canım maşallah ne güzel.. ben 4 paket sana yağ+1 çay bardağı sıvı yağ diyom bebişime..seninki 5 pk sana yağ olmuş
ay çok güldüm güzel benzetme... :) biz küçüğüz ya daha tam paket olmadık herhalde.. 250gram mıydı tamı.. geçen cumartesi 171gr. bu hafta 200 bulmuştur herhalde ay dur akşama bir esprik patlatayım kocama... fikir için sağol
geçmiş olsun canım ÇOK KÖTÜ OLUYO O KORKULAR ŞÜKÜR BİRŞEY YOKMUŞ NE YEDIN DE BOZDUN BAĞIRSAKLARI AYAKLARINI ÜŞÜTME SAKIN1 saat önce dehşet sancı çektim ilk başta gaz sancısı sandım ama geçmedi nasıl yalvarıyorum allahım geçsin diye acısından sular süzüldü heryerimden... yarım saat sürdü o sancılar ha doğurdum ha doğurcam diye korka korka çektim sonra wc ye gittim aklıma neler geliyor neler, tabi bağırsaklarımın bozulduğunu anlayınca rahatladım... Korkudan su bile içemedim bir süre uzandım dinlendim etlerim hala acıyor ama o sancı yok tabi çok şükür... İş yerimde olsam napardım diye düşünüyorum.. Hayırlısıyla şu 1,5 ay geçsede evimizde otursak artık..
ay çok güldüm güzel benzetme... :) biz küçüğüz ya daha tam paket olmadık herhalde.. 250gram mıydı tamı.. geçen cumartesi 171gr. bu hafta 200 bulmuştur herhalde ay dur akşama bir esprik patlatayım kocama... fikir için sağol
Amin canım inşallah yaşamam, gerçi bağırsaklarımın bozulduğunu anlayınca biraz rahatladım sayılır, farklı bir şey yokmuş diye ama yinede çok menem bişi :) Neyse geçti şükür dinleniyorum... Muz yedim az öncede... İnş bu defada kabız olmam... Mantar, hemoroit, ishal kabız, kramp, yok yok bende neyse bunada şükür diyorum yinede...
Yemek yapıcam eşimde gelir kalkayım bari ufak ufak hazırlık yapayım canım görüşürüz :)
ben kahvaltılık hazırlayacaktım.. gözüm kesmedi yemek yapmayı.. fazla malzemem de yok.. pazara gitmedim bu hafta.. üstte markete taze yeşillik gelmişti onlardan aldım.. (kocam da otçul değil benim gibi)
ama kahvaltılıktan da yırttımyeğenin doğum günüsüne çağırdılar.. orta artık atıştırır bişiyler.. zaten yatarken yine acıkacağı için ozaman düşünürüz netçemizi
ben hazırlanayım.. güzel yenge olayımcırtlak kırmızı ojemi sürdüm.. tşörtüm de kırmızı bir kalp var .. uyum sağlarız bir şekilde
geçmiş olsun canım ÇOK KÖTÜ OLUYO O KORKULAR ŞÜKÜR BİRŞEY YOKMUŞ NE YEDIN DE BOZDUN BAĞIRSAKLARI AYAKLARINI ÜŞÜTME SAKIN
Anlamadım canım neden olduğunu, üşütmüş olabilirim dün gece uyuyakalmışım kanepede duş almıştım camda açıktı. Sonra kayısı çok yedim ondanmı oldu bilmiyorum. Neyse inş. geçer bidaha olmaz..
geçmiş olsun canım
Sağol espresso geçer umarım o yastıkta nasıl yatıyorsun rahat edebiliyomusun ki? Çok dik..
