2011 Ekim Anneleri

Herkese merhabaaa
Bu Izmirin sicagi beni öldürüyoooo, napicam bilmiyorum. Birde bizim ev ögleden aksama kadar günes görüyor. Terliyorum kendimi ordan oraya atiyorummm
Bu arada artik bacaklarim agrimiyor cok sükür, varis olucak diye cok korkmustum ama aldigim magnezyumun faydasini gördüm cok sükür iyiyim.
Gece bebegim cok hareketleniyor. Nedenini internetten arastirdim ve sebebini buldum
Gün icinde anne hareket halinda oldugunda bebek sallandigi icin genelde uyuyor. Ama gece anne hareketsiz kaldigi icin bebekde uyaniyormus basliyormus tepislere :)
Hareketlenmesini cok seviyorumda bir yandan cok korkuyorum cok hareket edince. Ya birden kordonu bogazina dolanirsa diye aklima geliyor
Allah korusun cok korkuyorum...

günaydın kızlar biz bu aksam kusadasına gidiyoruz eşimle beraber 1.evlilik yıldönümümüzü kutlamaya pazar günüde şirice efes meryem anaya gidicez çok seviyorum kusadasını çok mutluyum....

Canim size iyi eglenceler diliyoruuum, bizimde yakinda 1.evlilik yildönümüz var bakalim napcaz :) Hediye icin fikri olan varsa cok seviniriiiim aklima hicbirsey gelmiyoooo.

mutlu hafta sonları

Tesekkürler sanadaaa
Bu arada reflü yastiginin oldugunu senden duydum ilk kez. Benim esimde de reflü var. Birde isleri cok yogun yazik hep midesi kötü. Eger faydasi varsa onada alim bir reflü yastigi.

Evet cok uyguna almissin küveti felan. Bende en iyisi gidim bakim dicem Izmirde nerde var ki acabaaa ?

Bu arada ben 26 haftalik hamis olmusuuuum kurban olurum ben bebisimeeee

Aycam83 dün kontrole gidicektin gittin mi? Nasildi? Egepole gittin demi ? Benim esimde gitti dün Egepole midesinden dolayi, orada hep hamileler var dedi. Senide bir dahaki sefere oraya götürim dedi.
Memnun musun Egepol den?

tüm hamişlere selamm,,,prensesimle birlikte 29. haftaya girdik bisde:)) kızlar yaa sağ kasığıma sancı giriyor ara ara sanki iğne batıyor gibi tekmeliyorda orayı ondan mı acaba hep sağ tarafım ağrırdı baştan beri şimdi daha bi sıklaştı sanki çarşamba kontrolümüz var bakalım söylücem ama korkuyorum erken doğum filan olursa diye

Günaydın arkadaşlar, ben de evin tadilat & taşınma işlerinden fırsat bulamadım, ağustosun 15 i gelsin de ben de bir mothercare turu atayım diyorum... ))

Geçen gece bebeğim doğmuştu rüyamda, dün gece de abim park yatak almış gönderiyordu rüyamda... ))

Selam Deryasin hosgeldin, sancilar girebiliyor aarada normal aslinda. Erken dogumu hemen aklina getirme henüz cok erkeeeen.

git git kesınlıkle bak çok düşmüş fiyatlar ama her ayın 15 inde indirim var normalde ıkı katı söledıgım hersey

inşallah pazartesı bebek arabasını alıcam kızoşumunn

İNŞALLAH SAĞLIKLA KULLANIR BEBİŞLERİMİZ CİCİLERİNİ KIZLARR

gunaydin kizlar.bun ne sicaktir boyle.elimde yelpaze kendimi bi oraya bi buraya atiyorum.gecede klima karsisinda uyumaya calisiyorum.hic uyuyamiyorum desem yeridir.gun icinde de uykusuzluktan geberiyorum ama yine uyuyamiyorum.valla umman 55 dereceydi ama ben bu kadar etkilenmiyordum.karnim buyudukce bi haller oluyo bana.bugun 30.haftaya basliyoruz.hayirlisiyla gecsin bu haftalarda kucaklarimiza alalim kuzularimizi.ben yarin tatile gidiyorum.2 hafta yokum.bu kadar sik takip edemem sizi.firsat buldukca sizleri okumaya calisacagim.kendinize ve bebislerinize iyi bakin.hepiniz allaha emanet olun.herkesi biraktigim gibi bulmak umidiyle.gorusuruz.

Evet canım okur okumaz aklıma geldi, bende aynısını yaşadığım için.. Belirtilerimiz hep aynı gidiyor seninle. Ama Allah birdaha yaşatmasın yaramaslık yapmayın bidahaaa :)

o halinle pazar senin neyine !!!!
hani bebeğin için gerekirse kalkmadan yatacaktın ! Allah korusun o raddeye mi gelmek istiyorsun sen !
Azcık dikkat et kendine! Bu havada, bu halde PAZAR!!!!
BRAVO !!!!

