canım benim dua ederiz tabi, oğlunun bişeyi yoktur annesi topiğimizin tosunu o :)) iyidir inşallah... tatilde kendini yorma emi Allaha emanet ol.iyi akşamlar çok sevdiğim arkadaşlarım biz hastaneye gidiyoruz bakalım oğlum neden hareket etmiyormuş dua edin bize olur mu?
gece de yolculuk var hakkınızı helal edin 2 hafta gelemem fırsat bulursam gelirim de yine de helallik alayım dedim :)
öperim sizleri ve kuzularınızı...
Geçmiş olsun canım, kimbilir nekadar korkmuşsundur zaten diken üstündeyiz heran bişey olucak diye korkuyoruz bide kanama falan olunca neler hissetin kimbilir ama şükür bebeğin iyiymiş. dikkat et kendine bol bol dinlen bidaha böyle bişey yaşamazsın umarım hiç birimiz yaşamayız.slm kızlar öncelikle hayırlı kandiller... Rabbim dualarımızı kabul buyursun.bebeklerimizi bize bağışlasın.
Ben bayadır gelemedim siteye.tatile çıktık eşimle ordan da annemlere geçtim 10 gündür annemlerdeyim. dün geldi eşim yanıma çalışıyo o. p.tesi dönecez.sizleri çok özlediim inş. her şey yolundadır...
Biz de her şey iyiydi bugüne kadar bugün oğlum korkuttu biraz bizi. sabah duş aldım,çıktım bi baktım iç çamaşırımda kan var. neye uğradığımı şaşırdım.ilk defa geldi böyle bir şey başıma.eşim de namaza gitmişti.arayamadım.kendi doktorumu aradım o da ameliyata girmiş.hemşireye anlattım hemen gel dedi.dedim şehirdışındayım.bi hastaneye git dedi hemen.iyice korkuttu beni. bi de kan uyuşmazlığım var iyice panikledim.neyse eşim geldi hemen doktora gittik.durumu anlatınca aldılar içeri hemen. ultrasondan bebeğime baktı kalp atışı gayet iyi dedi. inanın o an dünyalar benim oldu.ama zaten benim oğluşum da tekmeleyip duruyodu beni.anne korkma ben iyiyim dercesine...
ilk kez alttan muayene oldum.ne kadar garip ya.bi tuhaf ooldum canım da azcık acıdı.ama doktor bi şey göremedi. yara falan olabilir dedi.
indirect coombs testi istedi yaptırdık.temiz çıktı hamd olsun.
şimdi annemdeyim uzanıyorum.
Rabbim bu mübarek günde bebeklerimizi bize bağışlar, korur inş.
canım benim dua ederiz tabi, oğlunun bişeyi yoktur annesi topiğimizin tosunu o :)) iyidir inşallah... tatilde kendini yorma emi Allaha emanet ol.
Geçmiş olsun canım, kimbilir nekadar korkmuşsundur zaten diken üstündeyiz heran bişey olucak diye korkuyoruz bide kanama falan olunca neler hissetin kimbilir ama şükür bebeğin iyiymiş. dikkat et kendine bol bol dinlen bidaha böyle bişey yaşamazsın umarım hiç birimiz yaşamayız.
Minietek
canım ne diyebiliirm haklı olarak çok öfkelisin ama eşin bu tepkini hakediyor hamile halinle sana yardım etmeyip ilgisiz davranması biyana netdeki bayana adresini vermesi son damla olmuş. Kesinlikle yumuşama anlasın hatasını ki tekrarlamasın. bence sakince otur konuş hiç öyle bağırıp çağırma sadece seni nekadar üzdüğünü ve yalnız bıraktığını anlat, böyle kocada babada olunmaz de. Bu bebeği tek başınada yapmadın çok canı sıkılıyosa seninle sinemaya gitsin, evde film seyredin, yürüyüşe çıkın ne bilim birlikte eğleniceniz şeyler yapın. Ama nolursa olsun kendini bukadar üzme bebeğini düşün....
Kızlar bu arada hanzade bugün hiç gelmedi topiğe dün gelmiycem falanda dememişti iyidir değilmi? haberi olan varmı ?
allah korusun canım meleğini ve bütün meleklerimizi çok büyük bir korku yaşamışsın bende ilk aylarda böle bırsey yaşadım bebeğimi kaybedıcem sandım çok korktum şükür benimle bebeğim allah nazarlardan saklasın rabbim korusun bebeklerımızı
maşallahh size
Canım çok büyük geçmiş olsun, geçen haftada buradan birkaç kişinin başına geldi böyle minik kanamalar. Onlarında bebişleri iyi çok şükür. Eminim çok korkmuşsundur. Kendini yoracak birşey yapma, hatta bol bol yat dinlen.
canım benim dua ederiz tabi, oğlunun bişeyi yoktur annesi topiğimizin tosunu o :)) iyidir inşallah... tatilde kendini yorma emi Allaha emanet ol.
Geçmiş olsun canım, kimbilir nekadar korkmuşsundur zaten diken üstündeyiz heran bişey olucak diye korkuyoruz bide kanama falan olunca neler hissetin kimbilir ama şükür bebeğin iyiymiş. dikkat et kendine bol bol dinlen bidaha böyle bişey yaşamazsın umarım hiç birimiz yaşamayız.
