2011 Ekim Anneleri

o halinle pazar senin neyine !!!!
hani bebeğin için gerekirse kalkmadan yatacaktın ! Allah korusun o raddeye mi gelmek istiyorsun sen !
Azcık dikkat et kendine! Bu havada, bu halde PAZAR!!!!
BRAVO !!!!

Son düzenleme:

bugün aynışey bana oldu kızlar.ve sağlık ocağına gittim koşa koşa.herzaman hareketli olan kızım akşam oldu hareket etmedi.yada ben hissedemedim.o kadar korktum ki ağladım.allahtan önce sağlık ocağına gitmeyi akıl ettim.çok şükür kalp atışları gayet iyi dedi ebe.arada öle olur dedi.canı istememiş yani kızımın :) aman öle olsun ödüm koptu.eve gelince acısını çıkardı ama.tepinip durdu bu mübarek gecede Allah bize onları görmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah.

günaydınn kızlarr dün gece mevlüt programı izlerken dışarıda ölen şehitlerimiz için 30-40 genç yürüyüş
yapıyorlardı çıktım camdan baktım kocaman bir türk bayragı ile sehitler ölmez vatan bölünmez her şehit asker dogar diye bagırıyolardı
öyle kötü oldum ki aglamaya başladım çok üzüldüm o anda burnum kanamaya başladı bütün gün kendimi aglamamak
için tuttum ama hocanın duaları ve bu olayda üstüne gelince tutamadım kendimi bende bir asker taşıyorum içimde
onu düşündüm allahım askerlerimizi korusun hiçbir anneye evladının acısını göstermesin rabbim

Günaydın kızlarrr...
Yine çok sıcak ve bunaltıcı bir gün ve ben öğleden sonra çalışıcam ufffff ((
Mryem maaşallah canım, rumuza katılıyorum basen yok sadece göbüş çıkmış :)) artık 8. aydan gün almaya başlıyorsun dimi? çok heyecanlı :))

Bu sıcak havalar hiç çekilmez oldu gece uyumak işkence gibi geliyor40 bedenden 38'e düştüm ne ilginç bir dönem yaşıyorum ama sütaş ineğini aratmayan göğüslerimi hesaba katmıyorum920 beden olan sütyenim 100 bedenlere çıktı yine sığmıyor taşıyor:93:
hafta olarak hesaplarsam 8.aydan gün almaya başladım ama sata göre ay olarak 6,5 aylık yani yedinci ayımı dolduruyorum

Evet sadece göbek var beni her gören ne kadar zayıflamışsın diyor hamilelikten önce daha genişdi basenlerim günden güne erimeye başladım

Ya diyecektim ama yanlış mı hatırlıyorum dedim. Daha önce yüklediğin fotolarda hafif tombiş görünüyordun. Şimdi sadece göbeği olan fit bir hamişsin.
Nasıl oluyor bu iş de bakiim sırrını..
Totom ve basenim göbeğimle yarıştığı için olsa gerek hala hamilemisin diye soruyorlar. Geçen gün anne ya bana hamilemisin diyolaaar, bu koca göbek neee dedim. Annemden gelen cevap. "Kızım hamile değilde şişko bi bayan gibi duruyosun"

Yalnızz değilsin canım bende öğleden sonra çalışıyoruuuum. Neyse az kaldı inşallah az. tam 1,5 ay -6 haftaaaa...

sert konustum tehdıt ettım cıddı cıddı bağırmama falan gerek kalmadı akşam eve gıdınce pc nın basına hıc oturmadı

E=hanzadee;20110097]İyi akşamlar kızlar, işyerinde modem arızalandı giremedim aklım hep burdaydı ama internetsizlik ne menem bir şeymiş, sanki iki katı fazla yorulup stres oldum bugün.. İnşallah pazartesiye hallolur ya çok sıkıldım sürekli çalıştım burası her dakka çok yazamasamda bir nefes aldırıyor gün içinde :)Canom kartopu ve fatoş iyiyim kızlar sağolun :)

Tuğba sana hakaret eden kişi topikten değil canım, bizim aramızdan böyle destursuz konuşan çıkmaz.... her hangi bir art niyet görmedim ben üzme kendini... Amaaaa bacağın ne fena çatlamış ya, ayakların da davul gibi bende kendiminkini şiş sanıyorum..... Sen perhize filan başla canım biraz dikkat etmeye başla şimdiden böyle olursan ilerde çok sıkıntı çekersin şişliklerden dolayı...