merhaba güzellikler neler yaptınız bakalım 2 haftadır oku oku bitmez 300-400 sayfa ben raporumu aldım artık evdeyimmmm ama bağlantıyı kuramadık henüz o yüzden nete giremiyorum çok özledim sizi. eşime söyledim bağlantı işini çabuk halletmen lazım diye neden dedi kulüpten çok uzak kaldım dedim gülüyo ama gerçekten özledim valla sizi beni özleyen varmı? ben iyiyim şükür hala kendi işimi kendim yapabiliyorum pek problemim yok sadece burası çok sıcak çok bunaltıcı birde ben farketmeden çatlayıverdim :))))) napiim günde 2 kez duşa giriyoruz sıcaktan eee her defasında yağlanmaya uğraşamıyorum bu arada çatlayıvermişim azcık kızlar hepiniz iyimisiniz inşallah herkes iyidir.
herkesi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun şekerler kendinize dikkat edin.....
Ufak tefek hamilelik şikayetleri dışında hepimiz iyiyiz çok şükür eslem, seninde iyi olmana sevindim özledik tabi canım, demek artık evdesin kıskandımmm :) Neyse az kaldı bizde evde olcaz yakında, iyi yapmışsın ikiz bebeklerle çok zor işe gitmek, en kısa zamanda netini bağlat ve gel :)
ay maşallah kocaman olmuş kızzzz bebişinnnnmerhabalar. bizimde dün kızçemle görüş günümüz vardı.çok iyi geçti.28+0 haftalık ve 1316 gram olmuş.artık bizde kilolardayız.32 haftalık ken tekrar kontrole çağırdı daha sonra doğum için gün vercek doktorum çok heycanlandım öle söyleyince şimdilik bizden bukadar.
1 saat önce dehşet sancı çektim ilk başta gaz sancısı sandım ama geçmedi nasıl yalvarıyorum allahım geçsin diye acısından sular süzüldü heryerimden... yarım saat sürdü o sancılar ha doğurdum ha doğurcam diye korka korka çektim sonra wc ye gittim aklıma neler geliyor neler, tabi bağırsaklarımın bozulduğunu anlayınca rahatladım... Korkudan su bile içemedim bir süre uzandım dinlendim etlerim hala acıyor ama o sancı yok tabi çok şükür... İş yerimde olsam napardım diye düşünüyorum.. Hayırlısıyla şu 1,5 ay geçsede evimizde otursak artık..
aman allah ım ekım annelerı doğum randevusu hakkında konusulmaya başlandıı
çokk korkluyorummmm annnneeeeemmmm
maşallahhh kızınaa ay hersey ımkansız gelıo bana bende kılolandıgını görcekmıyım kucağıma aldıgımda heyecandan ölmesem barıı çokk heyecanlıyım mutluyummm
ay maşallah kocaman olmuş kızzzz bebişinnnneee kendini hazırla artık doguma allahım bir avazda kurtarsın normal dogum yapacak olanlarııı
ah canım kıyamam çok dikkat et çok çok geçmiş olsunnnnnnnn
az önce yatarken elim karnımdaydı birden oglum öyle bir hareket ettiki resmen karnımda olan evucumun içi doldu çok süper muhteşem bişeydi
canım maşallah ne güzel.. ben 4 paket sana yağ+1 çay bardağı sıvı yağ diyom bebişime..seninki 5 pk sana yağ olmuş
Hoşgelmişsiniz maşallah rüzgar beyimize atağa geçti demek eee okadar antreman boşuna değilmiş :) kukumuzun üstüne ayaklarıylamı vuruyolarmış bazen banada oluyo aklım çıkıyo :) şeker yüklemesi için geç değilmi, bizemi erken yaptılar acaba? Kilo almassın tabi bi oturmuyosun ki fellik fellik dolaş dur kilomu tutar toton :))) Maşallah inşallah dediğin kiloda bitirirsin :)
Maşallah ayçam kızına, 1300 leri bulmuş annesi Allah nazarlardan saklasın inşallah :) 32. haftalardan sonra herkes temkinli olmalı sanırım nejla yalug bizim o haftalarımızda son günlerinde yada doğurmuş olurlar :)
edam maaşaallah rüzgar paşaya.bak annesi herşey çok güzelmiş.1 hafta geç gittin ama değdi değilmi.
