2011 Ekim Anneleri

ooo canom hayırdır bu sabah dukkanı 8 de acmamısın göremedim seni, gece parmağın kocanın burnunda rahat uyudun anlaşılan...

canım korkma,birde kendini yorma
anne yorulunca bebekte dinlenmeye geçermiş doktorum söylemişti

canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim önerileriniz için biraz önce yeni doğum yapmış bir arkadaşımla da konuştum 24 saat takip et hareket yoksa doktora git dedi bu gün mesai bitimine kadar da bekleyim hareket etmezse mesai bitiminde gidicem doktora 1 hafta önce kontrolüm vardı her şey gayet iyiiydi ama umarım uyuyordur paşam rahatı yerindedir..

yaaa kızlar ben 1.5 ay önce yazdım buraya bebişlerimiz 6. aydan itibaren daha çabuk büyüyüp kilo almak için vakitlerinin büyük bölümünü uyuyarak geçiriyorlarmış ben biliyorum topiğimin evhamlı hatunlarını endişelenmeyin şuan onlar için bizim karnımızdan daha güvenli bi yer yok allaha emanet bebişlerimiz sağlıklarıda keyifleride yerindedir

uyuyor inşallahh
sen kendini üzmeeee,buğün çok hayırlı bir gün

çok sıcakkkkkkkkkkkkk midem bulanıyoo kahvaltı yapamadımmm ama oglum anneeeeeee yeeee diye tepikliyooo ne yapsam kiiii offff

çok sıcakkkkkkkkkkkkk midem bulanıyoo kahvaltı yapamadımmm ama oglum anneeeeeee yeeee diye tepikliyooo ne yapsam kiiii offff

Bir de benim iştahım kapansa, ay ne mutlu olacam... Belki bu mübarek günde dua niyetine geçer isteğim 49 kiloluk ben şişko bir kız oldum, pofffffffff...

canım bence endişelenicek bişey yoktur. her hareketlerini hissedemeyebiliriz. özellikle kendimiz hareketliyken. geçen hafta banada öle oldu tüm gün bekledim nerdeyse tık yok .öldüm öldüm dirildim. neyseki ertesi bigün öncesini acısını çıkarttı minik kızım.hiç durmadı.seninde bebiş durağan dinlenme dönemindedir.bi çikulata ye ve sol tarafına doğru yat dinlen benim tavsiyem.kendinide bebişide strese sokma.

Bir de benim iştahım kapansa, ay ne mutlu olacam... Belki bu mübarek günde dua niyetine geçer isteğim 49 kiloluk ben şişko bir kız oldum, pofffffffff...

sybell bişey sormak istiyorum .sen izmirdesin anladığım kadarıyla. hangi doktora gidiyosun,birde hangi hastanede doğum düşünüyosun.ben kent hastanesine gidiyorum.çok pahalı geliyor 5000 tl doğum.başka hastane araştırıyorum.daha uygun fiyatlı.doktorumdan da vazgeçmek istemiyorum ,ne yapçağımı şaşırdım.

kızlar geçenlerde lierac krem konuşulmuştu fiyat soran bir arkadaş vardı ama adını hatırlayamadım şimdi. Biraz önce unnadoda 44,90 TL ye gördüm eğer hala almamışsa ordan alabilir.

canım bebek hareketi gün boyunca değişken olabilir..sürekli aynı şiddette vaya seri olarak hareket etmesini bekleme..onlarında uyku periyodları var..ki..sabah hafifte olsa hissetmişsin..yorgunsan yada hareket halindeysen,açsan bebeğin hareketini almaman doğal bişey..sen hareket ettikçe bebişinde hareket halinden dolayı sallanıyo ve uyuma periyodu uzuyo..evde olsan uzanarak dinle yakışıklıyı diycem ama..iştesin..kalorili bişeyler yedikten sonra çikolata tatlı vs bişeyden sonra dinlenme halinde 1 saatte 3 kere hafifte olsa duymalısın..
bence panik yapma uyuyo..onunda bi düzeni var annesi lütfen müdahale etmee!! :)

kızlar geçenlerde lierac krem konuşulmuştu fiyat soran bir arkadaş vardı ama adını hatırlayamadım şimdi. Biraz önce unnadoda 44,90 TL ye gördüm eğer hala almamışsa ordan alabilir.

gögüs ucu kremimiydi ayrıca eczanedeki kadın dediki bana şimdiden alıp boşa masraf yapmayın ben dogum yaptım gögüs ucum yara olmadı çok rahat emzirdim herkesin gögüs ucu farklı oluyormuş kimininki hassas oluyp yara oluyormuş kimininde yara olmuyormuş kremi ve biberonu dogumdan sonra almak daha iyiymiş tabiki herkesi fikri düşüncesi farklı ben söyleyeyim dedimmmm

dün çok yoruldum valiz hazırlıycam diye öldüm gece 2 de yatabildim hep ayaktaydım inşallah senin dediğin gibidir sağol canım..

canım yeterli protein ve karbonhidrat tüketmemiş olabilirsin yada kendini çok yormuş olabilirsin minişin kendi enerjisini idareli kullanıyordur.ayrıca belli şiddetin üstündeki hareketlerini hissediyoruz.yeterince kuvvetli tekme atmadığı için hissetmemiş olabilirsin :))

şarkı gibi oldu serdar ortaç bestelesin bunu

bende lierac krem kullanıyorum eczaneden 80 tl aldım internet sitelerinde bakıyorum 45 civarında.ama ikisini ambaljını incelediğimde internettekiler benim kullandığımdan farklı.yarıyarıya fiyat farkı olurmu.anlam veremedim.yoksa ben kazıklanıyormuyum.

ayy bende mi o duadan etsem nee...:44:ben bide zaten şişkoydum daha da oldum yaniii şahtım şahbaz oldum
yeni kilomm 74 ayrıcaaaa bide 5 tane nur topu gibi çatlağım var..bugün itibariyle +9 kilo eklemiş durumdayım bünyeme..

hamişlerrrrr bişi sorcam ben yatarken yada kalkarken nefesim kesiliyor sanki kalbimi biri eliyle sıkıyorr nefes nefese kalıyorum sizlerdede oluyormuuu
dün kapı çaldı yattıgım yerden kalkayım dedim ama çok yavaş bir anda kitlendim ölücem sandım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…