hoşbulduk canım ,evet malatyalıyım beenn
hımmm sen öğrendikçe paylaş detayları amabizde öğrenelim ...aslında şu göbek kalmasına bi çözüm bulunsa çok daha iyi olur ,gerçi bikaç kişi gördüm hiiç göbekleri kalmamıştıı
bide bu aralar sırt üstü yatmamalısın diye uyarılar alıyorum varmı bunun aslı arkadaşlar.nedenmişki acaba...halbuki belim dinleniyodu ne güzell
.
kızlar bu arada bugün kocişle fatihdeki civil mağazasına gittik, kızışımıza bi sürü cici aldık, nasıl tatlı şeyler var anlatamam,
4 tane üst alt takım aldım
1 hırka 1 yelek
1 mama önlüğü
ağız bezi
bitane alttan çıtçıtlı badi aldım
bide 3 tane çorap
66 tl verdik hepsine.
kumaşlarıda gayet güzel yumuşacık.
hadi bakalım heyecanla bekliyoruzzzçekmedim canımy aa
birazdanda yatıcam
bi ara hepsini çeker koyarım inşallah
bu arada ben migrosda baktım hacı şakirin bebek deterjanından bulamadım
siz nerden aldınız yada aldınız mı ?
ben migrosda dalinin deterjanını gördüm sadece,, 2 litrekonsantre idi sanırım, 15 tl, bide yanında yumuşatıcısı vardı 7 tl
pahalı geldi gözüme biraz.
aa bende :))) :82:
Hayırlı olsun canım evin Mutlu huzurlu oturmak nasip olsun inşallahMerhabalar arkadaşlar... Bugün yorucu bir gün oldu bizim için...
Dün evimiz temizlendi, annem başlarında durdu temizlik elemanlarının, sayesinde iyice temizlendi ev...
Bugün de eşimin kız kardeşleri ile birlikte mutfak eşyalarını ve yemek odası takımındaki tabak - bardak ve borcamları çıkardık, yerleştirdik...
Bir de elbise dolabını tamamen boşalttık sayılır, taşınacağımız evdeki dolaba da askıdaki takım elbiseleri çıkardık astık...
Bugün yorulduk ama yarın daha az yorulmak adına iyi yaptık...
Sağolsun kız kardeşlerimiz bana pek iş yaptırmadılar...
Yarın sabah 7:30 da nakliye şirketi gelecek... En sonunda evimize taşınıyoruz...
Aldım demekle olmaz resim isterizkızlar bu arada bugün kocişle fatihdeki civil mağazasına gittik, kızışımıza bi sürü cici aldık, nasıl tatlı şeyler var anlatamam,
4 tane üst alt takım aldım
1 hırka 1 yelek
1 mama önlüğü
ağız bezi
bitane alttan çıtçıtlı badi aldım
bide 3 tane çorap
66 tl verdik hepsine.
kumaşlarıda gayet güzel yumuşacık.
çekmedim canımy aa
birazdanda yatıcam
bi ara hepsini çeker koyarım inşallah
bu arada ben migrosda baktım hacı şakirin bebek deterjanından bulamadım
siz nerden aldınız yada aldınız mı ?
canım masajdan başka çaresi yok ,tabi bide magnezyum dengeleyici hap isticen doktorundan ,yazıyolar hemen zaten..Kızlar ya bana kramp girdi dün sabah hala ayağımı cekiyor, merdiven falan cıkamıyorum(
böyle olupta bi caresini bilen var mı, yürüyemiyorum doğru düzgün bile
o neki kız ,epiduralden farklımı bu ,ama belden uyuşturulunca baya bi bel ağrısı çekiliyomuş ona göre ben genel anestezi isterim heralde ,bide lokali varmış bunun sadece karın bölgesi uyuşturuluyomuş ,hard_disc hayırlı olsun canım yeni eviniz
sansee canım ben biraz araştırdım ve spinal sezeryan olmayı planlıyorum doktorda onaylarsa tabiki
belden aşagıyı uyuşturuyorlarmış seninle sohbet ederken hoooop bebişi çıkarıyolarmış45 dk sürüyormuş ameliyat
5-6 agustos gibi doktora gidicem o zaman konuşucam doktorumla detaylı şekilde
Herkese günayydın bizz geldiikk
Güzelce tatilimizi yaptık, gezdik, tozduk, dinlendik geldik kızımla çok özledik sizi. Hepiniz iyisinizdir umarım. Biz iyiyiz çok şükür sıkıntımız yok. Geçmişi okumak gibi zor bir işe başlıyorum bugünişleri hafifletip başliim bakim neler olmuş bitmiş.
Kendinize iyi bakın çok öpüyorum
2 litresi 15 liramııanaaa çok pahalı hani 5-6 litre olsa tamamda 2 litre pahalıııı netsek aceppp
ama şey var birde eczanedeki adam hacışakir bişi dediydi bebeler içinmiş onun fiyatını ögrenmek lazım
komşum normal sabunla yıkıyo kıyafetleri kızdım sabun al diye gerek yok dedi annesi
Merhabalar arkadaşlar... Bugün yorucu bir gün oldu bizim için...
Dün evimiz temizlendi, annem başlarında durdu temizlik elemanlarının, sayesinde iyice temizlendi ev...
Bugün de eşimin kız kardeşleri ile birlikte mutfak eşyalarını ve yemek odası takımındaki tabak - bardak ve borcamları çıkardık, yerleştirdik...
Bir de elbise dolabını tamamen boşalttık sayılır, taşınacağımız evdeki dolaba da askıdaki takım elbiseleri çıkardık astık...
Bugün yorulduk ama yarın daha az yorulmak adına iyi yaptık...
Sağolsun kız kardeşlerimiz bana pek iş yaptırmadılar...
Yarın sabah 7:30 da nakliye şirketi gelecek... En sonunda evimize taşınıyoruz...
merhaba güzellikler neler yaptınız bakalım 2 haftadır oku oku bitmez 300-400 sayfa ben raporumu aldım artık evdeyimmmm ama bağlantıyı kuramadık henüz o yüzden nete giremiyorum çok özledim sizi. eşime söyledim bağlantı işini çabuk halletmen lazım diye neden dedi kulüpten çok uzak kaldım dedim gülüyo ama gerçekten özledim valla sizi beni özleyen varmı? ben iyiyim şükür hala kendi işimi kendim yapabiliyorum pek problemim yok sadece burası çok sıcak çok bunaltıcı birde ben farketmeden çatlayıverdim :))))) napiim günde 2 kez duşa giriyoruz sıcaktan eee her defasında yağlanmaya uğraşamıyorum bu arada çatlayıvermişim azcık kızlar hepiniz iyimisiniz inşallah herkes iyidir.
herkesi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun şekerler kendinize dikkat edin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?