2011 Ekim Anneleri

bende sırt üstü yatmayı seviyodum ama artık belimi ağrıtıyor
en doğrusu sola yatmakmış böylelikle bebeğpe giden kan akışı en iyi şekilde sağlanıyormuş canım

kızlar bu arada bugün kocişle fatihdeki civil mağazasına gittik, kızışımıza bi sürü cici aldık, nasıl tatlı şeyler var anlatamam,
4 tane üst alt takım aldım
1 hırka 1 yelek
1 mama önlüğü
ağız bezi
bitane alttan çıtçıtlı badi aldım
bide 3 tane çorap
66 tl verdik hepsine.
kumaşlarıda gayet güzel yumuşacık.

güzel günlerde giysin melegin resim yokmu kızzz merak ettim bennnn

çekmedim canımy aa
birazdanda yatıcam
bi ara hepsini çeker koyarım inşallah

bu arada ben migrosda baktım hacı şakirin bebek deterjanından bulamadım
siz nerden aldınız yada aldınız mı ?

çekmedim canımy aa
birazdanda yatıcam

hadi bakalım heyecanla bekliyoruzzz
eczaneye sordum ben marketlerde satılıyor dedi adam

ben migrosda dalinin deterjanını gördüm sadece,, 2 litrekonsantre idi sanırım, 15 tl, bide yanında yumuşatıcısı vardı 7 tl
pahalı geldi gözüme biraz.

ben migrosda dalinin deterjanını gördüm sadece,, 2 litrekonsantre idi sanırım, 15 tl, bide yanında yumuşatıcısı vardı 7 tl
pahalı geldi gözüme biraz.

2 litresi 15 liramııanaaa çok pahalı hani 5-6 litre olsa tamamda 2 litre pahalıııı netsek aceppp
ama şey var birde eczanedeki adam hacışakir bişi dediydi bebeler içinmiş onun fiyatını ögrenmek lazım
komşum normal sabunla yıkıyo kıyafetleri kızdım sabun al diye gerek yok dedi annesi

Nidacım hoşgeldinnnnn
İyi gezdiniz valla
Hayırlı olsun canım evin Mutlu huzurlu oturmak nasip olsun inşallah
Aldım demekle olmaz resim isteriz
çekmedim canımy aa
birazdanda yatıcam

Ben roxy nin bebek deterjanı vardı onu almıştım daha 3 aylıkken Markette görmüştüm deterjana bile heves edip almıştım

Son düzenleme:
Kızlar ya bana kramp girdi dün sabah hala ayağımı cekiyor, merdiven falan cıkamıyorum (

böyle olupta bi caresini bilen var mı, yürüyemiyorum doğru düzgün bile
canım masajdan başka çaresi yok ,tabi bide magnezyum dengeleyici hap isticen doktorundan ,yazıyolar hemen zaten..

o neki kız ,epiduralden farklımı bu ,ama belden uyuşturulunca baya bi bel ağrısı çekiliyomuş ona göre ben genel anestezi isterim heralde ,bide lokali varmış bunun sadece karın bölgesi uyuşturuluyomuş ,

bu arada benim gibi toynakları şişenleree...az önce bi ebe tanıdıkla karşılaştım ,soğuk suda ayaklarını beklet ve sonra ayaklarınn altına nyastık koy ,çok fazla sarkıtma didiii:26:

Herkese günayydın bizz geldiikk
Güzelce tatilimizi yaptık, gezdik, tozduk, dinlendik geldik kızımla çok özledik sizi. Hepiniz iyisinizdir umarım. Biz iyiyiz çok şükür sıkıntımız yok. Geçmişi okumak gibi zor bir işe başlıyorum bugün işleri hafifletip başliim bakim neler olmuş bitmiş.
Kendinize iyi bakın çok öpüyorum

hoşgeldin deniz , umarım tatilin çok iyi geçmştir.

canom, hacı şakir granül sabun. bebekler için en iyisi oymuş. büyük marketlerde var dediler. bende daha almadım.

güle güle,sağlıkla ve iyi günlerde otur evinde. inşallah kocaman bir aile olursunuz.

Bende allahın izniyle ekim annesiyim şuan 7 nin içindeyiz.rabbim isteyen herkese versin..size sormak istediğim 2 günden beridir suya benzer bişey geliyor akıntı değil su gibi böyle olan varmı idrar kaçırması değil cevaplarınızı bekliyorum

canım hoşgeldin. Raporunu nasıl aldın merak ettim. benim doktorum yasal olarak 32. haftada doğum izni verilebiliyor dedi. ama benim ikizlerim olacagı için yasaya göre 30. haftada doğum iznine cıkabiliyorum. yani 2 agustosta inşallah izinli olacagım artık. doktorum benimi kandırıyor yoksa

günün ilk günaydınına yetişemedim
kocam aradı 8,30da .. X abi gelecek dükkandan kablosuz fade alacak git aç dedi.. ulen dedim tüm haftasonu boyunca aramadı da.. pazartesi sabahın köründe mi aklına gelmiş.. gitmicem dedim (adamı sevmiyorum da)
git te akşama parasını verecekmiş dedi para kelimesini duyunca uçarak gittim..
okuyum edeyim derken forumu bu saati ettik :)
kısa rapor geçeyim.. dün tam gün eltimdeydim.. minnakına baktık beraber.. anam o nasıl güzel bir cennet kokusu öyle.. 32 günlük bebe.. ama yengesiyle konuşuyor nerdeyse :) her dediğime tepki veriyor ..
sırıtıyor şebek.. çok tatlıydı yaaa.. gazını çıkarmaya aldım.. sıcak sıcak kustu üstüme o bile güzel geldi bana hemde kendi kendime dedim tamam sen bu işi öğrenmişsin..
sonra bacaklarına karnına masaj yaptım.. alttan da gaz işini hallettik.. kakamızı da yaptık işte altını değiştirmeye cesaret edemedim birtek ama o da olacak inş..
anlat anlat bitmez işte :87::87::87: 2-3 aya kalmaz sizler de anlatırsınız bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…