- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
selam kızlarr
biz geldik
şeker yüklememizi yaptırdık, bir koca bardağın yarısından fazlasını pudra şekeriyle doldurmuşlardı sulandırdık,
öncesinde kan aldılar ve suyu içtikden 1 saat sonra tekrar kan aldılar
ama çok bulandı midem 1saat boyunca.
çok şükür şeker normal çıktı, açlık 86, 1 saat sonra 136, ancak kan değerlerim normalden biraz düşük.
onun dışında kızımız 850gr olmuş ve 28 cm boyunda.
kafası yukarda ayakları göbeğimin tam altında.
çok tatlı yuvarlak yüzlü iri göz yapılı bi bebek olacak dedi doktor teyzesi.
bizden bu kadar...
bu arada karnın zaman zaman sertleşiyomu diye sordu doktor
bende tam onu soracaktım zaten evet dedim
magnezyum verdi bu sertleşmeleri önlemek için
onun dışında tuz kızartma vs yasak.
niye yasak şiştimi ellerin ayakların benimde karnım sertleşiyor ben kızartma yiyorum:26:
oyy maşallahh rüzgar oğluşaa benden 2 gün önden gıdıyorsunuz 26 temmuzda randevumuz var bızımde bakalım neler yapıyo kızımmm inşallah bu kezde kıçını dönmez bıze kızım çok özledım onu bennnn
kızlar bende daha hıc kramp olmadı hıc muzda yemıyorum acep bende bır garıplıkmı varr
edacim gecen kanamam oldu diye baska bir prof a gittim.magnezyum iciyorum diye kizdi bana.ne ugrasiyosun magnezyumu ac bardaga dok suda erimesini bekle eziyetli is o.onu icecegine aksam bir bardak sut yada bi parca peynir ye oyle yat dedi.magnezyumdan alacagin kalsiyumu bu sekilde daha saglikli al dedi.bende kestim artik icmiyorum.cok sukur kramplarim yok.icmek istemiyorsan sende oyle yapabilirsin.
teşekkür ederim canımmmm10 güncük kalmış prensesini görmeye kocaman kız olmuştur şimdi ayıp dönmez poposunu anneye
Aman diyim minieteğim benimde allaha şükür hiç bişim yoktu kramplar başladı çok feci uyanıkken olsa neyse bide uyurken giriryor .................(biiiiiiiiiiiipp) dua ette başlamasın hiç
masallah cnm ogulunakocamna olmus gercı sanada masallah ne guzel fazla kılo almamıssın magnezyum bende kulanıyorum magvıtal adı lımonlu bı tadı var ama rahat ıcılıyo gercı tam kesmedı benım kramplarımı bu sefer gıttıgımde ekstra kalsıyumda verdı zaten hep uykuda gelıyo o kramplar ve acaıp acıyo hemen esımı uyandıyorum ben hatta bazen sabah kalktıgımda aynı yer yurudukce agrı yapıyo
bizz geldiiiiiiiiiiiikk
herşey yolunda maşallahoğlum 758 gram olmuş gelişimi 1 hafta önde ilk defa rahim ağzım kapalı suyumuz normal çok şükür yine çok hareketli değildi çokta göremedik ters duruyor dedi doktor ben zaten anlamıştım bir tuhaflık olduğunu gece döndü heralde her zaman göbek deliğimin sağında hissederdim tepiklerini bu sabah resmen vajinamın tam tepesinde vuruyodu kafası göbek deliğimin üstünde :) döner korkulcak bişi yok dedi doktor 30 temmuzda şeker yüklemesi için çağırdı aç karınla gel dedi 09.30 a aldık randevumuzu hayırlısı bakalım gelelim bana 61 le başladığım yolculuğa 65 ile devam ediyorum inşallah 70 le de bitiririz Allahın izniyle :)
her akşam giren kramplardan şikayet ettim magnezyum verdi inşallah işe yarar çünkü artık tek bacağıma değil ikisine aynı anda giriyor hemde uykuda
bizden havadisler bu kadar sanırım
Maşallaaaah
Ya kim ilk kg oldu yazacak merak ediyorumm.