Yavaş kıss dövcenmii

Günaydııııııııın
28+1'de anası ve danası

[URL=http://www.yukleresim.com/]
Yukleresim.com[/URL]

Evet sadece göbek var beni her gören ne kadar zayıflamışsın diyor hamilelikten önce daha genişdi basenlerim günden güne erimeye başladım

Anasınada, danasınada 41 kere Maşallah Allah nazarlardan saklasın evet cidden zayıflamışsın miryem sadece karnın var :)

günaydın kızlarrr
oğlumu görmeye gidiyoruz biz çıkmadan bir selam verelim istedik

Hele şükür beklenen gün gelmiş hadi gidin görün bakalım neler yapıyormuş rüzgar oğlan :)

git canım bak kuvetı gıderlı hem

hatta bır hasır sepet vardı 70 tl ama altına sallama aparatını da alırsan 90 tl daha ödüyorsun ama marangozda 30-40 bıle yaptırılır belkı

git canım serın serın denıze gır dınlen rahatla bızım yerımızede

ben sıcaktan mıyıstım uykum geldı sıcakk çalışıyorum alerjım tuttu yıne perısanım bugunnn

huu huu..
ablalar abiler biz geldik :) ve güzel teyzeler..
uykumu alamıyorum nedense.. dükkan falan bıraktım herşeyi :) doktor dinlenmen lazım dediydi diyip duruyorum eşime.. sağolsun bişi dememeye çalışıyor..
gece zaten uyku tutmuyor.. ya koca horluyor.. yada kol bacak ne bulursa üstüme atıyor.. bende sayıp sayıp duruyorum
akşam da 1aylık yeğenimiz bize süpriz yaptı, misafirliğe geldi tosun paşam :)
1hafta arayla görüyorum bebeği ama bukadar çok mu değişirler ya :)
anasının kopyasıydı doğduğunda.. şimdi kimseye benzemiyor..
akşam haşadım çıktı resmen.. eşimle kahvaltılık tarzı bişiyler yiyecektik.. onlar da aç gelince çalıştırdım hamarat ellerimi hazırladım hemencecik yiyecekleri..
2 görümcem de sağolsun geldiler 2şer çocuğuyla.. evde iki kişi birbirini duyması için bağırarak konuşması gerekti (benim kafa da yüksek sese asla dayanmaz.. bir tek arabada sevdiğim bir şarkıyı dinlersem biraz açarım sesi okadar)
11gibi gitti herkez. benim kafa kazan gibi olmuştu.. bir de uyuyamadım.. kendimi ne gibi hissediyorum onu bile bilmiyorum..
akşama da eltimde kalıcz.. malum boşuna gelmemişler.. yeni yapılan dairelerine dış cepheye strafor yapılacakmış.. ona da eşim koşturacak.. kayınım haftasonu 2 gün izinli.. herşeyi abisinden bekliyor.. eşim ise cumartesi bile saat 20ye kadar çalışıyor.. of ya.. eşim de diyor gece bitirelim işi de pazar ziyan olmasın.. sanki olmayacak.. yatıp oğlene kadar uyuyacak.. sonra da sersem olacak.. bişi yapmıcak evde de..
neyse benden bukadr :)
bakalım TV de ne varmış

inşallah öyledir canım karnım çok küüçük benim ya hiç büyümedi 29 haftalık oldu ama 4 aylık gibi karnım var :)))[/QUOTE]

Büyümeye çalıştığı için oluyodur canım, iç karnın büyüktür belkide :)

Saat 1,30 oldu daha kalvaltı yapıcam geç kalkmak hiç iyi bir şey değil ya... Hadi ben kaçtım kahvaltı tabağımı alıp oturayım masaya... :)

Saat 1,30 oldu daha kalvaltı yapıcam geç kalkmak hiç iyi bir şey değil ya... Hadi ben kaçtım kahvaltı tabağımı alıp oturayım masaya... :)

kesinlikle katılıyorum.. geçe kadar uyuyunca da uyku düzeni kalmıyor... (sanki çok düzenli uyuyabiliyoruz ya )
afiyet olsun canım sana.. ağır şeyler yeme sakın haa..
öptük

bizz geldiiiiiiiiiiiikk
herşey yolunda maşallah oğlum 758 gram olmuş gelişimi 1 hafta önde ilk defa rahim ağzım kapalı suyumuz normal çok şükür yine çok hareketli değildi çokta göremedik ters duruyor dedi doktor ben zaten anlamıştım bir tuhaflık olduğunu gece döndü heralde her zaman göbek deliğimin sağında hissederdim tepiklerini bu sabah resmen vajinamın tam tepesinde vuruyodu kafası göbek deliğimin üstünde :) döner korkulcak bişi yok dedi doktor 30 temmuzda şeker yüklemesi için çağırdı aç karınla gel dedi 09.30 a aldık randevumuzu hayırlısı bakalım gelelim bana 61 le başladığım yolculuğa 65 ile devam ediyorum inşallah 70 le de bitiririz Allahın izniyle :)
her akşam giren kramplardan şikayet ettim magnezyum verdi inşallah işe yarar çünkü artık tek bacağıma değil ikisine aynı anda giriyor hemde uykuda
bizden havadisler bu kadar sanırım

maşallahhhh rüzgar beyimizeeeee
sanada maşallah kızz çok almamışın klio magnezyum işe yarıyor tam kesmiyor krampları ama azaltıyor
inşallah şekerinde normal çıkar

ayyy offf çok sıcak anacım koltuktan kalkıp yataga atıyorum kendimi sonra yataktan kalkıp koltuga
duşa girsem rahatlıyorum ama 15-20 dk içinde sırılsıklamız kendimi odadan odaya atıyorum
arka odaya kaçtım ama işe yaramiyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…