2011 Ekim Anneleri

canım maşallah ne güzel.. ben 4 paket sana yağ+1 çay bardağı sıvı yağ diyom bebişime..seninki 5 pk sana yağ olmuş

ay çok güldüm güzel benzetme... :) biz küçüğüz ya daha tam paket olmadık herhalde.. 250gram mıydı tamı.. geçen cumartesi 171gr. bu hafta 200 bulmuştur herhalde ay dur akşama bir esprik patlatayım kocama... fikir için sağol

[/HTML][/HTML]

biz popo lopları için bile iddaya giriyos kocamla, o bi elini açıyo şu kadarr diye ben açıyom senin elin çok büyük olmaz o kadar popo minnak bebekte diye

geçmiş olsun canım ÇOK KÖTÜ OLUYO O KORKULAR ŞÜKÜR BİRŞEY YOKMUŞ NE YEDIN DE BOZDUN BAĞIRSAKLARI AYAKLARINI ÜŞÜTME SAKIN

BENIM BEBISIM 27 HAZIRANDA 433 GR DI
26 HAZIRANDA BAKALIM NE KADAR OLCAK

NurcanNurcan

canım ben bu yastığı İstikbalden aldım,oraya bir bak istersen
oturur vaziyette uyuyorsun,sırt üstü yatarken sorun yokta,sağa sola dönmelerde rahat olmuyorsun

geçmiş olsun canım

Böyle yemeksiz zamanlarda misafirlik süper oluyo gerçekten, şimdiden afiyet olsun :)

merhaba güzellikler neler yaptınız bakalım 2 haftadır oku oku bitmez 300-400 sayfa ben raporumu aldım artık evdeyimmmm ama bağlantıyı kuramadık henüz o yüzden nete giremiyorum çok özledim sizi. eşime söyledim bağlantı işini çabuk halletmen lazım diye neden dedi kulüpten çok uzak kaldım dedim gülüyo ama gerçekten özledim valla sizi beni özleyen varmı? ben iyiyim şükür hala kendi işimi kendim yapabiliyorum pek problemim yok sadece burası çok sıcak çok bunaltıcı birde ben farketmeden çatlayıverdim :))))) napiim günde 2 kez duşa giriyoruz sıcaktan eee her defasında yağlanmaya uğraşamıyorum bu arada çatlayıvermişim azcık kızlar hepiniz iyimisiniz inşallah herkes iyidir.
herkesi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun şekerler kendinize dikkat edin.....

Ufak tefek hamilelik şikayetleri dışında hepimiz iyiyiz çok şükür eslem, seninde iyi olmana sevindim özledik tabi canım, demek artık evdesin kıskandımmm :) Neyse az kaldı bizde evde olcaz yakında, iyi yapmışsın ikiz bebeklerle çok zor işe gitmek, en kısa zamanda netini bağlat ve gel :)

inşallah canım biran önce izninizi alın. hele burası bu kadar sıcakken evde olmak bile çok zor çalışmayı düşünemiyorum bile şükür bol bol dinleniyorum hepinize tavsiye ediyorummm....

ay maşallah kocaman olmuş kızzzz bebişinnnneee kendini hazırla artık doguma allahım bir avazda kurtarsın normal dogum yapacak olanlarııı

ah canım kıyamam çok dikkat et çok çok geçmiş olsunnnnnnnn

az önce yatarken elim karnımdaydı birden oglum öyle bir hareket ettiki resmen karnımda olan evucumun içi doldu çok süper muhteşem bişeydi

sende birdahaki gittiğinde kiloları görürsün ben geçen ay gittiğimde 500 gramdı. bir ayda bir kilo almış.bu aylardan sonra kilolar artıyo.allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize

teşekkür ederiz teyzesi ,allah hepimizi bir avazda kurtarsın.

teşekkürler canım. evet o haftalarda dikkatli olmamaız gerekir. sanada çok geçmiş olsun.

edam maaşaallah rüzgar paşaya.bak annesi herşey çok güzelmiş.1 hafta geç gittin ama değdi değilmi.
şeker yüklemenizde sorunsuz çıkar inş.kilonda gayet iyi.
öptük oğlumla seni ve rüzgarı.

nejlam güzel arkadaşım benim teşekkür ederim çok şükür herşey yolundaymış, biz 1 hafta geç gidince oğlum 1 hafta öne geçmiş siz gelmesseniz ben gelirim hesabı
Inşallah allahın izniyle şekeride atlatıcaz
Bende öper koklarım seni ve bal oğlunu canlarım benimmmmmmmmm

bu arada çok çok geçmiş olsun canım sanırım doğuruncaya yüreğimiz ağzımızda olucak hep :18:

Turşumm ben çok özledim seni bambamı çakılı dönün artık aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…