günaydın kızlar biz bu aksam kusadasına gidiyoruz eşimle beraber 1.evlilik yıldönümümüzü kutlamaya pazar günüde şirice efes meryem anaya gidicez çok seviyorum kusadasını çok mutluyum....
ıyı yaptın oğlunu yesınler senın
dün 1,5 yasındakı yeğenımı dıyorumm senı yıyımmı yalvararak yemee benıı dıyoo aynı hürremın sesının konusmasının küçüklük halii
yaa yeme benii benı yeme dıyo korktu çocuk herhalde kendı bebeğimi yedıgımı düşünüyor olmalıkı karnım da bebek var dıyoruz mınık cıddıye alıp korkuyoo ama çokkk tatlı yeme benııı
diğer yeğenımde 3,5 yasında kucağıma almamı ıstıyo sarılmak ıstıyo ama aşkım alamam senı bebek var karnımda dıyorum tama dıyo bu kez babası da dıyo bendede bebek var kızım alamam kucağıma dıye
hayır sende bebek yok dıyo babannesının göbeğinin fazlalıgının sebebının bebek olmadıgınıda anlıyo akıllım benım
benım kızımın konusmaları dıllerı nasıl olcak anası kılıklımı olcak babası gibi tüm dunya ıle barısık mı olcak ayy yavrumu çok merak edıyorumm kızlar kaşını gözünü dudağını ten rengını
özellıkle sağlığını çokkk MERAK EDİYORUMMMMMM
dün dayanamayıp doktora gittim
982gr olmuş benim kuzu 26+0da
benim karnım iyice küçüldü ,reflüm azdı
onun dışında herşey normalmiş,şekeride pazartesi yükleteceğiz kısmetse
dün dayanamayıp doktora gittim
982gr olmuş benim kuzu 26+0da
benim karnım iyice küçüldü ,reflüm azdı
onun dışında herşey normalmiş,şekeride pazartesi yükleteceğiz kısmetse
Rumuzcuğum merhaba
biraz şükürsüz oldum galiba
dün akşam komşum geldi,benden 10 gün filan büyükmüş bebeği ve ben hamile olduğunu akşam farkettim
karnı okadar küçüktüki anlatamam
sorunluymuş gebeliği,kendi 4aylıkken farketmiş,üstüne görmüş
amniyosentez filan yapılmış sorun görmeyince almamış doktorlar artık sorana söylüyorum diyor
onu görünce birdaha karnım küçük demiyeceğim
Maşallaaaah
Ya kim ilk kg oldu yazacak merak ediyorumm.
Benimde midem çok kötü yanıyor. Doktorum rennie duo yazdı. Günde 4 ölçüye kadar içebilirsin dedi. Gündüzleri bi şekilde soda, süt ile geçiriyorum ama gece ilacı kullanıyorum mecbur.
Başucumda duruyor Rennie. Uykumdan uyandırıyor mide yanması düşün. Bi gözüm kapalı yataktan doğrulup, şişeye ağzımı dayıyorumIyyk demeyin ama tek ben kullanıyorum ilacı . Zaten 3 defa wc ye kalkıyorum. en az 2 kere de kociş üstünü açtı, horladı diye uyanıp kocişi azarlayıp uyuyorum. Ha Bir de sabah namazı derken...
Maşallaaaah
Ya kim ilk kg oldu yazacak merak ediyorumm.
Benimde midem çok kötü yanıyor. Doktorum rennie duo yazdı. Günde 4 ölçüye kadar içebilirsin dedi. Gündüzleri bi şekilde soda, süt ile geçiriyorum ama gece ilacı kullanıyorum mecbur.
Başucumda duruyor Rennie. Uykumdan uyandırıyor mide yanması düşün. Bi gözüm kapalı yataktan doğrulup, şişeye ağzımı dayıyorumIyyk demeyin ama tek ben kullanıyorum ilacı . Zaten 3 defa wc ye kalkıyorum. en az 2 kere de kociş üstünü açtı, horladı diye uyanıp kocişi azarlayıp uyuyorum. Ha Bir de sabah namazı derken...
Yalug ve Necla'nın bebekleri kg.aştılar
ben sebze,meyve hiç birşey yiyemiyorum
kan hapımı değiştirecek
gaviskon licit, ve renin kullanıyorum sürekli geçmiyor anca sabaha karşı geçiyor
reflü yastığında yatıyorum,birde asit düzenleyici yazdı onu alacağım
sen yastığını yükselt,hafif oturur vaziyette yat onun faydası oluyor
Hadi yaaaa.Üfff kaçırmışım.
