2011 Ekim Anneleri

canım benim dua ederiz tabi, oğlunun bişeyi yoktur annesi topiğimizin tosunu o :)) iyidir inşallah... tatilde kendini yorma emi Allaha emanet ol.
Geçmiş olsun canım, kimbilir nekadar korkmuşsundur zaten diken üstündeyiz heran bişey olucak diye korkuyoruz bide kanama falan olunca neler hissetin kimbilir ama şükür bebeğin iyiymiş. dikkat et kendine bol bol dinlen bidaha böyle bişey yaşamazsın umarım hiç birimiz yaşamayız.

Minietek
canım ne diyebiliirm haklı olarak çok öfkelisin ama eşin bu tepkini hakediyor hamile halinle sana yardım etmeyip ilgisiz davranması biyana netdeki bayana adresini vermesi son damla olmuş. Kesinlikle yumuşama anlasın hatasını ki tekrarlamasın. bence sakince otur konuş hiç öyle bağırıp çağırma sadece seni nekadar üzdüğünü ve yalnız bıraktığını anlat, böyle kocada babada olunmaz de. Bu bebeği tek başınada yapmadın çok canı sıkılıyosa seninle sinemaya gitsin, evde film seyredin, yürüyüşe çıkın ne bilim birlikte eğleniceniz şeyler yapın. Ama nolursa olsun kendini bukadar üzme bebeğini düşün....

Kızlar bu arada hanzade bugün hiç gelmedi topiğe dün gelmiycem falanda dememişti iyidir değilmi? haberi olan varmı ?

canım normalde burdada hep yazarım sakın sakın anlatın dıye ama benım kocam sabrımın tasdıgını anlaması ıcın bağırıp çağırıp bütün sınırımı kusmam gerek neysekı
tlf da bağırdım birsürü msj yazdım tehdıt ettım falan fılan alttan aldı bu ara beyefendıyle pek ılgılenmıyorum cınsellıkten de soğudum hamılelıkte beyefendı kıskandırmak ıcın yaptı büyük olasılıklaa ben bağırıp söylendıkce o gülüp cevap verdı en son akşam yarım saate anlaştık tama sen nasıl ıstersen dedı

filiz_fidan canım çok geçmiş olsun melegin iyiymiş şükürr
kızlar az önce pazara gittim sanki bebişi bacaklarımın arasında tutuyormuşum gibi hissettim acamadım bacaklarımı
pazarı yarıda bırakıp geldik kocişle yatıyorum şimdi öglende midem bulandı tansiyonum düştü yataga yattım uyumuş kalmışım
offf yaa 3 ay çabuk gecsede kucagıma alsam oglumuda rahatlasamm

kızlr çarpıntım ıcın tahlıl yapılmıstı ya dr umla görüştüm şimdi kan tahlıllerın gayet iyi kardıyolojı git dedı pazartesı kardıyolojıye gıdıcem inşallah bebeğimi etkıleyen bırsey yoktur

sağ ol canım. çok alıştım bebeğime rabbim onları bize bağışlasın inş.

geçmişle cebelleşiyorum ben de.inş. herkesin bebeği iyidir.Rabbim korusun.

amin canım inş. bi de 10 gündür ayrıydık eşimle dün biraz yaramazlık yaptık acaba diyorum ondan mı oldu

Leyna, güzel haberler alırsın umarım doktordan, iyi yolculuklar...

Filiz_fidan, geçmiş olsun arkadaşım, sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah hepimiz...

Arkadaşlar, kandilimiz mübarek olsun...
Çok sıcak Adana, gece klima açık yattığımız halde ter içinde uyandığım oluyor, eşim "nasıl terliyorsun, oda soğuk halbuki" diye şaşırıyor... Bu haftaya yayarak yaptım eşya toplama işlerimizi, yarın da annem gelecek kalanını da beraber hallederiz, taşınacağımız ev de temizlenecek yarın, mutfak eşyalarını ve perdeleri çıkaralım diye planlıyorum pazar günü de, pazartesi de eşyalar taşınacak, eşimin kız kardeşleri gelecekler yardıma da sağolsunlar... Şu taşınma işim bir bitseydi, eşim de ben de yorulduk bayağı...
Sıra bebeğimizin eşyalarına gelecek inşallah...

canım benim de phılıps süpürgem.kesinlikle tavsiye ederim.hariika çek,yo

selamm kızlar
umarm herkesler iyidir
bizim yarın doktor randevumuz var sabahdan gidip kontrol olucaz ve şeker yükleme testi yaptırıcaz
umarım sorun çıkmazda o 100 mg lık olandan yaptırmak zorunda kalmayız
hepinizi öptükk..

herkesin kandili mübarek olsun. Allah yenilerini göstersin.sevdiklerimizle inşallah.

Herkesin kandili mübarek olsun öncelikleee

Geçmişi okudum geldim;

Filiz_fidan : Tatlım bana da oldu kanama enfeksiyon kaptığım anlaşıldı sonuçta, bir gece de hastanede kaldım boş yere. Çok geçmiş olsun açıklık yoksa doktor da alttan bakıp bişiy göremediyse sıkıntı yoktur.

