2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlar biz bu aksam kusadasına gidiyoruz eşimle beraber 1.evlilik yıldönümümüzü kutlamaya pazar günüde şirice efes meryem anaya gidicez çok seviyorum kusadasını çok mutluyum....

hayırlı yolculuklar dıkkat et ve gunes koruyucu kesınlıkle gunese cıkmadan yarım saat önce sür

KIZLARR

dÜn kizima yorgan carŞaf ve iki tane yastik yÜzÜ aldim tirnak makasi tarak firÇa ve banyo kÜveti 7 tanede kollu citcitli bady aldimm

mother care de indirim vardiYA kuvet 15 yorgan 27 yastik yÜzleri 7 tl badyler 5 tl ye IKI ÇARŞAF 25 E GELDI KESKE yorgan yüzünüde alsaymısım yaa inşallah kalmıstır geldi Çok uygundu her yain 15 İ fiyatlarin yarisi birdahaki 15 aĞustosu iple cekiyorum )

Rumuzcuğum merhaba
biraz şükürsüz oldum galiba
dün akşam komşum geldi,benden 10 gün filan büyükmüş bebeği ve ben hamile olduğunu akşam farkettim
karnı okadar küçüktüki anlatamam
sorunluymuş gebeliği,kendi 4aylıkken farketmiş,üstüne görmüş
amniyosentez filan yapılmış sorun görmeyince almamış doktorlar artık sorana söylüyorum diyor
onu görünce birdaha karnım küçük demiyeceğim

Benim yeğenimede bak burda bebek var cici yap bebeğe demiştik yavrum şimdi herkesin karnında bebek var sanıyor cici bebek diyor

dün dayanamayıp doktora gittim
982gr olmuş benim kuzu 26+0da
benim karnım iyice küçüldü ,reflüm azdı
onun dışında herşey normalmiş,şekeride pazartesi yükleteceğiz kısmetse

Maşallaaaah
Ya kim ilk kg oldu yazacak merak ediyorumm.
Benimde midem çok kötü yanıyor. Doktorum rennie duo yazdı. Günde 4 ölçüye kadar içebilirsin dedi. Gündüzleri bi şekilde soda, süt ile geçiriyorum ama gece ilacı kullanıyorum mecbur.
Başucumda duruyor Rennie. Uykumdan uyandırıyor mide yanması düşün. Bi gözüm kapalı yataktan doğrulup, şişeye ağzımı dayıyorum Iyyk demeyin ama tek ben kullanıyorum ilacı . Zaten 3 defa wc ye kalkıyorum. en az 2 kere de kociş üstünü açtı, horladı diye uyanıp kocişi azarlayıp uyuyorum. Ha Bir de sabah namazı derken...

dün dayanamayıp doktora gittim
982gr olmuş benim kuzu 26+0da
benim karnım iyice küçüldü ,reflüm azdı
onun dışında herşey normalmiş,şekeride pazartesi yükleteceğiz kısmetse

Canım benim karnımın küçüklüğünden yana hiiç şikayetim yok. Şimdiden çorabımı tıslayarak giyiyorum. Eda nın dediği gibi yere bişey düşse "niye düştün" diye bakıyorum. Bebeğimin kilosu da iyi Allaha şükür.. Daha ne isteyim. aaa istiyorum istiyoruuum basenimin ve totomun miryem gibi küçülmesini istiyorummm

Yalug ve Necla'nın bebekleri kg.aştılar

ben sebze,meyve hiç birşey yiyemiyorum
kan hapımı değiştirecek
gaviskon licit, ve renin kullanıyorum sürekli geçmiyor anca sabaha karşı geçiyor
reflü yastığında yatıyorum,birde asit düzenleyici yazdı onu alacağım

sen yastığını yükselt,hafif oturur vaziyette yat onun faydası oluyor

Yalug ve Necla'nın bebekleri kg.aştılar

Hadi yaaaa. Üfff kaçırmışım.
2 haftadır geçmişi de düzenli okuyamıyorum ya ondannn.
Eh geç de olsa maşallah necla ve yalugcum. Darısı bizim bıdıklara hayırlısyla...