2 haftadır geçmişi de düzenli okuyamıyorum ya ondannn.
Eh geç de olsa maşallah necla ve yalugcum. Darısı bizim bıdıklara hayırlısyla...
Ay yüksek yastıkta yatamam beeen. Uyuyamam ki. Benim yastığım varla yok arasıdır..
günaydın kızlarrr
oğlumu görmeye gidiyoruzbiz çıkmadan bir selam verelim istedik
canoooo
iyi misin bugün kuzum
maşaallah canım ya kilo almadığın gibi birde vermişsin. bense 2-3 kilo arası aldım ve öylece kaldım yani bazen 4,5 kilo almış gibi görünüyorum 2 gün sonra bi bakıyorum 2 ye iniyor. sanırım bazen ödem tutuyorum. ama senin gibi zayıflamak isterdim çünkü 1,58 boyla 71 kiloyla hamiş kaldımBu sıcak havalar hiç çekilmez oldu gece uyumak işkence gibi geliyor40 bedenden 38'e düştüm ne ilginç bir dönem yaşıyorum ama sütaş ineğini aratmayan göğüslerimi hesaba katmıyorum 920 beden olan sütyenim 100 bedenlere çıktı yine sığmıyor taşıyor:93:
hafta olarak hesaplarsam 8.aydan gün almaya başladım ama sata göre ay olarak 6,5 aylık yani yedinci ayımı dolduruyorum
ha ha ha ya çok güldüm rumuz demek annen öle dedi hee :)) ya aslında belli hamile olduğumuz ama bazen insanlar emin olamayıp soruyo yinede. geçenlerde bi teyze evlimisin dedi bende şaşırdım göbeğimi görmüyo heralde diye, dedim evliyim kadın ısrarla beyin var yani dedi :) evet dedim sonra demesin iyi bebkde var kaç aylık 6 aylık var gibi.. dedim teyze madem belli hamile olduğum ne sorup duruyon evlimiyim diye? yüzük yoktu parmağımda, bekar ama hamilemiyim diye merak etmişde pat diye soramamış. :)) ( parmaklarım şiştiği için yüzük takmıyorum iki gündür ayaklarımda yine şişmeye başladı )Ya diyecektim ama yanlış mı hatırlıyorum dedim. Daha önce yüklediğin fotolarda hafif tombiş görünüyordun. Şimdi sadece göbeği olan fit bir hamişsin.
Nasıl oluyor bu iş de bakiim sırrını..
Totom ve basenim göbeğimle yarıştığı için olsa gerek hala hamilemisin diye soruyorlar. Geçen gün anne ya bana hamilemisin diyolaaar, bu koca göbek neee dedim. Annemden gelen cevap. "Kızım hamile değilde şişko bi bayan gibi duruyosun"
Yalnızz değilsin canım bende öğleden sonra çalışıyoruuuum. Neyse az kaldı inşallah az. tam 1,5 ay -6 haftaaaa...
iyiyim canım bulantılar tekrar başladı galiba birde karpuz gibi uyumaktan kendimi alamıyorum
sen nasılsın bebiş nasıl kaç kg olmuş hiç anlatmıyosun kızzzzzzzzzzz
Dikkat et sıcak etkiliyor
ne anlatiim bacım şekerimi yüklettim 92 çıktı dr çok ii dedi
25 haftayız USG de 760 gr olmuş ii dio dr :) kızın odasından babasını attık bu hafta oda boşalttık. İzinliydim. Ptesi iş başı bu sıcakta nasıl gidip gelcem onu düşünüom.
bu kadar :)
bide burda okuyunca panik yaptım. Bizim kız da hep secde pozisyonunda. Ama 3 ayrı dr gördü o şekilde hiç biri bişi demedi.
maşallah prensesineeebabasını niye attınız kız odadan
valla gerekmedikçe çıkmıyorum ben dışarı allah çalışanlara yardım etsin şapka kullan canım
izne ne zaman çıkacaksın??
ay iyi yapmışsın bebişin odası güneş görmeliymiş iyi yapmışınev 3 oda bi saoln
3 odanın biri karanlık oda biri çalışma odasıydı
kızımımı ataydım karanlık odaya adamı attım işte :)
Ekim başına kadar çalışmayı planlıorum canocan (dayanabilirsem)
27.haftaya girdik bugünkızlar akşam biraz geç yattım ama bayılıcaktım nerdeyse bu aralar bir acayipim tansiyonummu düşüyo ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?