Mini Etek: Canım benim kocamda da var internet bağımlılığı sürekli ekşi sözlük bilmem ne aynı şekilde ben de giriyorum ama kendisi de bağımlı olduğunu kabul ediyor gerçi. Senin eşin de muhtemelen öyle ya da kıskandırmak için yapmış olabilir. Fik fik olaylarında eşin istekliyse geri çevirme bence. Bir de bağırıp çağırma sakın tepkini göstermişsin zaten ilk etapta sert konuş, soğuk konuş ama bağırıp çağırma her türlü burnundan getir ama mutlaka.

Kızlar bu arada kim demişti dün bilmiyorum Mothercare indirimini ben bebişime güzel şeyler aldım bugün çorap, üçlü tulum takımı, oyuncak, biberon falan. Bir de banyo filesi, battaniye, kulak çöpü falan aldım yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Örgü yelek ve patik için tavsiye edebileceğiniz biri var mı?? Çok acillll

Bu arada bizim bebek kafa aşağı duruyormuş neden anlamadım ağrı falan hissedebilirsin dedi doktor biraz korktum. Tetenoz aşımı da oldum bugün 2.doz, 3.doz da doğum sonrasıymış.

İyi akşamlar kızlar, işyerinde modem arızalandı giremedim aklım hep burdaydı ama internetsizlik ne menem bir şeymiş, sanki iki katı fazla yorulup stres oldum bugün.. İnşallah pazartesiye hallolur ya çok sıkıldım sürekli çalıştım burası her dakka çok yazamasamda bir nefes aldırıyor gün içinde :)Canom kartopu ve fatoş iyiyim kızlar sağolun :)

Tuğba sana hakaret eden kişi topikten değil canım, bizim aramızdan böyle destursuz konuşan çıkmaz.... her hangi bir art niyet görmedim ben üzme kendini... Amaaaa bacağın ne fena çatlamış ya, ayakların da davul gibi bende kendiminkini şiş sanıyorum..... Sen perhize filan başla canım biraz dikkat etmeye başla şimdiden böyle olursan ilerde çok sıkıntı çekersin şişliklerden dolayı...

Canom bende nefes alamıyorum iki gündür yani derin nefes alamıyorum ciğerlerimiz tam şişmediği için oluyor korkma...

Leyna herkes yazmış bende ekleyeyim hepimizde oldu canım oğlun iyidir muhtemelen.. Selametle git selametle gel Allaha emanet olun inşallah...

Filiz benimde kanamam olmuştu geçen hafta aynı şekilde bir şey olmadı şükür dikkat et canım fik fik'e hayır

Şeyma her gün değil ama geçenlerde benimde belim karnım kasığım adet olcak gibi ağrıdı sonra geçti canım...

Mini etek canım kocana kızmak istiyosan kız ama tm stresin bebeğe yansıyacak benc eonu düşünüp daha farklı acısını çıkarmaya çalış mesele onu yok say, tavır yap süründür :) Bebeğini üzme sonra onu üzdün diye üzülürsün bende kayınvalidemlere kızdığımda en çok bebeğim üzüldü diye üzüldüm. İnterneti şifrele istemdiğin yerlere giremesin... Hamile halinle takipe filab uraşma yavrum, bi doğur al bebebi kucağına sonra halledersin...

Çok geç oldu ama napalım modem mağduru olduk bu gün yoksa size çok güzel bir namaz tarif edecektim.

Yine kılmak isteyen olursa 100 rekatlık bir namaz her rekatında 10 ihlas 1 fatiha okunuyor, 2 rekatta bir selam veriliyor... Sayısını aklınızda tutmak içn fasulye yada nohut gibi bir şey kullanabilirsiniz... Tüm günahlarınız affoluyor ve bu dünyada ne muradınız varsa kabul ediliyor: Bir sonraki yıla kadar kaderiniz yazılıyor.. Bereketi fazileti sayamayacağım kadar çok :) Nasip olursa yatsıdan sonra kılmaya başlayacağım, eşim camiye gitti sohpete, onu beklicem o gelsin duş alcam inşallah beraber kılarız rabbim nasip eder, kılan ve zorlanan olursa, ben yorulduğum yerde oturarak kılıcam, dinlene dinlene devam ederim inşallahh... zorlanan olursa bilgisine...İnşallah hayırlarla yazılır...

Rabbim dualarınızı kabul etsin canlarım, inşallah hayırlı dualarımız kabul olsun, bu gece evlat isteyen kim varsa rabbim onlarında karınlarını doldursun inşallah Rabbim hiç birinize acısını göstermesin, sağ salim yavrularımıza kavuştursun inşallah, duamdasınız duanızda olmak dileğiyle. Berat ( beraat) kandiliniz mübarek olsun...

zehra ve hanzade geçmiş olsun canlarım.Allah bi daha yaşatmasın.ben bugün çok korktum çünkü.
hanzade zaten belirtilerimiz hep aynı senle.birimizin başına gelen diğerinin de illa geliyo başına.
bu arada bi sen merak etmişsin beni canım sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…