2011 Ekim Anneleri

Hayırlı cumalar, Hayırlı kandiller
Rabbim hakkımızda hayırlı olucak tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah Ailemize sevdiklerimize yavrularımıza sağlık nasip eylesin inşallah

amin cnm.bu kadar olur şimdi mesaj yazdım acaba Duygu okur mu die düşünürken sende gelmişinn

slm herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller.kızlar kaç gündür yoktum annemdeydim.dr gittim şeker yüklemesi yapıldı çok şükür ii çıktı.kan ilacı kullanamıyodum,hemogram yaptık kanım baya düşmüş kan iğnesi verdi doğuma kadarf gün aşırı vurulucam.birde kasığımdaki şişliği fıtık zannetmiştik ama varismiş çok ilginç kasıkta varis ilk defa duydum.çok ağrı yapıyor fazla kilo alma dedi zaten alamıyorum 1 ayda 1 kilo almışım

off sorma her sabah karnımı seviyorum canım oğlum seni çok seviyorum vs diye konuşuyorum hayran olarak hergünü geçiriyorum miniğime..ama şu bi aydır verilen şehitler özellikle dün bu kadar can acıtıcak kadar oluşu..garipce bi suçluluk mu desem yada doğmamış bebeğiminde başına aynı şeylerin gelebilcek olması ihtimali mi ne biliyim bi garip duygu karnıma bile bakamıyorum..ben daha henüz öpüp koklayamamışken bu kadar bişey oldu olcak diye düşünüyo hayatımı ona göre yönlendiriyosam bu evlatların annelerinin içi nası yanıyodur..off çok dolmuşum belki çok alakasız oldu ama..allahım her yaştaki evladı koru doğmuşu,doğacağı..rabbim sabır versin..

selam kızlar..

bişiy aklıma takıldı da.. pek oturarak duramıyorum.. erkenden bel şikayetlerine başladım..
şey dicem.. şimdi ben sizden epey gerideyim yani 17 haftalığız.. ama.. bu göğüs ucu kremini de hep 28-30haftadan sonra öneriyorlar..
ama benim sol göğüsümün ucu kötü olmaya başladı.. hafif bir çatlak var.. dokunamıyorum da kanatırım diye.. acaba alsam mı ne etsem.. akıl verin.. bepanten falan mı alsam yoksa.. lansinoh falan mı..
önerilerinizi bekliyorum kuzular

18-20 haftalarda benimde aynı şikayetlerim vardı çok şükür bel ağrısı geçti canıma tak ettiği vakitlerde parol kullanıyordum,sol göğsümün ucu çok acıyordu dokunamıyordum kendiliğinden geçti ilaç kullanmama gerek kalmadı

Son düzenleme:

bel ağrım bende de çokça....bu arada kızlar bende aldım göğüs kremi ama 28 değil benim bildiğim 38. haftada başlamak lazım ve arkadaşımın doktoru göğüslerler çok oynamayın erken doğumu teteikleyen bir durum demiş....am sürekli olmamak koşulu ile kuruyan kerlerine sür istersen

1haftadır accaip stres yükledim bebike yaaa(Vicdan azabı çekiyorum ama elimde diil stres küpü gibiyim...
Bugün kontrolümüz var..Bi sorun yoktur inş..Dua edin bize olur mu...

1haftadır accaip stres yükledim bebike yaaa(Vicdan azabı çekiyorum ama elimde diil stres küpü gibiyim...

benimde aynısı olmuştu çok hassaslaşmıştı ama sonradan geçti nemlendirici kullanmıştım ben en başından buyana

sağolun kızlar.. parolu doktor da verdi hem baş hem bel ağrısı için ama elimden geldiğince dayanmaya çalışıyorum.. dün dükkana gittim 4-5 saat.. oturmaktan gece uyuyamadım..
şimdi de koltukta kıvranıyorum.. primanın cd sini verdiydiler kontrole gittiğimde orda biraaz hamile yogası vardı. birazdan yapayım.. hergün alışkanlık haline gelmesi lazım sanırım.. yoksa 2-3 ay sonra ağlarım ağrıdan herhalde..

canım bende sizi merak ettim.. ama tahmin ettim akşama gidersin diye.. :) Allahın izniyle herşey yolundadır ... 3lünüz yapılacak sanırsam.. güzel haberlerle gelirsiniz..

çok oynama gögüslerinle deli kız
bepantenin krem olanını ya da bepantol kullan
merhem fln kullanma çok yağlı rahatsız eder.
Banyodan sonra sür hafif elleme başka da

çok oynama gögüslerinle deli kız
bepantenin krem olanını ya da bepantol kullan
merhem fln kullanma çok yağlı rahatsız eder.
Banyodan sonra sür hafif elleme başka da

kız eller miyim hiç.. üstüne yatıcam diye bile korkuyorum.. pimi çekilmiş bomba gibiler 1 numara büyük sütyen alsam mı ki ?
ama mümkün olduğunca da sütyen numarasını büyütmeyin diye okuduydum bir sitede.. sıkı olması iyimiş miş.. aman neyse banyodan sonra kremleriz hafiften..

kısslar bn şuan hafif destekli 85-90 takıorum.bu emzirme sütlükleri var ya kaç beden almam gerek..

merhabalar herkese,

bel ağrlarından bahsedilmiş, benim sadece belde değil sırt ağrısı şeklinde oluyo, sırtımın sol tarafınının aşağı bir noktasında ağrı da denmez batma şeklinde oluyo dayanılmaz bir acı, yürüyüş iyi geliyo ama bu sefer ayaklarımın ağrısı geçmiyo saatlerce, durum vahim yani, bebiş iyi olsunda katlanıcaz artık, b,irde ben lierac'ı 2 günde bir kullanıyorum.
üzereinde günde 2 defa yazıyo abartı değil mi o... meme ucuyla ilgili bir problemim olmadı öle bi kremide ilk kezduyuyorum herkesin kullanması gerekli mi?

Cnm sen ağrı çekerken adrenalin salgıladığın için bu bebeği de etkiliyomuş.Onun için kendini çok zorlama. Dayanıcam diye kasma. Kullanmaya ihtiyacın varsa kullan parolu...
Yogayı dene bakalım faydası oluyosa biz de yapalım:)
Randevumuz 17.30da...Eşimin gelmesi kolay olsun diye hep çıkış vaktine alıyorum..Onun izin alması çok zor oluyo...3'lü yapılacak evet...İyi dileklerin için teşekkürler cnm.

yuhhh..kısss bzm genetik yapıda yok öle bi meme ölçüsü o kdr büyümez bnmkiler yawww...

öyle düşünme :) doğumdan çıkınca 1 beden şişivericekler.. sütaş anne olucaz sonuçta :)
eltimin normalde kullandığı sütyen doğuma kadar 85-90 oldu... hooop 100 alıverdi birden süt doluyor çünkü mamoşlara.. benim şu anda kullandığım 85B .. ve daha 4aylığız.. sonrasında ne olacak hiç bilmem.. sığdıramıyorum şu anda 85'e, ordan burdan pırtlıyorlar

Anam benim göğüsler hamileliğe rağmen daha yeni 75'i dolduruyo..Ben sütaş anne olunca bile en fazla 85 takarım herhalde
Yoksa benim sütüm de mi az olcak kiiii!!!Ne edim ben acepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…