filiz_fidan canım çok geçmiş olsun melegin iyiymiş şükürr
kızlar az önce pazara gittim sanki bebişi bacaklarımın arasında tutuyormuşum gibi hissettim acamadım bacaklarımı
pazarı yarıda bırakıp geldik kocişle yatıyorum şimdi öglende midem bulandı tansiyonum düştü yataga yattım uyumuş kalmışım
offf yaa 3 ay çabuk gecsede kucagıma alsam oglumuda rahatlasamm
2 gün önce bende aynı konuda baya huzursuz oldum ama boşunaymış dediğin gibi tatlı yedim olmadı yattım olmadı bazen oluyo canım sokma kendini yerini değiştirmiş benimki ondan hissedememişim hem doktorlar bu döönem günde 1 kere hareket etse bile normal diyo nalsılki bizim huyumuz karakterimiz uyku düzenimiz değişiyo onlarında öle bi gün sinirli olup pata küte vuruyo ertesi gün paso uyuyabiliyo
Maşalllaaaaah.28 hafta ha. wuuuuu. Kcaman olmuş senin dana
Ama Miryemcim sadece göbek var sende. Basen yok mu ne???
Günaydın kızlarrr...
Yine çok sıcak ve bunaltıcı bir gün ve ben öğleden sonra çalışıcam ufffff((
Mryem maaşallah canım, rumuza katılıyorum basen yok sadece göbüş çıkmış :)) artık 8. aydan gün almaya başlıyorsun dimi? çok heyecanlı :))
Evet sadece göbek var beni her gören ne kadar zayıflamışsın diyor hamilelikten önce daha genişdi basenlerim günden güne erimeye başladım
Günaydın kızlarrr...
Yine çok sıcak ve bunaltıcı bir gün ve ben öğleden sonra çalışıcam ufffff((
Mryem maaşallah canım, rumuza katılıyorum basen yok sadece göbüş çıkmış :)) artık 8. aydan gün almaya başlıyorsun dimi? çok heyecanlı :))
Herkesin kandili mübarek olsun öncelikleee
Geçmişi okudum geldim;
Filiz_fidan : Tatlım bana da oldu kanama enfeksiyon kaptığım anlaşıldı sonuçta, bir gece de hastanede kaldım boş yere. Çok geçmiş olsun açıklık yoksa doktor da alttan bakıp bişiy göremediyse sıkıntı yoktur.
Mini Etek: Canım benim kocamda da var internet bağımlılığı sürekli ekşi sözlük bilmem ne aynı şekilde ben de giriyorum ama kendisi de bağımlı olduğunu kabul ediyor gerçi. Senin eşin de muhtemelen öyle ya da kıskandırmak için yapmış olabilir. Fik fik olaylarında eşin istekliyse geri çevirme bence. Bir de bağırıp çağırma sakın tepkini göstermişsin zaten ilk etapta sert konuş, soğuk konuş ama bağırıp çağırma her türlü burnundan getir ama mutlaka.
Kızlar bu arada kim demişti dün bilmiyorum Mothercare indirimini ben bebişime güzel şeyler aldım bugün çorap, üçlü tulum takımı, oyuncak, biberon falan. Bir de banyo filesi, battaniye, kulak çöpü falan aldım yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Örgü yelek ve patik için tavsiye edebileceğiniz biri var mı?? Çok acillll
günaydınn kızlarr dün gece mevlüt programı izlerken dışarıda ölen şehitlerimiz için 30-40 genç yürüyüş
yapıyorlardı çıktım camdan baktım kocaman bir türk bayragı ile sehitler ölmez vatan bölünmez her şehit asker dogar diye bagırıyolardı
öyle kötü oldum ki aglamaya başladım çok üzüldüm o anda burnum kanamaya başladı bütün gün kendimi aglamamak
için tuttum ama hocanın duaları ve bu olayda üstüne gelince tutamadım kendimi bende bir asker taşıyorum içimde
onu düşündüm allahım askerlerimizi korusun hiçbir anneye evladının acısını göstermesin rabbim
günaydın kızlarrr
oğlumu görmeye gidiyoruzbiz çıkmadan bir selam verelim istedik
Ya diyecektim ama yanlış mı hatırlıyorum dedim. Daha önce yüklediğin fotolarda hafif tombiş görünüyordun. Şimdi sadece göbeği olan fit bir hamişsin.
Nasıl oluyor bu iş de bakiim sırrını..
Totom ve basenim göbeğimle yarıştığı için olsa gerek hala hamilemisin diye soruyorlar. Geçen gün anne ya bana hamilemisin diyolaaar, bu koca göbek neee dedim. Annemden gelen cevap. "Kızım hamile değilde şişko bi bayan gibi duruyosun"
günaydın kızlarrr
oğlumu görmeye gidiyoruzbiz çıkmadan bir selam verelim istedik
mutlu hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?