2011 Ekim Anneleri

maşallahhhhh kızınaa kocaman olmuşşş

bu arada karnın zaman zaman sertleşiyomu diye sordu doktor
bende tam onu soracaktım zaten evet dedim
magnezyum verdi bu sertleşmeleri önlemek için
onun dışında tuz kızartma vs yasak.

bu arada karnın zaman zaman sertleşiyomu diye sordu doktor
bende tam onu soracaktım zaten evet dedim
magnezyum verdi bu sertleşmeleri önlemek için
onun dışında tuz kızartma vs yasak.

niye yasak şiştimi ellerin ayakların benimde karnım sertleşiyor ben kızartma yiyorum:26:

niye yasak şiştimi ellerin ayakların benimde karnım sertleşiyor ben kızartma yiyorum:26:

son haftalarda bazı akşamlar ayaklarım şişiyodu, bunu söyledim doktora oda bana böyle cevap verdi.
tuzu hayatından çıkar kesinlikle dedi.
bundan sonra günde en az 2 bardak süt içmelisin dedi
dedimki peynir ve ayran çok tüketiyorum süte gerek varmı , oda kesinlikle sütün yerini tutmaz sen sütde iç dedi

çıkıyorum kızlar yatayım birazcıksanki sabahtan beri uyuyan ben değilmişim gibi uykum varrrr
görüşürüzzzz

teşekkür ederim canımmmm 10 güncük kalmış prensesini görmeye kocaman kız olmuştur şimdi ayıp dönmez poposunu anneye
aman diyim minieteğim benimde Allaha şükür hiç bişim yoktu kramplar başladı çok feci uyanıkken olsa neyse bide uyurken giriryor .................(biiiiiiiiiiiipp) dua ette başlamasın hiç

canım benim çok teşekkür ederim okur okumaz düşündüm süt içip yattığım akşamlarda kramp giriyormuydu diye :26: bu hafta süt içmedim belkide ondan bu kadar azdı akşamları çok karpuz yiyorum yatarker ilaçlarla yarım litre su içiyorum süte yer kalmıyor teşekkür ederim tekrar tatlım karpuzu azaltimde sütümü içim tekrar bari:120::120::120:

ay inşallah başlamaz ben zymaflor içiyorum onunla alakalımı acabaa

evet kızımı görmeme 10 gun kaldı çok merak edıyorum ya allah ım sağlıklı olsun hepimizin yavruları ne olurr

oyyyyy en fenassıda o işte benim 2 gün önce 2 bacağıma girdi sabah işe gidicem diik bi yokkuşumuz var onu çıkarken ecel terleri döktüm nasıl acıdı kramp yerleri anlatamam
ayş bu arada teşekkür ederiz oğlumla fena gitmiyorum sanki kilo konusunda inşallah sonradan coşmam

edam maaşaallah rüzgar paşaya.bak annesi herşey çok güzelmiş.1 hafta geç gittin ama değdi değilmi.
şeker yüklemenizde sorunsuz çıkar inş.kilonda gayet iyi.
öptük oğlumla seni ve rüzgarı.

benim geçen cumartesi 1100 gr idi şimdi 27+4 deyim

benim geçen cumartesi 1100 gr idi şimdi 27+4 deyim

merhabalar. bizimde dün kızçemle görüş günümüz vardı.çok iyi geçti.28+0 haftalık ve 1316 gram olmuş.artık bizde kilolardayız.32 haftalık ken tekrar kontrole çağırdı daha sonra doğum için gün vercek doktorum çok heycanlandım öle söyleyince şimdilik bizden bukadar.

aman allah ım ekım annelerı doğum randevusu hakkında konusulmaya başlandıı

çokk korkluyorummmm annnneeeeemmmm

maşallahhh kızınaa ay hersey ımkansız gelıo bana bende kılolandıgını görcekmıyım kucağıma aldıgımda heyecandan ölmesem barıı çokk heyecanlıyım mutluyummm

Hoşgelmişsiniz maşallah rüzgar beyimize atağa geçti demek eee okadar antreman boşuna değilmiş :) kukumuzun üstüne ayaklarıylamı vuruyolarmış bazen banada oluyo aklım çıkıyo :) şeker yüklemesi için geç değilmi, bizemi erken yaptılar acaba? Kilo almassın tabi bi oturmuyosun ki fellik fellik dolaş dur kilomu tutar toton :))) Maşallah inşallah dediğin kiloda bitirirsin :)

Maşallah ayçam kızına, 1300 leri bulmuş annesi Allah nazarlardan saklasın inşallah :) 32. haftalardan sonra herkes temkinli olmalı sanırım nejla yalug bizim o haftalarımızda son günlerinde yada doğurmuş olurlar :)

1 saat önce dehşet sancı çektim ilk başta gaz sancısı sandım ama geçmedi nasıl yalvarıyorum allahım geçsin diye acısından sular süzüldü heryerimden... yarım saat sürdü o sancılar ha doğurdum ha doğurcam diye korka korka çektim sonra wc ye gittim aklıma neler geliyor neler, tabi bağırsaklarımın bozulduğunu anlayınca rahatladım... Korkudan su bile içemedim bir süre uzandım dinlendim etlerim hala acıyor ama o sancı yok tabi çok şükür... İş yerimde olsam napardım diye düşünüyorum.. Hayırlısıyla şu 1,5 ay geçsede evimizde otursak artık..

balım geçmiş olsun..
bağırsak sıkıntısı çok çok zor ya.. inşallah birdaha yaşamazsın böyle birşeyi.. hele gebelik varken insan şaşırıyor neye uğradığını..
bol bol su iç.. dinlen..

Amin canım inşallah yaşamam, gerçi bağırsaklarımın bozulduğunu anlayınca biraz rahatladım sayılır, farklı bir şey yokmuş diye ama yinede çok menem bişi :) Neyse geçti şükür dinleniyorum... Muz yedim az öncede... İnş bu defada kabız olmam... Mantar, hemoroit, ishal kabız, kramp, yok yok bende neyse bunada şükür diyorum yinede...

Yemek yapıcam eşimde gelir kalkayım bari ufak ufak hazırlık yapayım canım görüşürüz :)

Son düzenleme:

canım maşallah ne güzel.. ben 4 paket sana yağ+1 çay bardağı sıvı yağ diyom bebişime..seninki 5 pk sana yağ olmuş

ben kahvaltılık hazırlayacaktım.. gözüm kesmedi yemek yapmayı.. fazla malzemem de yok.. pazara gitmedim bu hafta.. üstte markete taze yeşillik gelmişti onlardan aldım.. (kocam da otçul değil benim gibi)
ama kahvaltılıktan da yırttım yeğenin doğum günüsüne çağırdılar.. orta artık atıştırır bişiyler.. zaten yatarken yine acıkacağı için ozaman düşünürüz netçemizi
ben hazırlanayım.. güzel yenge olayım cırtlak kırmızı ojemi sürdüm.. tşörtüm de kırmızı bir kalp var .. uyum sağlarız bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…