günaydın kızlar biz bu aksam kusadasına gidiyoruz eşimle beraber 1.evlilik yıldönümümüzü kutlamaya pazar günüde şirice efes meryem anaya gidicez çok seviyorum kusadasını çok mutluyum....
mutlu hafta sonları
KIZLARR
dÜn kizima yorgan carŞaf ve iki tane yastik yÜzÜ aldim tirnak makasi tarak firÇa ve banyo kÜveti 7 tanede kollu citcitli bady aldimm
mother care de indirim vardiYA kuvet 15 yorgan 27 yastik yÜzleri 7 tl badyler 5 tl ye IKI ÇARŞAF 25 E GELDI KESKE yorgan yüzünüde alsaymısım yaa inşallah kalmıstır geldi Çok uygundu her yain 15 İ fiyatlarin yarisi birdahaki 15 aĞustosu iple cekiyorum )
hayırlı yolculuklar dıkkat et ve gunes koruyucu kesınlıkle gunese cıkmadan yarım saat önce sür
KIZLARR
dÜn kizima yorgan carŞaf ve iki tane yastik yÜzÜ aldim tirnak makasi tarak firÇa ve banyo kÜveti 7 tanede kollu citcitli bady aldimm
mother care de indirim vardiYA kuvet 15 yorgan 27 yastik yÜzleri 7 tl badyler 5 tl ye IKI ÇARŞAF 25 E GELDI KESKE yorgan yüzünüde alsaymısım yaa inşallah kalmıstır geldi Çok uygundu her yain 15 İ fiyatlarin yarisi birdahaki 15 aĞustosu iple cekiyorum )
tüm hamişlere selamm,,,prensesimle birlikte 29. haftaya girdik bisde:)) kızlar yaa sağ kasığıma sancı giriyor ara ara sanki iğne batıyor gibi tekmeliyorda orayı ondan mı acaba hep sağ tarafım ağrırdı baştan beri şimdi daha bi sıklaştı sanki çarşamba kontrolümüz var bakalım söylücem ama korkuyorum erken doğum filan olursa diye
Herkese merhabaaa
Bu Izmirin sicagi beni öldürüyoooo, napicam bilmiyorum. Birde bizim ev ögleden aksama kadar günes görüyor. Terliyorum kendimi ordan oraya atiyorummm
Bu arada artik bacaklarim agrimiyor cok sükür, varis olucak diye cok korkmustum ama aldigim magnezyumun faydasini gördüm cok sükür iyiyim.
Gece bebegim cok hareketleniyor. Nedenini internetten arastirdim ve sebebini buldum
Gün icinde anne hareket halinda oldugunda bebek sallandigi icin genelde uyuyor. Ama gece anne hareketsiz kaldigi icin bebekde uyaniyormus basliyormus tepislere :)
Hareketlenmesini cok seviyorumda bir yandan cok korkuyorum cok hareket edince. Ya birden kordonu bogazina dolanirsa diye aklima geliyor
Allah korusun cok korkuyorum...
Canim size iyi eglenceler diliyoruuum, bizimde yakinda 1.evlilik yildönümüz var bakalim napcaz :) Hediye icin fikri olan varsa cok seviniriiiim aklima hicbirsey gelmiyoooo.
Tesekkürler sanadaaa
Bu arada reflü yastiginin oldugunu senden duydum ilk kez. Benim esimde de reflü var. Birde isleri cok yogun yazik hep midesi kötü. Eger faydasi varsa onada alim bir reflü yastigi.
Evet cok uyguna almissin küveti felan. Bende en iyisi gidim bakim dicem Izmirde nerde var ki acabaaa ?
Günaydın arkadaşlar, ben de evin tadilat & taşınma işlerinden fırsat bulamadım, ağustosun 15 i gelsin de ben de bir mothercare turu atayım diyorum...))
Geçen gece bebeğim doğmuştu rüyamda, dün gece de abim park yatak almış gönderiyordu rüyamda...))
Selam Deryasin hosgeldin, sancilar girebiliyor aarada normal aslinda. Erken dogumu hemen aklina getirme henüz cok erkeeeen
inşallah canım öyledir...
zehra ve hanzade geçmiş olsun canlarım.Allah bi daha yaşatmasın.ben bugün çok korktum çünkü.
hanzade zaten belirtilerimiz hep aynı senle.birimizin başına gelen diğerinin de illa geliyo başına.
bu arada bi sen merak etmişsin beni canım sağ ol
o halinle pazar senin neyine !!!!
hani bebeğin için gerekirse kalkmadan yatacaktın ! Allah korusun o raddeye mi gelmek istiyorsun sen !
Azcık dikkat et kendine! Bu havada, bu halde PAZAR!!!!
BRAVO !!!!
Evet sadece göbek var beni her gören ne kadar zayıflamışsın diyor hamilelikten önce daha genişdi basenlerim günden güne erimeye başladım
günaydın kızlarrr
oğlumu görmeye gidiyoruzbiz çıkmadan bir selam verelim istedik
Ya diyecektim ama yanlış mı hatırlıyorum dedim. Daha önce yüklediğin fotolarda hafif tombiş görünüyordun. Şimdi sadece göbeği olan fit bir hamişsin.
Nasıl oluyor bu iş de bakiim sırrını..
Totom ve basenim göbeğimle yarıştığı için olsa gerek hala hamilemisin diye soruyorlar. Geçen gün anne ya bana hamilemisin diyolaaar, bu koca göbek neee dedim. Annemden gelen cevap. "Kızım hamile değilde şişko bi bayan gibi duruyosun"
Ha ha ha annen moral vermeyemi çalıştı ki kendince rumuzcum çok hoş yaaa :)))
27.haftaya girdik bugünkızlar akşam biraz geç yattım ama bayılıcaktım nerdeyse bu aralar bir acayipim tansiyonummu düşüyo ne?