Ay yüksek yastıkta yatamam beeen. Uyuyamam ki. Benim yastığım varla yok arasıdır..

ah canım bende öyleyim malesef
ama dene faydasını görürsün
ben 2 yastık var başucumda habire değiştirip duruyorum
ama düz vaziyette asit yukarı daha çok çıkıyor

hee kızlar unutmadan Denizin selamı var hepinizee.
Eslem ile görüşmek istiyordu bugün ama eslem 2 gündür topiğe girmiyor sanırım. Özelinden mesaj atmıştım, gelen cevap olmadı.
Neyse saat 11 oldu, biraz işlere bakayım. Dediğim gibi cumartesi çalışmamak hakkım gibi geliyor, tembelliğin dibine vuruyorum. Ama işleri toprlamazsam pazartesi altında kalırım.
ben kaçtıımm Hepinizi çook öptm. :80:Bıdıklara iyi bakııın

maşaallah canım ya kilo almadığın gibi birde vermişsin. bense 2-3 kilo arası aldım ve öylece kaldım yani bazen 4,5 kilo almış gibi görünüyorum 2 gün sonra bi bakıyorum 2 ye iniyor. sanırım bazen ödem tutuyorum. ama senin gibi zayıflamak isterdim çünkü 1,58 boyla 71 kiloyla hamiş kaldım ( 80 i görürüm gibi geliyor dokuz ayın sonunda bakalım artık hayırlısıyla doğsunlarda vericez bişekilde...
ha ha ha ya çok güldüm rumuz demek annen öle dedi hee :)) ya aslında belli hamile olduğumuz ama bazen insanlar emin olamayıp soruyo yinede. geçenlerde bi teyze evlimisin dedi bende şaşırdım göbeğimi görmüyo heralde diye, dedim evliyim kadın ısrarla beyin var yani dedi :) evet dedim sonra demesin iyi bebkde var kaç aylık 6 aylık var gibi.. dedim teyze madem belli hamile olduğum ne sorup duruyon evlimiyim diye? yüzük yoktu parmağımda, bekar ama hamilemiyim diye merak etmişde pat diye soramamış. :)) ( parmaklarım şiştiği için yüzük takmıyorum iki gündür ayaklarımda yine şişmeye başladı )

iyiyim canım bulantılar tekrar başladı galiba birde karpuz gibi uyumaktan kendimi alamıyorum
sen nasılsın bebiş nasıl kaç kg olmuş hiç anlatmıyosun kızzzzzzzzzzz

Dikkat et sıcak etkiliyor
ne anlatiim bacım şekerimi yüklettim 92 çıktı dr çok ii dedi
25 haftayız USG de 760 gr olmuş ii dio dr :) kızın odasından babasını attık bu hafta oda boşalttık. İzinliydim. Ptesi iş başı bu sıcakta nasıl gidip gelcem onu düşünüom.
bu kadar :)

bide burda okuyunca panik yaptım. Bizim kız da hep secde pozisyonunda. Ama 3 ayrı dr gördü o şekilde hiç biri bişi demedi.

Son düzenleme:

maşallah prensesineeebabasını niye attınız kız odadan
valla gerekmedikçe çıkmıyorum ben dışarı allah çalışanlara yardım etsin şapka kullan canım
dogum iznine ne zaman çıkacaksın??

Son düzenleme:
maşallah prensesineeebabasını niye attınız kız odadan
valla gerekmedikçe çıkmıyorum ben dışarı allah çalışanlara yardım etsin şapka kullan canım
izne ne zaman çıkacaksın??

ev 3 oda bi saoln
3 odanın biri karanlık oda biri çalışma odasıydı
kızımımı ataydım karanlık odaya adamı attım işte :)

Ekim başına kadar çalışmayı planlıorum canocan (dayanabilirsem)

27.haftaya girdik bugün kızlar akşam biraz geç yattım ama bayılıcaktım nerdeyse bu aralar bir acayipim tansiyonummu düşüyo ne?

ay iyi yapmışsın bebişin odası güneş görmeliymiş iyi yapmışın valla bacım allah yardımcın olsun
inşallah dayanabilirsin çünkü çokkk sıcak olacakmış
27.haftaya girdik bugün kızlar akşam biraz geç yattım ama bayılıcaktım nerdeyse bu aralar bir acayipim tansiyonummu düşüyo ne?

canım bendede çok oluyor gene olursa hemen yere yat ayaklarını koltuga daya yarım saat yat
sonra 1 bardak ayran iç yada yogurda tuz koyup ye sıcaklar çok etkiliyor bünyelerde değişiyor daha çok olacak galiba
ayakta kalma sakın allah korusun bayılırsın falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…