2011 Ekim Anneleri

neeeeee 49 mu ben 64 kiloyum desem için rahatlarmııı

Hamile kalmadan önce 49dum canım. Şimdi kaç kilo oluğumu söylemek istemiyorum, moralim bozuluyor çünkü. Çok kilo aldım ama

Evet İzmir'deyim canım. Yakup Erata'ya gidiyordum, 9 Eylül'ün prof.u. Onunda ücretler çok uçuktu, mecburen bıraktım artık. Ege Sağlıkta yaptırıyor o da, ama hastanenin sigortayla anlaşması yok. Doğum 4500e geliyordu. Bir ay önce Karataş'ta Reşat Bozoklar var ona gitmeye başladım. Birkaç arkadaşım çok övdü, hastanenin fiyatlarıda çok uygun. Şimdi Karataş'ta doğum yapacam gibi görünüyor.

talılar bendim o.eczaneden sordum 75 tl dedi, adı falan herşeyi kontrol ettim 100 ml,hepsi buradadan 47 tl ye aldm.yani sipariş verdim 2 kutu:) evet fark cok fazlaaa..

bak şimdi canım gözlerinii kapattttt içindeki melegini düşünn onu ne kadar sevdigini istediğini düşün
dogdugu zaman senin sevgine muhtaç oldugunu pamuk ellerini düşün kilolar moralini bozmaz o kilolar gidecekk
bebişimize yararlı şeyler gitsin diye yiyoruz kilo alıyoruz hepsi meleklerimizi emzirdiğimiz zaman gidecek
boşa moralini bozup bebişi tedirgin etme kızzz

Canom Lierac çatlak kremi, göğüs ucu farklı, lansinoh iyi diyorlar göğüs ucu için. Sen gene göğüslerin için önlemini alda baştan, yara olursa çok fenaymış acısı çünkü. 8. aydan sonra sürmeye başlayın diyorlar göğüs kremini.

Edelim biz dualarımızıda araya bunuda koyalım. Napayım kendimi tutamıyorum belki Allah yardım ederde tutarım biraz kendimi

hani artık miniğinde ağırlaştığı için kaburgalarına kadar geldiği için..sende ağırlaştığın için doğal diil mi??hatta daha bunların iyi günler olduğunu hatırlatarak..olabilir mi hanııımmm...

Öyle yapmaya çalışıyorum bende napalım sağlık olsunda...

hımmm olabilir hiç aklıma gelmemişti eee nede olsa koca dana oldu 1 kilo önceleri rahmimin üzerinde tepinirdi şimdi göbek deliğimin üstünde horon tepiyo valla doktora gitcektim hee iyiki didinnnn başımda bu kadar dert varken kalp krizi geçirmeyeyim diye düşünüyodum

teşekkür canım karataş hastanesi nekadar.bende düşünüyorum o hastaneyi.ama nasıl bi hastane bilmiyorum.

teşekkür canım karataş hastanesi nekadar.bende düşünüyorum o hastaneyi.ama nasıl bi hastane bilmiyorum.

Ben emekli sandığına bağlıyım, normal-sezeryan farketmez dediler herşey içinde 750 tl. Bir gece kalıyormuşsun, dr.a ayrı ücret ödenmiyormuş. Ege Sağlığı gezdikten sonra Karataşı gezdim, tabi bi hüsrana uğradım. Eski bir hastane, öyle içi şıkıdık şıkıdık değil ama sonra orada doğum yapan arkadaşımı aradım. Görünüşüne aldanma çok ilgileniyorlar ebeleri iyi falan dedi. 1 gece kalacaksın o kadar para verilirmi hiç dedi Ege sağlığa. Kocamda 4500 bizi kasar dedi, haklıda. Bende bıraktım canım doktorumu. Napayım...Bu yeni dr.da genç,tatlı biri. Tabi özel muayne kadar ilgilenilmiyor ama güler yüzlü işte. Hayırlısı artık.

korkma kız...rahim büyüyo diyafram kaslarına basıncı oluyo ve akciğerini sıkıştırıp genişlemesini önlüyo..bu yüzdende nefesimiz sıkışmış gibi hissediyoruz..ama çok soluk soluğa kalıp dudaklarında parmak uçlarında morarma olduysa vaya göğüs ağrın olduysa nabzın birden çok arttıysa dr.a git o zaman..ama sanmıyorum basit ağırlaşmadan dolayı sıkışıyosun sen..