Şeyma bende namaz kılarken uyumuşum yaaa, 20. rekatta kopmuşum ayaklarım ağrımıştı kanepenin üzerinde kılmaya başlamıştım ayaklarımı uzatıp o halde uyumuşum, eşime namaz kılıyorum diye sesim çıkmıyor sanmış biraz kalmışım öylece, heryerim tutulmuş :)) Gece2,5 ta uyumuşum 4 te kalktım namaz kıldım sabah sonra yattım 12,29 da gözümü açtım yani öğlen...
tüm hamişlere selamm,,,prensesimle birlikte 29. haftaya girdik bisde:)) kızlar yaa sağ kasığıma sancı giriyor ara ara sanki iğne batıyor gibi tekmeliyorda orayı ondan mı acaba hep sağ tarafım ağrırdı baştan beri şimdi daha bi sıklaştı sanki çarşamba kontrolümüz var bakalım söylücem ama korkuyorum erken doğum filan olursa diye
Canım benimde iki gündür sağ tarafımda sızlama tarzı ağrım var rahim büyüdükçe oluyor bu ağrılar...
günaydın arkadaşlar, ben de evin tadilat & taşınma işlerinden fırsat bulamadım, ağustosun 15 i gelsin de ben de bir mothercare turu atayım diyorum...))
geçen gece bebeğim doğmuştu rüyamda, dün gece de abim park yatak almış gönderiyordu rüyamda...))
gunaydin kizlar.bun ne sicaktir boyle.elimde yelpaze kendimi bi oraya bi buraya atiyorum.gecede klima karsisinda uyumaya calisiyorum.hic uyuyamiyorum desem yeridir.gun icinde de uykusuzluktan geberiyorum ama yine uyuyamiyorum.valla umman 55 dereceydi ama ben bu kadar etkilenmiyordum.karnim buyudukce bi haller oluyo bana.bugun 30.haftaya basliyoruz.hayirlisiyla gecsin bu haftalarda kucaklarimiza alalim kuzularimizi.ben yarin tatile gidiyorum.2 hafta yokum.bu kadar sik takip edemem sizi.firsat buldukca sizleri okumaya calisacagim.kendinize ve bebislerinize iyi bakin.hepiniz allaha emanet olun.herkesi biraktigim gibi bulmak umidiyle.gorusuruz.
Evet canım okur okumaz aklıma geldi, bende aynısını yaşadığım için.. Belirtilerimiz hep aynı gidiyor seninle. Ama Allah birdaha yaşatmasın yaramaslık yapmayın bidahaaa :)
Yavaş kıss dövcenmii
Anasınada, danasınada 41 kere Maşallah Allah nazarlardan saklasın evet cidden zayıflamışsın miryem sadece karnın var :)
Hele şükür beklenen gün gelmiş hadi gidin görün bakalım neler yapıyormuş rüzgar oğlan :)
Ya diyecektim ama yanlış mı hatırlıyorum dedim. Daha önce yüklediğin fotolarda hafif tombiş görünüyordun. Şimdi sadece göbeği olan fit bir hamişsin.
Nasıl oluyor bu iş de bakiim sırrını..
Totom ve basenim göbeğimle yarıştığı için olsa gerek hala hamilemisin diye soruyorlar. Geçen gün anne ya bana hamilemisin diyolaaar, bu koca göbek neee dedim. Annemden gelen cevap. "Kızım hamile değilde şişko bi bayan gibi duruyosun"
Ha ha ha annen moral vermeyemi çalıştı ki kendince rumuzcum çok hoş yaaa :)))
Şeyma bende namaz kılarken uyumuşum yaaa, 20. rekatta kopmuşum ayaklarım ağrımıştı kanepenin üzerinde kılmaya başlamıştım ayaklarımı uzatıp o halde uyumuşum, eşime namaz kılıyorum diye sesim çıkmıyor sanmış biraz kalmışım öylece, heryerim tutulmuş :)) Gece2,5 ta uyumuşum 4 te kalktım namaz kıldım sabah sonra yattım 12,29 da gözümü açtım yani öğlen...
Canım benimde iki gündür sağ tarafımda sızlama tarzı ağrım var rahim büyüdükçe oluyor bu ağrılar...
inşallah öyledir canım karnım çok küüçük benim ya hiç büyümedi 29 haftalık oldu ama 4 aylık gibi karnım var :)))
Saat 1,30 oldu daha kalvaltı yapıcamgeç kalkmak hiç iyi bir şey değil ya... Hadi ben kaçtım kahvaltı tabağımı alıp oturayım masaya... :)
bizz geldiiiiiiiiiiiikk
herşey yolunda maşallahoğlum 758 gram olmuş gelişimi 1 hafta önde ilk defa rahim ağzım kapalı suyumuz normal çok şükür yine çok hareketli değildi çokta göremedik ters duruyor dedi doktor ben zaten anlamıştım bir tuhaflık olduğunu gece döndü heralde her zaman göbek deliğimin sağında hissederdim tepiklerini bu sabah resmen vajinamın tam tepesinde vuruyodu kafası göbek deliğimin üstünde :) döner korkulcak bişi yok dedi doktor 30 temmuzda şeker yüklemesi için çağırdı aç karınla gel dedi 09.30 a aldık randevumuzu hayırlısı bakalım gelelim bana 61 le başladığım yolculuğa 65 ile devam ediyorum inşallah 70 le de bitiririz Allahın izniyle :)
her akşam giren kramplardan şikayet ettim magnezyum verdi inşallah işe yarar çünkü artık tek bacağıma değil ikisine aynı anda giriyor hemde uykuda
bizden havadisler bu kadar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?