neeeeee49 mu ben 64 kiloyum desem için rahatlarmııı
sybell bişey sormak istiyorum .sen izmirdesin anladığım kadarıyla. hangi doktora gidiyosun,birde hangi hastanede doğum düşünüyosun.ben kent hastanesine gidiyorum.çok pahalı geliyor 5000 tl doğum.başka hastane araştırıyorum.daha uygun fiyatlı.doktorumdan da vazgeçmek istemiyorum ,ne yapçağımı şaşırdım.
bende lierac krem kullanıyorum eczaneden 80 tl aldım internet sitelerinde bakıyorum 45 civarında.ama ikisini ambaljını incelediğimde internettekiler benim kullandığımdan farklı.yarıyarıya fiyat farkı olurmu.anlam veremedim.yoksa ben kazıklanıyormuyum.
Hamile kalmadan önce 49dum canım. Şimdi kaç kilo oluğumu söylemek istemiyorum, moralim bozuluyor çünkü. Çok kilo aldım ama
Evet İzmir'deyim canım. Yakup Erata'ya gidiyordum, 9 Eylül'ün prof.u. Onunda ücretler çok uçuktu, mecburen bıraktım artık. Ege Sağlıkta yaptırıyor o da, ama hastanenin sigortayla anlaşması yok. Doğum 4500e geliyordu. Bir ay önce Karataş'ta Reşat Bozoklar var ona gitmeye başladım. Birkaç arkadaşım çok övdü, hastanenin fiyatlarıda çok uygun. Şimdi Karataş'ta doğum yapacam gibi görünüyor.
gögüs ucu kremimiydi ayrıca eczanedeki kadın dediki bana şimdiden alıp boşa masraf yapmayın ben dogum yaptım gögüs ucum yara olmadı çok rahat emzirdim herkesin gögüs ucu farklı oluyormuş kimininki hassas oluyp yara oluyormuş kimininde yara olmuyormuş kremi ve biberonu dogumdan sonra almak daha iyiymiş tabiki herkesi fikri düşüncesi farklı ben söyleyeyim dedimmmm
ayy bende mi o duadan etsem nee...:44:ben bide zaten şişkoydum daha da oldum yaniii şahtım şahbaz oldum
yeni kilomm 74 ayrıcaaaa bide 5 tane nur topu gibi çatlağım var..bugün itibariyle +9 kilo eklemiş durumdayım bünyeme..
hamişlerrrrr bişi sorcam ben yatarken yada kalkarken nefesim kesiliyor sanki kalbimi biri eliyle sıkıyorr nefes nefese kalıyorum sizlerdede oluyormuuu
dün kapı çaldı yattıgım yerden kalkayım dedim ama çok yavaş bir anda kitlendim ölücem sandım :26:
bak şimdi canım gözlerinii kapattttt içindeki melegini düşünn onu ne kadar sevdigini istediğini düşün
dogdugu zaman senin sevgine muhtaç oldugunu pamuk ellerini düşün kilolar moralini bozmaz o kilolar gidecekk
bebişimize yararlı şeyler gitsin diye yiyoruz kilo alıyoruz hepsi meleklerimizi emzirdiğimiz zaman gidecek
boşa moralini bozup bebişi tedirgin etme kızzz
hani artık miniğinde ağırlaştığı için kaburgalarına kadar geldiği için..sende ağırlaştığın için doğal diil mi??hatta daha bunların iyi günler olduğunu hatırlatarak..olabilir mi hanııımmm...
Hamile kalmadan önce 49dum canım. Şimdi kaç kilo oluğumu söylemek istemiyorum, moralim bozuluyor çünkü. Çok kilo aldım ama
Evet İzmir'deyim canım. Yakup Erata'ya gidiyordum, 9 Eylül'ün prof.u. Onunda ücretler çok uçuktu, mecburen bıraktım artık. Ege Sağlıkta yaptırıyor o da, ama hastanenin sigortayla anlaşması yok. Doğum 4500e geliyordu. Bir ay önce Karataş'ta Reşat Bozoklar var ona gitmeye başladım. Birkaç arkadaşım çok övdü, hastanenin fiyatlarıda çok uygun. Şimdi Karataş'ta doğum yapacam gibi görünüyor.
teşekkür canım karataş hastanesi nekadar.bende düşünüyorum o hastaneyi.ama nasıl bi hastane bilmiyorum.
