Hayırlı cumalar, Hayırlı kandiller
Rabbim hakkımızda hayırlı olucak tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah Ailemize sevdiklerimize yavrularımıza sağlık nasip eylesin inşallah
taklım doktorum yatış pozisyonuna geçerken ve ilk doğrulurken yanlış pozisyon yüzünden taşikardi olabileceğini söylemişti bana. normal bişi yani arada banada oluyor. buarada benim kızım hep çok aşağılarda vuruyor çünkü yan yatıyor midemde kaburgamda hareketleri yok( ama olsun o iyi olsunda nasıl rahat ediyosa öyle yatsın. biraz önce dışarı çıkmıştım hastanenin önünden geçerken yeni doğmuş bi kız bebek çıkarıyolardı. sıcak diye kundağa koymamışlar heralde Allahım minicikkkk ölüürm ben ona benim kızımda böle minicikmi olucak diye bakakaldım. yaa ben kızıma kesin hayran olucam çooookkkk tatlı oluyor elma kurdu gibiiii uffacıklar :))))
hanzade yok bugun gelmedii izin falanmı aldı kii:26:
selam kızlar..
bişiy aklıma takıldı da.. pek oturarak duramıyorum.. erkenden bel şikayetlerine başladım..
şey dicem.. şimdi ben sizden epey gerideyim yani 17 haftalığız.. ama.. bu göğüs ucu kremini de hep 28-30haftadan sonra öneriyorlar..
ama benim sol göğüsümün ucu kötü olmaya başladı.. hafif bir çatlak var.. dokunamıyorum da kanatırım diye.. acaba alsam mı ne etsem.. akıl verin.. bepanten falan mı alsam yoksa.. lansinoh falan mı..
önerilerinizi bekliyorum kuzular
selam kızlar..
bişiy aklıma takıldı da.. pek oturarak duramıyorum.. erkenden bel şikayetlerine başladım..
şey dicem.. şimdi ben sizden epey gerideyim yani 17 haftalığız.. ama.. bu göğüs ucu kremini de hep 28-30haftadan sonra öneriyorlar..
ama benim sol göğüsümün ucu kötü olmaya başladı.. hafif bir çatlak var.. dokunamıyorum da kanatırım diye.. acaba alsam mı ne etsem.. akıl verin.. bepanten falan mı alsam yoksa.. lansinoh falan mı..
selam kızlar..
18-20 haftalarda benimde aynı şikayetlerim vardı çok şükür bel ağrısı geçti canıma tak ettiği vakitlerde parol kullanıyordum,sol göğsümün ucu çok acıyordu dokunamıyordum kendiliğinden geçti ilaç kullanmama gerek kalmadı
bel ağrım bende de çokça....bu arada kızlar bende aldım göğüs kremi ama 28 değil benim bildiğim 38. haftada başlamak lazım ve arkadaşımın doktoru göğüslerler çok oynamayın erken doğumu teteikleyen bir durum demiş....am sürekli olmamak koşulu ile kuruyan kerlerine sür istersen
1haftadır accaip stres yükledim bebike yaaa(Vicdan azabı çekiyorum ama elimde diil stres küpü gibiyim...
Bugün kontrolümüz var..Bi sorun yoktur inş..Dua edin bize olur mu...
selam kızlar..
çok oynama gögüslerinle deli kız
bepantenin krem olanını ya da bepantol kullan
merhem fln kullanma çok yağlı rahatsız eder.
Banyodan sonra sür hafif elleme başka da
kız eller miyim hiç.. üstüne yatıcam diye bile korkuyorum.. pimi çekilmiş bomba gibiler 1 numara büyük sütyen alsam mı ki ?
ama mümkün olduğunca da sütyen numarasını büyütmeyin diye okuduydum bir sitede.. sıkı olması iyimiş miş.. aman neysebanyodan sonra kremleriz hafiften..
kız eller miyim hiç.. üstüne yatıcam diye bile korkuyorum.. pimi çekilmiş bomba gibiler 1 numara büyük sütyen alsam mı ki ?
ama mümkün olduğunca da sütyen numarasını büyütmeyin diye okuduydum bir sitede.. sıkı olması iyimiş miş.. aman neysebanyodan sonra kremleriz hafiften..
kısslar bn şuan hafif destekli 85-90 takıorum.bu emzirme sütlükleri var ya kaç beden almam gerek..
sağolun kızlar.. parolu doktor da verdi hem baş hem bel ağrısı için ama elimden geldiğince dayanmaya çalışıyorum.. dün dükkana gittim 4-5 saat.. oturmaktan gece uyuyamadım..
şimdi de koltukta kıvranıyorum.. primanın cd sini verdiydiler kontrole gittiğimde orda biraaz hamile yogası vardı. birazdan yapayım.. hergün alışkanlık haline gelmesi lazım sanırım.. yoksa 2-3 ay sonra ağlarım ağrıdan herhalde..
canım bende sizi merak ettim.. ama tahmin ettim akşama gidersin diye.. :) Allahın izniyle herşey yolundadır ... 3lünüz yapılacak sanırsam.. güzel haberlerle gelirsiniz..
95-100 al (çığlık atma ablam 80 takarken 100 almıştı :) )
ama 2 tane al çok alma lazım olursa alırsın yine
yuhhh..kısss bzm genetik yapıda yok öle bi meme ölçüsü o kdr büyümez bnmkiler yawww...
öyle düşünme :) doğumdan çıkınca 1 beden şişivericekler.. sütaş anne olucaz sonuçta :)
eltimin normalde kullandığı sütyen doğuma kadar 85-90 oldu... hooop 100 alıverdibirden süt doluyor çünkü mamoşlara.. benim şu anda kullandığım 85B .. ve daha 4aylığız.. sonrasında ne olacak hiç bilmem.. sığdıramıyorum şu anda 85'e, ordan burdan pırtlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?