- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Hoşgelmişsiniz maşallah rüzgar beyimize atağa geçti demek eee okadar antreman boşuna değilmiş :) kukumuzun üstüne ayaklarıylamı vuruyolarmış bazen banada oluyo aklım çıkıyo :) şeker yüklemesi için geç değilmi, bizemi erken yaptılar acaba? Kilo almassın tabi bi oturmuyosun ki fellik fellik dolaş dur kilomu tutar toton :))) Maşallah inşallah dediğin kiloda bitirirsin :)
HOŞBULDUK HANZADEMMMMANTREMAN FALAN YALAN YAAA BİZİMKİ İÇERDE YAN GELMİŞ YATIYOO HAREKET FALAN NERDEEEEEEE DOKTORADA SÖYLEDİM ÇOK AZ HAREKET EDİYOR DEDİM ÖNÜMÜZDEKİ AY GÖRÜRSÜN SEN DEDİ
ŞEKER YÜKLEMESİ İÇİN ASLINDA BENDE BUGÜN YAPAMAZMISINIZ DEDİM AÇMISIN DEDİ BENDE YENİ KAHVALTI YAPMIŞTIM TOKTUM24-28 ARASI YAPILIYOR 2 HAFTA SONRA YAPALIM DEDİ 2 HAFTA SONRA İLK DEFA EŞİMSİZ DOKTORA GİDİCEM HEMDE ŞEKER YÜKLEMESİ YAPILIRKEN YANIMDA OLAMIYCAK (((
KİLO KONUSUNA GELİNCE EVET HAKLISIN TOTOMUN KOLTUK GÖRDÜĞÜ YOK AHANDA YARIM SAAT 45 DK ANCA OLMUŞTUR EVE GİRELİ ŞİRKETTEN BİR ARKADAŞIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADIK FASIL GECESİ İDİ SANDALYE ÜSTLERİNDE GÖBEK ATTIMDÜNDE 23:00 E KADAR KIZ ARKADAŞIMIN KINASINDA GÖBEK ATTIM
BİRİ BİZİ DURDURSUNN
ayy bende ilk kez eşimsiz gittiydim şeker yüklemesi yapılırken yanlızdım:59
kızzz sandalye tepelerinde ne işin var ne diyem ki sana maşallahhhhhhhh
o bebe yaramaz olursa anası yüzünden heeeebaksana anasının totoş koltuk yüzü görmüyo ki bebe sakin olsun
gmbekler atmış sandalye tepelerinde
:Günaydın,
Biz bugün erkenciyiz. Babamıza erkenden kalkıp kahvaltı hazırladık, sınava yolladık..
Cuma akşam doktor randevumuz vardı. Tam gittik bekliyoduk ki, doktorumuzun bir doğumu çıktı.."Kusura bakmayın ama gitmem gerek" dedi..Tmm dedik ctesi sabaha randevu aldık..Doktor giderken sürekli muayene için gelen hastalarla karşılaşıyodu. Her birine teker teker durumu açıklıyodu..Hem açıklıyodu hem de "Ayyy ben hala burda oyalanıyorum, hastam doğuruyo doğuruyo hadi hoşkalıınn diye diye gitti" Çokk komikti. Seviyorum tontoş doktorumuzu çok şeker:))
Saat 9da doktorumuzdaydık. Ama kendisi biraz gecikti azcık kızdık ona..Ctesi sabah kahvaltıya misafirimiz gelecekti çünkü..Neyse sonra gönlümüzü aldı. Bize 5 dk'lık cd verdi, genişçe de ilgilendi.Üçlü testimiz için kan da verdik..Sonuçlar inş ii gelir..
İlk bikaç dk bebik uyuyodu.Ehli keyf benimki ya:)Sabah misafire hazırlık için kalkmış, onu bunu hazırlim derken süt dışında bişi yiyememiştim. Doktora da aç gittim tabi. Kuzucum yemek gelmezse uyanmıyo:)))231 gr olmuş uyuya uyuya:))Maşallahhh...Sonra kıpırdanmaya başladı. Eşim rahatsız ettin çocuğumu diyo..Uyandı, parmak emdi, hıçkırdı:))Sürekli cd'yi izliyoruz hayran hayran...
Veee...Durum kesinleşti, bir erkek annesi oluyorum inş:)Pipisi büyümüş keratanın. Gayet net görünüyo
Günaydın Herkese, Güzel Pazarlar;
Kızlarrr şeker yüklemesinde sorun çıktı yüksekmiş. Diyete başlıcam mecburi her şey de yasak kahvaltı bile yapamadım korkudan. Neyse inşallah diyetle düşürürüm. Eşim de şehir dışına gitti bugün o yokken ben de yemek yapıyım 2-3 tencere bari mecbur sebze yemek zorundayım artık ne de olsa
selam kızlaaarrr...biz geldik ayoooolll:))) tatilimiz çook güzeldi ,şimdi evde oturma vaktidir...umarım herkes iyidir...kızımdan teyzelerinee...keşke bunun bide kayısı vereni olaydı ,malatyadan geldikya daha iyi giderdi :90:
selam kızlaaarrr...biz geldik ayoooolll:))) tatilimiz çook güzeldi ,şimdi evde oturma vaktidir...umarım herkes iyidir...kızımdan teyzelerinee...keşke bunun bide kayısı vereni olaydı ,malatyadan geldikya daha iyi giderdi :90:
teşekkür ederim ,ben bayaa ağırlaştım ,toynaklarımda şişmeye başladıooo hoşgeldinizzz sefalar getirdinizz hepimiz iyiyiz şükürr seni sormalııı
hoşgeldinizzzz
sen malatyalı mısın?