hımmm olabilir hiç aklıma gelmemişti eee nede olsa koca dana oldu1 kilo önceleri rahmimin üzerinde tepinirdi şimdi göbek deliğimin üstünde horon tepiyo valla doktora gitcektim hee iyiki didinnnn başımda bu kadar dert varken kalp krizi geçirmeyeyim diye düşünüyodum
GÜNAYDIN hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun
tuba nın göbüşü kocaman olmuş benimki onun yanında yavru göbek gibi 6,5 aylık olduk banamısın demiyor yerinde seyrediyor ayrıca dün bebeğim hiç hareket etmedi o kadar dondurma yedim sabaha kadar uyanıp uyanıp elimi karnıma koydum ama tık yok sabah sadece 1 kere vurdu ya da seyirme gibiydi bilmiyorum çok korkuyorum neden böyle yapıyo yavrum bana aksi gibi gece de yola çıkıcaz gitsemmi acaba akşam bir acile kızlar tavsiyeniz var mı?
loitumaaaaa müberranın fanındayım adım kübra senin adın ne online misin?
ah canım üzülmekte lafmmı inan bana gece boyu toplasan 3,4 saat uyuyabilmişimdirçok huzursuz oldumofff canım yaaa ne sıkıosun boş yere kendini ...senin amacın belli..hee rahatsız olduysan ne yap et sildir ama bunun için canını sakın sıkma..kim ne diyosa desin boşverr..hem sana bunu söyliyen arkadaşta art niyetli söylememiştir..burda herkes birbirini çok samimi görüyo samimiyete dayanarak demiştir...
Günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar :)) sabah sabah ne güzel dualar etmişsiniz öyle :))
S.Tuğba
canım sen zaten sabahtan çatlayan kalçamın,şişen ayaklarımın,büyüyen göbüşümün resmini ekliycem diye yazmıştın. Niyetinde bunları gösterebilmekti. resimleri bende gördüm ve bundan farklı birşey düşünmedim. Sana o şekilde yorum yapan arkadaşı topikte ilk defa görüyorum ayrıca yorumu çok sert ve acımasız olmuş, kısaca ayıp etmiş diyebilirim. Öyle üyeliğini falanda iptal ettirme sakın, hem kim ne düşünürse düşünsün sen kendini bildikten sonra hiç önemli değil. üstelik hamilesin kendini üzmemelisin, bu topiğe kendimizi daha iyi hissetmek ve hamileliğe dair şeyler paylaşmak için giriyoruz. Benim şahsi düşüncem bu ayrıca göbüşündeki kahverengi çizgi nekadrda belirgin ama benimki belli belirsiz
Birde önceden çok zayıfmışsın, şimdi daha iyi görünüyorsun ve hamile güzelliği dedikleri şey olmuş diyebilirm. Kalçandaki çatlaklara inanamadım, sanırım önceden çok zayıf olduğundan öyle olmuş :) birde ayakların gerçekten şiş fırsat buldukça ayaklarının altına yastık koyup uzanmalısın şişlerde çok işe yarıyor taklım..
[/QUOTE
canım benim inan bana okurken gözlerim doldu topiğe girerken ya dışlanırsam ya herkes onun gibi düşünürse diye endişelenmiştim içimi rahatlattınız allah sizlerden razı olsun o kişinin şahsiyeti ve kalitesi telaffuz ettiği sözlerden belli asla muhatap alınacak birisi değil ama ilkkez bu şekilde itham edildiğim için moralim çok bozuldu gecem zehir oldu diyebilirim...evet göbek çizgim çok belirdi ayaklar şişti çok erken oldu herşey ama ben 2 yıl bekledim onun için şükrediyorum üzülmüyorum sağlıkla kucağımıza alırsak hepsi, geçecek biliyorum ..evet önceden 47 kiloydum 49,50 ile hamile kaldım dümdüz bacak vardı şimdi pörrt diye ufacık çıkan basenler yırttı oracıklarımı demek senin çizgi belli belirsiz al o zaman bu sanaCANIMM GERÇEKTEN ÇOOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DESSTEK OLLUP,BENİ ANLADIĞIN ALLAH HERŞEYİ O GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