Canom bende nefes alamıyorum iki gündür yani derin nefes alamıyorum ciğerlerimiz tam şişmediği için oluyor korkma...

Leyna herkes yazmış bende ekleyeyim hepimizde oldu canım oğlun iyidir muhtemelen.. Selametle git selametle gel Allaha emanet olun inşallah...

Filiz benimde kanamam olmuştu geçen hafta aynı şekilde bir şey olmadı şükür dikkat et canım fik fik'e hayır

Şeyma her gün değil ama geçenlerde benimde belim karnım kasığım adet olcak gibi ağrıdı sonra geçti canım...

Mini etek canım kocana kızmak istiyosan kız ama tm stresin bebeğe yansıyacak benc eonu düşünüp daha farklı acısını çıkarmaya çalış mesele onu yok say, tavır yap süründür :) Bebeğini üzme sonra onu üzdün diye üzülürsün bende kayınvalidemlere kızdığımda en çok bebeğim üzüldü diye üzüldüm. İnterneti şifrele istemdiğin yerlere giremesin... Hamile halinle takipe filab uraşma yavrum, bi doğur al bebebi kucağına sonra halledersin...[/QUOTE]
sağol canım hallettık inşallah takıp etmek zorunda kalmam

amın canım savaş olsa tamam vatan ıcın dıcem ama ortada savas falan yok it sürüsü yüzünden bızım askerımızın canı yanıyorr hepsı gebersın köpek soylarının soyu tükensın inşallah

günaydın kızlar biz bu aksam kusadasına gidiyoruz eşimle beraber 1.evlilik yıldönümümüzü kutlamaya pazar günüde şirice efes meryem anaya gidicez çok seviyorum kusadasını çok mutluyum....

Gebelik hormanları bende ters etki etti,vücudumda tüğ kalmadı aylardır kaşlarımı bile aldırmıyorum yok ki tüğ dökülmeyede devam ediyoriştahım öylesine açık öyle çok yiyorum doymak nedir unuttum aylardır eeee iş yerinde bütün gün oturuyorum spor falanda yok nasıl gitti kilolar anlayamadım yinede fit denemez 1.50 boy 65 kilo çok şükür bu halime yinede.

günaydın kızlarrr
oğlumu görmeye gidiyoruz biz çıkmadan bir selam verelim istedik

ıyı yaptın oğlunu yesınler senın

dün 1,5 yasındakı yeğenımı dıyorumm senı yıyımmı yalvararak yemee benıı dıyoo aynı hürremın sesının konusmasının küçüklük halii

yaa yeme benii benı yeme dıyo korktu çocuk herhalde kendı bebeğimi yedıgımı düşünüyor olmalıkı karnım da bebek var dıyoruz mınık cıddıye alıp korkuyoo ama çokkk tatlı yeme benııı

diğer yeğenımde 3,5 yasında kucağıma almamı ıstıyo sarılmak ıstıyo ama aşkım alamam senı bebek var karnımda dıyorum tama dıyo bu kez babası da dıyo bendede bebek var kızım alamam kucağıma dıye
hayır sende bebek yok dıyo babannesının göbeğinin fazlalıgının sebebının bebek olmadıgınıda anlıyo akıllım benım

benım kızımın konusmaları dıllerı nasıl olcak anası kılıklımı olcak babası gibi tüm dunya ıle barısık mı olcak ayy yavrumu çok merak edıyorumm kızlar kaşını gözünü dudağını ten rengını
özellıkle sağlığını çokkk MERAK EDİYORUMMMMMM

dün dayanamayıp doktora gittim
982gr olmuş benim kuzu 26+0da
benim karnım iyice küçüldü ,reflüm azdı
onun dışında herşey normalmiş,şekeride pazartesi yükleteceğiz kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…