçermiş doktorum söylemişti
ooo canom hayırdır bu sabah dukkanı 8 de acmamısın göremedim seni, gece parmağın kocanın burnunda rahat uyudun anlaşılan...
canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim önerileriniz için biraz önce yeni doğum yapmış bir arkadaşımla da konuştum 24 saat takip et hareket yoksa doktora git dedi bu gün mesai bitimine kadar da bekleyim hareket etmezse mesai bitiminde gidicem doktora 1 hafta önce kontrolüm vardı her şey gayet iyiiydi ama umarım uyuyordur paşam rahatı yerindedir..
çok sıcakkkkkkkkkkkkk midem bulanıyoo kahvaltı yapamadımmm ama oglum anneeeeeee yeeee diye tepikliyooo ne yapsam kiiii offff
tuba nın göbüşü kocaman olmuş benimki onun yanında yavru göbek gibi 6,5 aylık olduk banamısın demiyor yerinde seyrediyor ayrıca dün bebeğim hiç hareket etmedi o kadar dondurma yedim sabaha kadar uyanıp uyanıp elimi karnıma koydum ama tık yok sabah sadece 1 kere vurdu ya da seyirme gibiydi bilmiyorum çok korkuyorum neden böyle yapıyo yavrum bana aksi gibi gece de yola çıkıcaz gitsemmi acaba akşam bir acile kızlar tavsiyeniz var mı?
Bir de benim iştahım kapansa, ay ne mutlu olacam... Belki bu mübarek günde dua niyetine geçer isteğim49 kiloluk ben şişko bir kız oldum, pofffffffff...
Bir de benim iştahım kapansa, ay ne mutlu olacam... Belki bu mübarek günde dua niyetine geçer isteğim49 kiloluk ben şişko bir kız oldum, pofffffffff...
kızlar geçenlerde lierac krem konuşulmuştu fiyat soran bir arkadaş vardı ama adını hatırlayamadım şimdi. Biraz önce unnadoda 44,90 TL ye gördüm eğer hala almamışsa ordan alabilir.
dün çok yoruldum valiz hazırlıycam diye öldüm gece 2 de yatabildim hep ayaktaydım inşallah senin dediğin gibidir sağol canım..
kızlar geçenlerde lierac krem konuşulmuştu fiyat soran bir arkadaş vardı ama adını hatırlayamadım şimdi. Biraz önce unnadoda 44,90 TL ye gördüm eğer hala almamışsa ordan alabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?