teşekkür ederim ,ben bayaa ağırlaştım ,toynaklarımda şişmeye başladıama genel olarak iyiyim yani..bu arada sezeryan olmaya karar verdim Allah nasip ederse ,yaptığım kamuoyu araştırmasında çok fazla sıkıntı yaşanmadığını anladım zaten normal doğumu yemiyodu pek tabi bunu bişde doktoruma söylemem gerek
hoşbulduk canım ,evet malatyalıyım beenn
hımmm sen öğrendikçe paylaş detayları amaeneee sendemi şiştin gızzz bi şişmeyen ben kaldım galiba
bende sezeryan olucam galiba araştırıyorum deli gibi hani belki paşamız normal gelir diye dua ediyorum ama
sezeryan olursamda her ince detayını ögreneyim diye bütün siteleri didik didik ettim hakkımızda hayırlısı olsunnn
Günaydın Herkese, Güzel Pazarlar;
Kızlarrr şeker yüklemesinde sorun çıktı yüksekmiş. Diyete başlıcam mecburi her şey de yasak kahvaltı bile yapamadım korkudan. Neyse inşallah diyetle düşürürüm. Eşim de şehir dışına gitti bugün o yokken ben de yemek yapıyım 2-3 tencere bari mecbur sebze yemek zorundayım artık ne de olsa
hımmm sen öğrendikçe paylaş detayları amabizde öğrenelim ...aslında şu göbek kalmasına bi çözüm bulunsa çok daha iyi olur ,gerçi bikaç kişi gördüm hiiç göbekleri kalmamıştıı
bide bu aralar sırt üstü yatmamalısın diye uyarılar alıyorum varmı bunun aslı arkadaşlar.nedenmişki acaba...halbuki belim dinleniyodu ne güzell
Merhabalar arkadaşlar... Bugün yorucu bir gün oldu bizim için...
Dün evimiz temizlendi, annem başlarında durdu temizlik elemanlarının, sayesinde iyice temizlendi ev...
Bugün de eşimin kız kardeşleri ile birlikte mutfak eşyalarını ve yemek odası takımındaki tabak - bardak ve borcamları çıkardık, yerleştirdik...
Bir de elbise dolabını tamamen boşalttık sayılır, taşınacağımız evdeki dolaba da askıdaki takım elbiseleri çıkardık astık...
Bugün yorulduk ama yarın daha az yorulmak adına iyi yaptık...
Sağolsun kız kardeşlerimiz bana pek iş yaptırmadılar...
Yarın sabah 7:30 da nakliye şirketi gelecek... En sonunda evimize taşınıyoruz...
Züleyha merak ettim kaç çıktı yüklemen??? 50 mglıkmı yaptılar sanada?
Hoşgeldin Sansee, benim bi arkadaşım sezeryan oldu göbeğin gsi yok kızda. Yapısal birazda canım. Hatta dün sordum korse falanmı giydin doğumdan sonra diye, hiçbirşeyde giymemiş.
Merhabalar arkadaşlar... Bugün yorucu bir gün oldu bizim için...
Dün evimiz temizlendi, annem başlarında durdu temizlik elemanlarının, sayesinde iyice temizlendi ev...
Bugün de eşimin kız kardeşleri ile birlikte mutfak eşyalarını ve yemek odası takımındaki tabak - bardak ve borcamları çıkardık, yerleştirdik...
Bir de elbise dolabını tamamen boşalttık sayılır, taşınacağımız evdeki dolaba da askıdaki takım elbiseleri çıkardık astık...
Bugün yorulduk ama yarın daha az yorulmak adına iyi yaptık...
Sağolsun kız kardeşlerimiz bana pek iş yaptırmadılar...
Yarın sabah 7:30 da nakliye şirketi gelecek... En sonunda evimize taşınıyoruz...
Canım hayırlı olsun, sakın dalıp da çok yorma kendini tamam mı??
Bana 75mg lık yaptılar. Açlık ve 2.saat normal ama 1.saat 192 çıkmış ideal değeri 160 dan küçük olmalıymış. Bakalım dikkat ediyoruz artık inşallah düşer.
Canım hayırlı olsun, sakın dalıp da çok yorma kendini tamam mı??
Ohhh gözün aydın, işleri kolaylamışsın, hayırlı uğurlu olsun eviniz. Ama kendine dikkat et, fazla yorulmamaya bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?