Son düzenleme:

2 gün önce bende aynı konuda baya huzursuz oldum ama boşunaymış dediğin gibi tatlı yedim olmadı yattım olmadı bazen oluyo canım sokma kendini yerini değiştirmiş benimki ondan hissedememişim hem doktorlar bu döönem günde 1 kere hareket etse bile normal diyo nalsılki bizim huyumuz karakterimiz uyku düzenimiz değişiyo onlarında öle bi gün sinirli olup pata küte vuruyo ertesi gün paso uyuyabiliyo

loitumaaaaa müberranın fanındayım adım kübra senin adın ne online misin?

ah canım üzülmekte lafmmı inan bana gece boyu toplasan 3,4 saat uyuyabilmişimdirçok huzursuz oldum
dediğin gibi amacım belliydi gündüzdende yazmıştım ama o yoorum beni çok üzdü iyi niyetli yazılmış yorum değildi çok seviyesiz bi yorumdu başınamı vurdu kudurdunmu filan ne demek zaten hamile olan bi bayan değildi bizleri tanımıyoki samimiyetine inanayım neyse bu bana iyi bir ders oldu

kızlar yaaaa günlerdir netimiz yok... aklım burda kaldı neler oldu acaba diee....umarım herkes iyidir.

biz bu arada neti kapıcımızdan alıyoruz ve son toplantıda kapıcımızı gönderme kararı almışlar en fazla 1 aya kadar gidicek ve de apartmanda başka alabileceğimiz kimse yok ya tam ihtiyacım olduğu zaman netsiz sizsiz kalıcam yaaaa

merhaba arkadaşlar cumanız,ve kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun...bu güzel günün yüzü suyu hürmetine allah el açıp kim ne dilerse kabul etsin hastalara şifa,dertlilere deva çocuksuzlara çocuk biz gebelere hayırlı doğumlar nasip etsin ...

canom lierac çatlak için senin dediğin lasonihdi galiba ama herkez 8. aydan sonra tavsiye ediyor. benim tüm arkadaşlarım göğüs ucundaki yara yüzünden çok çekti ağladıklarını bilirim buyüzden tehlikeye atmıycam 8. aydan itibaren kullanıcam, eczacı bayan şanslıymış ama biz şanslımıyız bilemem :)) sen yinede işini sağlama al 8. ayından sonra kullan canom :))

taklım doktorum yatış pozisyonuna geçerken ve ilk doğrulurken yanlış pozisyon yüzünden taşikardi olabileceğini söylemişti bana. normal bişi yani arada banada oluyor. buarada benim kızım hep çok aşağılarda vuruyor çünkü yan yatıyor midemde kaburgamda hareketleri yok ( ama olsun o iyi olsunda nasıl rahat ediyosa öyle yatsın. biraz önce dışarı çıkmıştım hastanenin önünden geçerken yeni doğmuş bi kız bebek çıkarıyolardı. sıcak diye kundağa koymamışlar heralde Allahım minicikkkk ölüürm ben ona benim kızımda böle minicikmi olucak diye bakakaldım. yaa ben kızıma kesin hayran olucam çooookkkk tatlı oluyor elma kurdu gibiiii uffacıklar :))))

Hayırlı cumalar, Hayırlı kandiller
Rabbim hakkımızda hayırlı olucak tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah Ailemize sevdiklerimize yavrularımıza sağlık nasip eylesin inşallah

kıslar bn ilaç firmasında calışom az önce bır arkadaşım şiddetle memeucu kremi lasonihdi tavisye etti.30 haftadan sonra kullan dedi.sonrasında çok zor olur tedbir gibi yani... birde azönce ağustos annelerini okudum ya hepsi doğurcam telaşındalar bide bzm şikayetlere bakkk.çok heyecan verici bişey ya son demleriii.bizde inş görcezz o günleriii.
Ya bide doğumdan sonra burdan devam mı edielcek acaba, yoksa başka bir konu mu açılcak Duyguuuuumm!!! hmn de moda girdim sanki yarın doğurcam töbe ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…