[/B]
ben coook begendim hatta bende görmüştüm sanırım bu takımı netten bakarken ama b 1 yaşına gelmeden oda düşünmediğimiz için ertelemiştim. 2000 civarıydı fiyatı doğru hatırlıyor muyum şirine?
evet canım 2400 tuttu toplamda büyüyen beşik. şifonyer. resimde 2 kapılı dolap var ama biz 3 kapılısını aldık büyüdügünde yetmez diye.henüz gelmedi odada tadilat var heyecanla bekliyorum
tamam işte ben de begenmiştim bu takımı, iyi günlerde kullanın şirine,
3 kapılı en mantıklı, sonra sıgmayanları nereye koysak diye düşünmezsin,
aynen arkadaşım ya ben de damla damla terliyorum, elimde peçeteyle gezer oldum,Leyna, güzel haberler alırsın umarım doktordan, iyi yolculuklar...
Filiz_fidan, geçmiş olsun arkadaşım, sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah hepimiz...
Arkadaşlar, kandilimiz mübarek olsun...
Çok sıcak Adana, gece klima açık yattığımız halde ter içinde uyandığım oluyor, eşim "nasıl terliyorsun, oda soğuk halbuki" diye şaşırıyor... Bu haftaya yayarak yaptım eşya toplama işlerimizi, yarın da annem gelecek kalanını da beraber hallederiz, taşınacağımız ev de temizlenecek yarın, mutfak eşyalarını ve perdeleri çıkaralım diye planlıyorum pazar günü de, pazartesi de eşyalar taşınacak, eşimin kız kardeşleri gelecekler yardıma da sağolsunlar... Şu taşınma işim bir bitseydi, eşim de ben de yorulduk bayağı...
Sıra bebeğimizin eşyalarına gelecek inşallah...
Adanada mısın sen burası bile yanıyo orayı düşünüyourum..son 3 ayımızın yaza denk gelmesi işkence olcak bize :85:
ayyy ben onun beyaz dantelli ayakkablarını yerim... çok güzellermiş aldıkların canım güle güle giydir :)
ha ha ha çok güldüm evet hanzade maraton yerine baya baya matador yazmışım artık hangi hızla yazmaya çalıyorduysam.. philips marathon elektrikli süpürge 9202 benim ilgilendiğim modeli bu canım aslında son çıkan modelleride var ama forumlarda bu daha çok met ediliyor birde son çıknadan daha sessiz ama bugün ikisinede bi bakıcam. Bu model toz torbasız, halıyı yerinden oynatacak kadar güçlü bir emiş gücüne sahip,sessiz çalışıyor,süpürme işlemi sırasında tozu içine hapsettiği için havaya toz çıkartmıyor ve böylece gözle göremediğimiz toz tanecikleride olmuyor. Astım yada alerjik insanlar için ideal diyebilirim. Ayrıca forumda şöyle yazanlar vardı ; Yatağımızın üstünü süpürdüm ve bişr su bardağı beyaz mite çıkmış, yine birtanesi; temiz sandığım halımı bu makina ile süpürdüğümde makinamın toz gözünün tamamen dolduğunu gördüm ayrıca halım yıllar sonra ilk defa yeni alınmış gibi yazıyordu. yani tatlım buna benzer oldukça güzel yorumlar yapmışlar işimi görücek bir ürün bu varken dyson yada ihlasa gidip 2000 lira vermenin luzumu yok bence. buarada su ile çalışanları eskide kaldı çok kullanışsızlar, şimdi toz torbasız modeller gözde. su filtrelilere her süpürmeden önce su ekliyosun. süpürme işlemi bitince suyu boşaltıp, toz ve suyun bileşiminden doğan lekeyi bi güzel yıkıyosun ( ki bu su konulan bölümler markalara göre değişsede 3-5 göz oluyor işin yoksa uğraş dur) yani ufacık biyer süpürcen uğraş dur. insan evi süpürmeye üşenir onlarla. bende philipsin katı meyve sıkacağını almıştım geçen sene hemde profesyonel olanını süper bişi ama işin bitince kim yıkıycak aparatları derdi yüzünden hepi topu 7-8 kere kullandık kaldırdım duruyo şimdi dolapta. yani ona bile üşenen ben her seferinde makinaya su koy, çıkar,yıka yapamam. bu toz torbasızları süpürmeden sonra bi tuşa basıp alıyosun çöpe boşaltıyosun okadar. 6 ayda bir kerede içindeki hepa filtreyi yıkıyosun tüm işi bukadar :))) buarada araştırma konusunda size hak veriyorum ama benim işimde bu kızlar marketing araştırması yapıp sunum hazırlıyorum. hayatım araştırmakla geçiyor neyapayım alışkanlık oldu iyice incelemeden emin olmadan alamıyorum :)))
Zehracım gelinimin cicilerini eklede bakalım.
tamam canım.buarada kandilin mübarek olsun.dualarında bizide unutma.nejlam dünürüm yarın ekleyeyim inşallaaah
tamam canım.buarada kandilin mübarek olsun.dualarında bizide unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?