şeker yüklemenizde sorunsuz çıkar inş.kilonda gayet iyi.
öptük oğlumla seni ve rüzgarı.
Hoşgelmişsiniz maşallah rüzgar beyimize atağa geçti demek eee okadar antreman boşuna değilmiş :) kukumuzun üstüne ayaklarıylamı vuruyolarmış bazen banada oluyo aklım çıkıyo :) şeker yüklemesi için geç değilmi, bizemi erken yaptılar acaba? Kilo almassın tabi bi oturmuyosun ki fellik fellik dolaş dur kilomu tutar toton :))) Maşallah inşallah dediğin kiloda bitirirsin :)
HOŞBULDUK HANZADEMMMMANTREMAN FALAN YALAN YAAA BİZİMKİ İÇERDE YAN GELMİŞ YATIYOO HAREKET FALAN NERDEEEEEEE DOKTORADA SÖYLEDİM ÇOK AZ HAREKET EDİYOR DEDİM ÖNÜMÜZDEKİ AY GÖRÜRSÜN SEN DEDİ
ŞEKER YÜKLEMESİ İÇİN ASLINDA BENDE BUGÜN YAPAMAZMISINIZ DEDİM AÇMISIN DEDİ BENDE YENİ KAHVALTI YAPMIŞTIM TOKTUM24-28 ARASI YAPILIYOR 2 HAFTA SONRA YAPALIM DEDİ 2 HAFTA SONRA İLK DEFA EŞİMSİZ DOKTORA GİDİCEM HEMDE ŞEKER YÜKLEMESİ YAPILIRKEN YANIMDA OLAMIYCAK (((
KİLO KONUSUNA GELİNCE EVET HAKLISIN TOTOMUN KOLTUK GÖRDÜĞÜ YOK AHANDA YARIM SAAT 45 DK ANCA OLMUŞTUR EVE GİRELİ ŞİRKETTEN BİR ARKADAŞIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADIK FASIL GECESİ İDİ SANDALYE ÜSTLERİNDE GÖBEK ATTIMDÜNDE 23:00 E KADAR KIZ ARKADAŞIMIN KINASINDA GÖBEK ATTIM
BİRİ BİZİ DURDURSUNN
1 saat önce dehşet sancı çektim ilk başta gaz sancısı sandım ama geçmedi nasıl yalvarıyorum allahım geçsin diye acısından sular süzüldü heryerimden... Yarım saat sürdü o sancılar ha doğurdum ha doğurcam diye korka korka çektim sonra wc ye gittim aklıma neler geliyor neler, tabi bağırsaklarımın bozulduğunu anlayınca rahatladım... Korkudan su bile içemedim bir süre uzandım dinlendim etlerim hala acıyor ama o sancı yok tabi çok şükür... Iş yerimde olsam napardım diye düşünüyorum.. Hayırlısıyla şu 1,5 ay geçsede evimizde otursak artık..
merhaba güzellikler neler yaptınız bakalım 2 haftadır oku oku bitmez 300-400 sayfa ben raporumu aldım artık evdeyimmmm ama bağlantıyı kuramadık henüz o yüzden nete giremiyorum çok özledim sizi. Eşime söyledim bağlantı işini çabuk halletmen lazım diye neden dedi kulüpten çok uzak kaldım dedim gülüyo ama gerçekten özledim valla sizi beni özleyen varmı? Ben iyiyim şükür hala kendi işimi kendim yapabiliyorum pek problemim yok sadece burası çok sıcak çok bunaltıcı birde ben farketmeden çatlayıverdim :))))) napiim günde 2 kez duşa giriyoruz sıcaktan eee her defasında yağlanmaya uğraşamıyorum bu arada çatlayıvermişim azcık kızlar hepiniz iyimisiniz inşallah herkes iyidir.
Herkesi kocaman öpüyorum allaha emanet olun şekerler kendinize dikkat edin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?