Benimde midem çok kötü yanıyor. Doktorum rennie duo yazdı. Günde 4 ölçüye kadar içebilirsin dedi. Gündüzleri bi şekilde soda, süt ile geçiriyorum ama gece ilacı kullanıyorum mecbur.
Başucumda duruyor Rennie. Uykumdan uyandırıyor mide yanması düşün. Bi gözüm kapalı yataktan doğrulup, şişeye ağzımı dayıyorumIyyk demeyin ama tek ben kullanıyorum ilacı . Zaten 3 defa wc ye kalkıyorum. en az 2 kere de kociş üstünü açtı, horladı diye uyanıp kocişi azarlayıp uyuyorum. Ha Bir de sabah namazı derken...
benim geçen cumartesi 1100 gr idişimdi 27+4 deyim
merhabalar. bizimde dün kızçemle görüş günümüz vardı.çok iyi geçti.28+0 haftalık ve 1316 gram olmuş.artık bizde kilolardayız.32 haftalık ken tekrar kontrole çağırdı daha sonra doğum için gün vercek doktorum çok heycanlandım öle söyleyince şimdilik bizden bukadar.
benim geçen cumartesi 1100 gr idişimdi 27+4 deyim
bizz geldiiiiiiiiiiiikk
herşey yolunda maşallahoğlum 758 gram olmuş gelişimi 1 hafta önde ilk defa rahim ağzım kapalı suyumuz normal çok şükür yine çok hareketli değildi çokta göremedik ters duruyor dedi doktor ben zaten anlamıştım bir tuhaflık olduğunu gece döndü heralde her zaman göbek deliğimin sağında hissederdim tepiklerini bu sabah resmen vajinamın tam tepesinde vuruyodu kafası göbek deliğimin üstünde :) döner korkulcak bişi yok dedi doktor 30 temmuzda şeker yüklemesi için çağırdı aç karınla gel dedi 09.30 a aldık randevumuzu hayırlısı bakalım gelelim bana 61 le başladığım yolculuğa 65 ile devam ediyorum inşallah 70 le de bitiririz Allahın izniyle :)
her akşam giren kramplardan şikayet ettim magnezyum verdi inşallah işe yarar çünkü artık tek bacağıma değil ikisine aynı anda giriyor hemde uykuda
bizden havadisler bu kadar sanırım
merhabalar. bizimde dün kızçemle görüş günümüz vardı.çok iyi geçti.28+0 haftalık ve 1316 gram olmuş.artık bizde kilolardayız.32 haftalık ken tekrar kontrole çağırdı daha sonra doğum için gün vercek doktorum çok heycanlandım öle söyleyince şimdilik bizden bukadar.
1 saat önce dehşet sancı çektim ilk başta gaz sancısı sandım ama geçmedi nasıl yalvarıyorum allahım geçsin diye acısından sular süzüldü heryerimden... yarım saat sürdü o sancılar ha doğurdum ha doğurcam diye korka korka çektim sonra wc ye gittim aklıma neler geliyor neler, tabi bağırsaklarımın bozulduğunu anlayınca rahatladım... Korkudan su bile içemedim bir süre uzandım dinlendim etlerim hala acıyor ama o sancı yok tabi çok şükür... İş yerimde olsam napardım diye düşünüyorum.. Hayırlısıyla şu 1,5 ay geçsede evimizde otursak artık..
balım geçmiş olsun..
bağırsak sıkıntısı çok çok zor ya.. inşallah birdaha yaşamazsın böyle birşeyi.. hele gebelik varken insan şaşırıyor neye uğradığını..
bol bol su iç.. dinlen..
Amin canım inşallah yaşamam, gerçi bağırsaklarımın bozulduğunu anlayınca biraz rahatladım sayılır, farklı bir şey yokmuş diye ama yinede çok menem bişi :) Neyse geçti şükür dinleniyorum... Muz yedim az öncede... İnş bu defada kabız olmam... Mantar, hemoroit, ishal kabız, kramp, yok yok bende neyse bunada şükür diyorum yinede...
Yemek yapıcam eşimde gelir kalkayım bari ufak ufak hazırlık yapayım canım görüşürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?