mrb ben de ekim annelerinden fazla yorum yapamayanlardanım arada bir girip ne konuşulduğunu okuyorum faydalı da oluyo okuduklarım ben de gördüm resimleri ama hiç de yanlış anlamadım aksine kendimle karşılaştırdım bend de bu kadar oldu mu felan diye. sen hiç canını sıkma hiç de o denildiği gibi değil herkes nereden bakması gerektiğini bilmiyo kafasına göre yorum yapıyo ayrıca sen bu konulara bu kadar üzülme bebeğini etkiliyorsun boşver kim ne derse desinbebişini düşün üzme onu kapat konuyu en iyisi üzülme daha fazlaGERÇEKTEN ÇOK RAHATLADIM SABAHTAN BERİ RUH GİBİYDİM İÇİMİ RAHATLATTINIZ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN BENİ ANLAMIŞSINIZ ÇOK SAĞOLUN ÇOK,ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
canım benim şişlikleride göz önüneal ama hem 7.ayda tamamen büyüyormuş bebekler sağlıklı olsunda varsın küçük göbüşlü olalım nolcek istersen bi kaşık bal yiyip sola yat 10,15 dksonra bebişin pat diye tepki verir korkma allahın izniyle bebeğin uyuyodur ben dün bi yerde okudum çoğu zaman gündüzleri uyurlarmış gece harekete geçerlermiş allah evladını bağışlasın sağlıkla inşallahGÜNAYDIN hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun
tuba nın göbüşü kocaman olmuş benimki onun yanında yavru göbek gibi 6,5 aylık olduk banamısın demiyor yerinde seyrediyor ayrıca dün bebeğim hiç hareket etmedi o kadar dondurma yedim sabaha kadar uyanıp uyanıp elimi karnıma koydum ama tık yok sabah sadece 1 kere vurdu ya da seyirme gibiydi bilmiyorum çok korkuyorum neden böyle yapıyo yavrum bana aksi gibi gece de yola çıkıcaz gitsemmi acaba akşam bir acile kızlar tavsiyeniz var mı?
canom lierac çatlak için senin dediğin lasonihdi galiba ama herkez 8. aydan sonra tavsiye ediyor. benim tüm arkadaşlarım göğüs ucundaki yara yüzünden çok çekti ağladıklarını bilirim buyüzden tehlikeye atmıycam 8. aydan itibaren kullanıcam, eczacı bayan şanslıymış ama biz şanslımıyız bilemem :)) sen yinede işini sağlama al 8. ayından sonra kullan canom :))gögüs ucu kremimiydi ayrıca eczanedeki kadın dediki bana şimdiden alıp boşa masraf yapmayın ben dogum yaptım gögüs ucum yara olmadı çok rahat emzirdim herkesin gögüs ucu farklı oluyormuş kimininki hassas oluyp yara oluyormuş kimininde yara olmuyormuş kremi ve biberonu dogumdan sonra almak dama herkez 8. aydanaha iyiymiş tabiki herkesi fikri düşüncesi farklı ben söyleyeyim dedimmmm
hamişlerrrrr bişi sorcam ben yatarken yada kalkarken nefesim kesiliyor sanki kalbimi biri eliyle sıkıyorr nefes nefese kalıyorum sizlerdede oluyormuuu
dün kapı çaldı yattıgım yerden kalkayım dedim ama çok yavaş bir anda kitlendim ölücem sandım :26:
canom lierac çatlak için senin dediğin lasonihdi galiba ama herkez 8. aydan sonra tavsiye ediyor. benim tüm arkadaşlarım göğüs ucundaki yara yüzünden çok çekti ağladıklarını bilirim buyüzden tehlikeye atmıycam 8. aydan itibaren kullanıcam, eczacı bayan şanslıymış ama biz şanslımıyız bilemem :)) sen yinede işini sağlama al 8. ayından sonra kullan canom :))
taklım doktorum yatış pozisyonuna geçerken ve ilk doğrulurken yanlış pozisyon yüzünden taşikardi olabileceğini söylemişti bana. normal bişi yani arada banada oluyor. buarada benim kızım hep çok aşağılarda vuruyor çünkü yan yatıyor midemde kaburgamda hareketleri yok( ama olsun o iyi olsunda nasıl rahat ediyosa öyle yatsın. biraz önce dışarı çıkmıştım hastanenin önünden geçerken yeni doğmuş bi kız bebek çıkarıyolardı. sıcak diye kundağa koymamışlar heralde Allahım minicikkkk ölüürm ben ona benim kızımda böle minicikmi olucak diye bakakaldım. yaa ben kızıma kesin hayran olucam çooookkkk tatlı oluyor elma kurdu gibiiii uffacıklar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?